Kocamla ailesi yüzünden mutsuzuz ve konuşmuyoruz?

2 yıllık evliyim 7 aylık oğlum var severek evlendik çok zor badireler atlatarak evlendik teyze çocuklarıyız biz kaynanam beni adam yerine koymuyor 2 yıldır bana bir çorap bile almamistir benim annem babam kimsem yok arkamda hiç kimse yok allahtan başka ben kaynanam Gille konuşmaya gittim bayramlarda bile bir hediye bile almadılar bunları konuşmaya gittim çok üzülüyorum kırılıyorum diye ben sizden biraz değer görmek istiyorum diye anam babam yok sizsiniz benim anam babam diye sizden bekliyorum bayramlarda bir tişört ya da başka birşey alırsınız diye dedim sonra evlendik bana ne yastık nede yorgan yaptırdı kaynanam başkasının verdiği yorganı bana verdi bunuda dile getirdim birden bağırmaya başladı hakaret etti yarın o yorganlari getireceksin yenisini yaptiririm diye bağırdı çok zoruma gitti aglayamadim bile sustum çıktım geldim eve bidaha da gitmedim eşim onlara hiçbirşey demedi demiyor da arkamda olmuyor beni ezdiriyor onlara kaynim da güzelce evden kovdu beni neyiniz eksik sizin yuzunuzden 20 milyar borç ettik ne siz bize gelin nede biz size gelelim dedi kocamda sen istedin böyle olmasını dedi evlilikle kadinlikla alakan yok dedi bende soğudum iyice gidecek hiçbir yerim yok kimsem yok çok mutsuzum ne yapabilirim
Kocamla ailesi yüzünden mutsuzuz ve konuşmuyoruz?