Aile & Toplum 15 sene kira vermeden otursan ne yapardın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 50, 100 . bin tl arası maaş alıyorsun. Eletktirik su fatura aidat hiç bir şey ödemiyorsun bile. nasıl olurdu hayatın 15 sene kira vermeden otursan ne yapardın? Cevapla Maaş Soruları Ödeme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KmsyeSylymdklriN Takip Et Master Yaş: 40 , eic 90% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geliri olup gidere karışmayan sülük davranışı olurdu... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yani ev sana ait gibi düşünebiliriz normal olurdu bu cok büyük bisey değil ki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Knk 50.100 bin tl maasin var fatura bile ödemiyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl eee aile evinde de bunu yasıyorum ben zaten Yorumla Soran 1 yıl Allah daha çok versin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kira parasını harcarsan biraz daha iyi beslenirsin, kira parasının yarısı kadarı biriktirilenilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Geliri olup gidere karışmayan sülük davranışı olurdu...
yani ev sana ait gibi düşünebiliriz normal olurdu bu cok büyük bisey değil ki
Knk 50.100 bin tl maasin var fatura bile ödemiyorsun
eee aile evinde de bunu yasıyorum ben zaten
Allah daha çok versin
Kira parasını harcarsan biraz daha iyi beslenirsin, kira parasının yarısı kadarı biriktirilenilir.