Kocamın ailesi 2 evi 1 arabası ve düzenli yüksek gelirleri var. sevgilim askerden gelince ailesi cansel i istemeye gidelim dedi yani ben. kocam yeni işe başlamıştı birikmişi yoktu babası korkma oğlum arkanda ben varım tutcagnz evin kirasının yarısını ben vercem dedi annesi 2 çift bilezik takıcam dedi. ama bunları ballandıra ballandıra benim akrabalarım ın ailemin yanında anlatıyor eşim sadece küpe yüzük aldı toplasan 12 gr , nişan da annesi sahte kolye taktı bana önceden söylediler annem kabul etmedi sahte takılacak sa hiç takmasın lar dedi kıyamet koptu evde. Ben yinede taktım eşeğim işte, sadece 1 çift altın bilezik taktı diğer 1 çifti de düğün de takcaz dediler. Bohça istemedik yüz defa söyledik getrmiş yine ev düzülürken, getrdiği şeyler erkek eşofman a benzer şeyler ve syri etiketli gecelik ler KENDİSİNİN GECELİK LERİNİ GETRMİŞ ŞAKA DEĞİL ANNEM GÖRÜR GÖRMEZ BU BİZİM ZAMANIMIZDA KALMA DEDİ SANDIKTAN Mİ ÇIKARDIN DEDİ YOK DEDİ. Xs tişörtler getrmiş Ben L giyiyorum sadece bunları getrmiş. Ev düzülürken getrdi akrabalarımın yanında yerin dibine girdim. kınada benle fotoğraf çektirmedi şeytan görmüş gibi kaçmış video da çıkmış düğünü mahvetti kavga çıkarmaya çalıştı düğün salonu da basık çok küçük sırf yapmak için yaptılar gelinliği me çirkin dedi düğün ve düğünden sonra kaynanam, sürekli laf sokma balayında günde 3 defa aradı rahatsız etti. eşimin babası arabayı vermedi tatile gitcektk gidemedik bizden 2 hafta sonra kendiler arabayla gittiler bize söylemediler instrgam dan gördük 2 çift bilezik takmadılar ve Kınada kaynanam kendi boynuna gerdanlık takmış altın büyük küpeler takmış eşim sordu bunlar nerden çıktı komşunun ödünç aldım dedi ama yalan kendisin miş kiranın yarısını vermediler EŞİM KAÇ DEFA BABASINA SORMUŞ EĞER KİRAYI YARISINI VERMİCEKSEN BEN BÜTÇEME GÖRE EV TUTCAM DİYE YOK BEN VERİRİM DAG GİBİİ BABAN VAR DEMİŞ. halen eşim bunlarla konuşuyor bişy olmamış gibi Kaynanam eve geldiğinde gecesinde çekmecenin en dibinde paslanmış makas bulduk eşim annem yapmaz diyo 40 günlük evliyiz aglayarak geçti 40 gün canım cicim günleri bile yaşayamadım eşim işçi 19 bin TL ALIYOR 13500 tl kira kalanda kredi kartı na ve yetmiyor sürekli kavga ediyoruz. Ben yemek hazırlıyordm babası aradı yemek yaptırdık bize gelin diye yemek saati arıyorlar eşim bana sordu yok dedim. sorması bile hata değil mi? 40 gündür 6 defa yemeğe çagırdılar hep yemek saatinde bıktım artık önceden haber verin diye kaç defa söyledik vermiyorlar inatlarına gittiğim dede ne güler yüz ne tatlı dil ne de maddi yardım hiçbiri yok
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Korku filmi senaryosu gibi bir aile. Allah yardımcın olsun...
kızzz bunların hepsi geçici şeyler... kocan yatakta iyi mi seni mutlu ediyomu... orası iyisiyse geriside allahın yardımı ile düzelir yani
Eşinle bu durumu sert bir dille konuş biraz sana saygısızlık yapıyor ailesi böyle olunca
Sert değilde kalpler kırılmasın bence
İki medeni insan gibi oturup konuşulması gerekir
Sorunun 3. kişilere aktarılmamssı gerekir
Doğru söylediklerine katılıyorum eklemek istediğim birşeyler var. Adamın karısını ezdirmemesi gerekiyor ailesine karşı evliliği kabul ediyorsan eşine yapılan saygısızlığı kendine yapılmış saymak zorundasın.
Haklısın.
Evlilikler artık sadece bir bahaneye bakıyor ve bu çok kötü
Evli kadınlarda mahrem konuları bence dışarıda konuşmamalı ne ailesine ne bir başkasına!!
Bu konuda ben de öyle düşünüyorum ve ekliyorum sadece mahrem konular değil aile içinde geçen önemli olaylar da kimseye söylenmemeli
Tam benliksin
Ruh ikizim misin
Cidden merak ettim ya
İnstan var mı
Zamanla görürüz hemen karar verme ahshshhss
Sahte hesabım var onu verebilirim
Kendi foton varvmı
İnstam yok bi bakayim dedim
Sahte hesabın da foton var mı
Cidden merak ettim
Sonra silersin
Yok
Biz nasıl iletişime geçebiliriz
Bak numaramı vereyim
İstersen
Burada kalalım
Hm tama
Tamam
3 Xp oldun mu
Gılgamış destanı gibi yazacağanı eşinin ailesine saygı duy knk boşanırsınıZ yoksa
sorun şu ailesi yardım edecez deyip etmedi ona göre ev tutuldu masraf yapıldı şuanda yardım etmiyorlar ama sürekli yanlarına çagrıyor lar
Kanka eşini seviyorsan idare et. Yoksa ya bir ömür zehir olur ya da ayrılırsınız.
onlarla ewlenmedinki
halen eşimi bekar zannediyor lar çagırdık ları zaman 1 saat önceden haber veriyorlar
emir waki mi
söylememize ragmen yapıyolar
uzun yazmışsın ama mutluluk
bunlardan önemli
nbr
Aile sıkıntılı