En yakın arkadaşımdan soğudum?

10 yıldır arkadaşız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez ailelerimiz de çok yakın babalarımız kanka falan ama ben bu arkadaşımdan soğumaya başladım sürekli onla ilgileneyim istiyor zengin olmalarına rağmen paramız yok istediğimi alamıyorum şımarıklığına giriyor elindekiyle yetinemiyor şükretmeyi bilmiyor tartıştığımızda asla hatasını kabul etmiyor arkadaşlarıma bok atıp duruyor haklı olmak istiyor etraftaki insanlara haklı olduğunu kanıtlamak icin eski defterleri açıp duruyor bir şey konuştuğumzuda derinlemesine onu inceliyip suçunuzu bulmaya çalışıyor bu kadar takıntılı olması beni artık çıldırtıyor bunları ona söylediğimde asl kabul etmeyip yine haklı çıkmak için eskiden yaptığım hatalarımı yüzüme vuruyo ya da ben sana böyle yapıyo muydum diye kıyaslamaya başlıyor 10 yıl nası katlandım bilmiyorum aslında son yıllarda böyle oldu çok eğlenirdik hiç tartışmazdık ama son yıllarda her şeyden tartışma çıkarır oldu hayatimdan çıkarmak istesem onu çok ararım alışmışım seviyorum da ayrıca o da üzülür bazen bana çok destek oluyor ama ben onun bu son hallerini kabullenemiyorum siz böyle bir durum yaşıyor musunuz?
En yakın arkadaşımdan soğudum?