Uyumak için ne yapabilirim..
Ağlamak kalbim hızlı atıyor boynum ağrıyor..
Uyursan uyanman demi. uyanmak istemiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyumak için ne yapabilirim..
Ağlamak kalbim hızlı atıyor boynum ağrıyor..
Uyursan uyanman demi. uyanmak istemiyorum
Zihnini doldurduğun üzüntü ve benzeri duygu ve düşünceleri ortadan kaldırmaya çalış. Boş olsun dolu olsun ama bi uğraşın olsun sözü vardır onu uygula, kısa ve özet kafanı başka şeyle uğraştır ki zihnin kendini müsait konuma getirip yatışa geçebilsin. Yardım edebileceğim başka bir şey varsa dm gelebilirsiniz. Hayırlı geceler ✨️
Bir kimsenin gönlünü nasıl alabilirim sınırlı kızgın ligi nasıl gecer
Birincisi zaman ve onun siniri kızgınlığı dinmesi (uzaklaşmak değil) onu daha fazla zorla tutar gibi davranmamağı kast ediyorum. Mutlu olabileceği şeylerle uğraşıp ona zaman değer verebilmen veya sevdiği kelimeler cümleler veya aktiviteler olur. Eğer yanyana iseniz En sevdiği yemeği yapar bi özür mahiyetinde gider gönül alırsınız. Sonuçta insanız hata yapmamak elde değil. Dahası varda kafa şişirmek benlik değil. Sizi dinliyorum ☺️
Uzak biri sosyal medya tanıdım sözler verdim sözlerimin çiğnendiğini öğrendi öfkelendi konuşmaya çalıştım olmuyor 😞
Şimdi duruma bağlı
Bazı insanlar sırf nefretini kusabilmesi için senden küçük kusurlar bekler ve kusuru gördüğü anda anlık sinir öfkeyle sizi kapı dışarı edebilir.
Bide büyük sözler ve güven kırabilecek sözler vardır. Karşıda ki kişinin size canını emanet edebilmesine kadar gidebiliyor. Bu konuda ise geri güvenini kazanmak karşı tarafın ruhani haline bağlı ve sizin kendinizi müsait bi durumda ve iyileşmiş durumda olmanızla beraber ona yardım eli uzatmanızla başlar taaa ki aranızdaki kızışma azalana kadar. Merak etmeyin sosyal medya işleri biraz karışık isterseniz düşünün taşının ona göre hareket edin. İnsanın kalbi bi insandan önemlidir (gönlün, gönlü kırılmayacak şekilde hareket et)
Anlıyorum 😞 ben özür dilerim dedim açıklama yaptım artık 😞oda sinirden kustu
Bilmiyorum kaybolmayi sessiz kalmayı düşünüyorum
Yaptım aslında olmadı
Değil 41 yaşında
Cevap
5Cevap
Şimdi öncelikle derin nefes alma 3 sn al 3 sn tut 3 ver 12 x 3 tekrar yap ve arkadasına Şu an birseyler soyleme ofkesi gecsin sonra aciklama yap
Noldu sebep?
Bazı insanlarla adımı lekelettim sonra bir kişide bıraktım diye söz verdim gerçeği öğrenince kızdı sinirlendi
Dürüst olmadım 😞 aslında yapmamam gerekir di
Nude atıyordum geçmişte bıraktım dedim bunu öğrendi attığıma devam öğrendi
Bunu nasıl düzeltebilirum konuşmaya çalışıyorun 😞 sinirli
Söylenildi 😞
Konuşmaya çalışıyorum öfkeli inanmıyor 😞
Gizli olsam olur mu
Nasıl öfkesini dindirebilirim inandirabilirim 😞
Yazdim
Derin nefes al ver
İşe yaramıyor
Soyun göster ona istiyorsan gel de
Kolayı var