Kocamın ailesi yüzünden sürekli huzurum bozuluyor.. Ne yapmalıyım?

Kocamın ailesi yüzünden sürekli huzursuzuz. Arkadaşlar şimdi anlatacaklarım belki çoğunuzun kafasında hadi canım sende ne var bakalım soruları canlanacak ama yemin ederim ki eşimin ailesi çok çirkin insanlar mesela kaynanam komşularım beni misafirliğe çağırdığında sen beni neden çağırmadın diye bana çatan biri.. Oğluna sürekli fit veriyor annemlere gitmek istiyorum gönderip durma diyorlar normalde eşimle anlaşıyoruz ama ailesi hep bozuyor babası olacak karaktersiz hem devletten emekli hem ek iş yapıyor hala da açlığından eşime hergün uğrayıp günlük kazancını soruyor bizim kışın kömür alamadığımız günler oldu o günlerde var mı yok mu diye sorulmadı ama.. Eşimden utanmadan harçlık alıyor bazen de ve eşim o kadar aptaldır ki ailesi konu oldu mu altına yapacak bıktım onlardan kaynanamla ve kayınpederle eltim küs ben anlamıyordum şimdi hak verir oldum neyseki eltimin eşi akıllı ki karısını aldı anasından babasından uzak tutuyor karıştırmıyor felan onlar mutlular ama biz değiliz herşeyi onlardan çekinerek yapmaktan onlara sormaktan bıktım ben.. Benim annemler geldiğinde hazırladığım yemeğe bile laf yapacak kadar adiler benim annem biz gidince etli sütlü ne yapacağına şaşırır kaynanam da neyi saklayacağına şaşırır bu halde de hala laf yapma hakkına sahip görüyorlar kendilerini fazla uzatmadan içimi sizlere dökmek istedim çözüm bulamıyorum çünkü :-( umarım beni anlayanlar çıkar karşıma..
Kocamın ailesi yüzünden sürekli huzurum bozuluyor.. Ne yapmalıyım?