Gizli Üye(30-35)1 yılArtık ilişkiler kim ne derse desin satranca dönmüş çok ilgi gösterme kaçar çok sevme seni cepte görür mesajına hemn dönme seni hayatının merkezinde sanır en nefret ettiğim duruma dönmüş çok sevdiğim bir kız vardı gerçekten ona çok değer veriyordum hayatımın merkezine almıştım mesajlarını anında cevaplıyordum içimden gelenleri söylüyordum hiç taktik falan uygulamıyordum ama o geç cevap veriyordu ilgisini çok göstermiyordu ama ben çok takılmadım başta ama 8 ay sonra yoruldum gerçekten burada sordum adamın biri dediki yazma dur biraz uyguladım dediklerini gerçekten o mesaj atıyordu görüyordum ama cevap geç veriyordum baktım gerçekten kızda düzelme var ondan sonra ben tiksindim ve uzak durdum çünkü o adamın dediği şuydu seni kullanıyor çok sevdiğim saydığım bir insanın bana bunu yapması beni çok üzdü adam haklıydı benim ilgimi kullanıyordu bende içim içimi yesede uzak duruyorum şu an yazmak istiyorum yazmıyorum 40 gündür bu durumdayım ve kızlara artık o gözle bakıyorum ne yazık ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok kolay 2 tane cevabı var demekki sevmiyor zaten özgüveni yüksek erkek bir günü kızsız geçmeyen her gece koynuna bir kadın alan erkek zaten sevmez piyasada ki kızlarında en çok tercih ettiği cazibesine kapıldığı erkek tipidir bu ve kızlara göz kırpıp yazdığı zaman hemen kendine aşık olduğunu zanneder ve kendisi de aşık olur istediğini aldıktan sonra başına bela olmadan çabalamadan bırakır uğraşmaz
İkinci olay normal gerçekten seven erkek bu erkekleri ise çok bıktırdığınız için sizle mi uğraşacağım der piyasa kız kaynıyor biraz acısını çekerim unuturum der ve çabalamaz
Zaten insanda heves bırakmıyorsunuz üstteki 2 erkek modelinden biri değilim sevilmedim sevgilim olmadı ve ilişki yaşamadım tercih edilmiyorum
00 Yorumla
Teknoloji ve modern hayatımızdan dolayı diyebilirim çünkü kız aramak istediğinde kolayca bulabilme ihtimalin arttı ve hayatın modern olmasının kötü tarafı da hayattan ya da karşı taraftan isteklerimiz arttı ve genel olarak da tahammülümüz de çok düştü çünkü hayatımız stresli olduğu için sevdiğimiz insan da ayrı stres yaptırdığı anda bırakmayı ya da terk etmeyi düşünemiyoruz ve buna bağlı olarak da empati kuramıyoruz ya da kurmak istemiyoruz artı olarak da kolayca insan bulabilmemiz kötü tarafı da tahammülsüzlükle birlikte aman yeni birini bulurum zaten diyip terk eden kişilerde olabiliyor. Keşke empati kurabilsek ve bir nebze de tahammül edebilsek belki de hayatımız daha güzel olabilir diye umut ediyorum
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Neden çaba göstersin ki onu anlamadım?
Yani iki insanın hisleri karşılıklıysa birlikte olurlar.
Ama taraflardan biri istemiyorsa diğeri kendisini istemeyen biri için niye çabalasın, hayat kısa, herkesin yapacak işi gücü var.
Kendisini istemeyen kişiyi bırakıp yoluna devam etmek en doğru olan şeydir, kendisini istemeyenin peşinden koşmak kendine zarar vermektir, zaten kısıtlı olan zamanını boşa harcamaktır, bir çeşit enayilik yani.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü aşk diye bir şey yok maalesef
00 Yorumla
1 yılÇünkü insanlar sevmeyi bilmiyorlar artık. Çevrelerinden, ailelerinden ne görüyorlarsa onu yapıyorlar. Ki artık nesilden nesile gerçek sevgi ne anlatılıyor ne de yaşanıyor hâle geldi. Sadece filmlerden, dizilerden gördüğümüz ve kitaplardan okuduğumuz kadar biliyoruz artık aşkı. Oradan öğreniyoruz, bir insana nasıl değer verilir, seven sevdiğine nasıl davranır, sevdiğimiz kişiyle nasıl aktiviteler yapılır. Bunları öğrenme şeklimiz ve gördüklerimiz bu kadar kısıtlı olunca da artık sevmeyi ve değer vermeyi unutur hâle geldik. Insanlar, artık gerçekten sevmeyi değil de bazı ihtiyaçlarını gidermek için "seviyormuş" gibi yapmayı tercih ediyorlar. Burada kimseyi suçlamak doğru olmaz gerçi. Çünkü insanlar ailelerinden göremedikleri sevgiyi ve arkadaşlarından öğrendikleri sözde sevgiyi (bir insanı fiziksel olarak kullanma) gerçek sevgi sanıyorlar. Ama tamamen toplumu suçlamakta doğru olmaz, saf sevmeyi bilen ve hâla bu duyguları yaşatan, kendini iyi yetiştirmiş insanlar da var. Sonuç olarak evet, gerçekten sevmeyi bilen insanlar azaldı ama bu hiç yok demek değil. Yapmamız gereken şey ise, bu duyguları ve hisleri olabildiğince yaşatmaya ve yaymaya çalışmak 🤍
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadının bir erkekle ilk karşılaştığı anda düşündüğü şey ona ara sıra zarar verecek kapasitede bir adam olmasıdır. Bunun da yolu çevrende çok kız olmasından ve paran olmasından geçer.
Allah erkeğin mantıklı yanına kadın gibi düşük zekalı bir varlığı koymuş işte. Kadının ilişkide aradığı şey sevgi değildir. Dolayısıyla o çaba falan dediğin şeyler kadının söylediği ama istemediği şeylerdir.
Neyse ki kadınların nefret ettiği (bağlandığı) prenses erkek dedikleri erkekler çoğalmaya başladı, redpilli ve kadın doğasını öğrenmeye başladı ki şu anda böyle sorular görmeye başladık. Yavaş yavaş erkekler olarak kadınlara değer vermemeye başladık. Toplum olarak iyi bir yere doğru gidiyoruz.
Evlilikler bitmeye başladı. Birçok kadın evde kalacak ve mutsuz olacak. Yani zaman artık erkeklere dönmeye başlıyor.
213 Yorumla- 1 yıl
Hasta
- 1 yıl
Sen git bi akıl hastanesine tedavi ol yaa ruh hastası misin nesin? Kadınlar ezelden beri hor görülüp asagilaniyor. Bu çaba bu baş kaldırış o yüzden. Ha abartılıyor mu evet bence çok abartılıyor dozu kaçırıldı ama kadınların sahaya inmesi sizi korkutuyor saçma yorumun bu sebepten.
Cevap sahibi1 yıl@pamuklu_şeker yok korkutmuyor. Kadın değer gördüğü yeri sevmez. Kadını aşağılayan ezen dalga geçen kazanır. O yüzden kadın kendini seveni değil onu aşağılayan ve uzeni sever
- 1 yıl
Düşük IQ seviyen üzüyor ama naparsin herkes aynı şekilde yaratılmıyor tabi sende haklısın
- 1 yıl
Hiçbir kadın tarafından değer görmemiş erkek yorumu olmuş (muhtemelen fakir ve tipsiz olduğu için )
- 1 yıl
Zavallı ezik
- 1 yıl
Kadınlar tipe, paraya, statüye vs bakar tabi seni kimse tercih etmicek :)
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@ElizabethBennett3 canın sağolsun ne diyeyim
Soran1 yılKafan hiç doğru yolda değil şizofren olabilirsin kardesimm geçmiş olsun.
Soran1 yılDüşünce bozukluğu: Bir kişi mantıklı olmayan ya da alışılmadık düşünme biçimlerine sahip olduğunda şizofreni olarak tanımlanabilir. Düşünce bozukluğu belirti olarak ortaya çıkar ve kişinin konuşmasını, düşüncelerini etkiler. Bazı durumlarda kişi bir anda konuşmayı bırakır ve farklı konuya atlar. Hiçbir anlam ifade etmeye sözcükler kullanılması da düşünce bozukluğunun göstergesidir.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılÇoğu kişi çabaladığına değmiyor çünkü. Sosyal medyanın da etkisiyle herkes fazla ulaşılabilir. Çoğu kişi başkasıyla konuşmayı/flörtü aldatmadan saymıyor. Karşındaki insan sana net gelmediyse eğer çabanın karşılıksız kalması olası bir durum. Çabalarsın çabalarsın ama karşındaki daha ince belli birine sırf ince belli diye gidebilir. Veya erkekler açısından diyelim, çabalarsın ama karşındaki daha zengin birini tercih edebilir. Hal durum böyleyken neden çabalayasın?
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. insanlar değişti. moderinleşti. kimsenin kimseye tahammuülü yok. herkes kendini kıymetli görüyor. kimse burnundan kıl aldırmıyor cinsiyetler uzaklastı birbirine. bi de erkek olarak düşün kıza yürüyünce korkarsın. tacizci dese zıctın. tüm mahalle toplanır ya o derece.
10 YorumlaBu çok yönlü bir konu. Çabalamıyor değiller, sadece çabaladıkları şeyler karşılıklı olarak aynı şeyler değil. Biri sevgi ve ilgi ararken diğeri başka bir şey arıyor. Dolaysıyla doyum olmuyor. Bunu tetikleyen ise bu zamanın sosyal ağları, bir şeyleri değersizleştiriyoruz buralarda, işin kötü tarafı farkına bile varmıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbiraz uzun oldu ama cevabım 👆
21 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Emeğe ve zamana yazık, bir kadın ve erkek vazgeçilebilir olmalı. Niçin ölüme kadar çekmek istemediğim bir insan için zorluklara katlanayım. Parasal durumun iyi olunca kullanacağın insanlarda artacak. Bence odaklanılması gereken nokta güç ve para onun dışındakiler sadece çöplük.
00 Yorumla
1 yılVallahi adam kalmadı piyasada. Hepsi kız gibi nazlı. Şeyi kasdetmiyorum bu arada yanlış anlaşılmasın. Zorlama, taciz, takip etmek vs. Net bir hayıra karşı yapılacak en doğru duruş karşındakini silmektir. Israr edilmez. Ama iki naza gelemiyor artık erkekler. Net olsaydı falan deniyor. Kucağa mı atlasın bu kızlar sizi görür görmez? Bi güven kazanmayı deneyin mesela. Ortalığın hali zaten belli. Ve artık sosyal medya çağında seçenek o kadar bol ki insanlar duygulara önem vermiyor. Sen ona pas vermedin mi? Hiç sorun yok yedek bi flörtü vardı zaten. O da mı pas vermedi? Hemen yenisi bulunur çünkü ortalık güzel kız dolu ve bi kızda güzellik dışında bi şey aranmıyor derinlikli ilişki peşinde olmadıkları için. Sevgi emek bilmiyor yeni neslin adamları.
011 Yorumla- 1 yıl
@NewTown ben sadece erkek mi emek versin dedim? Her şeyin bi yolu yordamı vardır. Kadının gönlünü ferhetmeyi başarırsan emeğin en büyüğünü o kadın sana verecek zaten ama sen buna değecek adam mısın bi onu görmek ister. Erkekler bu savaşa girmek istemiyor. Eskiden bi kadın sevilir onun için de savaşılırdı. Babası vermiyosa vereceği bi adama dönüşülürdü. Eski sevgilerle şimdinin farkını Anlaman için bu örneği veriyorum gidin komple kendinizi değiştirin demiyorum. Uyum önemlidir. Seni olduğun halinle sevmesi. Zaten şimdili babalar da kızlarına seni vermem gibi diretmelerde bulunmuyor. Mesele kızın gönlüne girmek. O hoşluğu inceliği yapamıyorsunuz. Kız her gördüğüne o ilgiiy emeği bakımı verse ileride gerçekten aile kuracağı insana kadar tüm rezervleri tükenir tüm ümidi kırılır. Şu an toplum yapısı o kadar bozuk ki tüm roller karıştı. Kadınlar erkeklere ezilmeyeceğim diye -ki buna mecbur edilişimiz yüzünden olması da gerekiyo bi yerde yoksa dayak yiye yiye evlilik sürdürüyo kadınlar- her işe girişir oldu. Adım atar ilişkiyi başlatır oldu. Cesur oldular. Erkeğe ihtiyacım yok kendi başımın çaresine bakabiliyorumu fark etti artık her kadın. Erkekler de artık en ufak bi yakınlık isteğinin -tacizden bahsetmiyorum. İyi niyetle- taciz olarak algılanmasından korktuğu için adım atmaya çekinir oldu. Bunlar ilerleyip artık kimse kimse için mücadele etmez elini taşın altına koymaz oldu. Birine gönül verme diye bi mesele yok mesela artık. Sayısız flört alternatifinden kimle muhabbet dhaa çok sararsa onla “deniyorsunuz”. Tanıyıp sevmek ve gönül kazanma olayı bitti. Bunda bile sırf dile getirdim diye bana öfke kusuyorsunuz.
- 1 yıl
@NewTown işte bak dediğim yere geliyosun sen de. TANIMADAN ilişki deniyosunuz. Bi arkadaş ortamına gir bi kızı tanı değip değmeyeceğini gör sonra tanış ilgisini çekemye çalış. Siz direkt beğendiğinize yürüyüp naz yapıyo diye öfke kusuyosunuz. Sevmediğiniz insana yürüyen siz, sizi tanımayan kadın size pas vermedi diye suçlu olan yine kadın. Önce bi kızı tanısan sevsem görücen zaten o bunu hak ediyor mu etmiyor mu. Ediyorsa gönül kazanmaya çalışırken o kız belki seni sevecek zaten. Ya da önceden göreveksin iğrenç biri olduğunu ve vakit kaybetmeyeceksin. İlişkiyi talep etme biçiminizden kuruş yönteminize kadar hepsi hatalı. Ama kabahatli yine kadın. :D
- 1 yıl
@NewTown sen bu kafayla devam et küçük dostum anlatsam da anlamamak da ısrarcısın. Demediğim lafları demiş gibi algıla aynen böyle. Görmek isteyene her şeyi paragraf paragraf açıkladım da işinize gelmiyor neyse kolay gelsin ama bana ağlama burada ben çekemem
- 1 yıl
Erkekler bedavacı. İstiyor ki hemen ilk haftadan seks olsun ne emek harcıyor ne para hiçbiri.
1 yılÇünkü bir selam yazısıyla bile mutlu olanlar, seviliyor sananlar var. Sevgiyi bulmak, ilgilenilmek artık çok kolay. Eski güzel aşklar, derin insanlar kalmadı. Her şey gibi sevmek de basitleşti, etkisini anlamını kaybetti
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha iki gün önce kızın birisi bir soru sormuştu sevgilim bana çok değer veriyor çok seviyor ama ben ayrılmak istiyorum diye... Değer veren insan kaybediyor çünkü, kızların çoğu nankör ve ağızlarına s*çan erkekler için ölüp bitiyorlar aşklarından.. Kadınlar için çaba göstermeye emek vermeye değmiyor böcek muamelesi yapacaksın ki vazgeçilmez olasın bu tecrübe ile sabittir.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@asilkız98 sevmek, el üstünde tutmak ve sadık olmak ne zamandan beri gevşeklik oldu? Dedim ya Türk kızlarının ağzına edeceksin anca o zaman sevilen, vazgeçilmez adam olursun... Tabi genelleme yapmayayım istisnai kızlara ayıp olmasın.
- 1 yıl
Hayir sen beni yanlis anladin. Tabikide el üstünde tutacaksin * bunu ara, ara yapacaksin... Genc kizlar heyecan arayisinda oluyor... aksiyon filan.. bunu saglamak icin ama maço olmak, ağzına etmek degil git-gelli iliski yasayacaksin... Her kiz böyle degil ama bazi kizlara iste kiz arkadaslarla konusacak, dertlesecek malzeme, birsey lazim. Bir mücadele 😂
Hem bazi erkekler sirf cinsellige ulasmak icin ilk baslarda ayni senin dedigin gibi kizlara fazla iyi davraniyor, türk kizlari ama gerek aileden, gerek Egoist toplumdan ötürü böyle nazik davranislari görünce garipsiyor, alisik degil cünkü türkiye genel olarak kaba davranan bir toplum... Böyle fazla iyimser davranislarin altinda da birsey var gibi bir algiya kapiliyorlar... Kimse bu kadar iyi olamaz düsünsesinden ötürü 😂
Cevap sahibi1 yıl@asilkız98 Ben öyle macera arayan kıza kafa atayım o zaman... Yok ben cidden Türk kızı ile uğraşamam ya ithal gelin alıcam ya da ithal damat olacam yeter lan 27 yıldır birtane mi düzgün kıymet bilen kız çıkmaz ulan önceki sevgilim regl oldum dedi kalktım baklava aldım, profiterol aldım 2 saat yol gittim 1 ay sonra ben yapamıyorum bye.
Ben çaba gösterdim bir b. k olmadı. Kadın yine ona değer vermeyen paralı s. refsiz birini seçiyor. Kadının ruhu sevgi istemez, para ve rekabet ister. O yüzden bu toplumda kadın sokağa bile çıkmaya korkuyorsa bu kadını arıyor eseridir.
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 497 cevap paylaştı.
1 yılBen kimseyi sevmediğim için kimse için çabalamam.
Çaba gösterenlerimde anlamam
Hem hata yapıyor bile bile yapanları söylüyorum
Hem hata yapıp hem peşinden koşuyorlar
Yavrucum seviyorsan hata yapma yani basit
Sinirlendim ah bak 😂02 Yorumla
Soran1 yılSakinnn😂
- 1 yıl
Sakinim bennnnn😂😂🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü dünya son derece barış içinde... kargaşa yok... görece savaş yok... kıtlık yok... susuzluk görece yok... YANLIZCA PARANIN OLMASı YETERLİ BİREYLER İÇİN... Bireysel bazda paran varsa en azından karnını boyurucak kadar kimsenin bir birine ihtiyacı yok. Kimsenin bir birini umursamaya ihtiyacı yok çoğunlukla.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbelki yorgundur. belki üşengeçtir. belki odaklanamıyordur. belki bu tarz konularda çabalamayı anlamsız buluyordur. belki çabalamanın fayda getireceğine inanmıyordur. belki, birisi için çabalarken düşeceği durumu kendine/kişiliğine yediremiyordur. belki çabalayarak geleni istemiyordur...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten sevmediğinden, gönlünde birden fazla kişi olduğundan, sadakatsiz olduğundan çaba harcamaz. Sevdiğim olmadığı için şanslıyım. Arkadaşım dediğim vefasız ve hain çıkıyorsa flörtüm veya sevgilim neler yapardı?
10 Yorumla
1 yılArtık aşk yok. Sadece hoşlantı olayı var ve hoşlantı da senden daha iyisisini bulana kadar ilgisi devam ediyor. Ayrıca sosyal medyadan dolayı seçenekte bol olduğu için kimse kaybetme duygusunu yaşamıyor.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü gerçekten sevmiyorlar ve zora gelmiyorlar pes edip vazgeçmek daha kolay geliyor bide nede olsa başkasını bulurum düşüncesi artı fazla ego ve boş özgüven
10 Yorumla İnsanların hayatında yeterince stres var ve kimse kimsenin saçma sapan takıntıları ile uğraşmak zorunda değil. Yani sevdiğin insan için çabalaman normal, sana kök söktürmeye başlamadığı sürece.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alternatif çok artık sosyal medya sayesinde ulaşmak kolay, ama bir sonraki insanda aynını bulmak zor sonuçda. Herkes önce ne alacağını düşünüyor daha çok.
10 Yorumla
1 yılArtık gerçekten anlayisli ve fedakar insanlar yok. Artık her insanin öyle ya da böyle bir ekonomik düzeyi var, çevrede alternatif çok. Sosyal medya almış başını gitmiş, bir tuşla dünya kadar insana ulaşabiliyorsun. Ee bunun yanına ekonomik özgürlükte eklenince kimse kimseye katlanmak zorunda hissetmiyor kendini. Olmuyor mu okey bitirelim bu kadar basit.
10 YorumlaModern çağlar insana; önce kendini, hep kendini sevmeyi öğretti, insanlar birbirlerini sevmeyi unuttular. Kimsenin kimseye ne minneti ne de tahammülü kaldı.
10 Yorumla
1 yılDaha 2gün öncesine kadar benimle öpüşen el ele gezen bana sarılan seni bırakmıyacam diye kız dün beni bıraktı engelledi hiç bir açıklama yapmadan gitti.. buna ne diyeceksiniz..
12 Yorumla- 1 yıl
ana duası almışsın... Aynısı başıma geldi ama benim tek bir cevap hakkım vardı "tamam bye" dedim görüşmedik bir daha, insanların iletişimden kaçınmaları onların; bakışımdan anlar, tavrımdan anlar, ne hissettiğimi bilir, ne düşündüğümü anlamıştır... şeklinde ki düşünceleri çok saçma ve başıbozukluk kokuyor
insanlar ne yaşadıklarını ne hissettiklerini karşı tarafa dil ile anlatmalılar, iletişim dili olarak beyninin içini okumamızı bekleyenler zavallı ve adi şekillere bürünürler...
bu kişilerde iletişimi dile dökmedikçe ilerlemek zor ve müsrif bir zaman kaybından başka bir şey olmuyor...
Zaten sağlıklı iletişim kurulamayan ile ilişki sürdürmek çok anlamsız... - 1 yıl
@Abdulbari ahhhh ahhh... kalbim hala özlüyor çok kzıgınım kendime. kesinlikle böyle biri ve açıkça da dedi, seni anlıyorum ama açıklama yapmak için yorgunum hayat yüzünden, sen de beni anlatmadan anla istiyorum... ve hala iletişil kurmaya çalıştım onunla.. aptal gibiyim
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılDeğmediğini ya da değmeyeceğini düşünüyor herkes. Çünkü herkes aslında birilerinin yedekleri olduğunun farkında, çağımızın yeni iğrençliği çok eşlilik olduğu için maalesef.
00 Yorumla
1 yılHedefimiz cinsellik lakin ona ulaşmak çok zor ve masraflı üstelik kesin değil. Erkekler olarak bundan bıktık.
09 Yorumla
Soran1 yılBen sevgiden bahsediyorum sen hedefimiz cinsellik diyorsun🤦
- 1 yıl
İşte amacımız orada cinsellik onun yolu da sevgili olmak😊😊😊
Soran1 yılYok bence herkes öyle değil (karakter) meselesi
Soran1 yılAnlamıyorum valla ulaşınca noluyo değişik
- 1 yıl
Başarılı oluyoruz çünkü herkes kolay yapamıyor.
Soran1 yılYo hiçte başarılı olmuyorsun heryerde olduğu gibi bu ülkede de basit kızlar var basiti herkes elde eder başarılı olmuş olmuyorsun yani zorda senin gibi basit erkeklere bakmaz
- 1 yıl
Tamam pardon bundan sonra sadece aşık olduğun ciddi düşündüğüm kadınlar ile duygusal ilişki yaşayacağım🥲🥲
Soran1 yılAferin aferin böyle olun iste 😂
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şartlar zor geliyor
1) Evlilik gelenekler ile düğün vs çok pahalı
2) Boşanma süreci ve yükü çok ağır erkekler için
3) Borçsuz evlilik için çaba gösterilmeli00 YorumlaKendimden örnek vereyim sevdiğim insandan vazgeçemem ama ayrılabilirim. Sorunlar sıkıntılar vardır çözülmüyordur ve benim gücüm tükenmiştir zorlayamam ve bu sebeple ayrılmak istiyorum derim. Beni seven izin vermez halleder sorunu. Sevmeyen de zaten sen karar vermişsin der geçer. Artık yoruldum sevsem bile gücüm kalmadı ÇABALAYAMAM...
00 Yorumla
1 yılKarşısındaki kişi çabaya değmediği için olabilir. Zaten kimsenin bir şeye tahammulu kalmamış şu zamanda. Biraz kıymet bilmeli karşı taraf da.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapmıyorum ama erkeklerde ve kadınlarda kalite düştüğü için çabalamaya değer görmüyor kimse karşısındakini
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 423 cevap paylaştı. Çabalamaya değmez çünkü sevseydi çabalamayın bırakmazdık diyoruz ama fazla çabalarsak gerçekten zaman kaybı ve vazgeçmeye zorunlu kaliyoruz
00 Yorumla
1 yılBir kişinin peşinden tam 6 sene koştum. 6! Ama olmadı. Niye bidaha aynı hataya düşeyim?
08 Yorumla
Soran1 yılBak bu yoruma çok üzüldüm tek tarafli sevgiyse karsindakininde suçu yok herzaman karşılıklı olmuyor ama seviyor gibi yapıp uzuyorsa değmez 6yil değil 6gun bile
- 1 yıl
1. sene birbirimizi dovecektik 2. de bana yüz vermeye yanima gelmeye vb başladı sonra okuldan gitti lisedeydik. Okulun ilk günü görmüştüm onu. 3. sene ben hiçbir şey yapmadım o da yapmadı. 4. sene birinden bana haberi geldi biriyle geziyormus peşinden gittim evime 80km uzakta oturuyor lisede 125cc kanuni seyhan Bi motosikletim vardi hala duruyor. Onla o yolu denk duseyim diye 4 5 defa gidip geldim hatta bi seferinde kaza yaltim motoru kaldırıp topallaya topallaya devam ettim g. tumun ağrısıyla🤣 elinin tersiyle iteleme gibi Bi hareket yapip kovdu beni instagramdan Bi dünya agir mesaj... aynı üniversiteye denk düştük son Bi denedim yine olumsuz. Dedim bu son çağrıydi. Bir gün denk geldik babası fa yanındaydı bana öyle kötü baktılar ki... neyse boş ver.
- 1 yıl
3. sene yapardım ama sorunlarla boğuşuyordum taaa çocukluktan beri. Hala aynı. Napayim bana gülmek haram olmuş ne dostum var ne sevdiğim var ne düzgün bir ailem var hicbisi... uğruna bu hayata devam ettigim anam ve kardasim harici Tek basarım hurda Bi tofaş kartal araba o soyledigim motosiklet ve 3 tane çeyrek 1 tane gram altın başka bi maddi manevi varlığım yok şu hayatta...
- 1 yıl
boş ver bacım gece gece derdimizle kafani doldurmayalim eyvallah sagolasin
Soran1 yılBak işte boylesini cikarticaksin eveg zor biliyorum ama öyle bitiriceksin hatta nefret hile etmicrksin hicbirsey olmamış gibi selam vericeksin soka gircek hayat çok kıssa ne kadar yasıcamizi bilmiyoruz degmicek kişiler için üzülme hayatı akışına bırak kalbini temiz tut herkes gibi olma güzellikler seni bulacaktir kendini geliştirmeye odaklan hadi iyigeceler
- 1 yıl
Bitireli nekadar oldu bilmiyorum ama 2 araba değiştirdim o surede🤣
- 1 yıl
Kendimi daha fazla geliştireceğim ama şimdi degil. Çorbam çıkıyor daha 21 yaşındayım bi arabam ve motorum var birikimim var hiç borcum yok ve kendi işimi kurmuştum ama bıraktım.
- 1 yıl
Tavsiyelerin için sağol yinede.
1 yılSeçenek çok kimse uğraşmak istemiyo artık
Ve çoğu insan 5 tane flört yaptığı için aşk acısı bile cekmiyo00 Yorumla
1 yılDoğru kişi olsaydı hayatımdan çıkmazdı elbet daha iyisine yolum düşer diye düşünüyorum ve bence çoğu insan bu düşüncede
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü ; İnsanlar sevdiği kişinin karakterini , verdigi zamana , harcadıgı emege çabaya degdigini düşünmüyor. Sevgiyi sadece birisiyle yatmak olarak gördükleri içindir. Gerçekten çogu insan böyledir.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir insanı her koşulda sevebilen birisi çok nadir bulunur
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılO kadar insan var ben ona mı kaldım diyip başka kişilere yönelir ya da daha iyisini bulur öyle ayrılır
00 Yorumla
1 yılBence çok alternatif var diye özellikle internet çağındayız oturduğumuz yerden bile insanlarla tanışıyoruz
00 Yorumla
1 yıl😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılTaş devrine döndük bence. O zamanlar kim olursa olsun ciftlesiyorlarmis (akademik bilgi değildir 🤭🤣), şimdi de öyle..
00 Yorumla
1 yılÇünkü insanlar onarmak ve düzeltmek yerine, kolay olan yolu seçiyor. Yani yeni birini tanıma aşaması.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Sevilen sevdigini kullanmaya calisiyo sevende nasıl olsa seçenek çok diyip diğerine kosuyo ikiside yanilip günün sonunda yalnız kaliyo
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. çünkü artık herkesin vakti kıymetli zaman daha hızlı akıyor ve alternatif çoğaldı kadın içinde erkek içinde buna rağmen herkes yalnızlıktan şikayetçi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Hızla akıp geçen zamanda , kimsenin kimseye tahammülü kalmadı. Her şeyi çok çabuk tüketiyoruz ve bunun için kimsenin yüzü kızarmıyor bile.
00 Yorumla
1 yılŞimdiki zamanda kimseye güven olmaz kalkıpta hayırsız bir kız için 10 kişiden dayak yenilmez.
02 Yorumla
Soran1 yılOda doğru kızlar içinde aynı şeyi düşünüyorum erkek içinde
- 1 yıl
Aynen öyle
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Çünkü çok çaba harcayan değer görmüyor, cepte görülüyor, umursanmıyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılSevdiği insanın bunu hak ettiğine inanmıyor olabilir, göstereceği çabanın bir sonucu olmayacağını düşünüyor olabilir ya da kazanabilecekleri, kaybettiklerinden fazladır..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKonudan bağımsız, ne güzel yorumlar yapılmış be. Bu sitede bu kadar bilgili insanlar varmış da niye haberimiz olmadı
01 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
1 yılBiri gider, diğeri gelir hesabı yapıyor çoğu o yüzden.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇabalayanlar var.
Ha cabalamayanlara gelirsek, kimse sidik yaristirmak zorunda değil.00 Yorumla seçenek ve alternatif çok tek bir noktada buluşuyorlar.
00 Yorumla
1 yılSeçenek fazla. Biri olmazsa diğer olur kafası. Gerçekten seven yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı. Belki de sevdiği onu canından bezdiriyordur. Sevdiğine inanmıyordur. Neden çabalasın?
00 Yorumla
1 yılHakli oldugumu bile bile cabaladim ben. Bazi seyler gercekten olmuyorsa olmuyordur.
00 Yorumla
1 yılAlternatif çok hızlı başlangıö hızlı tüketime alıştık malsf ki
00 Yorumla
1 yılÇabalayan illa var çabalamıyosa iki kişide sevmiyodur tek kişi çabalarsa da olmaz şimdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılOlmazsa zorlamayız kardeş zaman hızlı geçiyo
00 Yorumla
1 yılKizlar haketmiyor sevgiyi zaten hepsine 100 kisi yaziyor istedikleir sevgide degil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılŞarkıda ne diyor? Sevmek eskidenmiş hani yıllar öncesinden kalan
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi partner değiştirmek moda oldu sıkıldın mı değiştir mantığıyla bakıyorlar
00 Yorumla
1 yılÇaba göstersen bile değer bilmiyor bazı insanlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇabalamaya hak eden biri olsa da kimse çabalamıyor. Seçenek çok. Maymun iştahlı çoğu insan. Ayrılır ayrılmaz hayatına hemen birini alıp ordan yola devam ediyorlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat