AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Herif ne yaaa? Bu ülkede çok fazla okul var. Kapatılmalı... Herkes okuma yazma öğrenmesin.
Zoruna gitmiş 33 lük olunca
Zoruma gidenin kullandığın kelime olduğunu fark etmemen normal.
Hadi oradan ahahaha
Ben çıtır seviyorum.
Çıtır ne yapsın seni? Böyle yorumlarda kudur
Buldum zaten. Asıl sen kudur :D
Bulmamışsındır !
Bulduğumu ispat ederim.
O sırada 38 yaşında olup 21lik sevgilisi olan me 😂
Oha şaka yapıyorsun o senin çocuğun djsbdb:)
😏
Ne yani ağzı süt kokan Bi çocukla birlikte olmaya devam mı edeceksin 😒
Ne sütü ya eşşek kadar herif
21 yaşında essek kadar mı oluyor sence yapmaa nerde tanıştınız doğum günü partisinde mi
Yuh abla o ergenin nesi sevgilin sugar mommy falan mısın
Şu söylediklerinizi duysa sizi gebertir 🤣 gayet olgun mantıklı biri:)
Mutluluklar 💋🐣
Hahaah küçük ufaklık bizi gebertecekmis 🤣🤣 olgun dediğin insan 25-35 arasında olur onun aşağısı ergenus olarak geçiyor. Yanında da gezdiremiyorsundur sen şimdi ya gizli saklı falan buluşuyorsunuzdir maazallah Ergen'in annesi babası falan görür diye mi🤣🤣😎
@KerpetenRamiz Siz reşit dahi olmayan kızlarla takılınca gurur tablosu gibi kasıla kasıla gezerken bir şey yok tabii. İkiyüzlüsünüz zaten tartışmaya gerek yok. Kadınlar yapınca kudruyorsunz ama siz yapınca sorun yokmuş gibi bin tane yorum yapmışsınız.
Bu kıskandı zaten şekilden şekile girdi 😂
Her genç sevgilisi olan kadına aynı yorumu yapmış zaten duramıyor yerinde hoppalak
Hahah gizli üye oh ya Bi rahatladım günahımı aldığın için teşekkür ederim. Ya siz Kendinizden küçük erkeklerle takılıyorsunuz ya bu sizin karaktersiz olduğunuzu gösterir Tabii ki kendi yaşıtlarındaki adamları kandıramıyorsun küçük çocuğu kandırdın aldın iki para verdim pişmiş dedim ki arabayla gezdirdin Tabii 2'de cinsellik yaptın çocuk kudurdu tabi sana köpek olmuştur köle sende bunu istiyordun zaten aferin böyle devam et siz bukadar kaşarsiniz iste
😄 Senaryoya bak djdjdj. İncel şahıs git tedavi ol :)
Eh sen bunları söyleyerek hiç günah almış olmadın değil mi ahahah tezatlık var adamın ruhunda ya ahadhfn
Aaa kadın dayanışması mi ne hahahaha nekadar gülünç Bi durum 🤣🤣 ulan daha 1 gün önce birbirinize laf ediyordunuz bu nasıl Bi k*aşarlık
@KerpetenRamiz Günah diye yırtınan herife bak sen ahaha Şovunu başka yerde yap sk kırığı seni defol ! Senin olduğun yerde şeytana gerek yok biz birbirimize destek oluruz
Hadi lan ordan k*aşarlar şurda şaka yapıyoruz bukadar alıngan olmayın eee nedemisler iki kaşar bir 10 güzel kardeşim bedel diye
@KerpetenRamiz anandır bence ondan iyi hesap etmişsin senin sülelenin karıları öyle
@soran sen benim anamı kendi trafik lambası olan önüne gelen geçen her erkege vermis * ananla karıştırma senin gibi dünya ya Bi bacım daha doğurmuş bu bu bir silsileyle gider senin 7 sülaleni kainat s*iksin ya godumun * sen nasıl Bi pislik bana laf yetiştirmeyip k*aşarlik ke*faişelik yapıp anamı laf edersin seni küçük or*ospu zikir git beni zıvanadan çıkarma seni de ananı da ziker ziker cogaltirlar zaten cogaltmislar
@soran sen benim anamı kendi trafik lambası olan önüne gelen geçen her erkege vermis * ananla karıştırma senin gibi dünya ya Bi or*ospu daha doğurmuş bu bu bir silsileyle gider senin 7 sülaleni kainat s*iksin * k godumun ka*hpesi sen nasıl Bi d*öl israfısinda bana laf yetiştirmeyip k*aşarlik ke*faişelik yapıp anamı laf edersin seni küçük or*ospu zikir git beni zıvanadan çıkarma seni de ananı da ziker ziker cogaltirlar zaten cogaltmislar
@Benibul1234_ sen kimsin aw defol git
@soran kes lan çeneni kefaşe*ler zikerim sizin belanızı ya bacım*pulari s g lan a m c i k agizli
@Benibul1234_ Lafı nasıl gediğine sokmuşsam yanmışsın ahahaha beyin siz ahlk yoksunu anadan doğma evlat işte
S g lan anana sor beni 14 kişinin evladi. Döl* israfisin* or*ospunun çocuğu sizin gibi kefaşe*ler olduktan sonra bu dünyaya çok bacım*pu çocuğu çıkar
bacım*pu çocuğu çıkar
Bende, benden büyükleri istiyorum yalan yok tabi 40/50 yaş değil de 22 yaşındayım mesela ama 27/28 yaşında olgun bir İstanbul beyefendisine hayır demem
Mantikli
Seyfo dayı olur mu veya halo dayı
@NeyimVarKii zevzeklik etme
İstanbul bey efendisi ne olm
Onlarda İstanbul bey efendisi en hası hatta
Görgülü kibar medeniyet görmüş terbiyeli kişiler sen ve senin gibilerden uzak kişiler yani
ben de kendimden genç erkeklerden hoşlanıyorum onu napçaz beyler xdd
Yıllanmış şarap olduklarını dikte ediyorlar gzekalılar ya
Çünkü30 luk kadınların çoğu süssüz püssüz bakımsız obez vs
30lu erkekler kaslı gür saçlı mı djddjdjddj
Hayır değiller bizden beter haldeler hatta. Ama kendi tiplerine bakmadan 20 lik çıtır arama derdindeler hehsjdkd
işte sıkıntı orada
Tabi kide 30 luk kadınların hepsi bu halde değil. Ancak siz meseleyi Tercih Ve düşünce bağlamlarında yorumlamaşsınız Bu Erkeğin FİKREN seçimi değil. Her iki cinsin seçimlerini belirleyen İçsel çekime neden olan mekanizmalar var. Uzun uzun anlatmakla uğraşmak istemiyorum. Ama özetle Pek çok hususta olduğu gibi Erkeğin çekim duyduğu unsurlar Doğurganlık sinyallemesi olduğundan Bilinç Altı İç güdüsel mekanizmalarda Genç kadın daha doğurgan geliyor o yüzden seçiyor. Bu bir fikir düşünce karar verme değil. İçsel bir dürtü mekanizma Umarım analrsınız.
yasit kadinlarla ne isimiz var. o yasa kadar kimlerle gezdilerse onlarla evlensinler.
sizde kiminle ne bxk yediyseniz onlarla evlenin zaten 30 yaşında bunamış adamı kim napsın
@DoğayıYokkEdenİnsan sen yks'den kac aldin. okuma ve yorumlama 0 galiba.
@DoğayıYokkEdenİnsan buyu de gel ufaklik
sen sus yaşlı
O yaştaki kadın maddi manevi oturmuş olduğu için çekemiyorlar kendilerinden daha iyi konumda olduklarinda kendilerinden küçük daha uni çağında gençlere sarıyorlar bence temel sorun bu yani
20lerdeki kızlar genelde cinsellik eğlence peşinde. Erkeklerin aradığı ideal tip
Kartaşık geliyordur kızlar o yüzden 30 a gelmeden evlenin
Erkeklerde kart oluyor 30da
Aynen 30 gecmemek lazım
Sen iyisin ama Şu an
Biliyorum
Taş gibiysen 30 undada genç görünebilirsin
Öyleyim genlerim iyi
Bende 32 yim ama küçük gösteriyorum mesela giren 25-27 Max diyor. O yüzden ben küçük istiyorum
Küçükler seni istemiyor.
Ne alakası var niye istemesin?
Yaşın 32
Olabilir isteyen istemesin umrumda değil
Küçük kızlar seni istemez git kendi yaşıtlarına
25-27 arası ideal kadın erken çöküyor fiziksel olarak erkek daha dinç kalıyor bu bir gercek
Tam tersi erkek daha erken çöküyor 25ten sonra başlıyor sarkmalar saç dökülmeleri kadının yaşlanması daha geç oluyor. Yaşıtım erkekler şimdiden çökmeye başladı 30 yaşında zaten kaz ayakları oluyor kadınlar yapısı gereği her zaman güzel kalıyor erkekler delikanlılık hallerini kaybedince albenide kalmıyor işte gerçek
Valla benim döküldü ektirdim şu an giren 24 musun 26 misin diyor bana
Saç dokulmesi yaşlılık alameti kusura bakma senin yaşındaki kadınların bir tane dökülmesi beyazı yok. Senden daha genç duruyorlar sende 30 gösteriyorsun ayrıca genç degilsin kim demişse dalga geçmiş
He kesin dalga geçmiş havalimanında çalışıyorum polisinden THY calisanlarindan tut herkes yaşımı ogrenince şok bir kere bir kız sana bla tavsiyesi vereyim dedi benden 5 yaş küçük çıktı 😂 saç dokulmesi genetik bir şey 20 yaşında dokulende var testesteron hormonunun fazla salgılanması ile alakalı.
Kendi yaşlılık alametlerini araştırıp kılıf uydurmuşsun 😂😂 ne dersen de yaşıtlarına layiksin
Yav he he tıbben bile nedenini bilmiyorsun 😂
Ya abicim yaşlısın özellikle o kapak fotoğrafında yaşlı olduğun çok belli yüz hatların geniş çıkmış
Yav he he
Şimdi gider kaldırır o fotosunu 😂😂
Yoo
Sende çok küçük değilmişsin ki zaten Ufalda cebime gir
Abla ben küçük müyüm diyorum? Zaten minyonum onun dökülmüş beyazlamış saçlarının yanında baya genç kalıyorum o ayrı da eğer yaşın doğru ise senin yaşındakilere kart diyor a q ben o yaşa gelince bana o muameleyi çekip çıtır diye gözü başkasına kayacak adama ne yapayım? Okumuyor da yaşıma takılıyor ahahahah
Hahaqjajaj s a l a k senii
Defol ya malllll
Ayy gündüz yoğundum tam odaklanmadm soruna sen bu yukarıda yazdıklarını bana yazmadımi?
Eğer öyleyse kusura bakma kardeş ben yanlış anlamışım çok özür diliyorum senden :(
Kendisi için hayatin yeni baslamasi çok saçma olmuş o cümleyi kurması gecmisinde hiç kız olmadığına işaret ve özgüvensiz yaklaşım.
Ama şu bir gerçek kadınlar erken yaşlanıyor. 32 yaşındaki kadına 40 yaşındaki erkek bakar
40 yaşındaki erkeğe anca 60 yaşındaki kadın bakar yaşlı erkeği kim napsın ayrıca erkekler daha erken çöker
Asıl erkekler erken yaşlanıyor 40 yaşında kafaları kel kadınlar çocuk doğuruyor buna rağmen yine erkeklerden gencler
40 yaşındaki erkeğin verebildiğini 25 yaşındaki erkeğin verebildiği nadir görülür ya erkekler yaşla olgunlaşıyor kadın ruhundan anlamaması falan 40ı buluyor anca. 30 yaşındaki kadın da tam olarak 40 yaşındaki erkeğin olgunluğunu arıyor zaten ama duygularına yenik düşen kadınlar bebelerle vakit harcıyor
Anlaması*** 😂
40 yaşına gelmesine rağmen kendine bakan erkek 25 yaşındakinden daha çok şey verir kadına yatakta emin ol
nah verir anca fosss
eski vücudun bile kalmazken bu içi boş özgüven fazla
Biri hanya biri konya ne diyniz ya 😂😂 anlamıyorum sizi
Şimdi cekilmiyorlar 40 yaşından sonra hiç çekilmezler
İşte bu yüzden 25lik erkek değil de 40lık erkek diyorum ne yazmak istediğimi anlamamışsın bile ablası 😂
aman kim alsın bunları
25 doğru yaşın mı bilmiyorum ama sorundaki fotoda 25 gibi değilsin yaş kaç merak ettim 🤔
Yaşım 60 m k. Fotoda kaç duruyorum gözün yok mu
Ve cinsellik olarak da O profilimde gordugunuz kişi hepinize yeter. Denemesi bedava
Haha aynen kanzi 60sin
Manyak mısın oğlum sen 🤦🏻♀️ en güncel soruna baktım foto vardı. 25 değil gibisin dedim ne çemkiriyorsun
Lan sacma sapan tespitleriniz var mk. Şu vücuda bakıp 40 diyen var mk. Gel yatağa gostereyim sana. Bir daha dersin. Ondan sonra neden atar yaptın oluyor
40 yaşında mısın dediğim tek bir cümle bul burdan 11 haneli rakamı macınıkla kafana fırlatmazsam
Taş çatlasın 28 duruyordun bu ne gerginlik ya sanki ana bacı sövdük
Ama cinsellik konusunda ciddiyim hem boğa burcuyum hem spordan dolayı testesteron fiskiriyor hem de tecrübe var dusun
djdjfjfj o tam tersi olmuyor mu ya iyice düşer
Kendine bakarsa dusmez
30 yasinda bir kadinin 30 yasindaki bir erkege üstünlüğü ne?
Ben sence üstünlüğü mü var diyorum?
Tamam
Kütür kütür ekşi erik varken tatlı ve olgunlaşmış erik yemek gibi.
Kusucam sgit
Hem soruyon hem kızıyon asıl sen sgit g. lalesi seni
Sapık herif bunu diyen yarın çocuklara hallenir defol
Ben 42 yaşındaki halimle bile 30 yaşın üstüne bakmıyorum.
Sana bakan var mı
Asıl bana bakan var
Bakımevi arıyorlardır sana
Terbiyeli konuş.
Ben terbiyesizlik yapmiyorum.
Bizde 30 yaş üstüne bakmıyoruz. Yolda görüp bana bakınca tacizci sapik dayı olarak görüyorum 30 yaş üstünü çok kötüsün.
@Edatekn Senin zihniyetini seveyim. 30 yaşının üstündeki kadına pek bakan yok. 30una kadar evlenmezsen itibar kaybı yaşarsın.
30 yaşındaki kadın sana yüz verse kapasinda köle olursun 😂😂 yüz vermedikleri için kandiramadiginiz için ipotik bir yalan uydurmuşsunuz aklı sıra evde kalmamak için ben şahsen senin gibi morukla evlenmek istemem gider 24 yaşındaki genç erkekle evlenirim o yaştaki adama kendi yaşıtı kadınlar bakmiyorsa zaten çürüktür sorun vardır.
@Edatekn Sen öyle zannet. Benim çocuğum bile var.
Çocuğu var çocuğu yaşındakine vakar. İgrencsiniz
Dışarda yaşlı dayilarin bakışlarını görünce tiksiniyorum utanmadan layık görüyorsunuz kendinizi
Keyfimin kahyası değilsin. Hem sana mı talip oldum ben? Ya da sana talip olduğumu düşünecek kadar sığ düşüncelere mi sahipsin?
Ha bir de şunu söyleyeyim, yaşı kaç olursa olsun, sığ düşünceli kadınlar hiç ilgi alanıma girmiyor.
Hadi bakalım naş naş
Dışarda gördüğün her genç kıza yazabilecek tiptesin bu yüzden banada talip olursun maazallah. Yaşlı bunak beğenmeyen genç kızlar sığ değil midesi vardır. sığ olan senin gibi kendi yaşıtlarından kendini değerli görüp 30dan bile genç göründüğünü sananlardir. tanri bilir ne iğrenç bakıyorsundur
İftira atmak büyük günahtır.
Kaybol bunak 5 sene sonra andropoza gireceksin
Gençsin ama kibirlisin. Çok kötü bir özellik.
Bunak sözü bir hakarettir.
Senin kadar kibirli olamam "Ben 42 yaşındaki halimle bile 30 yaşın üstüne bakmıyorum." 😂😂😂
Devam et yazmaya, başka hakaretler de yaz
Tamam dayı 😂😂
Sana yakışanı yapmaya devam et.
Ben kendime yakışanı yapıyorum kendimden küçüklere bakmıyorum 😂😂
Hakaret etmeye devam et, dedim.
Hepsini itinayla okuyacağım.
Hayırdır dayı sen kimsin kendinden küçük kızlara emir verip yöneteceğini mi sanıyorsun hadi git işine
Yazma dayı. Git uzaklaş hadi
Sana yazma dedim.
Sen dalganı geçmeye devam et
Sana yazma dedim dayı. Hala yazıyorsun bak YAZMA
Hee
Eeee
Bu arada git sen ananın erkek kardeşine dayı de
Sen git anan yasindakilere yürü
Dayı
Yani senin ananın yanındakilere mi?
* yaşındakilere mi?
Yok kendi anan yasindakilere seni o pahlar
Beni 20ler paklar. Ama senin gibi sığ düşünceli olanlar hariç...
Kınadığın şeyi yaparsan şaşırma. Kimbilir, bir sene içinde 40lı yaşlarında biriyle evlenirsin. Hayat bu.
Boşuna heveslenme dayı sen anan yasindakilerle olacaksın. Çünkü 30 yasindakileri bile kucumsedin. Ben kinamiyorum sen kiniyorsun
Sana sevgiler sunuyorum.
Ben küçümsemedim, tercih etmediğimi söyledim. Ama sen hakaret ettin.
Hem unutma, hakaret bir suçtur.
Bu yüzden insanların tercihlerine saygı duymayı öğren ve öyle yaşa.
Dayı gizliden ciksana sen bi
Tercihlerin dışarda gözünü benimde içinde olduğum kızlara dikmekse olmaz. 40 yaşında bayana bak sen
Sen karışamazsın, sen kimsin de bana akıl veriyorsun?
Yaşça büyük erkeklerle derdin varsa bu senin sorunun, benim değil, başkasının da değil.
Yo bu hepimizin sorunu. Ben sokakta bana bakan tacizci dayı görmek istemiyorum. Bakmayın. Karışırim. Senin tercihin benim özgürlüğümü suistimal edene kadardir.
Bunlar senin meselen, beni ilgilendirmez.
Kafan alıyor mu " baktığın genç kızların içinde belki de bende varım" ilgilendirir. Bakmayacaksın.
Sen kimsin be, namus bekçisi misin?
Senin karşında edepsiz, terbiyesiz bir adam yok. Konuşmalarına dikkat edeceksin.
Öyleyim ne oldu. Evet öyleyim. Bakmayacaksın bize sokakta dayı. Bakmayacaksın. Utanın biraz yaşınızdan be.
Daha fazla yazma hadi işine.
Sen doktora görün.
Seni huzur evine bırakır genç kız daha anne babasına bakmıyor senin yaşındaki sana bakacak hı? Huzur evinin önüne koyar görürsün gününü.
Senin problemlerin var, belli oluyor. Allah acil şifalar versin.
Git işine dayı hadi
Yeğen
Çünkü kendi yasitlarindaki kadınları yönetmek zor genç toy arıyorlar ellerinde istedikleri gibi şekil verebilecekleri
@mabelk baksen mantıklı ama gerçek cevap değil bu dediğin
Hade ordan. Siz erkleri. 50yaşına bile gelseniz 15 ve 20 yaşında. Birini istiyorsunuz. Pis mahlukat. Biri yapmış kadın 30 yaşına kadar. Kiminle ne yatıysa onunla evlensin. Senin gibi birleri ile yapmış
Aynen. Türk toplumu çok Geride çokkkkkk.
Abla türkçe yaz lütfen
Erkekleri neden pis olarak görüyorsun 🤭
Türk toplumu gerçekten geride şu yaptığınız yorumda bunun ispatı Bilimsel olarak detaylarıyla araştırılıp sebep ve gerekçeleri biyolojik faktôr iç güdüsel yapılanma evrimsel piskoloji Açıklandı. Ama yaptığınız yorum Erkeklerin Fikirsel olarak bunu yaptığına dair saçma bir çıkarımla nefret kusulmuş. Biraz araştırıp öğrenin bunları Toplumun gerikafalılarından olmayın
Doğru harbiden geneli sıkıntılı belirli Bi yaşa gelince hala bekarsa
Kudurmuş ama adam doğruları söylemiş, gerçekler çok acıtıyor değil mi
anca yalanla kendinizi avutursunuz zaten
Küçüklerin büyük erkek sevdasi bitmedikce yokolmaz bunlar
yok öyle bişi kendinizi kandırmayın
@DoğayıYokkEdenİnsan nasi yok soruların %80 ni öyle takip etmiyonmu hiç siteyi babasi yasinda adamlarla cikmaya çok meraklilar
kız hesaplı erkekler onlar
Kadın ve erkek rakamsal olarak aynı yaşta olsa da aynı yaşta değillerdir..
Erkeğin kadından yaşça büyük olması ilişkinin sağlığı için gereklidir. Aradığın kriterleri bulduktan sonra, 32 yaşındaki kadınla 34 yaşındaki erkek elbette olur.
Yaşıtları kabul etmiyorsa kulak verin. Kadının açıklandığı yaşlar 29 ve sonrasıdır. O yaştakiler çamur atar, çünkü o yaştaki bir kadın onun ne mal olduğunu kısa sürede anlar ve tekmeyi basar. Olay bu kadar basit.
Açıklandığı değil akıllandığı demek istedim.
Ablalarınız tekmeyi basıyorsa bi adama, onlardan yüz bulamamışsa bi erkek, kulak verin.
Ya yetersiz bir eziktir ya da pedofili eğilimleri vardır.
Seni beğenmemiş olabilir kanka genelde yaşa bakmıyorlar
Ben o konuya takılmıyorum. Takıldığım konu yaşıtları olan iş arkadaşlarıma kart gözü ile bakması of
Kart değil. Öyle bi düşünce olamaz.
Sevgi saygı cinsel uyum saygı olduktan sonra yaşın önemi yok ( absürd olmamalı )
Ben o konuya takılmıyorum. Takıldığım konu yaşıtları olan iş arkadaşlarıma kart gözü ile bakması of
Kart mı
Toplumda şöyle bir düzen var
Kadın kendini cinsiyeti ön plana çıkararak yatırım aracı yaparsa erkek zenginliği derecesinde ona bakar
Gerek erkek gerek kadın farkındalığa sahipse bunlar önemsiz
29 yaşındayım 20 üzeri ile evlenmek isterim flört bana ters dinimize uymaz
Avucunu yalarsın
18 ile bile evlenen var ama kendimi o seviyede görmek istemiyorum pedofil gibi ama ben yaşını görmüş oturaklı olsun istiyorum
Tam tersi ben daha çok kendimden büyük kadin isterim
Bence tam tersi erkekler kendinden büyük kadınlardan daha çok hoşlanır
Çünkü onlar hala s... Peşinde ciddi değiller ve şerefsizler
O adama söyle, 23 yaşında sevgilim var 😉
Ve 30 yaşlı erkek benim için yaşlı 😀
Senin gibi olanlar çok nadir ama ya artırılması gerek ki kendilerini yıllanmış şarap diye pazarlamasınlar shsjdjd
Oha şaka yapıyorsun o senin çocuğun djsbdb🙂
Erkek kendinden bir az küçük kadın sever , kadınlar erken olgunlaşır
Önemli olan anlaşmak ama o kişi takılmak istiyor gibi
Erkeklerin ömrü kadınlardan daha kısa olduğu için galiba ondan 😂
Onların yaşıtları daha akıllı çünkü o yüzden..🤣
Çıtır seviyorlar ondan
Ben evlenirim 32 yaşındayım 36 yaşında bir kadin. olsun bend n. yasi büyük gene evlenirim sorun yok
uyanık ol seni kandıramasın
Sağa sola laf atarak sempati kazanamaz
alakası yok hikaye anlatmıs
Bahsettiği kadınlar da benim yıllardır çalıştığım kadınlar yani ben bunu duyunca daha da sinirlendim. Onlara aramızı yapın diye yalvarıyor gelip bana onlar agresifler, çok olgunlar, çok geç kaldılar evlilik için diyor ya rezillik
aynen
Vay sığır kurduğu cümleye bak 🤣🤣
Herkes adamı haklı bulmuş. Ben adama yaşlı bile demedim kendime de küçük dememiştim. Günlerce peşimden koştu bir kahve için ama buluşunca da iş arkadaşlarıma onların bekarlık durumlarına çamur attı. Bir de o laflardan sonra sempati besleyecek değildim o sal@ğa
🤣 🤣 Yontulmamış kütük önce konuşmayı öğrensin
Kaç yaşındakilere bakmalılar?
33 yaşındaki yaşıtlarına kart derse ben de ona bakmam ! Siz değerlisiniz de biz yaş aldıkça çürük muza dönüyormuşuz gibi davranmayın. Saygısızlık yaptığınızın farkında değilsiniz ama saygı bekliyorsunuz. 33 ise 30 yaşındaki biri kart mı oluyor?
Onu diyen terbiyesizlik etmiş. Ne alakası var. Kimsenin kimseye böyle sözler kullanmaya hakkı yok
Konu oradan çıktı nerelere geldi. Herkes herkese saydırıyor bakalım ahaha soruyu silerdim de vitrine düştü
Seni anladığımı sanmıyorum
Tekrar dene
Neyi deniyim
senin ortam bozuk olmasın
Bozuk olan erkekler
Senin takıldığın erkekler diyelim
Direkt erkekler olarak öylesiniz
Tanımadan insan yargılayanda ne bileyim kendi karakterini ortaya koyman
25 yaşa 33 güzel aslında
Kendi yaşıtı kadına kart mualemesi çeken adamla olmaz bacım ! Ben ileride o yaşa gelince beni öyle mi sayacak yani?
Sende haklısın
Aynen haklı
Genelde senin yaşındakiler de büyük istiyor
Böyle diyen herifle * sene olmam.
Ne diyen ne demiş ki
Kendi yaşıtı kadınlara laf çarpmak eziklik göstergesi başka bir şey değil. Ben neden o zaman onunla olayım ki? Başkasına çamur atmadan sohbet başlatamıyor resmen.
20 yaşında kız istiyorlar çıtır o yüzden haklı olarak
Fiziksel olarak değerlendirmiş sadece
Öyle bir şey varsa neden? Bende merak ettim 😂
Vay anam vay beklentiye bak 😂😂😂
yorumlara bak njfnzöcn bunlar da sanıyor genç kadınlar açmış kollarını bu kartları bekliyor.
Olgun erkek sevmez misim
Onların yerine biz varız ya
@ErkeksiLezbiyen yaşlı olması olgun olduğu manasına gelmez. dışarda çok yaşlı sapık var. konuşmasına hareketlerine bakmak gerekiyor
Benden buyukse ben de istemem
Bakar da sende sanırım sorun
Bahsettiği kadınlar da benim yıllardır çalıştığım kadınlar yani ben bunu duyunca daha da sinirlendim. Onlara aramızı yapın diye yalvarıyor gelip bana onlar agresifler, çok olgunlar, çok geç kaldılar evlilik için diyor ya rezillik
Kadınların en güzel yaşı 30 lardir
Kendilerinden genç olanlar daha kolay.
Ne istediğini bilen, zevki olan kadınlarla baş edemeyen erkekleri kendi hallerine bırak. Buna takılmana bile değmezler.
Herkes işine göre konsuuyor
Sen daha çıtırsin yavrum😛
Bunlar böyle yaşı geçtikçe işte
Gençleri avlamak daha kolay 😀
Evet agresif oluyor doğru
Alakası yok ya istisnalar var tabi..
Ben bu yaşıma kadar hiçbir kadına bakmadım
Sen de biraz dışarı çık tutan mı var
21 yaşındayım sevgilim 35 🥹
Abart sende abart ahahah olacak iş değil egosu tavandır sayende
Yoo öyle biri değil gayet de hoş bir ilişkimiz var be ikimizde de çok mutluyuz
Takma aslımda normalde Bilimsel olarak mesele hakkında hiçbir bilgileri olmadığından anirmal geliyor
@Karayeller28 oturup iki kitap okumazsın hepiniz twitter dan gördüğünüz şeyleri bilimsel makale diye millete satıyorsunuz
Twitter ne hesabım bile yok orada Ordan öğrenilmiyor bunlar
33 yaşındayım ve 30 üstüne bakmam.
Eh kabul edilebilir
Aradığım kız 27,28. Benden 5 yaş küçük. Sebebi bizim geç olgunlaşmamız. 33 lük erkek 28 lik kızla bilgisel olgunluk olarak denktir.
Topunuz yaş aldığınıza rağmen ml olduğunuzu kabul ediyorsunuz o da iyi
Cevap vermeye tenezzül etmiyorum
Ben hiç geç olgunlaşan erkek görmedim genelde kadınlar çocuk gibi davranıyor