Tip dağılımı acil bakar mısınız?

Ben restoranda çalışıyorum mutfakta bulaşık sipariş hazırlama yoğun şekilde çalışıyorum 25 bin alıyorum 12 saat babamda benimle aynı restoranda çalışıyor o aşçı 45bin alıyor bugün bahşiş kutusu açıldı 2 garson var onlar sadece siparişi telefona yazıyor ne masa siliyorlar nede bisey yapıyorlar sadece gelen siparişi dediğim gibi telefona yazıyor bu adama 700 tl bahşiş verdiler ben o mutfağın sıcağında yoğunluk halinde terden olmeme rağmen 300 tl verdiler inanın bir çocuğa o telefonu verseler o da garson diye getirdikleri elemanın işini rahatlıkla yapar bu kadar çok iş yapıp az bahşiş almak garibime gitti birde aşçılara da 400tl verdiler neden bu kadar az veriyolar diye sorduğumda patronum onların maaşı zaten yüksek o yüzden az bahşiş verdik aşçılara dedi anlamadım ona bakılırsa garson benden az iş yapıyor daha çok bahşiş ve daha fazla maaş alıyor bu sistem doğru mu yoksa bizi ayakta mi uyutuyorlar ya böyle abartıyor gibi gözüküyorum ama yaptığımız iş arasında dağlar kadar fark var koca restoranın bulaşığını tek başıma yıkıyorum sıcakta siparişlerde yardım da ediyorum ortacı gibiyim ve bu benden fazla alan garson bir haftası bile dolmadan tip verdiler biz yeni başladığımızda vermemişlerdi

Tip dağılımı acil bakar mısınız?