Büyük bir keyifle "ben demiştim ama dinlemedin..." diyor musunuz insanlara? Yani, haklı çıkmak sizi mutlu ediyor mu?

Büyük bir keyifle "ben demiştim ama dinlemedin..." diyor musunuz insanlara? Yani, haklı çıkmak sizi mutlu ediyor mu?

#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Keyif vermiyor ben demiştim üslubu. Hepimizin hata yapmak özgürlüğü var. Yüzlemek sevmem. Merhametle destek olmaktan yanayım.
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Sadece bir kişide mutlu etti. Çünkü o arkadaşımın eşi bana iftira etmişti. Tabii, o zamanlar evli değillerdi. Allah kolaylık versin yani o arkadaşıma da.
Cevap
9Cevap
"Ben demiştim." Bu cümleyi çöm kullanıyorum ve can sıkıcı olmaya başladı. Bıktım bunu demekten...
Çok**
Evet çok seviyorum haklı olmayı
Verdiğim bir karardan dolayıysa evet..
Sevdiğim birini uyarıp, uymadığı için kötü şeyler yaşadıysa hayır..
Bu cümleyi kullanmam için karşı tarafın benim uyarilarıma rağmen ikimizi de etkileyecek bir şey yapmış olması lazım. Yine de çok keyiflenerek demem tabii.
Bunu demekten sinir oluyorum.
Sonunu bildiğim şeylerin olması sinir ediyor bunu bildiğim halde ve bana inanılmayıp, deniyorlar. Sonra geliyorlar, gelde sinir olma 😬.
Sevdiğim için uyarıyorum boş veremem herkeste 😬
Sen de ne kadar mutlusun ya fjdk
Mutlu kal 😎
Çok severim, çok da kullanırım çevremdekiler saolsun😅
Ben demiştim dedirtmicek insanlar olmasını isterim etrafımda kuş beyinliler yoruyo
çevremde ki insanlara sürekli şunu söylüyorum sürekliiiiiii
O kadar çok haklı çıktım ki artık bir şey demiyorum
Nefret ediyorum demekten fayda etmeyeceği belli görüp yaşamaları gerekli.
Sevmiyorum çünkü insanların başına hep yanlış şeyler dedikten sonra söylemek üzüyor beni
Kibirli bir söz egolarimdan siyrilali yillar oldu haklılık arti getirmez
Ne kendim ne çevremdekiler beni dinlemez ama en sonunda hem kendime hem de çevremdekilere ben demiştim derim hsshahwh
Geçmiş zaman kipiyle söylenen hiçbir cümle beni mutlu etmiyor.
Haklı çıkarım evet
Genel olarak etmiyor çünkü ucu bana da dokunuyor
Hakli cikarsam yani...
Kibir hoş şey değil
Fazlasiyla hosuma gider
Haklı çıkınca genelede evet diyorum
Hiç sevmem ama çok söylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?