Aile ile kalınca mental sağlık çöküyor. Nasıl çıkacağım bu cendereden?

20 yaşındayım psikolojik çökmek üzere, babam olacak o herif hayatı bize zindan ediyor, telefon alsam saymadığı küfür kalmıyor, kıyafet alsam aynısını bana al , güzel kardeşim güzel kardeşim tişörtler alma vs vs. Yani ne zaman birsey yapsam hemen muhalefet hatta küfür kavga konuşma bilmez. Sözleşmeli asker olsam kurtulsam diyorum orayı da bilmiyorum allahim duy feryatlarımı duy çığlıklarımı. Artık hergun beynimi kemiren bi psikoljim var , bu baba olaxak adam psikolojimi alt üst etti artık gülemiyorum , sağlıklı hiç birsey kalmadı, yakında eğer daha kötü olursa kendimi sigara alkol ve diğer u**cu gibi maddelere yönelecem başka çarem kalmadı. Eğer ölursem annem ağlar üzülür onun feryatlarına dayanamam. Allahtan 8 saatimi işte geçiyorum eve gelmemek için mesaiye kalıyorum. Bir insan evinden bu kadar soğur mu. Araba almak vardı 2018 de tofas vs onada izin vermedi bu sene alcam yine ayni şekil. Motor ehliyeti alıp motor alcam ama seneye. Şu an bu sene ondan habersiz bi araba alcam. Bu sefer evde öğrenilirse sıkıntı. ayrı eve çıksam dünya para lakin aile evinde kalınca da mental sağlık çöküyor. Biri bana yardım etsin nasıl çıkıcam bu cendereden.

Aile ile kalınca mental sağlık çöküyor. Nasıl çıkacağım bu cendereden?