Eşim dünden kalmış yemeği yemez. Bu sebeple günlük yemek yapıyorum. Bugün de o kadar hastayım ki boğazım şiş tat tuz alamıyorum ateşim yüksek kemiklerim ağrıyor. Şansa regl de oldum her şey üst üste geldi. Acıktığında zar zor kalktım yemek yaptım. Her zaman yaptığım yemekler tamam tat tuz alamıyorum ama elimin de alıştığı bi ayar var sonuçta ne kadar kötü olmuş olabilir ki. İğrenir gibi yiyordu ne oldu niye böylesin dedim. Beğenmedim kötü olmuş baharatı eksik falan dedi. İçimden kızdım açıkçası halimi de görüyor çünkü ama ses etmedim baharat orada ekle istiyosan dedim. Tabağını itti yavan ekmek yemeye başladı. O kadar gücüme gitti ki o hareketi ağlamaya başladım o kadar mı kötü başka bir şey getireyim neden ekmekle karnını doyuruyosun diye. Kıvırdı ekmek çok lezzetli diye yiyorum yoksa aç değilim falan diye. Ya ben artık kırılmışım kıvırsan ne olur insan kötü de olsa kötü demez ayakta duracak halim yokken kalkmışım. İnce düşünebilen insanları tenzih ediyorum ama bazı insanlar neden bu kadar kolay kalp kırabiliyor? Empati kurmak bu kadar zor mu. Siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eşiniz suratınıza bakıp "Neyin var?" Veya "Hasta mısın?" diye sormadı mı? Ben olsaydım eşimin suratına bakardım, hastaysa dinlendiririm. Kendim en yakın lokantaya gidip, 5 çeşit yemek alır getirirdim. 2 ila 3 gün idare eder. Bir veya iki gün önceden kalma yemeği yerim genelde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 çeşit yemeği çoğu zaman yemem bile örneğin bir fasulye ve ekmek olsa yeterli ya da sadece tavuk sote veya mercimek çorbası yanına dometes soğan ne varsa yemek pişirmek o kadar zahmetli bir iş ki elimde çok lezzetlidir kazandibinden baklavadan İskendere Adana Urfa kebaba kadar çeşitli salataları mezeleri hepsini yaparım lafın kısası çok şımartmışsınız iki yumurta kıramayan adamla yürümez dolapta olan yemek ısıtılıp yenir kendi yapsın yedirsin yapamıyorsa bile beğenmedi ise dışardan söylesin
013 Yorumla
Soran+1 yılben değil anası çok şımartmış tam törpülicem kaynanam herşeye muhalefet oluyor
Cevap sahibi+1 yılKaynana derdi hiç bitmez bende bu yüzden ayrılmıştım eski sevgilimden bizim yemekhaneci her gün aynısını yapıyor fazla pişirmiyor özleşmiyor yemekler yağı suyu birbirinin yüzüne bakmıyor barbunya yapar kimyon atar türlü yapar kimyon atar ne tat var ne tuz var burdan yese ne olacak peki 😃
Soran+1 yılyemez ki değişik benimki önce tip olarak beğenmesi lazım sonra lezzetini😂
Cevap sahibi+1 yılİşim az kaldı bakalım nasip olursa 10 gün sonra evimde kebab kazan dibi sarımsaklı patlıcan salatası acılı ezme semaverde çay yapıcam 😂 bazı insanın yemeği çok lezzetlidir mesela halam bir sütlaç yapsın duru duru olur tutmaz kıvamı içinde pirinç yüzer 😂 yemek te yapamaz babaannem de pek yapamazdı sen nasılsın yemek konusunda
Soran+1 yılilk evlendiğim aylar çok zorlanıyordum da zamanla elim lezzetlenmiş eşim öyle söylüyor
Cevap sahibi+1 yılBizde tatsız yemeğe sası denir 😂 siz ne dersiniz aslında fazla pişirmekten geçiyor lezzetli yemek olması için geçmiş olsun bu arada şu an nasılsınız?
Soran+1 yılteşekkür ederim tam burnumu silerken yorumu okuyordum 😂😂 bizde tatsız yemeğe “несмачний” denir tatsız tuzsuz anlamında:))
Cevap sahibi+1 yılHımm sanırım Türkmen sin
Soran+1 yılhayır tatarım Ukraine Krym
Cevap sahibi+1 yılGüldürebildiysem ne mutlu bana 😂
Cevap sahibi+1 yılTürkiye de mi ikamet ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılHımm cevap vermedin ama
Cevap sahibi+1 yılHayırlı akşamlar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapman saçma ya 2 tavuk döner 2 ayran a akşamı kapatirmissiniz. Esinde azıcık düşünce olsa alır gelirdi. Durumu yoktur demiyorum illaki 2 tavuk döner alacak durumu vardır ulan hadi yok diyelim Be vicdansız gel 2 yumurta kır çayı demle peynir zeytin koy otur zıkkımlan
10 Yorumla
+1 yılBen olsam eşimin durumunu anında görürdüm ve ondan iyileşene kadar bir süre istirahat etmesi için rica ederdim. Moral olsun diye dışarı yemeğe davet ederdim. Empati çok büyük bir erdem, herkese nasip olmuyor. Allah sabırlar ve şifalar versin inşallah
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim sizin gibi empati kurabilen insanların da sayısı çoğalsın
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
39Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖküzlük etmiş. Bu akşam da dışarıdan yiyelim diyebilirdi. Ne kadar düşüncesiz bazı erkekler ya. B*k yesin.
43 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra b*k yicek zaten çünkü yapmicam😂
- +1 yıl
Yapma kız aferin Kalsın aç 😃
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=qkUJP3QXy50 sddssd kesinlike haklısınız.
+1 yılpardon da beyefendi hem dünden kalma yemiyor, hem kendisi yemek falan yapmayı bilmiyor, hem bunca zamandır sizin yemeğinizi yiyor hem de sizi hasta halinizle eleştirme hakkını görebiliyor mu kendinde?
ben olsam önce tabağı tencereyi kafasına boşaltır, tamam hayatım yarın sen kendine istediğin gibi yaparsın yemeği, bu artıklar da kalmasın derdim. sonra da boşardım.
siz ilk kısmı yapamamışsınız ama boşama kısmını hala yapabilirsiniz.
40 Yorumla
+1 yılAh canım benim..
Sen ne kadar düşünceli bir kadınsın, beğenmedim mi dedi? Yeme o zaman diyeceksin ve bir daha hastayken yemek yapmayacaksın bu erkeklere yaranamazsın.
10 yıl yemek yap bir gün yapma yapmadı olur adın o yüzden çok da ciddiye alma eşine Allah merhamet versin.
20 Yorumla
+1 yılValla kusura bakma ama bu halinle yemek yaptın bunu yaptıysa hayvandan farkı yok gerçekten bide bunların bitmek bilmeyen halleri yok dünden kalanı yemem yok şu olmazsa yemem zıkkım yesin afedersin ama ben olsam yemek falan yapmazdım bunu erkeği kadını yok bu halde yapılmaz ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. eşim yemekten onemli ev hanımı ama sebepsiz yemek te yapmasa corba yumurta kırar yıne o kalbi kırmam onemli olan karnımın doyması etle de doyar ekmek arası ile de
22 Yorumla
Soran+1 yılya bide hastayım ama hasta halimle 3 çeşit yemek yaptım yaranamıyor insan
+1 yılKeşke dışardan söyleseydin. Yazık kendini yıpratma bu kadar değmez
22 Yorumla
Soran+1 yıldaha yapmam zaten dışardan ye dicem çok kırıldım çünkü
- +1 yıl
Bazı şeyleri maalesef böyle nahoş tecrübelerle öğreniyoruz işte
+1 yılOlgun insan bir Nimet 🙄
bir daha Hasta oldugunda yapma23 Yorumla
Soran+1 yılYapmicam tat tuz alamıyorum dışarda ye de gel dicem
- +1 yıl
Gelirken sanada Çorba getırsın 😊
Soran+1 yılhaklısın kız biraz naz yapım bugün canım ne çekmiş olsun
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kocam çok duyarsızca davranıp, sana karşı anlayışsızla kaba davranmış. Ben olsam kollarımı sıvar “dur hayatım sen bugün biraz dinlen kendine gel bugün yemekler benden” der, bir sıcak çorba menemen ya da pratik makarna yapardım. Hayat müşterek değil mi… 😃🤗🌸🍃
00 YorumlaEsin ekonomik olarak destekcin değilse bas tekmeyi ondan ne baba ne koca olur.
Ekonomik olarak destekcin de önce özgürlüğünü kazan benim elimde pcden yapabilecegin işler var. Bişi bulamazsan ben yardımcı olurum. Dik dur.
Bazen insan okuzluk yapabilir ama bunu yaptığı an sağlam küfür yemelidir. Esin sana 'begenmediysen hadi ordan git dışarda ye' deme alanını tanimiyosa ondan bir bok olmaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Belki de bu yüzden değer bilmiyor. Yapmayacaktın, yatacaktın, iki ahlayıp vahkayacaktın. Yemek yapamadım çok hastayım diyecektin. Kalkıp kendi hazırlanalı sana da ona da. Hayat müşterek diye boşuna demiyorlar. Ne merhametsiz insanlar var ya…
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bazen değil hatta çoğu zaman böyle düşüncesiz ve kırıcı olabiliyor. Alttan almak zorunda değilsin sonuçta hastasın ona yemek yapman bile ona ne kadar değer verdiğini gösterir. Anlamıyorsa da bir daha yemek falan yapma bırak kendi yesin.
10 Yorumla
+1 yılHanzoyla evlenmişsin be abla valla bende size hiç acımıyorum duygusal erkeği beğenmessiniz sert haşin erkek istersiniz dışarda aslan kesilsin evde süt dökmüş kedi gibi olsun istersinizdd öyle olmuyoe işte
02 Yorumla
Soran+1 yılcanım sen hangi vasıfla bana acıyacaksın? daha hayat tecrüben yok herkesi kendi akranların gibi sanıyorsun o hanzo erkek seven jenerasyon sizin jenerasyon bizde öyle bir şey yoktu
- +1 yıl
Ozaman senin adama bi anda cinler musallat oldu bi anda birşeylr değiştide böyle odunumsu bir varlığa dönüştü
+1 yılYani ben yapayim veya disarda yiyelim diyemedi mi veya siparis... bazilari baya buyuk bi odun oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın kocan biraz bencillik etmiş. Böyle yapsa bir daha yemek yapmam ben kocama. Çocukla nasıl yemek yaptığımı bir ben biliyorum. Eve gelip kötü bile olsa Allah razı olsun diyor. İsterse yemesin anasına gidip yer
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Empati çok önemli bir konu bana göre kendinize yapıldığında nasıl hissediyorsanız ona göre davranalım lütfen. Bence kötü diyorsa kendi yemeğini kendisi yapabilir 🙃
20 Yorumla
+1 yılBu erkekleri çöpe atalım düzgünleri kalsın ayıklamak çok zor seninki gibi ö. Küzleri
20 Yorumla
+1 yılÜzücü bir durum olmuş 😞 ama sıkmayın canınızı belki onunda iş yerinde bir şeye canı sıkıldı belki tatsız bir gün yaşadı böyle durumlarda hemen ağlamamak gerek o bazen itici olabiliyor sakince güzelce gününün nasıl geçtiğini sorabilirsiniz biraz kendi yorgunluğunuzdan bahsedebilirsiniz anlayışla karşılar diye düşünüyorum
10 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum ama cidden empati yoksunu bir eşin var Allah yardımcınız olsun. Sorunuza gelince de ben yüz vermezdim yemeğin tadı tuzu az ise çözümü basit alıp kendisi ekleyebilir yavan ekmek yemek istiyorsa da bırak yesin kendisi bilir, hiç üzülme. Umarım kısa zamanda iyileşirsin geçmiş olsun.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılhanzonun teki kocan hayat geçmez onunla senin hastalığın falan onu ilgilendirmiyor sen ölüyor da olsan bir elinle yemek hazırlayacaksın ona görevin ya bir de koynuna gir tamam sonra ölebilirsin
00 Yorumla
+1 yılyemeği çöpe boşaltırdım gözünün önünde.
sizde de hata kusura bkakmayın hastasınız ve paşanın keyfini düşünüyorsunuz hala. bırakın bir gün de bozulsun düzeni ya ölmez00 Yorumlapopon kaldirmissan olacagi bu neden disardan soylemediniz neden kendisi corba veya yumurta yapmadi kendi kiymetini bilmezsen oetada kalirsin fazla vefa goz cikartir
00 Yorumla
+1 yılBu ve bunun gibi durumlarda ellere düşen durumlar yardım, etmek hem sana hem kendine hazır yemek getirmek yapamıyorsa bunları kendi yapması oda elinden gelmiyorsa eşini kırmaması incitmemesi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Öküz işte. Hiç birşeye kafası calismiyorsa kadın hasta der gidip iki tavuk dürüm ya da lahmacun yaptırıp getirir hem doyarsiniz hem bulaşık çıkmaz hem yorulmazsiniz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı insanlar için yemek önemli. hastayım yapacak halim yok dışarıdan söyle deseydin iyi yemek yemiş olacaktınız
04 Yorumla
Soran+1 yılEşim uzayda yaşamıyor aynı evin içindeyiz hasta olduğumu görüyor. Siz niye her halükarda kadınları suçlayacak bir gerekçe buluyorsunuz çok enteresan
- +1 yıl
Yok suçlamıyorum. baştan yapmayacağım desen daha makbule geçerdi. sonradan böyle şeye maruz kalınca insanın modu düşüyor.
Soran+1 yıldemek lazım demek ki doğru
- +1 yıl
Ona göre plan yapar en azından. şimdi böyle olunca eli kolu bağlanıyor.
Sen yemek nasıl diye sorduğunda mı kötü dedi , yoksa sen bir şey sorup demeden direkt kötü mü olmuş dedi.
02 Yorumla
Soran+1 yılben yemek nasıl diye sormadım o mimikleriyle iğrene iğrene yiyor gibi tavırlarda bulundu ben de ne oldu niye böylesin diye sordum. Cevap olarak yemek çok kötü beğenmedim dedi
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılHata sende, o kadar hasta iken mutfakta ne işin var, böyle yaparsan o da bunu yapar? Hasta iken kim ne yerse yesin...
10 Yorumla
+1 yılAnnesinin evinde el bebek gül bebek büyüyen erkeklerin çoğu böyle oluyor. Çocuk gibiler halden anlamıyorlar bak cidden sinir oldum ya
00 Yorumla
+1 yılBen onun kölesi değilim çok kırıcı konuşmam uzun bir süre anlasın kırıldığımı
10 Yorumla
+1 yılBuraya yazana kadar kendisine söylerdim. İçinde tutmamam en iyisi. İçinde tutarsan kine dönüşür
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte böyleleri zıkkımın kökünü yese yeridir...
10 Yorumla Çok yanlış birine denk gelmişsin. Bu kadar da düşüncesiz olunmaz, bir daha yemek falan da yapma.
10 Yorumla
+1 yılZıkkım yesin yemek yapma birkaç gün sende trip at hastayım bana yemek yapacağına dışarıdan yemek getireceğine burada yayılıyorsun de öküz herif
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Kötü olmuş da denmez be. tokum canım gülüm balım dersin. d o yapsın
00 Yorumla
+1 yılbu tiplere biz öküz diyoruz, insalığna geçiş yapmaları çok zor maalesef...
00 Yorumlaüzülme erkekler genelde böyle zıkkımın kökünü yesin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılöküz herif gidip kendine yapsaymış ya yemeğini hizmetçi yerine koymuş seni resmen
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Senin adam bildigin katıksız öküz o ömrün boyunca kadir kıymet bilmez boşa gitsin derim...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki bazı hanımlar için empati kurmak çok zor
00 Yorumla Çok biliosa yiyip gelseydi ya da kendi yapsn hasta halinle yaptgn varken bı de soylenio
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılanlaşlan biraz baya bencil kendini düşünüyor hani olmasa da olur diyebilirdim)
00 Yorumla
+1 yılÖküz ne bekliyorsun gelde bu kocayı şey etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin ol bence. Evet iyi olmamış ama adam demek ki aç değil, aç olsa yerdi. Sen üstüne alınma bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
+1 yılTabağı suratına çarpardım. Sen yine iyi sabırlısın
12 Yorumla
Soran+1 yılinsanı şey yapan yararmış ben o treni kaçırdım ama sen hep bu bakış açısıyla devam et ki kıymetini bilsinler erkekler bundan anlıyo çünkü
- +1 yıl
Sen de kendini ezdirme güzelim. Eşin diye her şeyi yapamaz. Biraz o da elini taşın altına koymayı bilecek
+1 yılYa kusura bakma da sen defil o yapacak bugün o yemeği hatta sana elleriyle yedirecek böylelerini gördükçe erkek denen varlıktan daha da igrenme geliyor bana
25 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar hoş şeyler beklentilerin ☺
- +1 yıl
Ama haksız miyimm erkek Ya da kadın fark etmez kim hasta ise diğerindedir işler
- +1 yıl
Kesinlikle ilişkinin ideali bu zaten
- +1 yıl
Bunu bir erkekten duymak çok hoş 😊😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ☺
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖküz sana çorba yapıp getireceğine yaptığın yemeği mi itti? Bırak yavan ekmek yesin 👍 o oduna bu kadar ince olursan daha çok ağlarsın.
00 YorumlaOkurken kırıldım gerçekten Allah sabır versin
10 Yorumla
+1 yılBence içinize atacaginaza eşiniz ile konuşun ama sakince sizin ile empati kurmasını sağlamaya calisjn çünkü bir iliskide ne zaman bir sorun tartışılıp çözülmezse insanlar soguykr ve ayriliyorlar
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama bk yesin kendi kıçını kaldırıp yemek yapmaktan aciz egoist empati yoksunu herifler yaptığın şeyi de beğenmiyorsa anasının evine defolup gidebilir
00 Yorumla
+1 yılSizde evlendikten sonra hergün hastasının. Babanız evinde demir gibisiniz evlenince teneke oluyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılüf ne anlatıyorsun ya bu nasıl bir kafa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle canımsın bitmedi gitti sizin gibi iyi kadınlara böyle hanzolar deng geliyor
00 Yorumla
+1 yılŞımarık küçük çocuklar gibi resmen
20 YorumlaKırılmakta haklısın valla.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin de ben de dengesiziz sen boş ver onu. Koy yemesin isterki.
00 Yorumlaonunla ilişkini tekrar gözden geçirmelisin bence zor anında seni anlayışla karşılaması gerekiyoru diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılkırk kere harika demiştir bir kere de eleştiri yapmıştır adam.
020 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan kadın hastayken yaptığı elestiri elbette yemek güzel olmamıştır ama kadın hasta halı ile kalkıp eşi için yemek yapmış
- +1 yıl
neden yaptın diye başına çalmadı ya. güzel değilse güzel değil demiş.
- +1 yıl
Kırıcı olmaya ne gerek var
- +1 yıl
hazırsınız kırılmaya
- +1 yıl
Hazırsınız kırmaya
- +1 yıl
hiçte bile
- +1 yıl
Hıhı sen öyle san
- +1 yıl
sanmıyorum biliyorum
- +1 yıl
Yanlış biliyormuşsun demekki
- +1 yıl
işinize hiç gelmez zaten
- +1 yıl
Tek sizin işinize gelir kırmak doğru
- +1 yıl
hiçte bile. siz havadan nem kapıyorsunuz
- +1 yıl
Sizde bunu bile bile daha kırıcı oluyorsunuz
- +1 yıl
sizde bile bile kırılıyorsunuz. yani kırılmak için can atıyorsunuz
- +1 yıl
Yok artık o nasıl oluyormus
- +1 yıl
işte böyle. o empati kurmayınca sorun ama sen empati kurmayınca sorun değil.
- +1 yıl
Bu olayda adamın mi empati kurması gerek kadinin mi
- +1 yıl
bu olayı geçtim ben geneline bakıyorum. hep siz haklı olacaksınız hep erkekler suçlu olacak size göre :D
Soran+1 yılkırk kere kötü dese alınmam ama ben bu kadar hastayken halim yokken kalkıp yemek yapmışım alınırım tabii. ayrıca ben kötü demesine gücendim demiyorum yemeği itip ekmek yemesine gücendim ve saygısızca buldum. her hafta hasta olan bi insan değilim 2 senelik evliyim 2. kez hasta oldum covid olmuşum zaten tat tuz yok. Gene kırmadım kalktım yemek yaptım en fazla ne kadar kötü olabilir ki b*k pişirmedim neticede. Sizleri nasıl bir kadın yetiştirmiş olabilir aklım almıyor hakikaten yetişmemişsiniz çünkü. Yazık beyninize
- +1 yıl
dediklerimi ciddiye aldın sanırım fazlasıyla. orada neler yaşandı tam olarak bilemeyiz. en iyisini sen bilim hissedeceksin. ama onun açısından da bakmak anlamak gerek. belki konu sen ya da yemeğin değildir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle bir köpeğin her dediğini yaparsan kafana sicar erkek milleti canım bu yüz vermicen ne demek iğrenç olmuş kocan adam olsa bugün de dışarıdan yiyelim der öküzlük bu erkeklerin ruhuna işlemiş
00 YorumlaÇok saygısızca. Kınıyorum.
10 Yorumla
+1 yılOyle bırı ınsanı kotu hissettirir.. Zor bır durum
10 Yorumla
+1 yılYemek önemli yemek yapmayı bilmeyen biriyle ömür bitmez.
00 Yorumla
+1 yılBuradaki erkeklerin empati yapma numarasına bakma hepsi aynı tamam yapma kendisi yapsin
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim, hasta halimle yaptığım yemeğe kötü olmuş dedi. Çok gücüme gitti, empati kurmak çok mu zor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler