Sadece benim anam kardeşim böyle bence?

26 yaşındayım annemle babam boşanalı 10 yıl oldu babamla 3 yıldır görüşmüyoruz annemle yaşıyoruz 19 yaşında kız kardeşim var 2 yıldır hiç anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz çok saygısız davranıyor ben ona hep iyi davranıyorum o tesliyor mesela dün kek yaptı içinde vişne olduğu jcin tabanı biraz yumuşak olmuş annemde hamur gibi olmuş dedi bende geçen elmalı kek yaptım kardeşim ben onu çok sevmiyorum içi hamur oluyor demişti bende benim keke diyodun seninki hamur olmuş diye takıldım sonra annemde güzel olmuş yiyin falan dedi bende az önce öyle demiyordun dedim kardeşimde anneme bu hep senden yüz buluyor zaten sen dedin diye diyor dedi bende s... çarım senin ağzına düzgün konuş nasıl konuşuyorsun yüz buluyor falan sen böyle diyemezsin dedim herseyi derim ben sen diyosun dedi ne diyorum ben dedim ben ablayım dedim başlarım senin ablaliginada sana da dedi kendini yükseklerde görme kaşınma falan dedi annemde yine beni suçlu gördü senin psikolojin bozuk hastasın tedavi ol dedi kardeşimde bana Allahin delisi dedi evde kendileri bağırıyor çağırıyor huzursuzluk çıkarıyor bisey yok ben sinirlenip bağırınca deli oluyorum takıntılarım var zamanında ilaç kullandım diye bana böyle yapıyorlar ben 10000 maasla ev gecindiroyorm kardeşime istediklerini alıyorum yaranamıyorum hatta ikimiz 2 yıldır tatile gitmeyi düşünüyoruz annem engel oluyor istemiyor geçen yıl bavul aldım gidemedim bu yılda gidemezsiniz izin vermiyorum diyor 26 yaşında insanım kendi paramla rezil oluyorum o isiyorki ölene kadar onun başını bekleyeyim evlenemiyorum çünkü bana göre biri yok hiç sevgilim olmadı
Sadece benim anam kardeşim böyle bence?