Eşimin ailesiyle altlı üstlü yaşıyorum, sürekli hastalık dinlemekten psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?

Eşimin ailesiyle altlı üstlü yaşıyoruz, eşim işe gittiğinde onların yanına iniyorum, yemekleri beraber yapıp beraber yiyoruz ama sürekli iç içeyiz ve çok hastalanıyorlar, ne zaman beni görseler yok ayaklarım tutmuyor, sırtım ağrıyor, topuk dikenim çok zorluyor, şuramda ağrı var buramda ağrı var diye diye bıktım artık, her gün aynı şeyler ilerliyor ama her gün söyleniyor bu cümle, vallahi 30 yaşındayım ama kendim yaşlandım diyebilirim ruhen, sürekli hastalık görmek hastalık duymak bıktırdı beni, öyle yaşlı da değiller, kayınpederim 62 yaşında, kaynanam 58 yaşında, hâlâ çalışıyor üstelik işe gidiyor, oram kötü buram ağrıyor ne diyeyim artık bilmiyorum, dinlen annecim yorma kendini çok, kendini sıcak tut babacım yat dinlen vs. şeyler diyorum ama ben de sıkıldım aynı şeyleri söylemekten, ne diyeceğim ne yapacağım bilmiyorum

Eşimin ailesiyle altlı üstlü yaşıyorum, sürekli hastalık dinlemekten psikolojim bozuldu ne yapmalıyım?