Lütfen okuyun sonuna kadar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi var mı?

Ailemle çok samimiyim ve aileme bağlıyım bir dediklerini iki etmem asla ve ne olursa olsun hep yanlarında oldum. Yaklaşık bir yıldır annemle aramız açıldı. Annemle aramız hep açıktı ama bu sefer baya büyük derece açıldı. Olayı anlatacağım ama şöyle bir detay vereyim önden kardeşime benden 3 yaş küçük olan demiş ki ben ablanı sildim benim öyle bir kızım yok artık demiş ve gerçekten de öyle davranıyor. Storyleri bana gizlemiş numaramı silmiş. Şu an evde sadece oda kiracısı gibi bir şeyim. Ne yemek hazırlıyor ne beni işe kaldırıyor ne de benden bir şey istiyor. Önceden arkadaşlarımla gezmeye gitsem arkadaşlarımın aklına uyup aileyi unuttun derdi sevgilim olsa sevgilinin aklına uydun aileni unuttun derdi halamlara amcamlara dayımlara gitsem aynı onlara benzedir der beni her şekilde bozardı. Ayrıca bu zamana kadar hiç haksızlığını kabul etmedi ve hala da etmiyor. Sanarsınız ki dünyanın en doğru insanı ama öyle değil. Haksızlık kabul etmez hep kendi istedikleri olsun diye çabalar hep kendi hayallerini gerçekleştirmemizi ister kardeşimi gezdirmemizi ondan uzak tutmamızı ister. Ne yaparsak yapalım memnun olmaz hiçbir şeyden. Son 1 senedirde hayatımda biri var. Ciddi düşünüyoruz. Önümüzdeki yaz söz takacağız anlaştık beraber ve ailelere de dile getirdik. Annesi gayet iyi hoş karşıladı ve olabileceğini söyledi zaten annesi beni kendi evladı gibi çok seviyor. Ama annem öyle değil annem bu işler olmaya başlayınca bir hırçınlaştı ve sevgilim sevgilimin ailesi üzerinden bana hakaretler yağdırmaya başladı. Bende tamamen bağı kopardım sözlerinden sonra. Annesi beni çok sever ve her gün telefonda sohbet ederiz annemi de katmak isteriz ama o dahil olmaz yaklaşık 3 aydır birbirlerini tanıyorlar anneler olarak benim ki bir kere olsun arayıp nasılsınız diye sormadı. Ben annemle olan bağımı koparmaya karar verdim çünkü çıldırmak üzereyim. Ben kendimi aklımı kullanamıyorum da başkası tarafından yönetiliyorum sanarak bana kötü davranıyor. Söyler misiniz bir çözüm var mı buna? Aslında ben annemin iyi biri olmasını istiyorum ama olacak gibi görünmüyor. Dışarıya karşı kedi bize gelince aslan 25 sene boyunca çok çektim elinden ve bir dur deme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Güncellemeler
1 yıl
Lütfen ya fikirlerinize ihtiyacım var...
Güncellemeler
1 yıl
YAA LÜTFEN...
Lütfen okuyun sonuna kadar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilecek birisi var mı?