En yakın arkadaşım bana soğuk yapmakta haklı mı?

Bir arkadaşım var adı Nehir nehirle içinde ortak arkadaşlarımızın da olduğu bir grup var ve dün gece grupta normal bi şekilde mesajlaşıyorduk konu bi kişinin egoist olmasına geldi bende "... da egoist diyip yanlışlıkla ismini ağzımdan kaçırıyormuşum" dedim nehirde söyle kız baş başayız falan dedi sonra bende "özele gel" dedim sonra özelden konuşmaya başladik baya bi kişi ismi saydı ben de hepsine hayır o değil dedim sonra baya bi zorlayınca ben de "saydıklarının içinde o kişinin ismi olsa bile söyleyemem sana bile söyleyemeyeceğim bi kişi" dedim Nehir bana görüldü attı sonra grupta mesajlaşmalar devam ediyordu ve Nehir bana soğuk yapmaya basladi örnek herkesin mesajına kalp koyarken bi tek benimkine kalp koymuyordu ve kimseye güvenmeyin ben o hatayı bi kere yaptım diye bana alttan alta gönderme yaptı (Yani ben o kişinin ismini ona söylemedim diye ona güvenmediğimi düşündü o da altta kalmamak için ben de sana güvenmiyorum demek istedi) sonra bende özelden nehire "o kişinin ismini söylemediğim için bana alındın mı?" Diye soru sordum o da "yok alınmadım sonuçta söylemek zorunda değilsin" dedi ben de ona görüldü attım sonra ben o gruptan çıktım çünkü bu kadar saçma bir konuya alınması ve kimseye güvenmeyin falan diye bana gönderme yapması çok sinirimi bozdu kim haklı bu konuda (ve şöyle bi detay var biz 1 ay önce kavga etmiştik ve kavgada bi kız hakkında dediklerimin ss'lerini o kıza atacağım demisti yani benim güvenimi kırdı bir kere) En yakın arkadaşım bana soğuk yapmakta haklı mı?
En yakın arkadaşım bana soğuk yapmakta haklı mı?