Kendisi kardeşim olur. Sürekli çok çirkinim deyip triplere giriyor. Ayrıca burnuna takmış durumda. Sırf bir çocuk dedi diye burnunun çok uzun olduğunu söyleyip duruyor. Gerçekten bunalttı beni. Görüşlerinizi alabilir miyim?
çok güzel bir kızsın o gözler ve dudaklara sahip olabilmek icin insanlar estetik oluyor ne paralar döküyor. asla sorununu, derdini, takıntılarını kücümsemek acisindan söylemiyorum ancak sağlığı yerinde olmayan, asla gecmeyecek yaralara sahip olan, tekerlekli sandalyede bir ömür gecirmek zorunda kalan bir sürü insan var. yuzun cok güzel. ve burnun en son taktığın sey olmalı cünkü her burun bir olmak zorunda değil ki asla da olamaz. ben takılacak bir sey göremedim emin ol kimse mükemmel değil. ancak topluma öyle empoze ediyorlar. takılma böyle seylere düsürme özgüvenini cok güzelsin
Tipik tripler yapacak bişi yok alıyon eline küreği dipçiğiyle vurup arka bahçeye gömüyon ve fotoyu kaldır sağ tık resmi farklı kaydet diyip kötü ameller içinde kullananlar olur başına dert alırsınız sonra kızın
En İyi Cevaplar