Evlilik danışmanı imkanlarını araştırın mutlaka. Daha 2 ay evlisiniz, eşinizi seviyorsunuz ki 5 yıl bırakmamışsınız. Bu kadar çabuk pes etmeyin. Evliliğinizin başında bunları yaşamanıza üzüldüm, sabırlı olmanızı tavsiye ediyorum.
Kızmayın yorumlara, herkes kendi karakteri ve tecrübesine göre yorum yapıyor. Ben de kendi tecrübemi paylaşıyorum.
Eski eşimle evlilik öncesi çok iyiydik. Evlendikten sonra 7 ay kadar da böyle gitti. Sonra birden evliliğimiz gitgide soğuyan bir döneme girdi birden bire. Her zaman benimle her şeyi konuşabileceğini bildiği halde benimle konuşmamaya, evlenmeden önce çok ateşli birlikteliğimiz buzdolabına dönmeye başladı. Bir süre sonra beni anneme şikayet etti, cinsel aktifliğim yüzünden. Benden başka herkesle derdini düşüncelerini paylaşır hale geldi. 7 yıl boyunca çabaladım ama maalesef bitti. Aradan 1,5 yıl geçti, eşim başkasıyla evlendi. Ve bir kaç yıllık süre içinde hayat karşıma "hocalık" yapan ama diğerleri gibi olmayan, bu konuda nadir bulabileceğiniz 2 kişi çıkardı. İkisi de aynı şeyi söyledi, benden önce eşimi isteyen biri tarafından art arda büyü yapıldığını. Pek inanmadım, açık fikirli biri olduğum halde. Yine bir kaç yıl sonra hayat, enerji ve büyü temizleme üzerine uzman birine denk geldim (sonra kendisi hayat koçum ve öğretmenim oldu). O da birebir aynı şeyi söylediğinde ve bazı şeyleri detaylı tarif ettiğinde, bütün bunları yapanın eski eşimin evlendiği adam olduğunu anladım. Çocukları olduğu için de mecburen yuttum her şeyi. Ama, Yaradan'ın evrene koyduğu "eden bulur" kanunu, bu adamı yaptıklarına da pişman etti. Bu, benim yaşadığım tecrübe. Artık benzer durumda olanlara, büyü ve enerji temizliğine yardım ediyorum. Yabancılar, hatta Amerika'nın bir süperstarı da buna dahil. Hala evli, mutlu ve çocukları var...
04 Yorumla- 1 yıl
@Miaa98 Bunu ilk defa duydum, yalnız hepsi muska diye bilinse de, her muska büyü değildir. Koruma amaçlı yaptırmış olabilir ve işini bilen biriyse faydasını da görürsünüz.
Büyü aslında yasak ve bedeli çok ağır, insanlar bumerang gibi sonucun kendilerine ağır bir şekilde döneceğini bilmiyor, yapan ve yaptırana. Eskilerin dediği gibi, taş genelde ummadığınız yerden gelir. Bir seçenek olarak görürseniz bana özelden ulaşabilirsiniz, böyle bir şey var mı yok mu kontrol ederiz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTurk erkekleri bunun icin evleniyor diye bas bas bagiriyoruz ama illa evlenip ben kendim göreceğim diyorsunuz. Sonra da orada burada canınız sıkılıyor bunu yansitiyorsunuz. Turk erkeklerinin cok az bir kismi severek ve deger vererek evleniyor.
Cogunun amaci zaten annesinden sonra kendisine yaşlılığına hatta ölüme kadar bakacak birini (e***yi) bulmak. Turk erkeklerinin cogunun evlilikten anladigi muhabbet, bir elmanin iki yarisi vs degil.
Sevisebilecekleri bir anne onlar icin evlilik. Hizmetini yiyecekler, calisiyorsan parani da yiyecekler. Sen maddi manevi her seyi vereceksin, her konuda destek olacaksin ama kadin olarak kocadan bir sey alamayacak, bir fayda gormeyeceksin. Evden tut cocuk bakimina kadar her sorumluluk ustunde olacak, gık bile etmeyeceksin, dir dir etmeyeceksin. Konusursan bos konusuyorsun ve dir dir ediyorsundur.
Cogu turk erkeginin kafasindaki sey su bana yemek yapmayacak, temizlik yapmayacak, duzen saglamayacak, aileme iyi gelin olmayacak, calisio eve katki saglamayacaksa niye o kadar masrafa giripte evleniyorum o zaman?
Turk kadinlari bu toplumda hicbir zaman insan statusunde olamadi. Ya cinsel obje oldu, ya 2. sinif vatandas, ya hizmetci ya da artik maasli hizmetci. Bir insan gibi gormediler bizi. Turk kadinlari agziyla kus tutsa yaranamaz bu toplumda.
Turk kizlari da turk erkekleri icin her zaman el kızıdır. Ne kadar evlenirsen evlen, ayni yataga girersin gir,30 yili devir farketmez. Bircok durumda el kizi oldugunuzu da hissettirirler zaten. Toplumda olsun, ailede olsun cogunlukla sahiplenmezler elsin her turlu. Turk kadini evlendiginde disardan gelen bir yabancidir buyuk oranda. Bir turlu o eve, o aileye ait olamaz. Turk kadinin kendi evide yoktur. Ya koca evidir ya baba evi...
Hala bunlari göremeyip bu topraklarda, bu ataerkillikte yetismis, evlendigini anlayamayan, evlendigini sevisebilecegi bir anne gibi goren turk erkekleriyle nikah masasina oturuyorsaniz bunlari da hakediyorsunuz kusura bakmayin.
Adam anne evindeki hayatini surduruyor iste. Bekarkende işe gidip geliyordu, yiyip icip s***p yatıyordu hala aynisini yapıyor. Sen o kadar gelin gel, soyadindan, kutugunden, babanin evindeki prensesliginden rahatligindan vazgec bunca fedakarlik yap ama gordugun muamele bu olsun.
Ilerde de cok farkli olmayacak söyleyeyim. Bu durumlar aranizda tartisma olusturur. Sen evde oturuyor hicbir is yapmiyor olursun o calisiyor, yoruluyor olur. Anlayissiz olursun. Daha da farkli bir sey bekleme. 2 ay gibi kisa bir surede boyle olan ilerde de farkli olmaz. Adam cicim aylarini bile yasamiyor. Adam hemen maskesini indirmis seni garantiye alir almaz.
2011 Yorumla- 1 yıl
Ah be ablacım, bu sözleri dile getirecek kadar ne yaşadın bilmiyorum ama sonuna kadar haklısın, çok doğru bir noktaya parmak bastın
Cevap sahibi1 yılGuncelleme icin yaziyorum. Calisan ve calismayan olarak yazmistim yorumumu zaten. Sen muhtemelen hem disarda hem evde calisiyorsun. Kocan ne yapiyor? Yiyip icip yatiyor benim bu detaydan anladigim kadariyla.
Ama hayat musterek diye belli ki parani da yiyor. Bunlari boyle tepelere sizler cikardiniz. Calisan kadinlara da sen ne yapiyorsun ki diyor bu erkekler. Simdi yapmiyorum ama eskiden aile danismanligi yapiyordum. Kadinlarla, ciftlerle gorusuyordum. Calissan da calismasan da erkegin gozunde kadinin yaptıklarının, emeginin, yorgunluğunun hicbir önemi olmuyor. Sabahtan aksama kadar esek gibi calisan, kosturan kadinlara da sen ne yapiyorsun ki en cok ben yoruluyorum cumlesini duyan kadinlar geldi karsima.
Daha yenisin bazi seyleri yeni goruyorsun. Konusmana ragmen duzelmiyorsa cok daha sıkıntı. Terapiye cagirdigim erkekler oluyordu gelmiyorlardi bile. Kendileri mukemmel cunku. Duzeltmeleri gereken hicbir sey yok. Sorunu kadinin ta kendisi olarak goruyor cogu. Ortada bir sorun yok ki neden terapiye gidiyoruz oluyor onlar icin.
Cevap sahibi1 yıl2 ayda boyleyse sonrasi kimbilir nasil olur? Benim karsima 5 yillik evli de geldi. 25 yillikta. Farkli olan bir sey göremedim ben. Bircogu fabrika çıkışlı, ayni uretim gibi. Artik karsima gelen kadinlarin kocalari hakkinda ne diyeceklerini bilir oluyordum. Pek degisik bir versiyona en azindan ben denk gelmedim.
Zeka olarak belli bir duzeydesindir. Boyle bir evliligi surdurup surmemek senin elinde. Aile danismanina gidin diyecegim. Turk erkegi icin bu cok baska bir level. Bunu cogu yediremiyor. Bu terapilere erkek istekli olmadiktan sonra bosa gidip gelir oluyorsunuz zaten. Hicbir sey de degismiyor bazilari icin.
Cevap sahibi1 yılColuk cocuk yokken bu evliligi gozden gecirmekte fayda var. Bu isin icinde biri olarak, bircok hayat hikayesi dinlemis biri olarak bu ulkede evlenmek benim icin cok cok zor. Sizler bu islere nasil gozunuz kapali giriyorsunuz anlayamiyorum. Hadi giriyorsunuz kendinize yapilan bu muameleleri nasil kabul edip evliligi surduruyorsunuz onu hic anlamiyorum.
Bir insan kendisi degismek isterse degisir. Kimseyi konussanizsa, aglasanizda, terapilere de gitseniz, aileleri de devreye soksaniz degistiremezsiniz ben bugune kadar bunu gordum bunu söylerim. Ilk baslarda belki degismis gibi durur ama degismez.
Insan kendi icinde gayretliyse olur bu isler. Kendinize boyle tipleri layik görmeyin, degerinizi bunlarla dusurmeyin. Ha bir seyler oluyorsa, gayreti varsa, dinliyorsa ve cabaliyorsa elbette bunun uzerine gidip deneyin. Ben evliligi kestirip atin demiyorum.
Cevap sahibi1 yılAma konusmaniza ragmen kulak vermemesi de bir saygısızlık. Baska konularda da ne derseniz, ne rica ederseniz edin demek ki yapmayacak.
Sonra onlar degil psikiyatrist ya da psikolog kapilarinda care arayan asil kisi degil onun yaninda olan kisi oluyor. Suanda bu alanla ilgilenmiyorum baska alandayim ama yaotigim surecte cok sey öğrendim.
Turk kizlari olarakta bircok seyi es gecmeniz, gormemeniz beni hemcinsiniz olarak uzuyor. Cogu kadin asıl derin kismi kimseye anlatmiyor, anlatamiyor zaten. Ne kocasi dinliyor ne baskasi. Son care olarak terapiyi dusunuyor bazi kadinlar otda anlatabiliyorlar bir tek.
Bu boyle gitmez guzel hemcinsim. Gayreti olup olmadigina bak, sana saygisi var mi, dinliyor mu kulak veriyor mu, dediklerini kendinde duzeltmeye cabasi var mi bak. Bugun bu tarz seylere kulak vermeyen yarin ve diger gunler bircok seyi kulak arkasi yapar.
Sen ofkenle, anlasilmamakla kalakalirsin. Bu da onu degil seni yipratir. Ben turk erkeklerinin evlilik kurumunu tam olarak anladiklarini dusunmuyorum. Az bucuk anlayan ya da anladigini idda eden varsa da uygulamada ciddi sıkıntıları var.
Bireysel degiller. Buyumuyorlar bir turlu. Coguna baksaniz, biraz da bilir bir gozle baktiginizda ne evlenecek koca olacak ne de baba olacak sorumlulukta ve yetkinlikte olmadigini gorursunuz. Kendinize bunlarla yazik ediyorsunuz sadece. Ne donanımlı, ne ne hos hatunlar bombos erkeklerin elinde helak oluyot tahmin edemezsiniz. Bunlarin ellerinde helak oluyorsunuz. Bunu bilir bunu soylerim.- 1 yıl
O kadar haklisin ki düşüncelerim bu yönde ama yine de bı yönde olmayan erkeklerde var
- 1 yıl
Gercekten tam on ikiden bir vuruş oldu tebrik ediyorum... Annem hep der ki kızım sakın evlenme bir daha ne istiyorsan sana ben alıcam der neden başkalarının hizmetcisi olacaksin ki kimseye boyun egme bir erkek sana ne verebilir ki der... Kariyer yap paranı kazan baska hedefler koy kendine mis gibi yaşa der... Canim ananem ölünceye kadar dedemin yaptigi ihaneti sayikladi ve erkeklerden nefret ederek yaşadı annem ve kardesleri belki ihanet gormedi ama hep süründürdü esleri eziyet kaynana iskencesi gercekten cizilen kadin imaji Turkiyede cok zor kadina ne ask var ne sevgi ne saygi yalniz kadin surekli kendinden biseyler vermeli kendinden bakimindan hayatindan kazandigindan hep vermeli... Hic benlik degil benim kendime saygim var sevgim de kimse icin bisey yapmadim yapmayacağım da onlar benim icin yapsin...
- 1 yıl
@Polyanna_444 peki evlenmeyeceğiz de cinsel ihtiyacımızı nasıl gidereceğiz? Toplum olarak evlilik dışı cinselliğe de karşıyız. Cinsellik de, bir erkek tarafından sevilmek de ihtiyacımız ama bizim adamlarda iş yok nasıl olacak bu işler
- 1 yıl
@etnikbizansrumu_ Yani sanki evlenenler karsiliyor mu ihtiyaclarini maalesef belki de görücü usulu evlenenler var bahtlarina ne cikarsa artik bu kısımlar cok karanlik... Zaten evlilik denen kurum da her is sendeyse bir de disarida calisiyosan aklina bile gelmez ya da enerjin yetmez diyeljm ki hersey yolun karsindakinde problem var senin ihtiyaclar lux olmus artik🤣
- 1 yıl
%100 doğru bir görüş yazmışsın artık her kimsen :D sorunun sahibi de inşallah bir şeyler öğrenir bu görüşten. Sorunun sahibi eğer bugün boşanmazsan yarın boşanamayacak duruma düşebilirsin. Elin ayağın tutuyorken git boşan çoluk çocuğun günahına gireyim deme sakın.
Gizli Üye(30-35)1 yılYani iki ay gibi kısa bir sürede bu durumların yaşanması çok üzücü. Bende 1 yıl oldu evleneli bende çalışıyorum esimde çalışıyor birlikte yemekte yapıyoruz kahvaltı da hazırlıyoruz masa kursam yardım eder ve bunu birlikte yapmak bile insana çok mutluluk veriyor. Az yesem neden az yedin der beklesem niye yemiyorsun falan vs. Mesela ben evlendim evleneli hiç fıstık bile kırmadım bana ayiklar verir hatta eliyle yedirir. Gece benim canimi sıkkın görür dışarıya çıkarır ya da işten gelmeden hazırlan dışarı çıkalım der ve bazen ben gitmek istemiyorum derim zorla kaldırıp götürüyor. Sizin her şey çok çabuk tükenmiş maalesef. Bizimki de belki uzun yıllar böyle sürmeyecek ama en başında olması gerekenler bence bu bizim yasadiklarimiz kim bilir belki de bilemeyiz bir ömür böyle de devam edebiliriz. Çünkü bende eşime karşı çok ilgiliyim çok iyi biliyor. Cinsel anlamda da çok hareketliyiz aramızdaki o çekimi istesekte durduramiyoruz. Eşine masa kur güzel giyin mumlar yak romantik müzik aç işten geldiğinde hazır ol seni kapıdan girerken öyle görsün. Ve üstelik eşim benim ikinci eşim ben onun ilk esiyim ilk cinsel ilişkisini bile benimle yaşadı illa ki ufak tefek bizde tartistik ama konu ne olursa olsun bana laf bile sokmaz. ha bunu yapamaz orası ayrı çünkü ben kendisine durumlarmiz eşit olmadığını defalarca anlatmama rağmen o çok uğraştı benimle evlenmek için ben defalarca iyi düşünmesini söyledim çünkü. önceki evliliğimi kendimde bir kusur olarak görmüyorum çok güzel bir kadınım kendime güvenim var minnet etmem kimseye. Sadece toplumsal acidan kendisi için söyledim bunu düşün diye. Benim için sorun yok dedi ailesi de sorun etmedi. Bazen birşeyleri zora kosacaksin aslında mesela belki sen ondan maddi olarak bir şey beklemedin diye o zaten seni her türlü cepte görmüş olabilir zaten bu kendi evlenmek istedi gelmek istedi hiç bir şey istmeedi hevesli gibi vs diye. Ben kendim istedim mesela ama onlarda fazlasını da yaptı. Bir tatil yapın bir gün bile olsa sen teklif et arada seni yemeğe götüreyim falan diye ben kendim çalışmama rağmen esim Parama karışmaz ama ben elimden geleni kendi isteğimle yaparım. Gideriz arada eşime yemek ismarlarim. Bu biraz iki kişinin elinde ya evlendim bitti mantığı olması kötü bence sevdiğin insanla aynı evde olmak çok güzel bir şey. Tabii kendine ailene arkadaşlarina da vakit ayiracaksin. Acaba o geldiği zaman sen evde olmasan aklına yanlış bir şey gelir mi? Mesela bir gün denesen o isten gelmeden evden çik ailen yakınsa ailene git bakalım merak edip arayacak mi belki seni önemsiyor ama belli edemiyordur. Evliliğe de alisamamis olabilir.
813 Yorumla- 1 yıl
Yani hangi duayı ediyorsun paylaşassan bizimle...😇
Cevap sahibi1 yıl@Yoğunbakım eski eşimden çok çektim biri sinavim biri ödülüm diyorum. Çok şükür 😇 Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah ♥️ hayırlısı dedim çok üzüldüm tekrar evlilik hiç düşünmemistim mesela esimde bu yola girene kadar da çok uğraştı sağolsun 🤩
- 1 yıl
fırtınadan sonra güneş doğmuş. Mutlu insan göremiyorum görünce seviniyorum. Herkes mutlu olsun.
Cevap sahibi1 yıl@Yoğunbakım evet inşallah. Herkes hak ediyor mutluluğu. Dengine gelmek çok önemli.
- 1 yıl
Gerçekten ne dua ettin söyle biz de edelim
- 1 yıl
Ağlcamm çok tatlısınızzzz
Cevap sahibi1 yıl@Ismimnebilmem hayırlısı dedim çok üzüldüm yıprandım sonra esimle tanıştım gerisi geldi.😇icini kalbini ferah temiz tutacaksin.
Cevap sahibi1 yıl@cvcvnfjfkfk 🤩♥️💐
- 1 yıl
Eşini nereden tanıdın uygulama falansa söyle bizim de kısmetimiz açılsın 😁
- 1 yıl
Bu arada eşin tam olması gerektiği gibi bir erkek inşallah hem bu dünyada hem de sonsuzlukta birlikte ve mutlu olursunuz
- 1 yıl
Teşekkürler :)
Cevap sahibi1 yıl@Cleanman58 yok beraber çalıştık oylelikle oldu o tarz uygulama falan kullanmadim hiç. Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun umarım herkes dilediği kadar mutlu olur 😇
- 1 yıl
İnşallah inşallah inşallah 🙏😅
Gizli Üye(18-24)1 yılBence sen ütopya dünyasında yaşıyorsun.
1. Kocan çalıştığı için eve geliyor = Yorgun oluyor ve yatıyor.
2. Yorgun olduğu için = Enerjisi yok ve sohbet etmek edesi gelmiyor.
3. Çalıştığı için = Dakika başı izin alamaz, seni gezdiremez..
Büyük ihtimalle gezmek dolaşmak gününü gün etmek istiyorsun "Görkem" e kapılmışsın. "Görkem" e kapılma, yaşın da 25 bu Türkiye şartlarında ergen sayılırsın.
Her insanın yaptığı işe saygı duyulmalı, muhtemelen asgari ücretle ya da birkaç bin lira üstü ücretle çalışıyor. Sen bunları bilerek evlendin. Kocanın sırtındaki yükü biliyor musun? Kocan erkeklik gururuyla "tüm yük sırtımda" diyerek bu ayı nasıl geçirebileceğini düşünüyor.
- Ev masrafı (Doğalgaz, Kira, Elektrik, Su)
- Düğün borçları
- Mobilya
- Beyaz Eşyalar
- Mutfak Masrafı
Tüm bunların borçlarını ödemek kolay iş değil. Biraz anlayışlı ol. Şikayet etmeye de hakkın yok. Burada "ilişkiniz" kötü diyenlere de aldanma. Eğer kocan seni aldatmıyorsa, gözü dışarda değilse emin ol seni hak ediyordur. Sen de çalışıyorsan eve katkıda bulunabilirsin.
Şimdi ben de çalışıyorum dersen, erkeğin iş stresiyle kadının iş stresi de bir değildir. Kadına daha ılımlı erkeğe daha sert davranırlar iş ortamında. O yüzden erkekler, kadınlardan daha streslidir. Bu da ev ortamına yansıyabilir.
Sosyal Medya'da iki üç evli çift görüyorsunuz, geziyorlar tozuyorlar onlara özeniyorsunuz. İyi oldu instagramın kapatılması. Herkesin bütçesi bir değil.12 Yorumla- 1 yıl
Hiç de öyle değil ben iş dunyasinda dibin dibini gördüm aynı durum kadında da olabiliyor? İyi sallamissin kadının stresi bazen erkekten daha beter oluyor? Artı bir de ev yükü
Cevap sahibi1 yılGiriş ve sonuç kısmını oku. Herkes işine gelen tarafı alıp kendine göre yorumluyor. Bi de iyi sallamışım hahaha. Hadi ablacım hadi işine bak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılYanlış kişi ile evlenmişsin geçmiş olsun
10 Yorumla herkes sallamış kimse sormamis bu adam nasıl bir işte calisiyor acaba fazla mesaisi bol bir ağır sanayi fabrikasında mi çalışıyor muhasebecimi taksici mi günde 12 saat mi çalışıyor veya iş yerinde nasıl bir ortam var bu adam ekmek parası için bütün gün mobbinge mi maruz kalıyor adamın psikolojisi nasıl kimse bunu bilmeden ham Hum saralom yazmış yok yatak odasında öyle olmalı yok fantezi elbise giyilmeli bu adam bütün gün ağzına sicilip eve gelip ilgi görmüyorsa kimse halini hatrini sormuyorsa önüne yemeğini atıp dizi film Instagram tiktok tan kafa kalkmiyorsa kim haklidir. ben günde 12 saat çalışıyorum ağır sanayide 9 senedir evliyim eve girdiğim gibi eşim bana nasılsın günün nasıl geçti diyor eğer o gün sessizsem neşem yerimde degilse sinirliysem önce bırakıyor bir eve geldigimi anlayayim sonra diyorki bir olaymi geçti basindan anlat banada diyor bana öyle yaklaşıyor benim böyle şeyleri kafama taktigimi biliyor ama biz 9 senede neler yaşadık bunu Allah ve biz biliyoruz böyle mevzular hepimizin başından geçer sabret ve eşinle konuş bu konuyu burada her kafadan bir ses çıkar ve herkes bol keseden atar bir cevap bulamazsın buna ve sürekli aklın karışır
32 Yorumla
Soran1 yılSanayide ama kendi iş yerleri. Dükkanlarını geziyor işte akşama kadar. Ben de suratsız itici bi kadın değilim aksine gergin ortamı neşelendirebilen bi kişiliğim var ama ne bileyim böyle insanda neşe de kalmıyor
1 yılEşin çok mu yorucu işte çalışıyor tatlım?
Yorucu işte çalışması ilgisini hatta kendisine bile ilgisini azaltabilir. Bununla birlikte libidosunda da azalma olacaktır. Yorucu bir iş değilse ya isteksiz ya da kafasını karıştıran konular var eski ilişkisinden birisi de aklında kalmış olabilir. Seni seviyordur mutlaka fakat bazı kadınlar erkeğin hayatında kalıcı izli olabiliyor.
Aşağıda görüşleri okudum. Lakin orada dertleşmeye çalışan erkeklere hiç kulak asma. Yardım etme adı altında kötü niyetle yaklaşır çoğu. Gerçekten yardımcı olmak isteyenin görüşlerini dikkatle okursun. Çift terapisi almanız gerek eşinle. Buradan derman bulamazsın.
60 Yorumla
1 yılBende evlendiğimde neler bekliyodum hergun sevisicez opusucez ask yapicaz saniyodum nerde😅😅😅... Annesi hergun oglunu arar oglum bugun ne yedin diye ben şok tabii tam bir ana kuzusuymus... Oysaki bana ben hic anami babami sevmem demisti yalanci sey... Yine hergun rutin bir hayat sabah kalk ise git ikindi gel yemek yürüyüş falan klasik bir yaşam döngüsü... Sanki ev arkadaşım kendisi poponu dön yat... (Birde erkeklerle gercekten ayni wcyi paylasmak igrencmis... Evde iki hatta uc tane wc olmalı.) Tek onemsedigi ailesi idi sonrasinda aldatmalar basladi ve ben ayrıldım... Asagida yorum yapmislar Turk kizlarinin ya anne evi vardir ya da koca diye o kadar dogru ki... Tabii ailem bana aile apartmanindan bir daire verdi yine kendim de yazlik olarak bir ev aldim gercekten bu erkeklere guvenip yola cikmayin derim kendinize guvenin yoksa konusurken mangalda kül birakmazlar hepsi hikaye... iste evlilik boyle biseymiş...
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılVakit geç olmadan bir evlilik terapistine gideceksiniz kesinlikle eşine birinin evlilikle ilgili evle ilgili eşiyle ilgili yapması gerekenleri yapmadığında sonuçlarının ne olabileceği ile ilgili bilgilendirmesi lazım yanmayan ışıklarını yakması lazım ileride ne gibi sorunlarla karşılaşacağını iyice idrak etmesi lazım yoksa en iyi ihtimal boşanmak yani boşanmak iyi bir ihtimal onu söyleyeyim hele de içer gibi kısa bir sürede bu seviyeye gelebilmişse çok ciddi sıkıntı var demektir hiç vakit kaybetmeyin kaybedeceğiniz her vakit ömrünüzden gidiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet bu, cicim ayları sonsuza kadar sürecek sanan herkes evleniyor ama erkekler imzadan sonra gerçek krallığı ilan ederken kadın evdeki dışarıdaki işler için köle konumuna geçiyor. Birde çocuk yapınca bir ömür kadın çileye adım atıyor sonrası ise dayandığı yere kadar gidiyor, dayanamadığı yerde mahkemeye koşuyor. Eskiden de böyleydi değişen hiçbir şey yok sadece kadınlar boşanıyor değildi yoksa değişen bişey yok bu yüzden asla evlenmeyin çocuk hele hiç yapmayın deyince kötü biz oluyoruz ama gerçekler imzadan sonra yüzünüze vuruluyor yazık
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Yorgun desem hergün yorgun olacak degil ya 2 aylık evli adam öküz gibi yatmaması gerek aklıma gelen tek şey seninle sohbet etmeyi zaman gecirmeyi sevmiyor olabilir valla erkek milletiyle uğraşmak kolay degil boş beyni doldurma koy kapının önüne yoluna bak
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖncelikle sinir çözüm olmşcaktrı daha soğukkanlı olayı ele al… haklısın elbette…. Enerjiyi yükseltin…
şu önemli bir bilinç … çalışmak için yaşamıyor insan, yaşamak için çalışıyor…. Yorulmadan işden gelmeyi çözmeli öğrenilmeli …
En yorgun gününde dahil… diyelim 5 de geldi … 2 saat sarılıp uyut sonra dinç kalkın tekrar… birbirimizle vakit geçirmek için çalışıyorsunuz…çalışma saatleri çok uzunsa… onu ayar çek… artık insanlar evden çalışıyor az çalışıp çok üretiyo vesaire
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam tamamen odun, bu odunları nereden bulup da seviyorsunuz hiç anlamıyorum ben evlilik düşünen ciddi birisiyim ve evlendiğim sevdiğim kadını asla üzmeyeceğim bunun için kendime söz verdim, ve senin için tavsiyem şudur yemek yerken bu konuyu aç "neden ilgisizsin bana karşı" diye konuşun anlaşamıyorsanız boşanmak en doğrusu senin için ve bir de eğer boşandıktan sonra ikinci bir evlilik istiyorsan karşında ki kişiyi tamamen iyice tanıman
12 Yorumla
Soran1 yılSofrada kavga etmekten hiç hoşlanmam. Bu konuları ne zaman açsam beni sinirlendirdiği için tartışma çıkıyor. Ayrıca biz bu adamların böyle olduğunu bile bile evlenmiyoruz. Evlendikten sonra gösteriyorlar gerçek kişiliklerini.
1 yılAdamda böyle bir evlilik hayalini kurmamıştır emin olabilirsin. Adam geçimi sağlayabilmek için nasıl canını okuyorlarsa demekki. Yemekte uyumaya başlıyor.
Olayları eleştirmek çok kolay. Hemen karşı tarafı suçlamak basit insanların işidir. Asil insanlar destek verici çözüm arar üretir.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Benimde eşim böyle 😔 haftaici erken kalkıyor ondan diyorum ama hergün yatincada bende diyorum neden böyle yapıyor insan eşiyle vakit geçirmek istemezmi? Kalkıyor sonra benden çay meyve getirmemi bekliyor bende çalışıyorum sonuçta ben onun kadar rahat değilim ev işleri var yemek falan
23 Yorumla- 1 yıl
Yorucu oluyordur ruhen bedenen daha sonraları dada bıkkınlık olabilir
- 1 yıl
@humanisman oluyor anlamaz bir erkek zor gerçekten sırf kendi rahatını düşünen
- 1 yıl
maalesef bu durumu yaşayanların sayısı oldukça fazla
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Lütfen daha yolun başındayken açık açık konuş. Yolun başındayken deme sebebim , henüz çocuk vs yokken. Ben bu şartlarda ne yazık ki çocuk yapmayı düşünmem , düşünemem de. Baktın hala umursamaz tavırlar içinde devam ediyor terapiye yanaşıyor mu diye bakarsın. Olmuyorsa da çocuk olmadan bir hal çare düşünürsün. Çünkü ileride daha zor olur bazı kararları alacak olman.
20 YorumlaNasıl ya iki aylık evlisin ve adam umursamıyor ben iki aylık evli olacağım 1 dakika seni boş bırakmam millet buluyor da bunuyor biz bulamıyoruz iki ay nedir ya deli olacağım vallahi ben ilgi manyağı yaparım açık söyleyim çok Kıskancım yani işi bitirmek için de en hızlı şekilde çalışırım bir an önce senin yanına gelirim canımsın sanırım
23 Yorumla- 1 yıl
olum adilik srefsizlik yapma
Öyle gelmiş öyle gider ondan ne köy olur ne kasaba çocuk olmadan gönder anasının evine.
31 Yorumla- 1 yıl
Aynen anası baksın (ya da bakmasın) 😂
3 yıllık evliyim aynı yaştayız eslerımız de aynı yaşta bence çoğu evlılıkte bunlar oluyor erkekler evlılıge bıraz zor adapte oluyor sorumluluklar ağır geliyor maddı sıkıntı vs çok sorunlar yaşadık defalarca ayrılma raddesıne geldik benim evlılıkten beklemtılerım fazlaydı esım yetersız kaldı bırde hemen hamıle kaldım sınır sıkıntı her ıkımızde hatalıydık sureklı konuşuyordum ama anlamıyordu Şu an ıkımızde tedavı görüyoruz ayrıca ılıskı terapıstı gördük Şu an bır sıkıntı yok çok şükür ama sen ne güzel çalışıyorsun maddı açıdan çok sorununuz olacağını düşünmüyorum esın yapmıyorsa sen yap gün ıcınde plan yap aktıvıte oluştur elbetkı düzene alışacaktır ve kesınlıkle tartışmaya gırme
10 YorumlaBebeğim evlilik böyle bir şey maalesef heyecan dönemi biter çünkü ikinizde aynı evdesinizdir artık ve istediğin şeye ulasmissindir ve o heyecan bitmiştir istediğin kadar uğraş düzelmez sadece karşılıklı saygı evliliği devam ettirir yani tartismanin hiçbir anlamı yok ileriyede götürmez duzeltmezde konussanda düzelmez oluruna bırak yapacak bişey yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılOnu rahatsız edecek konular ile savaşıyordur belki de, kim bilir! Sana anlatmasını sağlamalısın. Konuşmaktan başka ne gibi öneri olabilir ki! İnsanlar neticede konuşarak anlaşabiliyor. Bir ortam hazırlayıp konuyu aç ve detaylı olarak dertleşin. İlla ki bir şeyler canını sıkıyordur! Cift terapisi önerebilirsin eşine, sana anlatamak istemediğini terapiste anlatır ve orta yolunu bulurlar.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
1 yılİş hayatında nasıl bir stresle karşı karşıya bilemiyorum. Kafasında bakalım kaç tilki dönüyor, kolay değil bu zamanda. Zaten ekonomik bir pahalılık içerisindeyiz ve piyasalar da durgun. Haliyle normal karşılamak lazım bazen. Haftasonları çalışmadığı zaman ki hallerini irdelemek lazım.
02 Yorumla
Soran1 yılPazar günleri evde o gün de akşam işten geldiği saate kadar uyuyor
- 1 yıl
Bir problem var, psikolojik sağlığında bu adamın.
bir kere senin buradaki tavrin bile hos biz izlenim birakmiyor bence kendin bi ozelestiri yapabilirsin hu konuda.
onun haricinde maalesef ulke kosullarinin cok etkili oldugunu dusunuyorum ben. calisma sistemi ve ortami, maddi durum, saglik sorunlari, gelecege yonelik kaygilar vs cok etkili olacaktir. tabi ihtimal dahilinde senden sogumus ya da baskasina gonlu kayiyor da olabilir. konusmaktan baska yapacak bir sey yok.00 Yorumla
1 yılYorucu bir işte çalışıyorsa normal olarak sayabiliriz. Fakat öyle bir durum yoksa adam kesinlikle odun birisi sanırım. Karısına vakit ayırmak zorunda. Yatıp zıbarmak için evlenmedi her halde. Ya da bir sıkıntısı olabilir.. İlişkinizde bir sarılma olmuş olabilir mi?
00 Yorumla
1 yılZor bir durum suçlayıcı ifadelerin akıl verici cümlelerinin lüzumu yok Belli ki iletişim sorunu yaşıyorsunuz ikiniz bir araya gelip konuşarak halledemediyseniz ki öyle gözüküyor psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim ya da aile büyükleri de araya sokmanıza sağlıklı bir durum gözükmüyor anlattıkların
00 YorumlaErkeklerin bir bölümü hayatı böyle geçiriyor. Mesele bence sadece konuşmak ile alakalı değil. Erkek, karşısındakinin kendinden farklı bir birey olduğunun ve duygusal olarak farklı beklentilerinin ve Artık aile olduğunun farkına vardığında düzeliyor. Arkadaşlarımda aynı süreçleri yaşadı ve şu an daha mantıklı ilerliyorlar. Yani sarsıcı olmasada biraz sert konuşmalar etkili oluyor gibi
00 YorumlaEvde oturup koca bekleyen kadınlar da kötü değil bence.
Soruya gelecek olursak aktivite yapıp davet ede bilirsin mesela akşamları biraz meyve biraz aburcubur biraz da tatlı şeyler sonra bi romantık komedi veya sevdiğiniz türden film açıp film gecesi yapa bilirsiniz.
Mantık oyunları alıp oynaya bilirsiniz yetişkinler için olanı var çok eğlenceli ve zor. Vakit geçirmek için bi çok sebep var aslında yeterli iki taraf da istesin hareket etsn çaba göstersin gerisi gelir Ztn00 Yorumla
1 yılZor Neden böyle yaptığını konuş onunla diyenlerin yorumlarını okudum acaba çok mu yorucu işte çalışıyor Bu yüzden sıkıntım oluyor acaba diye düşüneni de okudum Ben de olaya farklı bir açıdan bakıyorum şunları kafanda tasarla bana dönüş yapmana gerek yok Sonuçta evlendiniz birkaç ilişkiniz oldu Ondan sonra bu şekilde geldi monoton oldu düşün evlenmeden önce ilişkiniz oldu mu Eğer Olmadıysa Evlendikten sonraki ilişkinizde ne yaşadınız bununla bağlantılı bir suskunluk olabilir
00 Yorumla
1 yılWalla bende şaşırıyorum ilgilenecek erkeğe değilde tam odunlarla evlenip dert yanmanıza şaşırıyorum ev araba sadece dertleri en başta parayı bulunca erkeğin durumu da ortada.
Geçen video izledim tam tersi idi olayların
Vpn ile bağlanıp izleyin
https://www.instagram.com/reel/C88llbYq57m/?igsh=eGR3NnN2ZDJ3bXE400 Yorumla
1 yılHocam bakır bir birey olarak evlilik de haftada 2 belki ilişki ve karşılıklı sevgi saygı düşüncesinde birisiyim kocanız ne iş yapıyor acaba işi nedir tam olarak? Soğuk duş almıyor spor yapmıyor mu bu adam 40 küsur kola taşıdım iş yerin için 80 metreden akşam koşusu kardiyo vs yapıyorum şu an gerçekten sinirinizi bir kenara bırakıp bir uzmana görünün adamın bir derdi tasası vs vardır belki de zıkkım vs şimdiden çok sıkıntı laflar
02 Yorumla- 1 yıl
Gün içi doğal ve yulaf ağırlık beslenme ve kardiyolarımı saymadım dahi lütfen sizden ricam bir uzmana görünün hocam
- 1 yıl
Hanım efendi rica etsem özel yazarmısınız lütfen psikolojik vs bir durum yoksa belirli şeyler ve sporla başka birisine dönüşebilir konuşalım isterseniz detaylı anlık olarak
- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılHerkes büyük büyük laf etmiş.
Büyük laf tehlikelidir. Dikkat edin.
Eşine söyle eşin dikkate almıyorsa kendi ailene ve eşinin ailesine büyüklerine söyle onlardan destek al. Bu da işe yaramıyorsa psikoloğa veya psikiyatri gidin aile terapisi alın.00 Yorumla
1 yılBu konular boşanma sebebidir ancak öncesinde bu konuyu konuşman gerekiyor, belli ki iş yerinde yoğun ve yoruluyor, eğer böyle bir durum var ise, seni sanki hiç çalışmamış ve yorulmamış duruma nasıl getirebilirim? Bu konuyu çözeceğiz yoksa da boşanacağız diyeceksin.
🌹00 YorumlaCevapladığın yorumlara baktım, adam manipüle ediyor. Muhtemelen tamamen elde edince ilgisi azaldı. Allah sabır versin, gerçekten de hanzo. Daha da geç olmadan geri dönebiliyorsan dön. Daha da kötü olabilir senin için. Eğer çocuk falan yoksa olmadıysa daha kolay biter. İlk önce konuş hayal ettiğin evlilikle şuankini ve onun sana olan tavırlarını, sonra hala mı dinlemiyor aynı şekil devam ediyor. Postayı koy böylesine sabredilmez, sadece işine gelince sana geliyor. Saf sevgi değil. Tekrardan Allah kolaylık versin. Olmuyorsa erkenden bitirmen en iyisi.
00 YorumlaYa olaya senin pencereden bakınca oldukça haklısın sonuçta akşama kadar eşini bekliyorsun ve onunla birlikte vakit geçirmek istiyorsun. Belki kocan bu yaptığının yanlış olduğunu farkında değildir o yüzden şimdiye kadar onunla bu konuyu konuşmadıysan mutlaka konuşup rahatsızlığını dile getirmekte fayda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBelli ki kovalamayı ve o heyecanı seviyormuş. Şimdi elde edince bir zevki kalmamış. Çoğu erkek böyledir zaten sen hayatını ona bağlarsan daha çok yakınırsın böyle. Kendi hayatını yaşayacaksın öncelikle. Evliyiz ama beni tam olarak elde etmiş de değilsin bak gidedebilirim hissini vereceksin kısaca koşturacaksın peşinden. Bunu nasıl yapacağın sana kalmış kafanı kullan ama küçük bir örnek verecek olursam mesela hayatsız gibi evde oturup koca yolu gözleme.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeç olmadan Boşan
Erkekler için her şey elde edene kadardır bunu sa s... okun kafanıza artık
O yüzden evlenmeyi bırak sevgili bile olmayın
Flört yeterli heyecan merak olsun, cinsellik olmasın o zaman bir sürü köle köpek erkek elde edebilirsiniz10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik böyle bişey.
Eminim başta böyle değildi. Birde şimdi haline bak... 25 yaşında 2 aylık evliliğini sorguluyorsun..
28 im erkeklerin ö. Küz olduğunu anladığımdan beri flörtten ileri götürmüyoeum ilişkiyi. Kafayı mı yedim türk erkeği ile hemde amman amman..
10 Yorumla
1 yılKadinlar genelde sosyal medyada gördüğü cafcaflı evlilik görür ama gerçek o değildir çok büyük beklenti olmaması lazım ama eşinin yaptığı da doğru değil bki sorunu vardır belki çok yoruluyordur bunları evlenneden önce konuşmadiniz mi az çok tanımadın mı?
26 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük beklentilerim yok zaten ama ben de bazen akşamları birlikte dışarı çıkmak evde birlikte film izlemek sohbet etmek istiyorum. Benimle konuşmuyor bile. Soru sorsam sadece susayım diye cevap veriyormuş gibi. Evlenmeden önceki adam yok işte aynı kişi olamazlar mümkün değil:d şu an mesela benim burada ne işim var kocamla vakit geçirmem lazımdı yani
- 1 yıl
Kesinlikle haklısın tabi ama öncesinde Bi sorun sıkıntı mı oldu uzaklık mi oldu acaba
- 1 yıl
Soran1 yılGiderim, biraz daha böyle devam ederse boşanacağımı kendisi de biliyor ve bile bile bunları yapması da benden kurtulmak içinmiş gibime geliyor ne yalan söyleyeyim. Buna üzülüyorum zaten. Ben hiç evlilik hayalleri kuran bi kız olmadım, çok uzaktım evliliğe. Düğün altın falan da istemedim. Benim gibi bir insanı bile kendine güvendirdi yani. Aynı evde hiç tanımadığım biriyle birlikte yaşıyormuşum gibi hissediyorum
- 1 yıl
Arada Bi sorun olmuş ki kaybetmeyo göze almış
- 1 yıl
Gideceğini ya düşünmüyor ya da git diye böyle de davranıyor olabilir. Dediğin gibi yalan söylemem yani sende buna inanıyorsan ikinizde yipranmissiniz.
Ozaman neden evlensin yani evlilik büyük Bi müessese sen istemediğin halde nasıl evlendin ya
Altin falan istememen o senin ne kadar saf sevgiyi istemenden malda mülkte gözün olmaması güzel Bi davranış s
İnsan senin gibi bi eşi başının üstünde taşımalı ama eşin değerini bilmiyor demek ki.
Nasıl yani aynı evde tanımadığın biri evlenince bukadar uzaklaşması hiç normal değil aslında daha çok bağlanması gerekirdi.
Evlilik tam olarak böyle bir şey işte. Kadınlar nasıl hayal ediyorsunuz? Öyle değil. Erkek işte çok yoruluyor. bir şey de yapası gelmiyor. Eşinizin yemeğine enerji vefen birşeyler karıştırın bakın hayatınız nasıl güzelleşiyor 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe için evlendin, tatile mi geldin?
Sen ne yapıyorsun mesela, ne yapabilirsin? Saçını tarayıp kırmızı tanga mı giyiyorsun?
Babanızın evinde esir hayatı yaşayıp evlenince uçacak mısınız?
Beklentilerini yaz da bilelim? Sen erkek olsan ne yapardın mesela? Her akşam sirk mi oynatalım, her akşam hediye mi alalım?
00 Yorumla
1 yılBOŞANMA TUTANAĞINDA
GEÇEN CÜMLE
"O kendi dünyasinda benimle iletişim kurmadan
yaşayabiliyordu problem yoktu böyle sonsuza dek yaşardı sessizlikle uygulanan bir psikolojik
şiddet sessiz işkenceyi istemiyorum.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılKonuş diyenlere atarlanmışsın. Biz senin konuşup konuşmadığını bilemeyiz. Millet konuş dedi diye "mal mıyım" diyorsan tanımadığın insanlara, adama neler diyorsun kim bilir. Kavga çıkaracağına uyuyor adam, bence otur bi düşün sen
11 Yorumla Hep mi böyleydi? Belki eblilik sonrasi ruhsal bir sikinti içerisine girmiştir herseyi erkeklerden beklemeyin. Anlamaya çalışın. Sevgililik döneminde hayalini kurduğunuz manevi olaylari gerçekleştirin. Cok yaş farkı yok çünkü
10 Yorumla
1 yıl2 ay cok kısa bir süre ama yinede evlenince tabi sevgili olurkenki gibi heyecan olmuyor. Nasilsa hep evde benim diyerek daha rahat oluyordur. Umrunda olmasin, kendi isinle ilgilen, dizini izle. Birden yoklugunu farkedip gelecek. Pesinden kosma.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
1 yılİmzadan sonra sen de çalışıyor olsan bile ev işlerini sana kilitliyorlar. Çocuk da yaparsan hayatın bitti.
Çok detay vermemişsin ama anlattığın kadarıyla, evliliğiniz umutsuz vaka gibi görünüyor maalesef.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. evlilik güzel şey demişler evlenen sen değilsen 🤣🤣 2 ayda bu şekilde monoton bir hayata geçmek kötü olmuş düşün yani yıllar geçecek birde arada sevişin bari değişiklik olur en büyük atraksiyon bu olur belkide hayatınızın geri kalanında 🤣🤣
00 YorumlaEn son ne zaman baş başa kalıp konuştunuz evlilikle alakı daha yeni evlisiniz ve şu an böyle düşünme yalnız kalıp konuşmayı dene ilk adımı sen at merak etme korkma sorunlarınızı konuşmaz iseniz çözemezsiniz de anlaşamazsınız da ;)
00 Yorumla
1 yılevde seksi gezmeyi denedin mi? ya da herife azdırıcı içir dön arkanı yorgunum diye bu sefer sen yat, köpek gibi yalvarsın sana sonra sende bana böyle yapıyordun de bacım.
11 Yorumla- 1 yıl
Taktik güzel
1 yılKedi kostümü giyip eve girer girmez striptiz yapmıyorsan bu senin suçun emin ol 🤦🏻♀️ boşa gitsin kızım koca moca olmaz ondan. Ya aldatıyor seni ya da hödüğün teki
10 YorumlaKonuşmak lazım. Her gün mü böyle? Senden talebi yok mu? İzin günlerini nasıl geçiriyor? Akşam geç saatte mi geliyor? Yorucu bir işi mi var? Haftalık izinlerde birlikte kaliteli vakit geçirin.
10 YorumlaErkekler evlenince 360 derece değişiyor yani derdini anlatsan da karşındakinin bir kulağından girer ötekinden çıkar. Çok nadir Adammlar kadının söylediklerini dikkate alıp düzeltmeye çalışır
11 Yorumlaİyi aksamlar meraba hayır evlilik sadece calısıp yorulup eve gelıp yatmak degıl. evde bekleyenlerle de sohbetler ve ilgi gerektiren birseydir cok yorgun olabılır ınsan ama bır nasılsın da hak edıyor evdekı esi ve cocukları bence baş başa bir konusmalısın bu durumdan rahatsız olduğunu.
15 Yorumla- 1 yıl
burada asıp kesmek kolay tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılEvliyim ve bence eşin ilgi göstermeyi külfet görüyor kendine. İki muhabbet edebilmek zor olmasa gerek. Cidden yemek sonrası şöyle çay demleyip de muhabbet de mi yok
00 Yorumla
1 yılİkinizde çalışan insanlarsınız Türkiye şartlarında epey yoruluyorsunuz muhtemelen ama eğer bir şeyler değişsin istiyorsanız eşinizle etkinlikler bulabilirsiniz birlikte akşam yürüyüşü beraber gün değerlendirmesi beraber tatlı yapma küçük ve zahmetsiz şeyler bularak evinize ve evliliğinize neşe katabilirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu adam ne iş yapıyor allasen. Saat kaça kadar çalışıyor ki yemek yiyip yatıyor? Günde 17 saat mı çalışıyor yoksa günde 12 saat uyuyor mu? Abartarak yazdığını düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılBende aynı sorunu eşimle yaşıyorum sadece erkeklere özgü değil bu böyle bayanlarda var dengi dengine düşse herkezhayat yaşanmaz olurmuş diyelim saygılarımla...
00 Yorumla
1 yılYeni evi olduğunuz için eski alışkanlığı devam ediyor olabilir bu durumu hafta sonu onunla konuş belki yorulduğu için uyuyordur direk istem dışı
00 YorumlaKişiden kişiye değişir bu durum ama evlenmeden önce iyi bir gözlem yapıp evlenmek lazım anladığım kadarıyla bu iş yani gözlem pek olmamış sizde sonuç mutsuz bir evlilik
00 YorumlaTatlı dille içinden geçenleri söyle ayrıca mümkünse hafta sonu onunla dışarıda gez hafta için karışma yoğun iş temposundan dolayı direkt uyumak isteyebilir 🤷♂️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
1 yılNe bekliyordun ki her zaman ilgi alaka olamaz ki o adamın da dinlenmeye ve istirahate ihtiyacı var. Çalışmak inan kokay değil. Eğlencenin ve ilginin de zamanı vardır
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 502 cevap paylaştı. yanlış kişiyi seçmişsin. küfret gerekirse. değişmiyorsa da yolları ayır. bizim gibi 10 yıllık olsan neyse. bizde de hanım yapar işten gelir uyur kalır.
00 YorumlaŞaka gibi ya neden öyle davranıyor daha yeni evlisiniz gelir gelmez hep seninle ilgilenmeli
Böyle yaparsa kendinden soğutur anlamıyor mu?05 Yorumla
Soran1 yılSanki soğutmak için uğraşıyor gibi geliyor bana yani söyledim de ben buna katlanamam diye tamam diyor haklısın diyor ertesi gün yine aynı
Soran1 yıl5 buçuk yıldır
1 yılBelki işi çok yorucudur hafta sonudamı böyle
Belki sen istediği gibi çıkmadın
Sende yatağa gir sarıl oral seks çek bak nasıl canlanıyor10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSakin ol laaa o senin kocan senin için çalışıyor uyuyacak tabi hafta sonu gez işte kap@ çen€ni ve kocana kahve yap dinlensin adam ondan sonra maaş günü zaten yersin parasını 😂😂😂
137 Yorumla- 1 yıl
Sus erkek. Adamlar konuşsun.
- 1 yıl
bize başka şey de lazım kadınlar olarak
Cevap sahibi1 yılAğlayın biraz dahaaaa🤣
- 1 yıl
haha aglamiyoruz ki bunun için evlenmiyorum zaten iki kuruşluk adamın tantanasini çekemem bekarlık sultanlık mis
Cevap sahibi1 yılBen bu yorumu gıcıklık olsun die yazdım zaten de 😂 Cidden Allah anlayışlı insanlar ile birleştirsin yoksa çekilecek dert değil... evlilik uzaktan güzel geliyor 🤨
- 1 yıl
bekarlık sultanlık özgür özgür yaşarım erkeğe ihtiyacım yok kocaya da
Cevap sahibi1 yılŞimdi sadece evlilik için evlenenler sknti ben tekim ve her işimi yapıyorum yemek temizlik bulaşık ve hijyen benim için 1. Sırada evlilik tede bunlar eşit olmalı
Cevap sahibi1 yılAllah korur şükür inançlı insanlarız, önemli olan iyi kalb e denk gelmek merhamet önemli sadık kalmak önemli bu dönem de cidden evlilerin sevgilsivar 🤮
Cevap sahibi1 yılKorku iyidir 😀 soğuk duş aldırır insana 😂
Cevap sahibi1 yılSence kaçım
Cevap sahibi1 yılSenin için değiştirdim ya 😂
Cevap sahibi1 yılBi 10 cm daha çık
Cevap sahibi1 yılSen kaçsın 😊
Soran1 yılKimsenin parasını yediğim yok ben de çalışıyorum böyle değilim
Cevap sahibi1 yılEvet insan akşam beraber mutfak ta abur cubur koyup beraber koltukta biseyler izlemek istiyor haklısın bacim valla durumun zor konuş anlat hemen bunu çözmek için de çocuk yapma çocuk sonraki iş...
Cevap sahibi1 yılZaten engelledim ergen insanlar ile konuşulmaz 😊 kendisi de evde kalmış belli milletin şekline göre konuşuyor yaşadıklarımızı bilmiyor 🙂 savundugunz için teşekkürler 🙏🏻
- 1 yıl
Dur ben de tekrar edeyim Kısa çirkin ve şişko erkek sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılHerkes kınadığı ile sınanırmış rabbim göstersin size 🙏🏻
- 1 yıl
Ehehee yaşlı amca ötede ağla
- 1 yıl
Kapa cenine ve git kendine kahve yap ağla
Cevap sahibi1 yılBir ergen gidiyor diğer ergen geliyor
- 1 yıl
Gerçekler ağla
- 1 yıl
Siyah pp angutla iyi yakışır dene he
- 1 yıl
O da zaten ancak seni gibi biri bakar
- 1 yıl
@nefisehanimm Anlıyorum sizi. Ergenliğin doruklarındasınız, belki görünüşe göre yeni başlıyor sizin evre. Allah etrafınıza sabır versin. Umarım kolayca atlatır, toxic davranışları “ağla” gibi ergence sözler yerine kelime dağarcığınızı geliştirir daha nizami şekilde konuşabilirsiniz ve umarım kendinize bakmadan milleti yargılamaya devam etmezsiniz
- 1 yıl
Ağla
- 1 yıl
Ağlaa
Cevap sahibi1 yıl@ryugrimes toplumda maalesef ahlak eksik bunlar gibi çok var ben bunlara değil ailesine kızıyorum bosverin hayırlı akşamlar havlar havlar susarlar 🤭
- Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat