Annem ve babam ayrı annemle yaşıyorum babam arada sevgilisiyle gelip benimle konuşuyor çok sorun çıkardığımı ve s. diyor annemle her gün kavga ediyoruz her gün hakaretler savuruyoruz bir birimize her gün beğenmiyorsan git babanda kal diyor ben onun bir anne olduğunu düşünemiyorum sadece anne demek zor her gün arabada beni bir yere bırakırken bile kavga ediyoruz akşam yemeğinde kavga ediyoruz sorun ben de mi anlayamıyorum diğerlerinin ne kadar mutlu bir aile olduğunu görünce kendinde lanet ediyorum ben anlayamıyorum asla anne-oğul gibi hissettirmedi ben ondan bir anne olarak nefret ediyorum fakat anne olarak bakmayınca bir arkadaş ve ya bilmiyorum herhangi biri olarak baktığımda derinlerde bir yerde onu seviyorum fakat bu asla anne-oğul ilişkisi değil
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu video yardımcı olabilir.
Bide Erkekler Mars'tan Kadınlar Venüs'ten diye bir kitap var tavsiye ederim.
Teşekkür ederim paramı biriktirip kitabı da en kısa sürede alacağımm çok teşekkürler aslında sadece siz bana ihtiyacım olan yorumu yazdınız herkes anneden nefret edilmez gibi yorumlarla gelmişti çok teşekkürler
Tam tersi her çocuk masumdur ama bizim kültürümüzde büyüğe gereksiz derecede sadakat vardır. Bunu hayatın her köşesinde görebilirsin. Siyasetten tut, okulda, evde falan her yerde.
Ayrıca kitabı kütüphanede bulabilirsin belki illa satın alman gerekmiyor
Aslında ebeveynleri hep iyi ve şefkatli biri olarak görüyorlar ve ailemden nefret ediyorum cümlesini duyunca geri kalan hikayeyi dinlemeden kötü kelimeler kullanıyorlar böyle olması her şeyi zorlaştırıyor kütüphanede belki bulurum yarın bakacağim çok teşekkürler her şey için
Siteden arsalarda sana söveceğim lan totoş ne demek annemden nefret ediyorum it
Değil mi böyle karşılandım yine emin ol yerimde olsan daha kötüsüde ola bilirdi ben sadece bunların hiç birini anlayışla karşılayamıyorum çünki 4 yaşında annesiyle yalnız kalıp çirkin laflar duymaktan yoruldum her gün hakaret edilmesinden bıktım ayrılacaklarsa çocuk yapmamalıydılar
İnsan annesinden nefret eder mi?
Kişi kendisi nasılsa karşındakini öyle görürmüş bence nefret edilesi sensin..
Öyle mi teşekkür ederim bunu her gün sözde arkadaşlar ve ailem tarafından duyduğum için ben de farkındayım yorum Yapma nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim
Ne diyosun sen ya senin annen de seni doğduktan sonra yoksayıp orada burada gezerken seni aramayıp sormasaydı hatta eve bile gelmeseydi aylarca seni görmemesine rağmen eve ilk girdiğinde yoksaysaydı o zaman da böyle dermiydin acaba ne kadar cahilsiniz insanın yaşantısını bilmeden yorum yapıyorsunuz bide kendinizi akıllı sanıyorsunuz
@simte teşekkür ederim ama genel olarak toplum boyle buyuklere sonsuz saygı var bu yüzden en iyisi cevap vermeden boş vermek hayatımda ki çogu kişi boyle
boş ver zaten evet saygı önemli ama böyle insanlar saygıyı hak etmiyor
gerçekten mi
Ben düpe düz ölesiye nefret ediyorum demedim onu seviyorum hissediyorum fakat bu hiç bir zaman anne oğul sevgisi değildi diyorum bu kadar bunu anlamaya çalışıyorum
bence annen babana olan nefreti yüzünden olabilir tek başına hem anne hem baba olmak zor
annen çalışıyor mu yaşı kaç
Babalık yapmadığı için babam da pek bir sorun yoktur 38 yaşında çalışıyor
bak sen 4 yaşında iken 24 yaşında ayılmış evlenmemiş sanırsam hayatına sana vermiş
şu an belki baban evlendi veya başka bir ilişkisi var onu kıskanıyor olabilir
sen de gençliğin verdiği şeylerle onun üstüne gittiysen kızıyor olabilir
sen ona anneçiğim nasılsın de sarıl bakalım ne yapacak
Annem babamla evliydi sonradan ayrıldılar ben doğduğumdan 3 yıl sonra 18 yaşında evlenmiş 20 yaşında ben doğdum açıkcası ben aileme hiç bir zaman ayrıldığı için nefret duymadım duymadım sadece babam ayrılıp başka bir kadınla ilgilenirken annem her gün çalışırken yalnız kalmaktan korktum ve nefret ettim hala da bu böyle ve sınıf arkadaşlarım tarafından sürekli hakaret görmek annesiyle babası ayrıymış diye parmakla gösterilmek beni yıprattı tabii bir sürü şey daha var bunun sürecinde ilişkimiz bu şekili aldı ve sürekli bir birimize kızdık teşekkür ederim yanıtınız için ve diğer yorumları gibi kötü bir şekilde cevap yazmadığınız için çok teşekkür ederim akşam geldiğinde deneyeceğimm
kardeşim annenin kıymetini bil ne kadar kötü olsa da annen bi düşün annen olmasaydı seni soğuk bir yurt odasına bıraksalardı. ne yapardın ya da annen şu an Allah göstermesi vefat etse kime bir daha anne diye sesleneceksin
annem diyeceksin.
Millet zaten şerefsiz olmuş gereksiz şeyler söyler onlara bakma sen anneni düşün ona destek ol
Teşekkür ederim zaten şu an bunun için bu soruyu sormuştum diğer herkesin annesine davrandığı gibi davranmayı deniyor onları kopyalıyorum fakat bir ilerleme olmadığı için bıkmıştım ben de buradan yardım almaya karar vermiştim çok teşekkürler :)
rica ederim akşam bu lafı söyle annene
Kaybetmeyi göze alamayacak kadar değerlisiniz Benim için Annem de
Teşekkür ederim söyleyeceğimm iyi günler dilerim kendinize iyi bakın
rica ederim iyi günler dilerim sizlerde kendinize iyi bakın