AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Boşa gitsin o hıyarı acırsan acınacak duruma düşersin ben sana söyliym
Evlilik bu değil sen sanki annesinin yemeğini temizliğini yapıyorsun o da kendi kafasında yaşıyor hayatı
Evlilikte bazen geçim sorunları oluyor ondan dolayı falan olabileceğini düşünüyorum biraz daha ayetini soylermisin
Beklediğim evlilik formatı. 🤣🤣 Uyuyalım. Ben de gidip yanına yatayım birlikte uyuyalım. 🤣 En sevdiğim aktivite.
Senin zaten belli uyuma aşkın uyku kuşu djhsjshdhd
@MiraKural 🤣🤣 televizyon karşısında uyuruz mesela. Ay çok güzel bi hayal ya.
@melankolikmelaike cidden uyuma hayaliyle yaşıyor bu kız skhsisjsisj
@MiraKural eveeet. Evlenirsem dinlenicem diye düşünüyorum. 🤣
@melankolikmelaike aga beeeeğ rahat yok bize mekan
@MiraKural mekan değiştirmede ferahlık vardır. Ferahlama zamanım geldi gibi hissediyorum. 🤣🤣
Sjshjwjsjdj
Gitmez bu şekilde sıkıcı bir ortam bir süre sonra kendi kafana göre hayat çizmeye başlar ve soğur ilişkiden
Bu kadar atarlı giderli olmana gerek yok 😅 yani eşin bencil galiba. Evliliği sadece birinin kendisine hizmet etmesi olarak görüyor..
Birinizde şu erkekleri anlayın be adam yorgun ekmeğinin peşinde tek derdi ailesini namerte muhtaç etmemek
Evliliğiniz olumsuz hava koşulları nedeniyle muhtemelen bitecek. Üzgünüm böyle bir evlilik devam etmez.
Kuzum sabaha karşı çık üstüne yalamaya başla hazırla kocanı heveslendir işi bitir duşunu alsın işine uğurla.
Valla ben olsam eve gelir gelmez yapışırım dudaklarına eşşeoğlueşek ne bilsin Gül'ün çiçeğin değerini 😘😘😋❤️👄🤗
Evlenince başka boyuta geçmiyorsun, ne bekliyordun ki adam işten yorgun argın gelmiş direkt yatacak ne yapsın 🤣
Evlilikten önce ne kadar flört yaşadınız ogrenebilirmiyim
5 yıl
5 yılda herseyi yaşadıysaniz evliliğe bisey kalmamış işte
5 yillik ilişkiye normal olacağı bu
İşte sıkıntı burada çünkü artık almış alacağını gözü doymuş onun için iki aylık evliyim dememelisiniz
Kocanın mesleği ne acaba merak ettim ona göre yorum yapardık en azından
Sanayide kendi dükkanlarını işletiyor
E ama yorucu iş değil mi sence de gerçi pek anlamam bilmem ama genel olarak yorucu iş bence sen ona işten geldiginde iyi hissettirecek bı masaj yap biraz iş sende gibi yani
Otel mi lan burası diye ciyak ciyak bağırsan.
."evet öyle" diyecek gibi..
Aynen böyle bağırdım🥲 haklısın dedi
Evli deilsin sanırım :) öyle atıp tutmak kolay :)
Tadına bakmıştım vaktinde 😊 unutmuşum nasıl olduğunu 😅
Tadı damaginda kalmamış demekki:)
😊 kalacak olsaydı bırakmazdim..
Bırakacak biri denk gelir inşallah :))
İnşallah 😊
İstemiyorsun ama
Daha 2 ayda böyle ise... Lenn nasıl bir adam bu. Evliliğin ilk senesi evi inletmelisiniz normalde. Bu herif tam bir mal.
Adamın enerjisi bitmiş normalde çocuk olana kadar çiftler canlı kanlı olur çocuktan sonra bu döngüye girer.
Peki sorsan bi gün güzelkarsılasan bi derdinmi var sıkıntınmı var desen çokmu yoruluyorsun nedenn böylesin böyle yapıyon çok üzülüyom ben diye konuşsan belki farkında degıldır oda bunun düzelebilir bişeyler
Daha yeni evleniyorsunuz bu hareketi yapıyor ulan ben yeni evli olsam akşamı iple çekerim eve gidip karıma kavuşacam diye
Daha cok yenisniz fantezi gecelik giyinmeyi denedimmi ya da eşine nasıl bir kadın istedigini ilişkiden neler beklediğini sor ona gore bişeyler yap ilişkinzee heyecan katacak şeyler
Sevgili donemde nasldnzz merak ettmm beybysiii
Hayır değil. Eve gelir, duş alır biraz dinlenir doğal olarak. Sonra eşiyle ilgilenmeli.
1 sene olduk 7 aylik hamileyim işten gelip beni yürüse çıkartır biraz uyuyup 5 te evde eşinin ne iş yaptığına bağlı birde çok mu yorucu gerçi daha 2 ayliksiniz çok yeni
Ndjxhshsjdbsjshsb k. b valla komik geldi bi an
Gülme başına gelir
Kanka komik gelen şey senin yazımın durum komik değil zaten. Bu arada belirtmemişsin ya konuştum diye ondan yazmışlardır öyle. Sen bence ona biraz surat yap hatta onun yaptığının aynısını ona yap bakalım npck
Bu yorum daha güzel ☺️
Yanliş bi durum bence siz suanda çiçim ayındasınız seni yanlız bırakmaması lazım
22 yıllık evliyiz. Hastalık keder olmadıkça böyle yapmayız. Hata ediyor eşin
😄😄evli biriyim ama arkadaş evlilikten erken yorulmuş gibi. Böyle evlilik olmaz
Sen yine iyisin bizim ki yemek yemeden yatıyor, o arada Allah mıafaza ya ona tecavüz edersem diye, evlilik insanı değil bunlar, niye evlenip başka insanların da başını yakarlar bilmiyorum, ne desen boş, ne konuşsan hemen cevap hazır,
Kız zorla mı evlendiniz siz bunlarla
@Pembistann yok severek evlendik ama olmadı, eski karıylada aynı problemlerden dolayı ayrılmışlar, tabi ben sonra öğrendim, evde ev arkadaşı olarak yaşıyoruz, inanmazsın bebeği bile biz yapmadık yani doğal değil, tüp bebek
Evlilik öyle bir şey değil tabi ki. Senin koca biraz şey. Iııı 🐂
Bi süre sonra maratonluk başlıyor zaten istemedende
Eşinle bu konu hakkında konuşmanı tavsiye ederim. Belki de farkında değildir.
Daha yenisiniz ama neyse hergün böyle yapması normal değil.😕
Maalesef eşiniz böyle devam ederse fazla sürmez evliliğiniz. Umarım düzelir.
Konustugun halde duzelmediyse boşan belki de aldatıyor hayatını onunla çürütme daha gencsin
Eğer bu konuda üzülüyorsan bence bu konuyu onunla konuşup ortak bir çözüm bulabilirsiniz.
Böyle bir şey değil tabi psikolojik olarak mutsuz olabilir kendini bu kadar kapatıyorsa
Yaş degilde heyecan enerji önemli sizde o yok gibi ikinizdenbde kaynaklı olabilir
İnişler çıkışlar olur. İlk olumsuzlukta şikayet mi ediceksiniz gerçekten?
Eğer bir sağlık problemi yoksa ilişkiniz boşanmaya doğru gidiyor sanki
O koca yeni evli olacaksın sabah akşam üzerinden inlemeli gerekir
Ne yap biliyor musun parandan ona yedirtme onun parasını ye iç gez köle gibi kullan
Fiziksel olarak çok yorulacağı bir işte mi çalışıyor?
Yeni bir evlilik tabiiki böyle değil. Yatarsa bile yanına seni de alması lazım.
Evlenmeden önce hiç mi beraber aynı ortamda kalıp da yaşamadınız neticede 5 yıllık bir birlikteliğiniz olmuş
Yaşadık. Diyorum ya işte ilgiden bunaltıyordu evlenmeden önce. Birden bire bu kadar değişmesini hiç beklemiyordum açıkçası
Acaba evlenmeden önce gitmenden korkuyordu da şimdi artık evlendiniz de o yüzden mi böyle rahat davranıyor
Evlilik böyle bişe canım sonra kadınlar kötü oluyor ilgiyi gösterme yan gelip yat neyseya sakinim
2 ayda böyleyse ohoooo konuş açık açık çekinme
Evlilik öyle bişey değil ama sana sanırım biraz odun birisi denk gelmiş ya kusura bakma ama
Peki hep mi böyleydi son zamanlarda mi oldu
Böyle örnekler çok duyuyorum o yüzden evlenmiyorum
Kendinden mi şüphe ediyorsun karşındaki kişiden mi
@mellcn ben karakter olarak öyle olamam imkansız zaten çalışırken bile gece 2 den önce uyumayan biriyim
Sonra neden evlenmek istemiyorsun diye soraralar insana al sana kapi gibi cevap 🤦🏼♀Boyle oluyor evlenince genel sorun bu erkeğe bir rahatlik çöküyor sende bu rahatlığını boz kendine getirt
Bence mutlaka bi destek alın. Çok daha geç olmadan.. iletişim iyice kopmadan
Karşına al konuş ve adamın ne iş yaptığı da önemli işi agirsa yorgunluktan uyuyordue
Evlilik tam olarak öyle bir şey hayırlı olsun😂😂🤗
O kadarda değil iki aylık evllik adam ölümü yaşıyormu acaba
Merhaba,
Evlenmeden önce konuşulması gerekirdi bunlar...
Hep aynı sorular , bu soruları biraz değiştirin artık ))
Erkek aynı kafa yapısı aynı biz kadınlar böyle sizin gibılerı çekmek zorunda kalıyoruz
Çekmek zorunda değilsiniz 😂
Tabiki böyle olmaz evlilik. ilgisi yok mu sana? Daha yeni evlisiniz
konuşmayı denedin mi
2. ay daha aslında
ilginç
2 ayda çabuk bıkmış bizde durmak Yok tam yol ileri kuyunun dibini bulamadık daha 😅
Cilve ilgi falan yapmayı deneyin nasıl ilişkiniz var bilemem ama tavsiyeler verebilirim kendi açımdan söylüyorum ilgi verin eğer ona rağmen sizi istiyorsa sorun eşinizde zaten erkekler zor anlaması düz kafalılar
Benimki tam tersi eve gelir öper koklar ilgilenir evde kalan isleri bitirir es secimi cok önemli
beni boyle bi adam yapacak kadini ve hayati beklerken olup gidicem yazik lan bana... 😑
@goraci ama hersey karsilikli ben de onunla ilgilenirim mutlu olmak okadar kolay ki soran belkide kocasina surat asiyor? Hic birsey den memnun olmayan biri de olabilir …. Biraz detay vermeli
@goraci insallah karsina cok iyi biri cikar
🥺🥺😞
Ne sandın, Rio karnavalı mı?
Hahahaha
Ne bekliyordun adam ağzında gülle tango yapacak değil ya