İnsanlar dediğimi ciddiye almayıp kafaların dikine gittiklerinde bu sahneyi yaşıyoruz. Öndeki ben

İnsanlar dediğimi ciddiye almayıp kafaların dikine gittiklerinde bu sahneyi yaşıyoruz. Öndeki ben

Zaten dedim ve araştırdım gerçekten o iki manyak o durumdan dolayı o hallere düşmüş Allah'tan mucizelerle kurtuluyorum çünkü ben hep kızarım kendime hep Allahtan onların durumuna düşmedim 6 yıl önceki videoyu izledim tam değil ama gerçekten yazıyor Allah uzak eylesin ben kuzenim için dedim ki o evlenmez 2023de annesine dedi ki ben evlenmicem sonra kardeşi için dendi 3 yıl beklicek dedim o 3 yıl beklemez dediğim çıktı düğüne gittik olay oldu sonra yengem köye gitmicek dendi dedim onların ne yaptığı belli değil kesin giderler duyduk gidiyorlar dedim ki ben demiştim arkadaşım için eskiden dedim ki ne yaparsa şaşırmam şaşırmadım
Yanlış olduğunu söylediğim halde burnunun dikine gidiyorsa ben de sonucunda bu cümleyi kurarım. Bazı şeyler apaçık ortadayken görmek istemeyip bildiğini okuyan insanlara sinir olurum.
Böyle bir cümle kurmak istemesem de maalesef ki gidişat benim haklı olduğumu gösteriyor. Birde bir şeyi öylesine söylemem söylediklerimin altı her zaman dolu olur
Haklısın kelimesini birileri bana bu kadar söyleyeceğini bilsen Türk Dil Kurumuna önceden başvuru yapıp literatürden çıkarılması için elimden geleni ardıma koymazdım.
Neyden sıkıldınız diye sorarsanız işte bu kelimeden.
Benim haklı olmam hiç birşeyi değiştirmiyor ki.
Cevap
73Cevap
Sevmiyorum ama hep o konuma geliyorum. Sakal mı bıraksam, beni dinlemeniz için diyorum. Ve sinirleniyorum.
Evet severim. zaten günün sonunda hep ben demiştim diyorum. hislerim kuvvetli olduğu için ya da karşımda ki insan fazla saf olduğu için
Hislerime güvenirim ben demiştim dediğim seyleride zaten sıkça görüyor ve yasıyorum zaten
bunu sevmek gizli narsistliktir. sürekli akıl vermeyi seven insanlarda da bu var. kendilerini kurtaramadıklarından bu yarayı böyle gidermeye çalışıyorlar. narsisizm de aşağılık kompleksinden geliyor. içten içe değersizlik hissi vs narsistler çok özgüvenli gibi görünse de içten içe yangın var özetle. :D
Hic sevmem. Bana soylenmesine de cok rahatsiz olurum.
Bana söylenirse ben de sinir oluyorum ahsjd
Intikami almak fena olmuyor ama :d sadece yapilirsa yapmayi seviyorum. Eklemeyi unutmusum🤭
Hiç sevmiyorum ama maalesef ki sık sık kullanıyorum bu cümleyi çünkü tecrübeyle sabitlediğim bazı konularda karşı tarafa fikir verdiğimde laylaylom kafada oluyor sonrada benim lafıma geliyor.
Ben ne söylediysem doğru çıkmıştır bunu karşı tarafa iyiliği için söylemişimdir hep
ama insanoğluyuz işte yine aynı hataları tekrarlarız söylesekte boş aslında
Arkadaşıma her defasında şunu yap diyprum asla dinlemiyor sonra benim dediğime geliyor ve keşke dinleseymişim diyor. Şimdi ben buna ben demiştim demeyeyim de ne diyim.
Yok ya hiç öyle insanlara bir şey söyleyip sonra yapıp yapmadıklarını takipmedip ben söylemiştim demeem ha eskiden söylemişseö v karşıdaki aptallık yaptıysa illaki konusu geçer
Pek sevmem ama hani muhabbetimiz ederken olan şeylerden bahsedilir ya o sırada ben demiştim der. Sıradan şeyler deriz. Ama öteki olarak çok ciddiye almıyorum.
Hiç sevmiyorum bunu demeyi. maalesef genelde haklı çıkıyorum. Ama ben artık haklı çıkmaktan yorulmuş bir insanım. Gerek kalmıyor benim dememe. Şimdi herkes bana sen demiştin diyor.
Bazıları yaşanacak 100 olay için diyor 1 tane de çıkıyor içinde sorunlu ben demiştim var böyle biri hayatımda çıkardım attım ya diğer 99 u niye olmadı sen demiştin
Aileme arkadaşlarıma karşı çok sık oluyor bazen sevdiklerinin üzüldüğünü gördükçe hiç Ben demiştim dememiş olmayı istiyorsun Sonrası sakal bırakma ameliyatına mı girişsem falan fistan
Sevmiyorum hiç aslında üzücü konularda hele ki keşke yanilsam da karşımdaki üzülmese dediğim çok olmuştur
Sevmem. Biri bişey yaşayacaksa kendince yaşasın isterim. Sonuçlarından ders çıkarması onun için önemli. Ben ne demişim çokta önemli değil
Sevmiyorum çünkü sonra yine ben topluyorum o arkada kalanları kafanızı kullanın kardesim yormayın bizi
Artık demiyorum yaş ilerledikçe insanların hata yapmasının uyarılarla durdurulacağına inancım kalmadı. Yaşayarak görsün hakediyorlar
evet genelde kimse dinlemiyor sonra pişman oluyorlar ve her zaman ben demiştim diyorum. geleceği görüyorum resmen
sevmiyorum kendisi benim dediğimi hatırlar hatırlamıyorsa zaten umursamıyordur ona bi daha tavsiye vermem
Hiç sevmediğim bir kelime grubudur kendisi. Kullanmamaya özen gösteriyorum. Kimseye haklılığımı kanıtlamak zorunda değilim çok bilmişler gibi.
Maalesef hep haklı çıkıyorum sonra ben demiştim sana ya geliyor konu
Sevmem cunku genelde demistim dedigim seylerin sonucu olumsuzdur.
Demeyi sevmem. Ama ben demiştim dediklerim çıkar jfjdj Yani yanılmıyorum ya.
Nefret ederim hislerim kuvvetlidir çoğu çıkar bazen haklı olmak bile yoruyor cidden
Yani sevmem ama özellikle aileme bu konuda çok kızıyorum
Evet oluyor genelde ben demiştim diyorum sinir oluyorum sonra
Ben demiştim demek insanın Bi nevi kendisiyle övünmesidir ki, kendimle övünmeyi sevmiyorum.
Haklı çıktıkça nasihat ettiğim tarafa daha çok söverim!
Sevmem, öyle egolarım yoktur ama bazen zorla dedirtiyorlar yani insan söylüyor duramıyor
Genelde yanılmayı istiyorum ama çoğunlukla dediğim çıkıyor.
“”“Ben demiştim” diyebilmek için baştan söylüyorum”” diyorum. Bunu demeyi daha çok seviyorum😂
Sevmem genelde öyle dediğimde birşeyleri kaybetmiş oluruz
Evet severim ama çok kullanamıyorum daha çok bana öyle diyorlar hsbdb
Hayir cunku nezaman desem ya ben ya arkadasim basimiz belada oluyor 🤦♀️
Hayır hiç sevmem çoğu zamanda haklı çıkarım hatta haklı çıkmaktan nefret ederim
Severim, sık sık da yüzüne yüzüne söylerim. Zamanında lafımı tutsaymış napim yani ::))
Ben haksız olsam bile ben ne demiştim diyorum😂 o kadar seviyorum yani bu kelimeyi
Biraz kibirli bı ifade ama bazen ağızdan kaçıyor..😁
Tabii ki ve sık şekilde kullanırım
Düpedüz değil de dolaylı yoldan söylerim.
Ben demistim demekten hoslanmiyorum, eger onemsese zaten dedigimi hatirlar ve kafasinda belli bir yere otururum... o yuzden kendimi zorla hatirlatip ilgiyi uzerime almak hosuma gitmez
Genelde arkadaşlarımı uyarırım çünkü çok tecrübeli biriyimdir ve onlar gene kafalarının dikine gidip yanlış yapar bu sefwr ben demiştim derim ciddi bir şekilde bir daha yapmasınlar diye
Severim çok hem de 😃
Böyle şeyler hiç düşünmem hemen avantaja bırakırım unuturum
O an için arkadaşlığımı sürdürür, ben demiştim der koyar giderim 🤭
Oo en sevdiğim
Bennn?
Severim ve bundan keyif alırım açıkçası.. sözüme gelmiş olmasından.
Hayır sevmem her zaman haklı olmak sıkıcı olmakta
özellikle arkadaşlarıma karşı yapmaya bayılırımmmmm
hiç sevmem, haklı çıkmayıda sevmiyorum artık
bne demiştim demeyi severim ama karşı tarafı sinirlendiriyor
Karşı tarafa söylemeyi sevmem de kendi kendime böbürlenirim:)
Severim hep de derim dkjf
Hak edene diyorum. Dinleselermiş onlar da.
Kesinlikle evet
Yeri gelirse söylerim.
Bayılırım ve hep söylerim😎
Artık haklı değil mutlu olmak istiyorum
Severim ama kendi kendime
Evet haklı çıkmak insanın gtnü kaldırıyor birz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?