İcraata gelince yine paragöz oluyorlar. Sadece dürüstçe bunu itiraf etmiyorlar.
Türk kadınları neden bu kadar menfaatçi?
İcraata gelince yine paragöz oluyorlar. Sadece dürüstçe bunu itiraf etmiyorlar.
Para falan da değil türk kadınları ağızlarına sıçan erkekleri seviyor benim bu yaşıma kadar edindiğim tecrübem bu.
Bir kadının peşinden koşarsan, nazik davranırsan, romantik olmaya çalışırsan gram değerin olmuyor, köpek muamelesi yaparsan peşinden koşuyorlar.
Kadınlar elde edemediğinin kölesidir.
Bu durum sadece Türk kadınlarında değil dünyadaki tüm kadınların %80inde var evladım. Paran çok olunca rahat ettirebilirsin diye düşünerek çoğu kız ve kız ailesi de sana kapak atmaya çalışacak. Sadece kadinlar degil kendi hemcinslerin de paran olunca seninle daha cok arkadas olmak isteyecek. Paranı göstermezsen ve iyi de bir karakterin varsa %20ye giren kızlardan birine de rastayabilirsin. Ama böyle bir kız da yeterince tanımadan ilk görüşte senden etkilenmez. O yüzden sabırlı olmak zorundasın.
bu sitede edindiğim bir tecrübeyi paylaşmak istiyorum kızla konuşmaya başlıyorum bu sitede ve avukat olduğumu söyleyince hemen ilgilenmeye başlıyorlar normalde muhabbeti konu açmayı asla kadın yapmaz
Al benden de o kadar.
Dahası kişisel algılama ama avukatların çoğu işsiz ya da asgari ücretle çalışıyor. Ona rağmen ilgi alaka artıyor. Yeter ki parası ya da bir etiketi olsun
avukat değilim ki yalan atıyorum :D
😃
Sana müstahak o zaman
ne alakası var la :D diğer biçok meslek işsiz kalıyor ama milletin avukat tutmaya parası yetmiyor danışmanlık bile alsan seans ücreti 500 tl :D millet de kafadan 10 bin kazanıyodur diyor :D
Artık avukatlar danışmanlık için ücret almıyor çünkü çok fazla rekabet var.
Avukatı bırak doktorlar bile 10 bin kazanmıyor artık 😅
6500 falan.
Neyse yani dediğim gibi hep hava atmak için öyle yapıyorlar neticede senle hemfikiriz. Bu da bir menfaatçilik sonuçta
öyle bir alıyolar ki ne diyorsun :D belli bir sınır var onun altına inmiyor kimse
Cevap
1Cevap
Bu genelleme ne ya. Türk erkekleri neden egolu, sadakatsiz, terbiyesiz desek hoş mu
Günceli oku
Farklı çevrelere de girdim sonuç yine aynı
Merak etme hepsi var.
Ama gelen finalde yine para için geliyor.
Neyse teşekkürler yorum için
Yok egolu olduğun için kimseyi bulamayacaksın bence
Ne alaka
İyi göründüğümü eklemek istedim çünkü sorunun dış görünüşümden kaynaklanmadığının anlaşılması için.
Ortalamanın bir tik üstunde görünüşüm var diyosun, kime göre?
Paranın da çok olduğunu ima ediyorsun, bu da o anlama geliyor
Ben kendi tespitimi dile getirdim. Çirkinsindir ondan parana bakıyorlardır yazılmasın diye de böyle açıkladım. Neticede kimse dışını beğenmediğinin içini merak etmez. Bunu anlayabilirim ama gönül ilişkisini maddiyat üzerine kurmayı anlamam saygı da duymam! Bunun adı düpedüz menfaatçiliktir! Sen ilişkiyi menfaat üzerine kurarsan ben de öyle yaparım ve buradan sağlıklı bir ilişki çıkmaz.
Bilmem anlatabildim mi?
Biz çirkinleri sevmezler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?