Evet daha güzel onlar, onlar egosuz, onlarla her şeyi yaşayabiliyoruz diyeceksiniz biliyorum
Ama sürekli kendi ırkını kötülemenin manası ne?
Türk kadını kötü mü?
Ama sürekli kendi ırkını kötülemenin manası ne?
Türk kadını kötü mü?
Bu konufa haklısın belki de ama cidden Türkiyede kizlar çok içine kapandı. Tc kızıyla evlenmek evlilik Yolunda ilerlemek o kadar ki ve cok gereksiz zor.. cidden insan bıkıyor ve nefret ediyor bir sureden sonra.. (erkeklerde de hata var isin orası ayrı)
Türk kadınlarının çoğunun ahlaksızlığından, entrikacılığından, fitne-fesatçılığından olabilir. Bu yüzden de birçok Türk erkeği "bana en azından adam gibi eş oluyor" diyerekten ya Rus, ya Avrupalı ya da Suriyeli kadınları tercih ediyor.
Evet güzel dedin, çoğunun, hepsi değil..
Ben kendi halinden yaşayan biriyim kimseye de bir zararım dokunmadı ama sürekli videolar görüyorum türk kadını şöyle kötü böyle kötü böyle aşağılık
Kurunun yanında bazen yaşlar da yanar. İki ihtimal vardır. Ya istedikleri namuss*zluğu yapamadıkları için havlarlar ya da gerçekten Türk kadınlarının çoğunun yukarıda bahsettiğim türden olan kişilerden zarar görmüş olanlar artık böyle isyan eder. Ama yine de herkes aynı değil. Her milletin içinde iyi de var kötü de var.
Ben şöyle düşünüyorum. Evet genel olarak onlar daha güzel ama bizim bazı Türklerinde hakkını yememek lazım. Ama karşılıklı her şey hangisi daha güzelse ya da bana daha çok şey verecekse bende ona göre taraf secerim
Yav hepsinin kendine özgü avantaj ve dezavantajları var. ama türk kadınında ki dezavantajlar artık haddini aştı ciddi olmak gerekirse e tabi bunun baş mimarı yine bizim abazan erkekler
Cevap
17Cevap
cahiller çünkü. aşkı bilmiyorlar karşılaştırma yapanlar
Rus kadını rahat bir kadındır, Savaşta eşini bırakıp, başka ülkede vurdurmaya gidebilir. Bizim gibi her şeyi en ince detayına kadar düşünüp dert etmezler ve çoğu paraya ve ilgiye tapar. Günümüz çoğu kızları da neredeyse bu raddeye geldi. O yüzden sadece güzellik açısından kıstas yapıyorlar. Arada pek bir fark kalmadı.
Aman boş ver onları övüp övüp gene bizim peşimizden koşuyorlar☺️🤭 Bence bize trip atıyorlar ~Bak giderem ha gibi bişey☺️
Saçmalığın daniskası. Kıyaslama yapıyor, sonunda gidiyor Türkle evleniyor. Boş muhabbetler.
Bundan bahsediyodum bende, tabiki herkesin tercihleri olabilir, ve güzeller evet bir şey demedik, ama sürekli karşılaştırıp aşağılamak bana bir tuhaf geliyor
Türk kadını onların istediği gibi oyuncakları olmayınca haliyle Ruslarla kıyaslama yaparak aklınca aşağılayarak rahatlamaya çalışıyor, durum bu. Yani Ruslar gibi önüne gelene verseniz sizi göklere çıkarırlar.
Ama tezatlık bir şey var; evlenme zamanı geldiğinde cıyyak cıyyak bakire kız isterler ama gönüllerinde bekaretini kaybetmiş Ruslar yatar. Bana bu samimi gelmiyor ve Türk erkeklerinin çoğu bana kalırsa ne istediğini bilmediği gibi kendisiyle çelişiyor. Acun'un dediği gibi abi ne istiyorsunuz ne?
işte tam da bu durumdan bahsediyordum. çok iyi dedin
Ama senden beklemezdim, şaşırdım
Niye benden beklemezdin ki? Öcü müyüm ben🤦
Ego tatmini. Yumurtadan çıkmış kabuklarını begenmiyorlar
Ruslar başka. selamlarımı yolluyorum onlara.
Ya yemişim ruş'u var mı Türk gibisi en azından inlemesi bile türkçe
aptal insan aramızda çok önündekini göremeyen başkasının tabağına göz diker
Bilmiyorum ben yapmıyorum bu benim tarzım değil
Kötü falan değil. Kendi adımada bir karşılaştırma yapmıyorum. Evet belbi daha egoları az olabilir ama güzellik tarafında da bunu diyenlerin mankenlerden başkası bildiklerini sanmıyorum.
Sizi Kötülemek ya da aşağılamak amaçlı kıyas yapmıyorlar.
Ne amaçla o zaman? bir sürü kötüleyen video gördüm ben
Bu kadar merak ediyorsan kiyas yapan birine sormanda fayda var.
Ruslar daha güzel yapıyor kıvırtaması ve bol bol içine alması
Kendi ırkının kötülenmesine sebep olan yine bizim kendi kadınımız.
Ruslari beğenir konusurum.. ama türk kızı kötü değil tabikii. Hatta belki turkle evlenicem
Ulaşılabilir diye iyi olmuyor. Türk kadınına da kimse kötü diyemez
İsteyen istediğini alsın. 😏
Rus kadını sekste Türk kadınından iyi bence de
Rus kadını guzlwdir bizimkiler çirkindir nokta
Türk ırkı kalmadı ki asimile oldu herkes
Degil
Ney değil
Ben yapmıyorum
Ruslar çok güzel
Evet zaten soruda da bundan bahsettim, güzel olmalarına dediğim bir şey yok
İnsan değil onkarb
Çok kaprilisiniz