Doğayı çok seviyorum, kamp vs çok hoşuma gidiyor ama börtü böcek fobim var bunu nasıl yenip kendimi doğaya bırakabilirim, ayrıca güvenli kamp alanları var mı?
Benim en çok merak ettiğim soru: Sürdürülebilir yaşamı çocuklara nasıl aktarabiliriz? Çünkü çocuklar geleceğimiz, en çok onların bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
"Ben de sürdürülebilir yaşamın önemine inanıyorum ve bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Sizce bireysel olarak neler yapabiliriz ki doğaya daha az zarar verelim?"
Sürdürülebilir yaşam bugünkü teknoloji ve insan kapasitesi açısından mümkün müdür? Mümkünse nasıl olacağı konusunda detaylı açıklama yapabilir misiniz?
İnsanlara ne kadar temizlik düzen vs için bildi de versen herkes yine sonunda yapmak istediğini yapar ütopik dünyalar ne yazık ki olabilecek şeyler değil mutlaka toplumda bir düzen bozucu çıkar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Doğada yaşamak veya köyde yaylarda da yaşamak, yüz de yüz terapi ✅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
hos geldiniz surduruleblirlk bu doga icin gerekli bir sey
bence her şeyin kaynağı insanlar, onlara bilinçli olmayı öğretemiyorsak çocuk yapma kısıtlaması getirmeliyiz istediğinizi diyebilirsiniz, bu benim düşüncem saygı duymanızı bekliyorum
Neden sürdüremiyoruz insanlarımız bu kadar doğa karşıtı neden toplumsal olarak bir pikniğe gittimizde temizlemeden gidiyoruz neden pislik içinde bırakıp doğayı katlediyor?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ben zatten doğayla içiçeyim ömrüm doğayla geçti. Güzel bir paylaşım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Çok güzel bir konuyu gündeme almışsınız orman yangınlarına nasıl önleyebiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
225Cevap
Güneş enerjisi için iklim bu kadar müsait iken neden nükleer enerji tercihi var?
Plastikleri geri dönüştürmek adına neler yapabiliriz?
reisko dünya çöp artık başka gezegenlerde gözümüz şu an dünya her türlü zehir olcak bize
Bu güzel dua farkındalığını bizlerle karşılaştırdığınız için teşekkür ederim
Dimetikon doğada çözülebilir bir madde midir?
Çoğu kozmetikte var.
Kadın girişimcilerin sürdürülebilir büyümesi nasiil saglanir sizcee
Doğayı çok severim bende doğayı korumalıyız hep beraber
Doğa herzaman dostumuzdur tabiatsız bir dünya olamaz zaten.
Bilinçli doğa savaşçıları yetiştirmek doğaya zarar veren insan sayısında büyük ârtış var
İleride kıtlığı önlemek için birey ve toplum olarak ne yapabiliriz?
Öncellikle hoş geldiniz neden böyle bir bölümü tercih etmek istediniz
herkes dogaya karşsın sehirlerde zombi gibi takili kalmayin
Doğayı bozmaları, iklimi bu hâle getirmeleri normal mı?
Merhaba hoş geldiniz çok güzel bir paylaşım olmuş, güzel bir konu olmuş emeğinize sağlık.
Sürdürebilir bir doğa ve yaşam için denizleri okyanusları korumamız gerekir
#Hükümdar
Doğa insandan öncede vardı insandan sonrada var olacak. dogru değilmi?
Doğa da suya çıra atıyor musunuz? Ülkemizde yeşil alanların az olduğunu düşünüyor musunuz?
severim denize açılıp insansız adacıklarda kamp yapmayı
Doğada her şey çok kıymetli ağaçların değeri bilinmiyor çok üzülüyorum
Doğaya zarar veren maddeler yerine kolayca yok olabilen maddelere geçiş yapmalıyız ama kimse bu projeyi desteklemiyor
Doğa içinde hayatta kalabilmek için neleri bilmemiz gerekiyor?
Ellerine sağlık Hüseyin abi dogal yasamın gizemlerini ayrıntılarıyla anlattın
Küresel ısınma günümüzde sanıldığı kadar ciddi bir sorun mu?
Küresel ısınma en çok Avrupa gibi yerlerde konuşuluyor ama onların yaptıkları yüzünden küresel ısınma artıyor bu bir çelişki değil midir, size göre?
Doğayı çok seviyorum, kamp vs çok hoşuma gidiyor ama börtü böcek fobim var bunu nasıl yenip kendimi doğaya bırakabilirim, ayrıca güvenli kamp alanları var mı?
Sorum bencil ve kişisel olursa, kusuruma bakmayın.
Hem doğa ile iç içe, hem de şehirden kopmadan bir yaşam sizce mümkün mü? Mümkünse nasıl?
Benim en çok merak ettiğim soru: Sürdürülebilir yaşamı çocuklara nasıl aktarabiliriz? Çünkü çocuklar geleceğimiz, en çok onların bilinçlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
"Ben de sürdürülebilir yaşamın önemine inanıyorum ve bu konuda daha fazla bilgi edinmek istiyorum. Sizce bireysel olarak neler yapabiliriz ki doğaya daha az zarar verelim?"
Merhabalar , çok önemli bir konuya değinilmiş. Doğa insanlık olmadan önce bile var olan bir yaşama alanıydı ama ne yazık ki kıymetini bilemiyoruz.
Bu farkındalğı olmayanlar gelip sor cevapları okumalı
Sürdürülebilir yaşam bugünkü teknoloji ve insan kapasitesi açısından mümkün müdür? Mümkünse nasıl olacağı konusunda detaylı açıklama yapabilir misiniz?
İnsanlara ne kadar temizlik düzen vs için bildi de versen herkes yine sonunda yapmak istediğini yapar ütopik dünyalar ne yazık ki olabilecek şeyler değil mutlaka toplumda bir düzen bozucu çıkar
Doğada yaşamak veya köyde yaylarda da yaşamak, yüz de yüz terapi ✅
hos geldiniz surduruleblirlk bu doga icin gerekli bir sey
bence her şeyin kaynağı insanlar, onlara bilinçli olmayı öğretemiyorsak çocuk yapma kısıtlaması getirmeliyiz istediğinizi diyebilirsiniz, bu benim düşüncem saygı duymanızı bekliyorum
Mühendislik okuyorum sürdürülebilirlik bizim için önemli. Arıtma tesislerinde veya geri dönüşüm tesislerinde en yüksek verimi nasıl sağlayabiliriz
Neden sürdüremiyoruz insanlarımız bu kadar doğa karşıtı neden toplumsal olarak bir pikniğe gittimizde temizlemeden gidiyoruz neden pislik içinde bırakıp doğayı katlediyor?
Ben zatten doğayla içiçeyim ömrüm doğayla geçti. Güzel bir paylaşım
Çok güzel bir konuyu gündeme almışsınız orman yangınlarına nasıl önleyebiliriz
eskiler her hastalıgın çözümü dogadadır der örnegin astım hastalarını çam agaçların oldukları bölgeye götürülerdi dogrumu sizce
Doğayı korumamıx ve geleceği güzel bir miras bırakmamız lazım 😉🤌🤌
klasik ama plastik kullanimini azaltip ahsap ya da cam tarzi kullanima zorunlu bir sekilde gecmeliyiz. alisilamayacak bir sey degil.
Öncelikle bulaşık yıkarken her bir tabağı musluğa tutmak yerine lavabodaki su tıkanıp o suyun içinde bulaşıkları sudan geçirebilir insanlar
Bizim ülkemizde bu konunun daha fazla öne çıkması gerek biz vatandaş olarak neler yapabiliriz
Millet ben mi dünyayı kurtarıcam kafasında herkes kendi adına bir şeyler yaparsa eğer başarabileceğimize inanıyorum
sizce bir anda birçok ağaç yurdun her yerine dikildiğinde ileride sorun mu olur yoksa fayda mı
sadece ileride nasıl bir alanda yaşayacağımızı kaynaklarımızın ne yönde olacağını merak ediyorum açıkcası çünkü ekolojik olarak zor durumdayız
Doğada yaşamak çok güzel ama tabi belli başlı zorlayıcı durumları da olabiliyor ama herkesten uzak ve kafa dinlemek için ideal bı düşünce
Insanlarin bu konuda daha duyarli olmasini nasil saglayabiliriz. Bazi insanlar uyarilsa da hic umursamiyo malum
Insanlarin bu konuda daha duyarli olmasini nasil saglayabiliriz. Bazi insanlar uyarilsa da hic umursamiyo malum
Eğitim bu işin olmazsa olmazı. Daha adam elini yıkarken bile ne kadar su açması gerektiğini bilmiyor.
Geri dönüşüm yalan mı?
Gerçek olmayan bir dönüşümden bahsediliyor? Hiçbir şey yüzde yüz geri dönüştürülemez deniyor. Ne düşünüyorsun?
Merhabalar Hocam🙏
Pet şişelerin geri dönüşeme atılmaması doğaya bırakılması ne gibi zararlar doğurur
Çocuklarımız ve torunlarımıza güzel bir gelecek bırakabileceğimizi düşünüyor musunuz? Yoksa insanlık olarak kendi sonumuzu getirdik mi çoktan?
Malûm yaz aylarından çok sıcak hava var ve bu sıcaklardan korunmak için tavsiyelerinizi bekluz
kapağından kopmayan su şişesini kim icat etti, zaten neredeyse kimse şişesiyle kapağı ayrı atmıyor du, biraz saçma bir tasarım
modern şehirlerde, doğayla iç içe olmak için neler yapılabilir. bu konuda teknolojinin bir katkısı olur mu?
Merhabalar, bu konuda eğitim kaç yaşında başlamalı sizce? Mesela ilk okulda zorunlu ders olsa güzel olmaz mı?
Dağ başında mağarada doğayla iç içe bir yaşam tercih etmek sizcede mükemmel olmazmıydı.. benim sorum bu
Suco sulukları bazı kişiler övüyor bazı kişiler ise gömüyor sizce suco kullanılır mı yoksa başka alernatif şeyler mi kullanmalıyız
şu an ülkemizde buna karşı herhangi bir hazirlik var mı varsa ne durumdayiz ve geleceği nasil görüyorsunuz