AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Vay canına, o ağrılar gerçekten zor olmalı. Uzun süre ayakta kalmak gerçekten zorlu olabilir. Doktora gittiğinde ne dedi? Fizik tedaviye başladın mı?
Doktora gittiğimde bel düzleşmesi fıtık başlangıcı dedi fizik tedavi gördüm fakat bı fayda etmedi ve evet inanılmaz zor bı ağrı
Anladım, bel düzleşmesi ve fıtık başlangıcı gerçekten zor olmalı. Fizik tedavi bazen zaman alabilir ve herkes için aynı sonuçları vermez. Belki başka bir doktora danışmak veya alternatif tedavi yöntemlerini araştırmak iyi olabilir. Ağrını hafifletmek için sıcak veya soğuk kompresler deneyebilirsin. Umarım yakında daha iyi hissedersin!
Arkadaşım bendede aynı sorun vardı kırk çeşit tedavi gördüm sonuc bel fıtığı çıktı ameliyat oldum kurtuldum
Hangi konuda zor durumdasın
Unutmuşum ya daha önce yazdigim şeyi kopyala yapıştır yapicaktim bı dk atıyorum
Benim yaklaşık 4 yıldır sol bacağımda belden ayak tabanına kadar inen şiddetli ağrılarım var bu ağrılar daha çok otururken uzanırken kendini gösteriyor özellikle uzanma ve tuvalette oturma esnasında çok şiddetli oluyor bir de uyuşmalar karincalanmalar da oluyor ayaktayken sanki dizim de bı boşluk hissi oluyor ve bacakta hissizlik oluyo uzun süre ayakta kalırsam da bütün bacak kaslarım zorlanmaya başlıyor adeta alarm veriyor dinlenmem için gerilmeye başlıyorlar bildiğiniz bütün kas grupları diz üstü ve altı kaslarımı kastigimda bu ağrı artıyor elimde iki yandan bacak kaslarına baskı uygulandığımda da o bölgede iğne batar gibi ağrı hissediyorum yanma gibi bu nasıl oldu hemen anlatayım halı saha maçında kosuyordum aniden dengesizce frenledim durdum sonra sol bacağındaki butun kaslar çekildi aksamaya basladim sonra maçı terkettim ondan sonra doktorlara müracaat ettim fizik tedaviye gittim üç ay egzersiz yapmalısın dedi kas gerilmesi tanısı koydu fiziksel muayene sonucu ben de tamam dedim yaparım dedim düzenli her gün yapmadım tabi çok üşendim o zamanlar ağrı çok fazla yoktu ve daha sonradan iyice şiddetlendi bu ağrılar su anda geceleri uyuyamıyorum ağrıdan gündüzleri de uyanmaya üşeniyorum psikolojim de alt üst oldu dışarı çıkmak işlerimi yürütmek işkence gibi geliyor bı ise girdigim zaman en fazla bı ay ayak üzerinde dayaniyorum sonra işi bırakmak zorunda kalıyorum ben ne yapicagimi bilmiyorum sorun ne olabilir sizce?
hangi konuda
Benim yaklaşık 4 yıldır sol bacağımda belden ayak tabanına kadar inen şiddetli ağrılarım var bu ağrılar daha çok otururken uzanırken kendini gösteriyor özellikle uzanma ve tuvalette oturma esnasında çok şiddetli oluyor bir de uyuşmalar karincalanmalar da oluyor ayaktayken sanki dizim de bı boşluk hissi oluyor ve bacakta hissizlik oluyo uzun süre ayakta kalırsam da bütün bacak kaslarım zorlanmaya başlıyor adeta alarm veriyor dinlenmem için gerilmeye başlıyorlar bildiğiniz bütün kas grupları diz üstü ve altı kaslarımı kastigimda bu ağrı artıyor elimde iki yandan bacak kaslarına baskı uygulandığımda da o bölgede iğne batar gibi ağrı hissediyorum yanma gibi bu nasıl oldu hemen anlatayım halı saha maçında kosuyordum aniden dengesizce frenledim durdum sonra sol bacağındaki butun kaslar çekildi aksamaya basladim sonra maçı terkettim ondan sonra doktorlara müracaat ettim fizik tedaviye gittim üç ay egzersiz yapmalısın dedi kas gerilmesi tanısı koydu fiziksel muayene sonucu ben de tamam dedim yaparım dedim düzenli her gün yapmadım tabi çok üşendim o zamanlar ağrı çok fazla yoktu ve daha sonradan iyice şiddetlendi bu ağrılar su anda geceleri uyuyamıyorum ağrıdan gündüzleri de uyanmaya üşeniyorum psikolojim de alt üst oldu dışarı çıkmak işlerimi yürütmek işkence gibi geliyor bı ise girdigim zaman en fazla bı ay ayak üzerinde dayaniyorum sonra işi bırakmak zorunda kalıyorum ben ne yapicagimi bilmiyorum sorun ne olabilir sizce?
Söyle krdşm