Bugün regl oldum ve çok ağrım sancim vardı. Eşime de mesaj attım yemek yapamadım diye. Bana tm yazdı sadece eve geldi kendisi tavırlı bi şekilde yumurta pişirip yedi. Bende dedim ne bu tavır ağrım olmasa yapardım dedim ki zaten genelde çeşit çeşit yemek yapan biriyimdir. Sonra kendisi işten geldim açım burada şu hale bak yumurta kırıp yiyorum felan diye söylendi. Bende çok kırıldım tabi zaten orada sancidan duramıyorum bi de anlayışsız olması üzdü beni. Bende tutamadim gittim ağladım odada. aglayarak uyuya kalmışım yatakta. Sonra geldi yanıma sıcak su torbası getirdi özür diledi bi anlik yorgunlukla dedim. yapma böyle sen aglayinca icim rahat etmiyor felan dedi ama ben hala çok kırgınım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bu yuzden evlenmek istemiyorum. Hastalikta saglikta diye evleniyoruz ama bu sadece erkekler icin geçerli sanki. Biz kadinlar erkekler grip olunca bile bakim sagliyoruz da onlar bize bu gibi seyleri cok görüyor. Hep kendilerine hep kendilerine.
Bende kadinsal rahatsizlik sebepli regli agir geciririm. 1 hafta yerimden kalkamam. Tuvaletten yataga zor geçiş yapiyorum. il ici olsun, il disi olsun kac tane doktora gittim. Yapacak bir sey yok.
Benden de kimse 1 hafta yemek, temizlik o bu bekleyemez. Yapamam. Bunu anlayisla karsilamayan da vicdan ve merhamet yoktur.
Boyle olmayi ben seçmedim, boyle agrilar icinde kivranmaktan bende mutlu degilim. Kim agrilar icinde kivranmak ister? secim hakkım olsa dunyaya gelmezdim, illa geleceksem zaten kadin olarak gelmek istemezdim. Benim elimde olmayan seylerle yargilanmaktan hoslanmam.
Buyuk konusmayayim ama bu tavri benim kocam yapmis olsa bosanmayi bile düşünebilirdim. Her ay her ay bu surati, muameleyi, soylenmeleri cekmekte psikolojik olarak agir gelir cunku.
Ya anlayışla karsilayacak, bana yardimci olacak, artik sicak sudur, agri kesicidir, yemegi falan kendisi yapip bana da getirecek. Ama basima kalkarsa orada sıkıntı işte.
Benim cektigim gibi annemde cekiyor bu durumu. O donemde yemegimi falan getiriyor kadıncağız. Boyle olsun istemezdim ama yapacak bir sey yok. Dertte Allah"tan derman da.
Bunu anlayisla karsilayacak erkek lazim. Ama bu ulkede var mi, onune her seyi hazir gelmis, çalışiyorum diye yeri gogu inleten turk erkekleri ne kadar kabul eder, ne kadar anlayisli olur bilinmez.
Insallah merhametli, halden anlayan birine denk gelirim. Bu türlüsü cok zor olur cunku. Zaten evde ne yapıyorsunuz ki diye başa kalkiyorlar, evde yapilanlari görmüyorlar. Bir de 1 hafta gercekten bir sey yapamayan, yatan, kadin gorseler bayilirlar, sorun ustune sorun çıkarırlar herhalde...
kucucuk delikten binbir aci ve zahmetle insan cikarmis kadindan da aksamina hizmet, yemek bekliyorlar. Bunu yapanlar senin benim gibi regl agrilarimiza, rahatsizliklarimiza saygi mi gösterecekler?
24 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Bende aynı böyleyim cidden çok sancim oluyor. Biraz önce yorumlarda biri basit bi regl sancisi için yemek yapmamazlik olmaz yazmış güya erkek kendisi. Bi tarafımin erkeği bunlar ve çoğu da böyle çok anlayissizlar
Cevap sahibi+1 yılBir regl sancisi diye hafife aldigi seyde kendisi basit bir soguk alginliginda agir beyin ameliyati gecirmis, organ nakli yapilmis gibi davraniyordur eminim ki...
Soran+1 yılAynen oylee
En İyi Cevaplar
+1 yılYaa kurban olurum sana vallahi sırnaşıyor falan diye düşünme senmişsin gibi okudum yazdıklarını da ne kötü bi duruma düşürmüş seni insanım hayat arkadaşı biraz anlayışlı olmalı bence kırılan kalbin düzelmesi zaman alıyor iz de kalıyor ayrıca ama Şuşa bir gerçek ki insanım her hali bir olmuyor insanla çok uğraşması gereken bir işi vardır belki eşinin ve o gün gerçekten negatif bir gün olmuştur onun için belki de normalde yemek yapan ev işlerine yardım eden biridir
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten normalde böyle bi tepki vermezdi. Bende öyle bi tepki gösterince şaşırdım doğrusu. Sonra tekrardan geldi yanıma seni kırmak istemedim felan dedi bende uzatmak istemedim tabi. Sonra kendi kendime dedim belki o gün canı sıkkındı bi an da bana patladı diye. Dediğin gibi insanın her hali bir olmuyor sonuçta
Soran+1 yılPeki siz evli misiniz?
- +1 yıl
Evliyim evet
Soran+1 yılEşine karşı anlayışlı birine benziyorsunn :)
- +1 yıl
Ben anlayışlı olsam ne olur ki suistimal edildikten sonra
- +1 yıl
Bu gibi konuları herkesin göreceği şekilde değil de özelden konuşsak olur mu rica etsem
- +1 yıl
Uyuya kaldın dimi şaşkın
Soran+1 yılEvet uyumuşum. Özelden konuşmuyorum ya. Eşininde kendine göre bi sebebi vardır belki. Güzelce konuşun anlayın birbirinizi. İki tarafta birbirinin kıymetini bilmeli. Çocuk var mı peki?
Sıkma canını ne gerek var böyle şeylere ağrın olsun olmasın yani insan her zaman aynı olmuyor ama sende anlayış göster onun da belki canı sıkılmıştır bunalıma girmiştir başka şeylerde onu şıkmış olabilir belki o an içten sinir olup belli etmemiştir yani olur genelde öyle şeyler haklı haksız olmak önemli değil oda akşama kadar çalışıyor yani ikiniz de birbirinizi anlayın emin olun insanlar neler yaşıyor derdiniz bu olsun birbirinizi sevin her zaman 😇
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haksız olan eşindir, Adam fevri davranarak seni kırmış haklısın...
Gelip özür de dilemiş, çok uzatmamaya çalış bence. Evlilik karşılıklı Savaş demek değildir. Bir ömür geçecek onunla. Birbirinize iyi davranın. Geçmiş olsun.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
19Cevap
+1 yılKadın hizmetçi mi bu ne tavır insanın iyi olduğu kötü olduğu gün var biraz anlayışlı olması gerek hastalıkta sağlıkta diye söz verdiniz empatiden yoksun insanlara gıcık kapıyorum kırdıktan sonra onarmaya çalışsan kaç yazar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılHer zamanki anlayışsız hatta kötü kalpli eş durumu. Off böyle insanlar için kadınların üzülmesine katlanamıyorum artık.
30 Yorumla Valla şekerim erkeklere ne kadar fedakarlik yaparsan daha fazlasini ister bir gün yapma hrmrn tavirlar. Sen bastan alistirmissin. Brn mesela pazar günleri hic bir sey yapmam benim tatil günümdür o gün. Evdeysek eşim hazirlar her seyi. Haftanin 6 gunu ben yapıyorum bir gun de dinleneyim derim. Kahveme kada getirir. Bu erkeklere emek vermiceksin onlar da bize emek versin. Cocugun var mi
11 Yorumla- +1 yıl
harikasın ablam
Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. O uzatmamis sende uzatma. Bazen insan dusuncesiz, tahammulsuz olabiliyor. Genel anlamda iyi bi esse takilma bunlara
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama kırgınım hala
zaten onceden demissin dememis olsa eve gelip yemek bulamamis olsa tamam derdim ama onceden demissin zaten bu kadar abartmasina gerek yoktu
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle bir arveles iç bi şeyin kalmaz. eşin hasta olupta yemek yapamamana böyle tepki gösterdiyse hayırlı olsun düşüncesiz bencil ve kaba bir odunla evlenmişsiniz. aynı durumu kendi yaşadığında aynı tepkiyi gösterin belki hatasını anlar.
10 Yorumlaİşten gelirken alsaymış birde sana sormadan tek başına mı yedi bir ayıyla evli olmana üzüldüm
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bı an çok açıktı. demekki:) erkekler regl olayında çok empati yapamıyor ama sonra gelmesi yanına hoş olmuş. Önemli olan çabası , gönül alması..
10 Yorumla
+1 yılSen haklısın ama eşinle barışmak en güzeli. Olmasaymış iyiymiş ama birbirinize küs kalmayın.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet küs kalmayı bende istemem tabi
+1 yıldışardan yemek söyleyip karşısında yiyip büyük keyifle ağlamadan zırlamadan yatıp uyuyacaktın...
seninki gibilere öyle muamele yakışır...
00 Yorumla
+1 yılİşte böyle adamlardan olmaz bak bunla çocuk yoksa ayril boşan , iki üç satiri okumam yetti bile
01 Yorumla- +1 yıl
Biraz anlayiş ve empati gerek
+1 yılBirazcık daha üstüne git özür dilesin sarılıp barışın
Hormonların da tavan ya affedememen ondan kaynaklı birazda :))00 Yorumla
+1 yılNe zamndır evlisiniz. Kudurmuş şekilde yatağa geldiğinde geri çevir bir kaç kere akıllansın
07 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıllık evliyiz
- +1 yıl
Daha şimdiden başladı demek
Soran+1 yılYa aslında böyle tepkileri hiç olmazdı bende o yüzden şaşırdım ve agladim. Şimdi düşünüyorum acaba canı biseye mi sıkkındı bi anda bana patladı diye
- +1 yıl
Bugün mü yaşandı bu olay
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Tekrarlari artmaz inşallah
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar ayıp bir şey ne olmuş yani bir gün yumurta yedin diye Öldün mü kadınların halinden niye hiç anlamıyorlar ya ne kadar duyarsızlar😠
30 Yorumla
+1 yılNasıl bi iş istiyosun a101 lere falan girebilirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumu yanlış yere yazmışım ya pardon
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEve gelmeden önce bir yerde oturup yiyebilirdi
10 Yorumla
+1 yılYaptığı davarlık olsada abimiz gerekn özrü dilemiş olabilir insanın eşref saati de oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan söylese ymiş bir dün yumurta yiyince ölmez ay sinir insanlae
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe var yumurta yediyse açlıktan ölmez ya zaten önceden haber vermişsin saçmalık bencillik bu köle misin
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle bende sinir oldum iste
Cevap sahibi+1 yılBen olsam dışardan yemek söylerdim beraber yerdim eşimle ya da elinden geliyorsa evde kendim güzel bir yemek yapardım
+1 yılHaksiz olan o agrin varsa yapmayabilirsin normall
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılSüründür eğer bosanmayacaksan ama böyle tavır yapandan hayır gelmez babam da bu sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzür dilemeyi bilmeyen çok insan var bence uzatma hatasını anlamış hepimiz stres foluyuz en yakınımıza istemeden patlıyoruz o alttan alır anlar kafasıyla o yüzden takma öpüsün barışın :)
00 YorumlaAdam sonuçta pişman olmuş gelmiş bencede abartma
00 Yorumla
+1 yılKocan haksız regl ağrısı kalp kriziyle eşdeğer bir ağrıdır açsa dışardan söylesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Sen haklısın eşin senden özür dilemiş af dile. Bir daha olmamasını söyle.
00 YorumlaSen haklisin ama eşinde hatasini amlamıs özür dilemiş evliliginiz boyunca bunu koruyun benim sahsen haklida olsam haksizda asla gelip ozur dilemez ve bu cidden mide bulandirici ama sen cok cok mutlu ol
10 Yorumla
+1 yılAşırı Ağrın varsa ve ilk defa yapamadysan sen haklısın. Her adetinde yapıyosan adam haklı. Erkek heryeri ağrısada işe gidiyorsa sende yemeğini yapıcksn.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer adetimde böyle değilim. Yani diğer aylarda da ağrım sancim oluyor ama dün aşırı ağrım vardı ayakta bile duracak halim yoktu
- +1 yıl
Ozamn sen haklısın bikere yemk yapılmadı diye böyle yapılamz.
+1 yılNe alaka kanka anandan babandan hiçmi kimseden bir şey görmediniz? 1 gün önceden de yemek yapabilirsiniz dolaba koyabilirsiniz. Çıkarıp ısıtabilirsiniz. Bahanelerle evlilik yürümez.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa iyi misin sen? Her kadının adeti düzenli olmuyor gecikmeleri olabiliyor. Benim de aynı şekilde gecikmem oldu ve dün olacagimi bilmiyordum. Cidden siz erkekler çok anlayışsızsiniz. Dünkü çektiğim sancıyı bi ben bilirim bi Allah ya. Düzenli olarak evde yemek yapan biriyim zaten. Niye bahane üreteyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemek hep böyle bu şekilde asıl niyetinizi sergiledininiz 👏👏😊
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
Gizli Üye(18-24)+1 yılRegl, yumurta bile kiramayacak kadar bir bahane değil. Kocan bence çok sımartmiş seni
00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı bir eşin var şanslısın tavırı da şakasına yapmıştır belki?
00 Yorumla
+1 yılEşin haksız anlayışlı olabilirdi.
20 YorumlaEsin haksiz tabikide
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. sen haklısın. kalksın kendi yapsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılAnlayışsız odun herif
10 Yorumla
+1 yılEşim bencil ve kaba çok mu aradın bunu
00 YorumlaEşin bencillik yapmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyi hatasını farketmiş
00 Yorumla Tam bir davar kanka kusura bakma 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakat herif aq
00 Yorumla
+1 yılUzatma bence özür dilemiş işte
07 Yorumla- +1 yıl
Ama bu eşin ayı devamı gelecektir bide o var
Soran+1 yılİlk kez böyle bi tepki verdi bende şaşırdım doğrusu. Dün tekrardan özür diledi yani bi daha olacağını sanmıyorum. Umarım olmaz
- +1 yıl
İnşallah olmaz çünkü sende hastalıktan ağrıdan yapamamışsın
Soran+1 yılİnşallah. Evet öylee sonuçta evlilik hastalıkta sağlıkta esinin yanında olmayı gerektiriyor
- +1 yıl
Evet tabiki sende çok takılma bidaha yaparsa sıkıntı ama geçmiş olsun bu arada
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
- +1 yıl
Rica ederim ☺️☺️
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYeni mi evlisiniz
08 Yorumla
Soran+1 yıl1,5 yıl oluyor
- +1 yıl
Özür dilemiş bence uzatmaya gerek yok puan nasıl aranız
Soran+1 yılşu an aramiz iyi tekrardan geldi kırmak istemedim seni felan dedi bende uzatmak istemedim tabi. Zaten böyle tepkiler hiç vermezdi bana bende şaşırdım doğrusu
- +1 yıl
Yorgunluktan veya başka şeye kızmaktan da olabilir arada
Soran+1 yılAynen bencede
- +1 yıl
Soru cevap yapmak isterim senin de soracakların oluyordur
Soran+1 yılBurdan soru cevap yapabiliriz ama diğer türlü özelden konuşmuyorum
- +1 yıl
Ama ben yorumdaki gibi her zaman seviyeli konuşan birisiyim
Eşin haksız
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapmış
00 Yorumla
+1 yılYolur bayağı şeyler
00 Yorumla
+1 yılBen haksızım ben
00 YorumlaOkumadım ama adam haklı
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşin, haksız.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu mu mk derdiniz
00 Yorumlaayıpetmiş
013 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılAynenn. Her erkek bu konuda eşine destek olmalı bence. Sonuçta elimizde olan bisey değil
Soran+1 yılAslinda böyle tepkiler vermezdi. Dun birden öyle çıkışınca bende şaşırdım doğrusu. Sonradan yine geldi seni kırmak istemedim felan dedi bende uzatmak istemedim tabi
Soran+1 yılTeşekkür ederimm
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum zatenn
Soran+1 yılEvett bencedee
Soran+1 yılRica ederim:)
Uzatma bence sende
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çok ağrım var diye yemek yapamadım. Eşim tavır aldı, kim haksız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler