AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
Hic seni aldatabilme ihtimalinin olduğunu düşündün mü?
Kadın kafası 😂
Valla neyin kafası olursa olsun erkek milleti sonuçta bazıları evlendikten sonrada rahat durmuyor maalesef tabi her ihtimali düşünmek gerek
Sev evli misin
O kadar akıllı değil açıkçası aldatmıyor ondan eminim
Valla ne kadar emin olursan ol konudan bağımsız da benim kuzenimde evliydi ve daha 1 ay geçmeden aldatildi hersey olabilir hayat bu yinede her ihtimali düşün bence yarın yarın olacağını bilemezsin
Ayrı mı yatıyorsunuz?
Herseye hazırlıklı ol demek istedim illa aldatıyor demedim aldatıyor da olabilir dikkat et düşün taşın herseye hazırlıklı ol şimdiden
?
Hahshshs tanimadin mi bu adami oncesinde kanka. Konus anlat derdini
Tanıdığım adam değil ki bu evdeki hanzo hanzo da değil bu başka bi yaratık ne olduğunu ben de bilmiyorum değişik bir cisim
Oha yaa hsjsjsjs kanka sevmiyormusunuz birbirinizi anlamadim ki neden evlendiniz
Seviyorduk aslında evlilikten önce de 5 yıllık birlikteliğimiz vardı. Bunun 2 yılı da benim peşimden koşmasıyla geçti he. İlgiden bunaltan adam şu an suratıma bakmıyor mikemmel ters köşe
Sen evliliği nasıl bekliyorsun önemli olan oo adam hem çalışıp hem seninle ilgilenemez ki bizde 2 kişi çalışıyoruz senin nasıl bı ilgiye ihtiyacın var asıl önemli olan oo
Maalesef böyle bişey evlilik bize sosyal medyada gösterilen evlilikler gerçek değil bende 9 aylık evliyim ve eşim çoğu zaman böyle ama bundan seni sevmediğini veya senden sıkıldığını düşünme
@Hyrnsaa_42 biz aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi
En başta iyi seçseydin zorlamı evlendin lafa geldini yoldaki adam görseniz iy tipe bak dersınız insan tanımayı bilmionuz şimdi düşün böyle işte uğraş dur
akşama kadar evde oturup kocs bekliyorum benle ilgilenmezse ortalık 56 olur
Aşık olarak evlendiyseniz o ilişki bitmiştir mantık evliliğiyse de zaten çok yürümez daha ilk aylardan böyleyse İlerisini hiç düşünemiyorum ilişkinizin
Sen evli misin?
Ee abla yürüyen ne o zaman 😂
Ablacım yürüyen bişey yok işte ortada 😂
Sizin daha gerdekte olmanız lazım bu ne öküzlük
Tamda oyle bir sey 13 yıldır boyle ben tek yaşlandım
Çocuk var mı?
Var
Mesleğin var mı peki?
Hayir
Geçmiş olsun
Değil. Eşin mal, öküz, odun kadın ruhundan anlamayan, duygusuzun teki. Geçmis olsun.
Evlilik öyle birsey değil ben eşimle severek evlendim 2 yıl oldu eşim işten de geç gelir ama gece 2 3 kadar birlikte oturur sohbet ederiz
zengin olmayan erkekle evlenenler evlilik hayati böyle oluyor
Yorucu bir işi mi var acaba? Belki de fıtratı öyleydi de sen aynı eve girince gördün haliyle
2 aydda bu sekilde degistiyse bir sene sonrasini dusunemiyorum
Benim de sözde eşim aynen böyle. Çok kötü sana da geçmiş olsun
Ee konuşup sorduysan ne diyor yani sonuş olarak? Evlenmeden önce onu tanımıyor muydun?
yazmış ya kral
Yazmamış
onceden boyle değilmiş birbirlerini tanıyorlar mıs
Bazi erkekler böyle işte evlendikten sonra hatta evliliklerin çoğu böyle
Önceden böyle miydi evlilik öncesi nasildi ve görücü mü evlendiniz..
Kesinlikle hayır evden işe gider işten gelir eşi onun için güzel şeyler yapar ve güzel giyinir erkek de kadının her yerini koklar sarılır hafta sonu için plan yaparlar
Ne yapacakti ki adam zaten yoruluyor uyuyo kaliyor az sabir haftasonu oturursunus biraz daha ozen gosterin anlayissiz olmayin
İşte bu yüzden evlenmek istemiyorum.
Biyerlerde sikinti var demektir
Dikkatini çekmeye calisin bir tik relaks giyinin hafif makyaj biyerden gelmişsiniz edası vermek gibi
Yine daha önceki ilişkiniz nasıldı hemen evlendiniz mi yoksa bu kadar kısa sürede bıkmış olamazsınız hayırlısı olsun
Bazen olabilir yorgundur, dinlenip işe gitsin eve para getirsin tabi ama sık sık böyle ise büyük sorun ben katlanmazdım ahaddsdd
Evet evlilik tam olarak böyle bir şey, fazlasını bekleyen ya canım, ya da saf. Sende çalışmaya başla, en azından sen de yorgun olur zıbarır kalırsın.
Hani işi belki yorucudur ama hergünde eve gelip yemek yiyip yatması hata ne kadar yorgun olsada eşiyle biraz vakıt geçirmeli
Evlilik portresi Türkiye de hep öyle idi ve öyle olmaya devam edecek gibi. Hayaller Paris gerçekler Adana
yani şimdi bilemiyorum cinsel hayat da olmalı belki bir iki aydır işleri yoğunluktadır dillendir anlat bu durumdan mutlu değilim de
Bir zaman sonra onun bu haline alışıp sende ruhsuzlaşıyorsun biliyor musun? ( 2 yıllık evliyim evlendiğimde ilk aydan beri aynı)
Eeee sen de ruhsuzlaştın o zaman
@pipipriapos yes
Üzüldüm adına düzelir umarım
Nasıl aşabildin peki
Yazık günah böyle yapması çok yanlış her ne kadar yorucu bi işte çalışıyo olsada her zaman sana zaman ayırması gerekir
Yorgun oluyor olabilir yoğun şekilde çalışıyor ise anlayışla karşılamak lazım ama sürekli oluyorsa sıkıcı bir evlilik hayatı.
Kocanla tanıştığınızda nasıldı peki evlenince mi değişti görücü mü evlendiniz öncesinde bi tanıiıklığınız var mı uzun süreli nasıl bir adamdı yani
Pasif bi insanla olmaz diye düşünüyorum sıkılırsın evlilikte heyecan olucak böyle o heyecan yoksa evlilik değildir
Çalışma hayatı yoğun olabilir ama illaki boş zamanları vardır eşinin bu boş zamanlarınıdamı ayırmıyor sana?
Aboww sıkıntı gerçekten... İşte çok mu yoruluyor acaba bilemedim
Yo evlenmeden önce de aynı işte çalışıyordu ayrıca evlilikten önce de 5 yıllık birlikteliğimiz vardı mikemmell bi koca adayıydı 2 ayda geldiğimiz durum şaka gibi
Bilemiyorum... Ama normal değil ters giden bir şeyler vardır mutlaka
Peki sordun mu niye böylesin neden böyle yapıyorsun diye?
Cevap vermiyor sadece yoruluyorum diyor ben üsteleyince kafamda senaryo kurmuş oluyorum
Hangi sektörde çalışıyor? Bazen insan işte bayağı yoruluyor olabilir. Ve eve geç gelme mesai vs gibi durumlar oluyor mu?
Adam pişman olmuş seninle evlendiğine kendini. Yatağa atıyor napsın
Seni aldı rahatlama geldi elinin altındasın çünkü ondan.
Gerekiyorsa et. Evlilik karşılıklı sorumluluktur. Seninle ilgilenmek zorunda
Zikkimlanmak ne demek? Andaval gibi buraya yazacağına kocanla konuş
Bence evliler için olan terapilerimi denesen çünkü en sağlıklı fikirleri onlar verebilir
yerine gore degisir aski yasayan evliler bu zamanda cok az geneli sizinki gibi diye dusunuyorum
Bence her zamn boyle oluyorsa sıkınti vardir seninle biraz vakit gecirmesi lazim bence
allahım koru ya boşa gitsin senin gibi genç çıtırı bulmuş bi de böyle mi davranıyo cidden.
Evlilik tam olarak böyle bir şey.. her an mutlu, huzurlu ve heyecanlı geçmiyor. :)
Erkek dediğin eve geldiğinde ilgilenecek kadinina cinselligini yasaticak haklisn
Evlenmeden önce iyice tanımadın mı adamı kabul etmişsin evlenmişsin.
Eşin evliliğin sorumluluklarını kavrayamamış daha belli ki
yazık , ilgi görmesi gerektiğini bilmeli yoksa sana başkası çakar
Seninkine çaktılar mi
@Arawn1 ben bekarım ama seninkine sen seyrederken çakarım
Sen izlerken ben annnene çaktım
Bacını ananı sayını sopunu sever
Ahlaksız döl
Hayır evlilik işten gelip eşini görmemezlikten gelen bir şey değildir
Arada cakıyor sana vakit buldukça fazlasını bekleme evlilik bu hayat şrtları malum
Evlilikten önce durum nasıl di? Var mıydı güzel bir ilişkiniz
Adamı yoruluyorlar tamam anladım da insan ailesine eşine zaman ayırması gerekiyor
Ooo daha şimdiden yatiyorsa şimdi seni sabahlara kadar uyutmadan amikmesi lazim
Yanlış evlılık bu degıl ama iş güç yoruluyordur ihmal edrse başkası mutlu eder direk yatmak nedir
Ne bekliyordun annenle baban farklı buli durumda mi sanki öyle olacak başka ne bekliyorsun anlamadim
Bence yeni evlilikte cinsellik olması gerekir ilgisiz tavırları normal değil bence bir konuş
Bence böyle şeyler yazacağına karşına alıp kendini doğru şekilde ifade edersen seni anlıcaktır
Evlilik fobim var benim. Böyle kocam olsa yanında 2 dk oturmam
Anlat bence konuşmayı dene başından saviyorsa sevmiyordur seven anlatır seni de dinler
Bence bunu kendini anlatarak hissettiklerini konuşman lazım, bir ömür böyle geçmez.