Aşırı dış görünüş olarak güzel ama hafif topalayarak yürüyen biriyle olur musunuz insanların bakışları rahatsız eder mi mesela yürüyosunuz ama o topalayarak yanınızda yürüyor ve sol bacağı ince. Bir zamanlar ameliyat izlerimi öpen adam tartışirken canımı yakmak için bile olsa seni görünce arkadaşlarim sakat geliyor diyordu ben o yüzden seni izliyordum arkadaşlarım sana bakıp gülüyorlardı dedi ama öyle bir şey yok arkadaslarıda şaşırdi ortak arkadaşta dahil. İşte bu konuda hassas olduğumu biliyordu ben onun yanında ağlamıştım o da benik yanımda travmalarını anlatıp ağlamıştı simdiyse bana sakat geliyor diyorlardi dedi sakat lafınım travmam olduğunu bile bile dedi sonrasında pişman oldu ama dedi bunu özür de dilemedi bende numaramı değiştim ful depresyonda ve hep sevdigi icin ahlayan kiskaninca ofke krizi geciren birisi beni sakat olarak goruyorsa neden bunlari yapiyor bu nasil sevgi ya kalbim acıyor ne yapmalıyım? Canım gerçekten çok acıyor
+1 yılSana niye öyle dedi? Bu da önemli. Sen, onu kızdıracak bir şey yaptınsa o da o sinirle söylemiş olabilir. Böyle bir durum yoksa ne olursa olsun ona geri dönme ve seni olduğun gibi kabul eden birini bul. Kusursuz insan yoktur. Yaptığı ayıp. Zaten topallamak ayıp değil. Eminim ki seni öyle seven kişiler de olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyordu beni aairi ama cikmiyordu surekli tartisma modundaydi ve takik davraniyordu bende sadecs kiskandirmistim
En İyi Cevaplar
+1 yılSana bu olguyu yapan insan Kim milyoner olmak ister de Türkiye'ye insan olmanın erdeminin dersini veren büyük ödülü alan o kızdan ders alsın
Cok acı
Düşmez kalkmaz bir Allah
İnsanın yarın ne olacağı bilinmez
O insanında seni her şart altında sevip sayacak bir insan olacak emin ol
Al bak ben de adayim
015 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim naçizane olarak
Soran+1 yılCanımı çok yakti
- +1 yıl
Kolay değil inanın sizin adınıza çok üzüldüm ama insan celladına aşık olmamalı bu toksik ilişki anca zarar getirir aşk sevgi değil
Soran+1 yılBaslarda kirici konusmustu bende kiskandirmistim sonra o kiskandirdi hafif hafif kiskandirma oyunlariyka baslamisti ama o siniri cok fazla asti
- +1 yıl
Hala bu insani savunuyorsunuz el insaf
Kadınların bu tarz erkek aşkı yüzünden bizler sap gibi bekar ve ortada kalıyoruz
Çünkü bize o insanlardan sıra gelmiyor
Soran+1 yılErkekler gercekten sevemez gibi geliyor desem :((
- +1 yıl
Neden bizde kalp yokmuş bizde ana kuzusuyuz ama
Hayat bir piyangodur mutlu olanlar kazanır mutsuz olanlar ise tanrının unutulan çocuklarıdır
Biz heybemizde konuşacağımız günü bekliyoruz Alkol. yok sigara yok sabah iş akşam ev
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılKaç yasindasin
- +1 yıl
45. yasindayim 91 de babamı mide kanaması sonucu yitirdim Erzincan depreminde 92 de enkazdan çıkmış bir insanim sonrası annem kısa süreli bir evlilik yapıp ayrıldı ben ve kardeşim rahmetli buyukbabamla ve nenemle yaşadım yıllar sonra annemle bir araya gelmiş bir insanim hayatimi ona adadim ve kardeşime evlilik nasip olmadı çünkü Onceliklerim vardı
Kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet etmedim ben
- +1 yıl
45. yasindayim
Soran+1 yılHmm hayatin çok zor gecmis umarim karsina cok iyi birisi cikar
- +1 yıl
Nasip ama seni her şart ve koşulda kabul. edecek bir insanim
- +1 yıl
Keşke gizli olmasaydin
Terketmelisin. Ondan her türlü kötülük beklenir. Yapacağı en kötü şeyi yapmaya çalışmış. Mesela bunun gibiler en özel sırları da ifşa eder. Özel resimler varsa onları da ifşa eder. Eğer cesaret edebilirse sinir anında seni öldürmeye bile kalkabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu bazen taniyamiyorum bike
+1 yılboş ver ondan olmazmış zaten benim annem ve babamda engelli yıllarca bizde aynı şeyleri yaşadık seni iyi anlıyorum sakat diye bir şey yok engelli denir videodaki gibi kalbi sakat olmasın hayata daha 4 elle sarıl dimdik ayakta dur hem her insan bir engelli adayıdır
https://www.youtube.com/embed/xqo3WW0B0zU01 Yorumla
Soran+1 yılCanimi yakmak icin dedi pisman olsada affetmeyecegum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖylesin insanlar embesil kibirli olur uzak dur dediğine aldırma gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak duramayanda kendisi
+1 yılİnsanlar kusurludur. Fiziksel olarakta ruhsal olarakta. Önemli olan kalp kırmamak ve empati yapabilme yeteneği. O hırs yapmış birşeye ve canını acitabilmek için elinden geleni ardına koymamış. Takılma üzülme kalbi sakat olmasın insanın fiziksel sakatlıkların üstesinden gelinebilir ama kalp sakatlığı sıkıntı.
03 Yorumla
Soran+1 yılSürekli uzak suramayanda kendisi
- +1 yıl
Bir çıkarı vardır.
Soran+1 yılYatmayada ugrasmiyor dokunmaya kiyamadida
- Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılYanliş yapmiş yani olabilirsin senin elinde olan bişey degil allahım öyle yaratmiş onun sakat olmuyca ya da baskasının sakat olmuyca ne maglum bi insana ne okursa olsun özürü ne olursa olsun yüzüne vuramazsın dememelisin insansın sonucta yanı bi bacagı hafif aksak olsa neki ne olmus dünyanın sonu degil ben bu sakat kelimesini bile telafuz ederken bike cok cekiniyorum allaha havale et lütfen üzülme
04 Yorumla
Soran+1 yılKalbimi cok acitti
- +1 yıl
Onun yaptıgı terbıyesizlikten başka bişey degil kimsenin ahı kimsede kalmaz siz üzülmeyin
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Düzelir sıkıntı etme gönlünü al sen özürdile
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanını acıtmak için yapmış. yoksa değil azıcık çok aksak olsan bile söylenmez bu. bişiler ters gitmiş bu da söyleyemedi herhalde ordan vuruyor. ben olsam hiççç takmam. döner arkamı giderim. onun ayakları normal de kafası aynı normallikte mi bir düşünürüm
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımı acitmak icin demis kimsenin oyle dedigi yokmus nirmaldede toxixtik birbirimizi sinir ederdik falan ama bu kadar buyuk yakmmaisti canimk
- Sağlık konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılSen gidip hala bu adamla barışırsan seninde kendine gram saygın yoktur. Sevgi her kusurun üzerine örter, zaten öfke anında cinnet geçirip öldürenlerde sözde sevmiyor mu hep? Kendine gel, vaktine yazık böyle karaktersiz biriyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılHer zamsn kalbimi acitiyorud sonra birbirimIin caninin yakmaya basladik gecen seneden beri boyleydi simdiyse onu taniyamiyorum
+1 yılOrspu çocuğuna bak sakat geliyomuş he onun gtüne sokarım anasının mını görür. Yavşk pç orspu evladı. Bunları sallandırcaksın
35 Yorumla- +1 yıl
Çok yaratıcısınız
- +1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi
Soran+1 yılBide sorun su uzak durmayand akendisi arkadasimla bile mevzu cikarmisligi olmustu surekli etrafimda kiskancliklarida var ama sadecs kalbimi kiriyor etrafa benis evdigini duyuruyor bana gelence ful hakaret
- +1 yıl
Hem senden şikayetçi hem seni seviyor hem de böyle davranıyor ilginç senin açından durum çok zor ama onun açısından da bakınca sanırım seni bırakmak istiyor ama yapamıyor Allah yardımcınız olsun
Soran+1 yıl@relaxedxqwx sorun su birakmayan o resmen yapisik ben basta sevmiyordun sonradan sevdim takintili davranislarida vardi arkadaslarim falan kafayi yiyordu onun yuzunden mevzu cikarma cabalarida varid
Seven kusurlarıyla sever kusurları yüze vurmak her fırsat da görmek söylenmek sevgi değil. Sizi siz olduğunuz için sevecek insanlarla olun diğer türlüsü zaman kaybı biliyorum yaşadım...
02 Yorumla
Soran+1 yılAsiri incitiyordu
Ben de engelliyim doğumda doktor hatasi sonucu Serebral Palsi hastasıyım Toplumumuz engelliler konusunda gelişmiş bir bilince sahip değil onun ne kadar cahil olduğunu yüzüne vur ayrıl
01 Yorumla
Soran+1 yılUzakta duramiyor takintili gibi
Her insanın bir kusuru vardır seninki bedeninde belki ama onun ki kafasında daha kötü gerçekten kimse için kendini üzmeye değmez karaktersiz biriymiş
01 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat izlerimi öpen adamla bu adamin ayni kisi olmasi koyuyor en cok
Bunu söyleyen asıl kendi sakattır. İnsan kendi bedenini seçemiyor Allah seni böyle yarattı, o şekilde olan karşı tarafta olabilirdi. Düşüncesiz davranmış. ya da ilk seviştiğin kişi olduğu için alacağını almış başından salmaya çalışmış. Kodumun oğlu nasıl sinir etti beynini dürttüğüm
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun su uzak durmayan butun hayatimi karistoran o takintili gibi davranislarid avar
Soran+1 yılÖzelden konusma sansimiz var mi
Soran+1 yılYazdım
Yılanla olup niye ısırdı diyorsun karaktersizle olup öyle böyle dedi diyorsun sonu belliydi körü körüne devam etmişsiniz bu ilişkiye elden bir şey gelmiyor her sevilen adam olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKendisi uzak duramayandi
Soran+1 yılSevdim sonradan
+1 yılKatade der ki: "Erkek toprağa yatar rahatlar, kadın erkeğin göğsüne yatarak rahatlar çünkü erkek topraktan, kadın ise erkeğin göğsünde bulunan kaburgasından yaratılmıştır. kadın fıtratına dayanarak, yaslanarak huzur bulur."
00 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sakatlık onun beyninde sende değil bu sözüne aldırma hepimiz insanız yarın ne gelir başımıza bilemeyiz kavgada soylenmeyecek laflar bunlar hayatından böyle birini çıkarıp güzel seven birini bulup mutlu olmaya çalış Allah yardımcın olsun
116 Yorumla
Soran+1 yılToxictik surekli tartsirdik birbirimizin caninibyakardik ama bu en agir can yakmasiydi
Soran+1 yılHer şeyde üzerims geliyor hem canımı yakıyor hrm kiskaniyor hem saatelrce izliyor hem herkese hakkimda sevdigim kiz diyor banaysa hep kaba surekli canimi yakma derdinde
Soran+1 yılKendisi duramıyor sorun bu
Soran+1 yılBaslarda sinir bozucu konusurud vr asiri kiskancti bende kiskandirdim sonra iste o kiskandirdi hafif kiskandirma oyunlarimiz baslamiati ama o zaman gectikce sinirlarini asti laflarinda ve gun gectikce canavara donustu ilk bastada pek iyi sayilmazdi ama simdiyse gercekten cok igrenclesti
Soran+1 yılGittikçe acımasizlaştı hem sevdigi kisiyim hem nefret etrigi hemde bir sey yapmadigim halde kafada kuruyor
Soran+1 yılSen pski sever miydin saglik sorunu olan birisini
Soran+1 yılZayof noktamdan vurmak icin demis ofkelenince sozde ama umurumda degil artik ondan midem bulanio
Soran+1 yılÇıkardım
Hayatına bir daha almamak üzere yol ver. Vicdanıyla baş başa kaldığında bu sefer yaptığından pişman olacaktır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kalbimde bitiriyorum
- Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bunları yapmazdım gerçek yüzünü fazla geçmeden göstermiş bence ayrılmalısın. Beni hak etmeyen birine kendimi sunamam
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevistigim adam
+1 yılbu tarz tavırlara karşı kalkan geliştirmelisin. takmamayı umursamamayı öğrenmelisin. ve bilmesin ki sakat sen değilsin onun beyni sakat
01 Yorumla
Soran+1 yılTakmamak elde degil ki
+1 yılne kadar sığ insanlar beyin hiç mi çalışmaz insan oğlunun kibrine bak et kemik Bi anlık kaza empati hiç mi olmaz hayret ya
07 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok acıyor
- +1 yıl
acır tabi sen bu adama harcadığın zamana acı
Soran+1 yılBende onun bilerek boyuyla dalga gectim travmasi diye ama bunda bike canim acidi cunku ben onuj gibi olamiyorum
- +1 yıl
Sen kendine hı iyilik edip bu adamın numaranı sil
Soran+1 yılNumarami degistim
- +1 yıl
iti yapmışsın oh
Soran+1 yılBaya bozuldu
+1 yılİğrenç birinden kurtulmuşsun sakın affetme ve üzülme de değmez emin ol
13 Yorumla
Soran+1 yılPoşman olmuş ama affedemiyorum onada suc bulamiyorum cunku gercekten sakatim ya
- +1 yıl
Affetme bence, suçu şu sakat olabilirsin ama bunu sırf seni kırmak için yüzüne vurması iğrenç
Soran+1 yılUnutmaya calisiyorum
+1 yılResmen terbiyesiz psligin tekiymisss ya nasil sinir oldum var yaaa onun kafasi sakat
14 Yorumla
Soran+1 yılCanımı yakmaya çalışiyor hep başlarda iyiydik simdiyse böyle konuştu kalbim çok acıyor
- +1 yıl
Kurban olsun sanaaa
- +1 yıl
Prensesim benim
Soran+1 yılOzelden konusabilir miyiz
Kimin ne zaman nasıl bir hale geleceği belirsiz benim için sorun değil bu
17 Yorumla
Soran+1 yılHep kalbimi kirardi ama bunu ondan beklemezdim
Soran+1 yılHassas oldugumu biliyor sorun su hep en buyuk korkularimla beni yuzlestiriyor ozelliklede son zamanlarda hepsini birden yapti
Soran+1 yılNedrn ama uzak durmayan kendisi
Soran+1 yılOnuj yasagıydım bana zehir ve yasak diyordu bir ara
kıyamam lan sana. getir de bi ağzını burnunu kırayım o karaktersiz or. spu evladının
13 Yorumla
Soran+1 yılCanım çok acıyor
Soran+1 yılYanında aglamistim ameliyat izimi opmustu ayni adam bu kisi
+1 yılSevgi varsa gerisi teferruat tır. O kişi seni hak etmiyor üzülme lütfen
17 Yorumla
Soran+1 yılSevdigi kizim ama tek yaptigi eziyet
- +1 yıl
Sevgi yok demektir bu. Kendine haksızlık etme onun gibi karaktersiz biriyle devam etme bence
Soran+1 yılCanım çok aciyor
- +1 yıl
Offff lütfen acımasn canın. Senin için bir şeyler yapabilmek isterdim
- +1 yıl
Gizli olmasan keşke
Soran+1 yılHmm
- +1 yıl
Gel konuşalım istersen
+1 yılGerçek yüzü buymuş insanların baştan yaptıklarına değil sonradan yaptıklarına bakacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılCanavarlasto resmen
- +1 yıl
Sakat olan birisi varsa oda o kişi
Sağlık konusunda 360 cevap paylaştı. Her sinirlendiğinde bu şekşlde seni incitecek bir it seni ömür boyu üzecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer defasinda bana aci cektirme derdinde her seyd ebeni suclama huyu var bide
+1 yılDindar olmasi dinî bütün olması kâfi ahiretim konusunda yardımcı olacaksa engelli olması bile sorun değil iç günlük dünya bugün varsın yarın yoksun
00 YorumlaHiç umrumda olmazdı takilmazdim senin yerinde olsam direk yol verirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılYol verdim
Şerefsiz bu erkolar yemin ederim. Beyinleri yok. hadi ordan et güzelim sen onu
01 Yorumla
Soran+1 yılNumarami bile drgistim
Erkekler yine şaşırtmıyor düşüncesizler düşünmeden konuşup kırıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılO özellikle kirmak istio
+1 yılSiz kızlar ne konumda olursanız olun yanlış erkeği seçmede bir numarasınız. 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılO da bunu derdi basta
- +1 yıl
Ben o değilim...
+1 yılseni hak edeni bulacaksın sabret. Ve hiç üzülmene de gerek yok. Her yer erkek ve emin ol senin gibi kalpli bi hatunla herkes sevgili olmak ister
00 YorumlaHerkes böyle olabilir bunu diyenin ben kalbinden insanlığından şüphe ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar olağan şeyler yani kimse kimseye normalde olsa acımıyor ta ki senin gibi birine. Bunu beklemen yanlış. Güzellik her şey değil erkekler buna gelir ama🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıçına tekmeyi bas geç... Sağlık bu, yarın kendisinğn tekerlrkli sandalyeye mahkum olmayacağının garantisi mi varmış!!
05 Yorumla
Soran+1 yılOzellikle canimi acitnak icin demi ortak arkadasta seni seviyor sadecs ofkeden dedi dedi iyice sinirim zipladi
Cevap sahibi+1 yılYol ver bırak bence. Üzüldüğüne değecek biri değil
Soran+1 yılÖzelden konuşma sansimiz var mi
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıktım
Soran+1 yılYazdimm
+1 yılSSapyoseksüelimdir body shaming yapılmasınada aşırı sinrilenrim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmpati kuramayan insanlardan uzak durman gerek. Bir kavgada tekrar yüzüne vurabilir. yaptigi terbiyesizlik.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman birbirimizin canini yakardik onun duzenine uyum saglardim iste basta kiskandirma oyunu ile baslamistik ama sonrasinda o gittikce degisik bir sey oldu
Geçmiş olsun, lütfen değerinizi eksiltmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende topallıyorum kımseyı hayatıma almadım bu yuzden
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzelden konusabilir miyiz
Cevap sahibi+1 yılIkımızde gızlıyken nasıl olacak ☺
Soran+1 yılHesabini acsan istek atsam
+1 yılelbet biyerden çıkar sıkma canını
11 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor ama bunu kendine yediremiyor durum hep buydu
Ruh hastası çünkü uzak dur lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman ruh hastasiydi ben cok buyuttum bunu