Merhabalar Herkese 🌸

İddia ediyorum şu dünya üzerinde "ben demiştim" cümlesine benim kadar sinirlenen bir Allah'ın kulu dahi yoktur. Kuduruyorum duyunca sinirden😂 Sırf şu lafı duymamak için aylarca çevremden bir şeyleri gizlemişliğimi bilirim.
Merhabalar Herkese 🌸

İddia ediyorum şu dünya üzerinde "ben demiştim" cümlesine benim kadar sinirlenen bir Allah'ın kulu dahi yoktur. Kuduruyorum duyunca sinirden😂 Sırf şu lafı duymamak için aylarca çevremden bir şeyleri gizlemişliğimi bilirim.
Hayır benim sinirimi bozmaz.. çünkü bir kişi bir şeyi dediyse ve sonra haklı çıktıysa zaten onu dinlemem gerekirdi ama ben laf dinlemeyen kendi istediğim kararlarımın doğrultusunda ilerleyen biri olarak kimseden akıl almam :D
Tabi sinirimi bozar. O kişi senin ne yaşadığına ne halde olduğuna bakmaz kendi gururunu okşatmak için gerine gerine "eee ben demiştim" demeye başlarlar. 😒
Pek takmam açıkçası yalan yok dese ne olur sanki aman herşeyi ve herkesi ciddiye alırsan kendini yaşlandırırsın kimse için sinirimi bozamam okadar kıymetiyok bazı insanların
Zorla hayatın hakkında yorum yapıp sonra "ben demiştim" diye kafa açıyorlar
Cevap
11Cevap
Diyen taraf olduğun için 🤣 ama danışıyorlar söylüyorum uymuyorlar sonra tabi ki ben demiştim demeliyim 😂
Ben de insanları uyarıyorum sonra haklı çıkıyorum ama asla demiyorum. Öyle bir taktığım, başkasına da yapmıyorum😂
Genelde ben diyorum o lafı aakdjdsnsjssjjsn
E awq dinlesinler onlarda vjsjszbddbdjjd
😡😡😡
Ama bak sen çok sinirlisin böyle olmaz NZJZZNZBHJSJ
Merhaba, ben demiştim insanlar böyle söyleyenleri sevmez diye.
Ahdhahxjwj ya bak
:D:D
Güneş gözlüğümü takayım da "Ben demiştim." diyeyim de kudursunlar. Ben demiştim ama. Ben dinleselerdi o zaman.
Bir konuda haklı demek ki öyle diyor durup dururken denmez derse de zaten kendi kafasızlığıdır yani
Eee ben demiştim ajsjsjdjdjfkfkfkf bana diyen yok da benim dediğim çok oluyo 😂😂😂
sinirim bozulur evet ama üzerine o kişiyi öyle eziklerim ki dediğine pişman olur
Tamam abi sen demiştin de ne diye sürekli tatava yapıyorsun diyorum.
Bu lafı hep ben dediğim için bana sinir oluyorlar genelde :D
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim ahahah
Ben demiştim lafını çok kullanıyorm ama beni dinleyen yok ki
Bozuyor. Anlattığıma pişman oluyorum.
O kadar da etkilenecek bir kelime değil
Sinir olurum dediysen dedin eee
ağzının ortasına vurasım geliyor
Evet gıcık oluyorum
Yok onu ben diyorum genelde 😂
Genelde bende diyorum ben demiştim diye.
hayır aşkom çünkü bende derim
Sabır taşım bir yere kadar dayanıyor tabii
Bazen 😏
Bazen
Yeap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?