Anladik kokune kadar yemissin cikartmissin bi cocuk
mk nasil koca bulup evleniyolarsa
Anladik kokune kadar yemissin cikartmissin bi cocuk
mk nasil koca bulup evleniyolarsa
Başkalarının mutluluğu ile mutlu olup hüznü ile hüzünlendiğin zaman çok daha sağlıklı olacaksın
boş ver kim nekadar yemiş köküne kadar mı girmiş girsin hatta yumurtaları da alsın için yarasın yiyene ve yedirene😅
Ben şahsım için konuşayım ayrıldığım kadın nasibi çıktı başka bir adamla evlendi hatta ondan da bir çocuğu olacakmış diye duydum
Şimdi o onun mahremi köküne kadar mı alır ucunu mu alır hergün her dakika mı yapar ayda bir mi yapar bunlar onların mahremi
Beni ilgilendirmez çünkü o benim eski eşim ve bende tarihin tozlu raflarında eski bir hikayeyim
Şimdi mutlu bir çift gördüğüm zaman sevinirim eşi ve çocuğu ile resim paylaşan birileri beni mutlu eder hatta bu eski ayrıldığım kadın bile olsa
Çünkü Allâhü Teâlâ öyle takdir etmiş öyle uygun bulmuş ona benimle ayrılık ve başkası ile mutlu bir evlilik yazmış Allah mutlu ve mesud etsin bana da önüme bakmak yaşamaya devam etmek ve saygı duymak düşer
Bence empati kurma yetisine odaklan kıskançlık yönünü hergün törpülemeye çalış çünkü kıskançlık kötü ve sana zarar veriyor
Bizde evde kalanlar beğenip bu durumu biz ne zaman evleneceğim diyoruz 😭😭
Hic bu acidan bakmamistim olaya 😂
Cevap
8Cevap
Sosyal medya hesaplarımızda kimler olur , dostlar , aileden birileri... Dolayısıyla mutlu anları onlarla paylaşmak hoş bir his..
😂😂benim de akrablarimdan var öyleleri ya sinir bpzucısmndkd
Cidden koca bulamıyorsun diye mi bu sinir 😀😀
Sen gene mi taktın kafayı gece gece kız
evet rahatsiz oluyprum
millet hic sabirla sinanmiyor beklemiyor hayatini yasiyor
ne dedigini anlamadim ama evet paylasmasinlar
paylasmam
salana tipler
Çünkü onlar para her türlü süslük koymuyorlar
Koca pazarından buluyolar.
Niye zoruna gidiyor ki simdi senin?
cunku ben bekarim ve yrrq yiyemiyorum evliler sadik olunma guvenci altinda dmaliyor
uzulme sen de evlenirsin
Gösteriş
Moda
Kıskanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?