Yeni doğan bebeğini bile paylaşanlar var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, sizce yanlış bir şey mi?

Yeni doğan bebeğini bile paylaşanlar var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz, sizce yanlış bir şey mi?

Ben paylaşırdım birlikte çekildiğimiz fotoğrafları ama dikkatli olurdum. yani aslında paylaşmazdım ama şu an çocuğum olmadığı için bilmiyorum. ama bazı insanlar gizlilik ve mahremiyet konularına daha fazla önem verirler. Bebeklerin sosyal medyada paylaşılması, bazı risklere de yol açabilir. Bunlar arasında güvenlik sorunları, çocuğun gizliliğinin ihlali veya gelecekte olumsuz sonuçlara yol açabilecek potansiyel bulunabilir. Dolayısıyla, ebeveynler çocuklarının fotoğraf ve bilgilerini paylaşırken dikkatli olmalı ve mahremiyetlerini korumak için uygun önlemleri almalıdır.
Cevap
5Cevap
Mantıklı bulmuyorum. Nazar değer, kem gözler var her yerde. Bebek insanın hayatındaki en masum, en harika şeyken herkese göstermek.. şahsen herkesten sır gibi saklarım muhtemelen ben ~ ℳ
Paylaşılabilir ama bazıları çok abartıyor, her gün çocuğunu paylaşan insanlar var ve bu itici görünüyor artık
İlk 1 yaştan önce bebek herkesin erişimine kapatılmalı kesinlikle. Çok nadir seçilmiş bir kaç kişi hariç bebeğin yüzü gizlenmeli, korunmalı.
Paylasmazdim ya korkardım nazar kem göz haset türü insanlardan bolca fotoğraf çeker arşivlerdim
Evet bence yanlış bir şey ama yine de kendileri bilir
Nazar değer iyi değil benim bebeğim olsa paylaşmam hayatta
Hcbsi düşünmüyorum sonuçta herkesin kendi kişisel hesabı. İsteyen paylasr istemeyen paylaşmaz
Gereksiz biri olarak düşünüyorum çünkü birinin fotoğrafını çekerken bile izin istenir ya da sormadan çekemezsin haliyle buda suç zaten internet ortamı tehlikeli.
Mantıklı olan ebeveynler bu riski göz önünde bulundurarak paylaşmaz.
Doğru bulmuyorum. Bir iki paylaşmayı da sürekli paylaşmayı da hele bazı anneler var sosyal medyasını sadece anneliğini paylaşmak için kullanıyor çocuğun odasını oyuncakları çocuğunu saçmalık bence
Bence çok gereksiz bebekler inanılmaz nazara gelir
Gereksiz ama kendileri bilir.
Milleti çocuk yapmaya özendiriyorlar.
pek doğru bulmuyorum açıkçası
Yanlış bir şey bence
Cahilce
Bişey düşünmüyorum.
Yanlış
Gereksiz olduguny
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?