Merhaba ben lise mezunuyum yaş 19 işsizim üniversite düşünmüyorum hiç arkadaşım yok bu yüzden evde oyun oynuyorum Bilgisayar ve pcden ara sırada film falan izliyorum kız kardeşim sosyal biri çok geziyor bugün ailemle tartıştı abin gezmiyor sen niye geziyorsun dediler sonra onun arkadaşı yok gezicek erkek arkadaşı yokki dedi hiç arkadaşım olmadıgını kız kardeşim size göre nasıl anladı aslında 1 tane arkadaşım vardı ods lise bittikten 7 ay sonra engelledi size göre yanlız olduğumu nasıl anladı? Diğer insanlarda hiç arkadaşım olmadıgını sizce biliyormudur veya tahmin edebiliyormudur sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de 35 yaşındayım işsizim hep evdeyim hiç arkadaşım yok sevgilim bile olmadı
Boy kilon kaç
İstanbul Ümraniye de yaşıyorum İstanbul daysan seninle ben arkadaş olurum yaş 19 benimde
benim lisede bir tane arkadaşım vardı lise bittikten 7 ay sonra engelledi beni heryerden sebebsizce
Peki size göre neden arkadaşım yok
Kız kardeşim annem ve babamla tartısıyordu konu bana geldi abin gezmiyor dediler onun gezicek bir arkadaşı yok erkek arkadaşı yok dedi sonra sen gez dedi babam onunla niye geziyim dedi yine yanımda götürüyim dedi kız kardeşim sana göre nasıl anladı yanlız oldugumu
Lise mezunuyum işsizim bir tane gezdigim arkadaşım vardı lisede oda lise bittikten 7 ay sonra engelledi heryerden sebebsizce
Emin ol senin ve benim durumumda türkiye de bissürü insan da vardır
Sana göre diğer insanlar da hiç arkadaşımız olmadıgını yanlız olduğumuzu anlıyorlarmıdır AVM'de veya sokakta yürürken sence ben anlayamıyorum şahsen
Kızkardeşin bilmiyecek de kim bilecek. Merak etme öbürleri anlamaz.
Kız kardeşim nasıl anladı peki size göre tahminen bende şok oldum 1 tane arkadaşım vardı oda lise bittikten 7 ay sonra engelledi beni heryerden sebebsizce de
Kız kardeşim sana göre nerden anladı nasıl anladı peki
Onun gezicek arkadaşı yok erkek arkadaşı yok bunu dediğini duydum sadece ve üzüldüm
Sosyal hayatının olmamasından anlamıştır
Peki tamam
Oda üzülmüşmüdür acaba yanlız olmama
Üzüldügünü sanmam abinle gez onuda götür dediğinde annem ve babam onunla niye geziyim dedi
Bencede üzülmemiştir böyle dediyse. Çevrende kurs filan yok mu gitsen. Sosyalleşmek için.
Evet üzülmedi beni sevmiyor bence birkere sevmiyorum demişti zaten
Kız arkadaşının yanına abinlede git dedi onunla niye gidiyim onunla niye geziyim dedi ve evet benle hiç gezmez gezmekde istemez size göre kız kardeşim beni sevmiyor mu?
Beni sevmiyor ve nefret ediyor olabilirmi sana göre zaten onun gezicek arkadaşı yok erkek arkadaşı yok demesi falanda bu sözler nefret edilen insanlara denilir bence beni sevmiyor sizcede sevmiyormu peki neden sevmiyor
Belkide seviyordur içten içe bilemeyiz.
Bilmem sana göre neden hiç arkadaşım yok 1 tane yakın arkadaşım vardı en son oda lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi beni 4 senelik Arkadaşımdı
Beni hiç arayıp soranda yok bunu size göre diğer insanlar da tahmin edebilirmi
Size göre sorun bendemi yoksa insanlar damı bence yüzde 4 bendeyse yüzde 96 insanlar da bu kadar yanlız olmamda ki sebeb ne acaba
Senin kaç tane arkadaşın var merak ettim de?
Hiç benim durumumu yaşadınmı
istersen arkadaş olalım
Sanal arkadaşım var zaten yaşadıgım ilçede yok mallesef arkadaş olamayız benimle neden arkadaş olmak istedin peki merak ettim
Ben İstanbul Ümraniye de yaşıyorum sen büyük ihtimalle farklı bir ildesindir ya da farklı bir ilçe arkadaş olmamız zor
bu kafayla olmam zaten senle merak etme.
Sanaldan tanışıp yüzyüze görüşen samimi olan kaç kişi varki ben hiç duymadım
he tamam he
Neden böyle dedin
kafa yapın çok kötü çünkü
öyle bi ergence cevap verdin ki. Arkadaşım vağr zateğn
bu kafayla sosyallesmen zor zaten bos ver en iyisi
Özür dilerim ama sen aptalsın
Benim de bir tane arkadaşım vardı ama beni lise bittikten 7 ay sonra heryerden sebebsizce engelledi
Beni tanımadan kafa yapım hakkında fikrini beyan etme istetin gerçekten çok saçma bence
benım aptallıgımla ne alaka ya sinirlendirme beni deli misin kardeşim
o engellemıs ben mı engelledım sankı
Ergence cevap vermedim bencede neyse sen bildiğini oku
tamam kardesım he tamam ıyı gunler
Lise bittikten 7 ay sonra beni en yakın arkadaşım heryerden sebebsizce engelledi
Kız kardeşim onun gezicek arkadaşı yok erkek arkadaşı yok dedi bunu duydum nasıl anladı bende şaşırdım yaklaşık 30 dakika önce söyledi şu an o egerginim biraz özür dilerim sinirlendirdiysem
tamam boş ver konuşmayalım en iyisi reddettin zaten umarım iyi olursun bye
Ya gerçekten özür dilerim ya hatamı şimdi anladım ig ver istersen arkadaş olalım
hayır boş ver
Peki ilk arkadaş olalım diyip sonra hayır diyende sensin neyse
zaten arkadaşın varmış, bana ne gerek var?
ya okuduğum lisede 4 senelik arkadaşım vardı tek arkadaşım oydu ama mezun olduk ikimizde lise bitti lise bittikten 7 ay sonra engelledi sebebi bilmiyorum her şey olabilir sanaldanda hiç tanımayıp arkadaş olduğum kişiler var ama hiç tanımıyorum
tamam sen bilirsin zorluycak değilim sen yanlış anladin
Hayır beni arayıp soran kimse yokki hiç arkadaşım yok yani gezicek AVM ye gidicek şu an
arkadaşım vardı lisede 4 senelik ama lise bittikten 7 ay sonra engelledi yanlız kaldım yaşadığım ilçede arkadaşım yok anlıyormusun
Şu an sadece Sanalda ara sıra konuştugum kişiler var onlarda arkadaş sayılmaz bence yani hiç arkadaşım yok şu an evet
yaz
?
hadi ya
gizlenicem geri
Nasıl yazıyım pardon yemek yiyordum hesabın gizli şu an
Gizliden çıksana🙏 gizlenme yaziyim
gizliden ciktim bakmadin
geri gizlendim