Özellikle duygusal ilişkilerde bazı insanlar vazgeçilir ya vazgeçilemez olabiliyor. Peki insanların çok ilgi duymadığı kolayca vazgeçilen bir insan olan biri sizce nerde hata yapıyor olabilir?
Bence bu tamamen yaşanmışlıklara bağlı. Bir kişi kullanılmışsa, saygı ve sevgi görmemişse herkesten veya bir kişiden çok kolay bir şekilde vazgeçer. Bir insanı değer vermemeye, vazgeçmeye sürükleyen şey kendisi değil başka kişilerdir. Tabii bu diğer insanlarada zarar veren bir olay olmaya başlıyor biri gelir kendini değersiz hissettirir o kişi harap olur bundan sonra o kişi herkesten kolayca vazgeçebilecek birisi olur. Ben bu tür şeyleri istek, yapıya değil yaşanmışlıklara bağlıyorum bundan dolayı birisinin benden veya başka birisinden vazgeçiyor oluşunu kesinlikle yargılamam aksine hayatımda barındırmak istediğim biriyse sonuna kadar başına bela olurum. d
Kadınlar daha rahat vazgeçer çünkü çoğu kişi kadınlara ilgi gösteriyor senin ilginin bir farkı yok. Ama bende çabuk sıkılıp muhabbeti kestiğim de oluyor güvenip pişman olmamak için. Sohbet çok iyi gitse bile vazgeçiyorum ertesi gün.
Bu her zaman vazgeçilenle alakalı olmayabiliyor.. Ne yaparsa yapsın, vazgeçmeyi kafasına koyan, sığ düşünceli, ruh hastaları olunca dengesizliğin ürünlerini bu şekilde topluyorlar..
Hiç bağlanmamışlardır zaten, zaman geçirmek için takılıyordur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bı insanın eksileri artilarindan fazlaysa vazgeçmek kolaydır. Ama gerçekten aşık olduğun birinin eksileri çok olsada tek bir artısı bütün eksilerini yok eder