Çok yoruldum ailem hayatımı zehir ediyo?

Arkadaşlar annem bikac yıl önce öldü babam babannem ve dedemle birlikte yaşıyorum babam ve dedem sözde çok müslüman gibi davranırlar ama sözde müslüman işte neyse
Bikaç hafta önce arkadaşımla bulunduğumuz sehre yarım saat ara olan bi yere arkadaşımla gittik evdeki hiç k8mse bisey demedi kimseden de 5 kuruş para almadım kendi paramla gittim sonra babam beni arkadaşımla gezerken aradı bana demediği lafı bırakmadı 1 de gittim saat 5 ti sen nerde kaldın diye bana ana bacı küfür etti ama durduk yere arayıp etti hicbisey gerçekten demedim babama o günden 2 hafta falan geçti babamla konuşmuyorum arada gelip barışmak için 2 laf ediyodu güya barışmak istiyor arkadaşlar her kavgada ölen anneme küfür ediyodu bukez arkadaşımın yanında diy8nce arkadaşımda duydu çok zoruma gitti kaç haftadır o yüzden konuşmuyordum. demin yemek yiyoruz babam bana kahve yap lan bana dedi bende biraz düzgün söylesen günah mı olur dedim sonra eşek gibi yapcan dedi sonra bende kalktimm sofradan koltugua oturdum yanımda da dedem vardı noldu dedi bana böyle böyle bana dedi dedim sonra sen babanla doğru konuşcan ona itaat etcen dedi bana bende ama dede bana böyle diyemez dedim sonra dedem diyecek sen de yapacan dedi. dede o kadar dinden bahsedersen islamda kadına böyle kötü konuşma var mı dedim dedemde var tabi adam diyecek sen susacan dedi bana bende odama gidecektim o arada babam sinirlendi ayağıma kaşık fırlattı.
Ben cidden bıktım artık Allah şu canımı alsın da kurtuliy8m başka bisey gerçekten istemiyorum ben bunlarla ne yapcam allah askina birsey diyin ya
Çok yoruldum ailem hayatımı zehir ediyo?