50 yaşında. Estetikli zayıf. Kız yeğenlerinin kuyusunu kazıyo erkek yeğenlerine de sulanıyo. Neden?
3 ay
Cevap
6Cevap
Aşırı cinsel istekten kaynaklı cinsel isteğini kontrol edemiyor 😊😊😊 bu aslında her kadının içinde. Çoğu bunu dışarı yansıtamıyor. Ama halan yansıtma özgüvenini kazanmış 😊😊
Osbir çekince sönmüyo mu. ya da 7 den 77 ye genç çocuk yaşlı çöp toplayan, hanzo demeden herkesle yatıyo. sönmüyo mu? Neden bu kadar normalleştiyiyosunuz? Öteki dünyaya hayvan doğacaksınız libidonuzu törpülemedikçee
Ben istek normal diyorum. Harekete geçsin demiyorum. Misal sende çok etkilisin ancak sen hareket geçmiyor doğru zamanı, doğru insanı ve evliliği bekliyorsun. Teyzen blr kez zaaf gösterince artık kendini kontrol edemiş duruma gelmiş 😊😊
Yok artık
Gerçek
17 yaşındaki kız kuzenimin ergen sevgilisiyle yatmış
Kız kuzenimin abisi küçüktü çocuğa taviz tecavüz etmiş. çocuk ger. izelslı zihinsel engelli bişey oldu büyüyünce. şimdilerdede diyoki ben onun annesiyim arabamı onu bırakıcam
Ne mümkün... arkadında iz bırakmıyor. senin teyzen ya da annen böyle olsa şikayet edermiydin
Sülaleye para yediriyo herkes onun arkasında. biri ona bi laf desin iftiracı oluyor. benim sevgiline sulandı konuştu rezil ettim ben iftiracıı o.. pu oldum
Evlilik düşündüğüm adamları bulup beni köyülüyo kendini şirin gösterip sohbet ediyo aramızı bozuyo 3 tane evliliğime engel oldu
Evde kaldım sayesinde
Libido teyze demek ki
Bul bi kankanı ayarla
Sulanıyor derken
Bayaaa.. ne olabilir sence?
Anlamadım dm de anlatsana
Atamam
Anladım tamam
Dul mu
Evet
Normaldir sulanması ama yanlış sularda sulanıyor
Neresi normal.7 den 70 genç taşlı çirkin çocuk moruk çöpçü demeden herkesle yatıyo. neden doymuyor
Koca olmayınca normal sayılıyor işte ama ense girmesi kaldı bir nir lez olması
Koca olmamasının neredi normal her kocası olmayan taşı mı sokuuo kendine?
Dul olanlar geneli böyle seninki abartıyor
Her dul oe... mu? Gerçekten dul olupta temiz kalan olmuyor mu?
Oluyor genelde dedim
Basit aslında
Ne basit
Evet
Bişey olmaz söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bu durum seni rahatsız etmiş belli 💛 Aile içinde böyle davranışlar insanın içini daraltır. Benim deneyimimde bazı insanlar yaş aldıkça görünür olma ve beğenilme ihtiyacını daha yoğun yaşayabiliyor 🌸 Özellikle estetik ve dış görünüşe önem veriyorsa onay arayışı artabiliyor. Bu erkek yeğenlere yönelen tavır bazen ilgi ihtiyacından bazen rekabet duygusundan çıkabiliyor. Sen sınırını koru ve mesafeni net koy 💪 Kendini huzurlu hissettiğin yerde durman en sağlıklısı 🌿
Ensesti normalleştirmişsin robot. seni buraya koyanın ebesiii