Sosyal medyada çocuklarının fotoğrafını paylaşan ailelerin profillerinin hamilelikten sonsuzluğa uzanan fotoğraf sergisi haline gelmesi sizce doğru mu yoksa abartı mıdır? Çocuklarımızı fotoğrafını istediğimiz mecraya koyarız elbet ama tam şu anda ipin ucu kaçmış gibi görünüyor bence. Siz ne düşünüyorsunuz?çocuğunun fotoğrafını çeken anne
Evet, abartıyorlar. Çünkü...
Hayır, abartmıyorlar. Çünkü...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sürekli çocuğunun fotoğrafını çekip sosyal medyalarda paylaşan aileler sizce abartıyor mu, neden?
Kimseyi bu yüzden eleştirme hakkım olduğunu düşünmüyorum ama rachel araz var o özellikle paylaşmıyor çocuğu adına karar almış olmak istemezmiş falan daha güzel dille bunu açıklamıştı niyeyse bana sempatik geldi bu hareketi takdir ettim
Okadar etkinlik yaparken paylaşıp cekmek nasıl akıllarına geliyor acabağ. Hep full makyaj hep Foto cekilmeye hazir. Bazen Instagram icin yaşadıklarini düşünüyorum
Hamilelikte doğumda her ay her dakika her saniye video ve fotoğraf çeken aileler gerçekten kafayı yemiş bence. Bazı anılar özel olarak kalmalı veya albümlere saklanmalı. Eskiden öyle olurdu, istenilen kişilere gösterilirdi albümler ama şimdi herkes görüyor bence bu saçma.
Afedersiniz ama b*kunu çıkarıyorlar resmen. Çocuğum ilkkez yürüdü ilkkez anne dedi ilkkez uçtu s*çtı kaçtı ilkkez bilmem ne oldu. Eeeh yeter be deyip ağzının üzerine şamarı yapıştırmak istiyorum böylelerinin 😡
Heveslerini anlıyorum ama doğru bulmuyorum... Heveslerine yenik düşmesinler... Zaten her kötülük heves yüzünden geliyor... Ortalıkta neler dönüyor ne olacağı hiç belli olmaz çocugunu herkese göstererek iyi yapmıyor..
Sürekli foto çekiyorsa iletişim eksiği oluşur bence. Oyun oynarken foto çekmek için oyuna ara vermek gerek. Çocuğun doğal hallerini anneyle temasını o anda foto yakalayamaz. Terazinin dengesi bir tarafa daha ağır basması lazım.
Abartiyorlar, birde ilerde Çocuğun utanacagi şekil şekil Pozlar paylaşıyorlar ki Sanal alem asla unutmax
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şahsen ben sosyal medyada çocukların fotoğrafının paylaşılmasına veya çocukların sosyal medya hesabı açmasına karşıyım. Her yer sapık kaynarken ne gerek var ki fotoğraf falan paylaşmaya?
En İyi Cevaplar