En yakın arkadaşımla aramıza giren soğukluk?

Neredeyse 7 sene süren bir arkadaşlığımız var her arkadaşlıkta olduğu gibi kavga da ederiz, birbirime şaka da yaparız ama bu sefer ki çok farklı. Küçüklükten beri sevdiği bi çocuk vardı ama ben çocukluk aşkı diye Çok büyültmedim. Sonuçta O yaşta gerçek aşk yaşanmaz. Arkadaşlığımızın ilk yıllarında bazen ağlıyordu. Tabiki yanındaydım onu iyi yapmaya çalışıyordum. O çocuk yüzünden çok üzüldü. Daha sonra ilerki yıllarda çocuk buna yazmaya başladı o eskisi gibi sevmiyor ama. Bana "aşık edip yüzüstü bırakıcam" yani bi nevi intikam alıcam dedi. bende hayatında biri var diye yapma dedim. Bi şekilde ikna ettim ama başka zaman yine böyle bişey oldu ikna edemedim yazmaya devam etti. Tekrar üzülmesini istemedim çünkü hemde hayatında birisi var. Çocuk buna yazmaya devam etti sanırım biseyler olucaktı tam o sırada ben yazdım. "Yazma ona sevgilisi var ve birbirlerini çok seviyorlar. Diye arkadaşım o an yanımdaydı çok tepki vermedi hatta bana sinirlenince ben kırıldım çünkü onun iyiliği için yapmıştım. Bundan bir kaç ay sonra istanbula geldim ve bana hayatımda görmediğim kadar soğuk davrandı. Neredeyse 5 aydır 2 günde bir ağlama krizlerine giriyorum. Bana O kadar kırıcı şeyler söylüyor ki. Artık ağlamaktan gözlerimin altı morardı. Ne yapacağımı bilmiyorum o benim hayatta ki tek dostum eskisi gibi olur muyuz nolur yardımcı olun
En yakın arkadaşımla aramıza giren soğukluk?