Çok bunaldım günde 2 saat anca uyuyorum stresten üzüntüden napıcam ben ailem neden böyle yapiyor ben önemsiz miyim?

Ailemle yks açıklandıktan beri aramız çok kötü. Bölüm değiştirmek istiyorum diye.1. sınıftan beri sevmiyorum laf anladıkları yok. yok seversin yok diploma al yok şu kadar sene kaldı. şu an 4 e geçtim ama bildiğiniz ölüm gibi. çok aşırı mutsuz keyifsiz bi şekilde. babsm tutturmuş sanki herkes severek mi yapıyor diyip duruyor. okuduğum bölüm diş hekimliği. sevmeden gerçekten olmuyor.2. sınıfta sınava girecektim ailem psikolojimi bozdu kötü yaptım. bu sene girdim hukuk yazıcam sonuçlar açıklandığından beri işkence yapıyorlar resmen. hukukta kendini geliştirmek önemli ve geliştirenler stajyerken de iyi maaş alıyor birkaç örnek de attım babama palavra diyor. o zaman tıpa geç diye zorluyorlar. istemiyorum diştem sonra geçemem diyorum anladıkları yok. bi de amcam üstüne vazife gibi onlara destek verip bana akıl verip duruyor sen çocuksun falan diyor. diş okurken ev tutalım kirayı ben karşılarım demiştim artık okumakta zorladıkları için. babam gitmiş evi satın almış şimdi diyor ki sana ev satın aldım. ben mi al dedim? kendileri mutsuz olmasın diye ben mi mutsuz olayim? diploma al diye tutturmuşlar. yapmayacağım mesleğin diploması neden önemli?

Güncellemeler
1 yıl
En sonunda onları ezip geçip evden gidicem o da olmayacak
Çok bunaldım günde 2 saat anca uyuyorum stresten üzüntüden napıcam ben ailem neden böyle yapiyor ben önemsiz miyim?