garsonluk için başvurdum ama hostes olmayı teklif ettiler kapıda durup güler yüzle rezerveleri yapcakmışım full makyaj topuklu ve güzel kıyafetlerle gelmem istendi neden böyle isteklerde bulunuldu kafam karıştı açıkcası. iş sahibi kadın ve adamda kendi arasında çok uygun bu iş için felan dediler bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılMüşterinin ilk girişin de önemli olan noktasıdır karşılama,
İlk temas ilk dokunuş misali,
Müşteriyi masasına kadar eşlik edip servis personeline paslamasi,
İşletme rezervasyon tarzın da ise rezerveleri kontrol ederek yerlerine kadar eşlik eder,
Görevi dediğim gibi müşterinin kapi dan girişin de ki an dan masaya oturaçağı ana kadar ki zamandır.
Bu daha önceleri de mevcutdu lakin uygulama da ki işletme sayısı dikkat çekmiyeçek kadar azdı.
Bazı işletmeler de müşteri kabül diye de geçerlilik gösteriyor bu uygulama.
Aklına sakınca doğurtmana gerek yok dostum rahat ol,
İnsan kendini bildiği sürece her yer de her iş de emeğiyle çalışa bilir.11 Yorumla- +1 yıl
Güzel işmiş yapabilirim bana uygun
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılhacı baba kahvecisi için fazla bir durum senin anlattığın bildiğin kafe orası yani çok klas bir yer olur anlarım. İlginç gir dene açık açıkta söyle mutlaka onların bir deneme süreleri olacaktır yanlış anlamazsanız benimde kendimce bir deneme sürem olacak, çünkü daha önce hakkında bilgi sahibi olmadığım bir durum vs gibi konuş. Ayrıyetten bu şekilde açık ve dürüst olman iş vernin de hoşuna gidecektir. Gelirim yaparım ederim diyip 2. 3. gün sırra kadem basıp işletmeyi zorda bırakan çok adam var çünkü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşağı yukarı tipin fena değil müşteri çekersin diyedir. ya da bilgilisin seni garsonluka harcanmanı istemediler ne tarz yer sen daha iyi bilirsin neden öyle dediklerini. Ha ille güzelsin ondan istediler öyke seni demeleriini istiyosan o ayrı :))
00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılmillet sana baksın dikkat çek diye alıyolar işe
tüm müşterilerin gecesini süslüyosun
karaktersiz iş00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
11Cevap
Canim benim o senin bildigin garsinluk degil kons isi yani konsomatris.. olarak ise alcaklar gozunu korkutmamak icin oyle yapuyolar salin hostesi olacaksin ilkten sonrada masa hostesi masalara meze
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 322 cevap paylaştı. Antalyada bir cafe de biliyorum (:
İş rahat ama çalışanlar ve patron tuhaf diyodu. Kapı önünde dikiliyorsun. Dükkan önünden geçene buyur ediyorsun.00 Yorumla
+1 yılYuz guzellogin varsa boy ve fizikte varsa normaldir iyide bir istir garsonluktan iyidir yani
20 Yorumla
+1 yılBuranin milleti fakir ablacim sen daha elit bir insan topluluguna sor
10 Yorumla
+1 yılcafede hoste diye bir gorevli oldugnu ilk defa duydum valla
00 YorumlaKebap is ama ayakta duruyorsun garsonundan çok çok iyi ama #))) bana da dediler aldhsgajs bende aşçıyım #D zuahah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNaptın çalışabildin mi bende araştırrken böyle iş yapıcam için soruyorum tecrübe edindinmi diye?
00 YorumlaGüzel sin demekki maaşınıda biraz fazla istersin olur biter yaparsın her işin bir zorluğu var zaten
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 322 cevap paylaştı. Daha ne. Tril tril gideceksen hergun garsonların ugradıgı taciz vs seylerde yok oh mis diyorum
00 Yorumla
+1 yılBu yeni moda bir iş garson olmaktanda daha iyi emin ol.
10 YorumlaPara konusunda anlaşırsan devam et.
00 Yorumlahiç iyi bir işe benzemiyor
00 YorumlaUcan memelı yazanlar gelmeden once :D
00 Yorumla
+1 yılbayankurukafa diyorki rahat iş ama iyice düşün
10 Yorumla
+1 yılBen de yapicam guzel is
10 Yorumla
+1 yılBir süre yap beğenmezsen çıkarsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonsomatris gibi bişey olmasın bu?
00 YorumlaCafenin adi ne
04 Yorumla
Soran+1 yılhacı baba kahveci. Ankarada.
Soran+1 yılyok ilçede.
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kızmışsın işte :D
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Cafede hostes kız olmayı teklif ettiler bu meslekle ilgili bilgisi olan var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat