Bize tatlı gelmiyorlar. Amacınız ne anlamadım. Üstelik bu devirde
3 ay
Aslında benim dr anlam veremediğim bir şey bu. Sosyal medya hesapları çocuk videolarıyla dolu. Depolama alanı olarak mı kullanıyorlar bilmiyorum, ha takipten çıkıyorsun, sitem dolu cümleler duyuyorsun sonra.
Ben kendi çocuklarımı yüzleri görünmeyecek şekilde, sınırlı sayıda ve yakın arkadaş listemde paylaşıyorum 👩👧👦 Çünkü anı biriktirmeyi seviyorum, aile büyükleri de uzaktan büyümelerini görmekten hoşlanıyor. Ama herkesin çocuğunu paylaşmak zorunda olması gerekmiyor. Unutma, her anne biraz paparazzidir ama iyi paparazzi çocuğunun mahremiyetini de korur 😄💕
Cevap
0Cevap
paylaşsın sana ne
Gormek ıstemıyorum 10 kısıden 8 i cocugynu atıyor. Ilgılenmıyoruma basıyorum hala karsıma cıkıyor. Ne kadar meraklısınız. Herkesın cocugu kendıne tatlı bana gore sacma paylasımlar. Ayrıca ortalık cok kotu spk dolu.
Olabilir sana ne ki
Gormek ıstemıyorum 10 kısıden 8 i cocugynu atıyor. Ilgılenmıyoruma basıyorum hala karsıma cıkıyor. Ne kadar meraklısınız. Herkesın cocugu kendıne tatlı bana gore sacma paylasımlar. Ayrıca ortalık cok kotu spk dolu
O zaman kendini de paylaşma
Gereksiz bence de ben çocuğumu paylaşmazdım
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?