Kayınvalidem ve kayınpederim ile aynı binada oturuyoruz onlar 1. katta biz 3. kattayız 3 hafta önce kaynanam merdivenlerden düştü 58 yaşında kendisi kırıkları var 3 hafta yemeğini temizliğini bulaşığını geleni gideni ağırlama derken mahvoldum yıprandım çok evden bir yere çıkamadım kendimi arada sıkışıp kalmış gibi hissediyorum ne geleni bitiyor ne gideni üstelik ben de hasta oldum boğazım enfeksiyon kapmış her yerim ağrıyor belim bile ağrıyor tutulmuş gibi kadın hâlâ koltuğun örtüsünü düzeltiver kızım diyor şurayı süpürüver diyor hâlâ iyileşmedin mi diyor şuram ağrıyor dediğimde offf diyor çok gıcık olmaya başladım eşimin iş vardiyası zaten 1 hafta eve gelip gidiyor 1 hafta iş yerinde yatıp kalkıyor özel bir alanımız yok abi yok
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Şu yazdıklarında ciddi bir tükenmişlik var ve bu çok anlaşılır 😔 Üç haftadır hem fiziksel hem duygusal yük taşıyorsun, üstüne hasta olmuşsun. İnsan bakım verirken görünmezleştiğini hissederse içten içe öfkelenir. Bu çok insani. Birine yardım etmek başka, sınırsız hizmet etmek başka. Biraz sınır koyman gerekiyor 💛 Küçük molalar, net cümleler, “bugün dinlenmem lazım” demek bencillik değil; ruh sağlığını koruma çabası.