Gizli Üye(25-29)1 yılYa dün benimle 30larında bir adam flört etti ben de 23 yaşındayım bu arada, adam otobüs şoförüydü yanına oturmuştum.. dişleri sapsarı, ayrılmış boşanmış tek tek anlatıyor. Bir ısrar bir ısrar yol boyu bana ısrar etti. Bana diyor kahve sözün var bir anda. Şimdi bu da şöyle oldu. Bana gittiğimiz bir yerde bir avm ismi söyledi. Sen orada kahve içmişsindir nasıl güzel mi dedi. Sonra ben buna fazla da bir cevap vermedim çünkü genel olarak durum benim açımdan rahatsız edici. Sonra bana kaç gösterdiğini sordu ''38'' dedim. Üzüldü biraz o da bana 27 28 göstefdiğimi söyledi. Çok takılmıyorum aslında kaç gösterdiğime hatta üzdüğüme bile üzüldüm. Ne kadar rahatsız etmiş olsa da ben yumuşak kalpli bir insanım zaten ters yapabilseydim benim açımdan daha rahat geçerdi bence yol ve bence ters yapabilmeliyiz. Çünkü bildiğin kendimi koruyamıyorum. Neyse bu sorunu görünce aklıma geldi anlatmak istedim. Ahh benim için o yol asla bitmedi. Sürekli bir adam tarafından flörte zorlanıyorsun ki benim erkek arkadaşım var ve söyledim de bu kişiye olduğunu, buna rağmen. Hayır illa erkek arkadaşımda olması gerekmiyor. Bir kız istemiyorsa bence bu kadar ısrar edilmemeli ama ben alışkınım erkeklerin ısrarlarına nedense, öyle sert geri püskürtemiyorum ama nazikçe bir şekilde kurtuluyorum. Sonra yol bitti bana diyor ki gel seninle yol sonuna kadar gidelim ordan sana yemek ısmarlar sonra geri getiririm. Hayır dememe rağmen bunu 3 kez teklif etti her sorduğunda da biraz biraz ısrar ediyor vs sonra tabi 100 kere reddetmek zorunda kalıyorum. Bu olay başıma ilk kez geldi. Daha önce başkaları da ısrar etti dedim ama otobüs şoförü ve sonuçta inemezsin o araçtan yol sonuna kadar. Tamamen sıkışmış vaziyettesin. Neyse ben inince dakikalarca yola değil pencereden bana bakıyordu. Bende telefonla birini arama bahanesiyle yana yana yürüyorum indiğim yerde göz ucundan bakıyorum buna hala bana bakıyor nu diye hala bakıyordu. En son annemi aradım ve olayı anlatmaya başladım. 😑 çok rahatsız edici bir deneyimdi erkek arkadaşıma sadece 3 dk bu olayı anlattım. Daha anlatsam daha bile ayrıntı var. Yani bana eliyle bir şey yedirmeye çalıştı. Kimsenin elinden yemem kolay kolay. Bana 2 kere telefonun çok kötü bir kıza yakışmıyor ben sana yenisini alayım dedi. Evi arabası olmasıyla etkilemeye çalıştı ki benim arkadaşımda ne ev ne araba var hatta maaşı benden düşük ama sevgi böyle bir şey değildir. Çok ayrıntı var ah ah içim dolmuş
122 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet ve en kötüsü de kaçacak durumda olamamak. Mecburen o yolu çekmek zorundasın. Arkamda teyzeler genç çocuklar oturuyor, hiç tepki yok kurtarmak için. Yani birileri yardım etseydi keşke. Basbayağı sesi de böyle yüksek bağıra çağıra gibi konuşan birisi. Tüm otobüs duydu yol boyunca. Allahtan gece değildi. Ne diyebilirim ki bence de yaşıtlarına baksın herkes.
Cevap sahibi1 yılAy erkek yorumlarını okudum çıldırıyorum. Bu ne iğrençlik. Bu admaların zihin dünyasını görüyor musun? Ve biz maalesef bu adamlara adam demek zorundayız. Ucubeler ya. Kadınlara değeri düşüyor muamelesi yapıyorlar. 🤮 kusacağım
- 1 yıl
İnan ben orada olsam sana yardımcı olurdum. Daha önceden de yardımcı olduğum kizlar oldu. Hiçbir şey yapamasam birlikte senden yardım ister yanıma çağırırdım. Ayakta bile olsa seni yanıma alırdım. Ben bir şekilde kurtarırım. Küçük yaşta tacize maruz kalınca artık cesur oluyosun. Toplum içinde de cesur oluyosun. Ben senin yerinde olsam hazır kadar kalabalık var. Ona öyle cevaplar verirdim ki yerin dibine sokardım. Benim utanma duygum pek yok. Haklı olduğumu düşünürsem kesinlikle utanmam ve korkmam. Ama bu düşüncesiz hareket ettiğim anlamına gelmiyor. Bütün kötü olasılıkları hesaplayıp atak yapıyorum. Can tehliken yoksa cesur davran. Can tehlikesi varsa öncelikle sinsi davran güzel kardeşim.
Soran1 yılErkekler yalvarıyor resmen flört etmek için sosyal medyada kızlara sallıyorlar. Bana da sürekli mesajlar atıp iş yerinde boş bulduğu anda kendini açıklamaya çalışıyor bu şahıs. Kendilerinin hala değerli, genç olarak tanımlamaları bile acınası geliyor. Sınırlarını bilmedikleri gibi hadlerini de sürekli aşıyorlar.
- 1 yıl
İyi de bunlar çiftleşmek ve yuva kurmak için erkeklerin yapmak zorunda oldukları şeyler. Ha tabi ölçüyü kaçırmamak lazım. Ama otobüste nasıl böyle bir şey oluyor o da ilginç. Sorun tanışmaya çalışması değil de defalarca ısrar etmeye çalışması kötü tabi. Sınır koymalısın. İstemiyorum demelisin. Yok teşekkürler istemiyorum. Bütün cevapların bu olmalı. Tak kulaklık müzik dinle devam ediyorsa sorular sorarak sohbete ama şu da var. Kaba olmak veya terslemek asla iyi bir şey değildir. İki taraf için de kötü ve sağlıksız. Aksini savunanları dinleme.
- 1 yıl
Eyy cevap sahibi feminist ezik. Şimdi yalan söylediğini bu yorumundan çıkardım. Yorumun da uydurmadır kesin. Senin gibi feministlerin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum ben.
“Ve biz maalesef bu adamlara adam demek zorundayız. Ucubeler ya. Kadınlara değeri düşüyor muamelesi yapıyorlar. kusacağım“ bu cümleler sana ait. Be her i zekalı. Bu bilimsel bir şey. Sen kadın mısın hanımefendi misin ki erkeklere erkekliği öğretiyorsun. Erkekler yaşı arttıkça değerlenir, kadınların ise verimi çekiciliği düşer. Verim ve çekicilik de erkeklerin baktıkları değer göstergesidir. Dünyadan haberin yok. Bütün dünyada erkeklerin çoğunluğu 18-25 yaş arası kızlara çekim duyar. Bu değişmez. Her kültürde böyledir. Sen yalancı bir feministsin ve beynin yıkanmış. Erkekleri genellemenden de nasıl hastalıklı, toksik, erkek düşmanı bir feminist olduğun ortada. Allah anne babana sabır versin - 1 yıl
@Nightwalk35 Olay uydurma. Yorumu yazanın diğer yorumlarına bak. Erkek düşmanı potansiyel iftiracı feminist biri bu kız muhtemelen. Tıklım tıklım bir otobüste hiçbir şoför böyle erkek düşmanı bir kezbana böyle teklifler yapmaz bence. Baksana erkeklere nasıl hakaretler etmiş yorumlarda. Adam değil falan demiş erkeklere, kusucam falan demiş. Tamamen atmasyon yani kızın yazdıkları. Clickbait yani. Dikkat çekmeye çalışıyor bu kız
- 1 yıl
Konu feminist adi domuz sürüsü dolmuş. Sizleri kullanıp kullanıp atan erkeklere karşı çıkardım. Meğersem bu adamlar doğru olanı yapıyormuş. Bu kadar erkek düşmanı kızların hiçbir şeyi hak etmediğini düşünüyorum.
- 1 yıl
@Aydın_Genç Olay değil bence soru da uydurma. Polemik çıkarmak üzerine açılmış. Dışarıda 30 yaşında kadına bakmam evlenmem diyen bir erkek görmedim duymadım ben. Hiçbir erkeğin öyle bir şartlanmışlığı yok.
Cevap sahibi1 yılAydın_Genç ''bu bilimsel bir şey'' erkekler genç kadınlara ilgi duyar blah blah. Bunun neresi bilimsel. Kaynakta mabadın herhalde. Ben uzun yıllardır avrupada yaşıyorum ve avrupada kadınlar tam anlamıyla 'holy' gibidir. Bu yaşlandıkça değer düşme yorumları beni tiksindirdi ve kendimi gerçekten ortadoğuda hissettim. Ki bana göre de türkiye ortadoğudur. Benim sevgilimin annesi 59 yaşında ve sevgilisi 30 yaşında genç bir erkek. Dünyada yaşlı erkek ve kadınalra da ilgi duyanlar var.. nasıl bir bilimsellik bu seninki? Evet gençlere ilgi duyan daha fazladır ama bu bizim üreme içgümüz ve ata mirası bir şey sma bugün hiçbir bilim sana ''kadınların yaşlandıkça değeri düşer'' demez. Beynin yıkanmış? Feministsin? Yalancısın? Ben neden bu konuda yalan söyleyeyim?
Cevap sahibi1 yılNeden bu kadar ayrıntı vereyim bir de bu kadar karmaşık bir hikaye neden yazayım. Uzun yol otobüsteydim. Bazı nedenlerden en öne bindim ve yolda arabadan inemeyeceğim için sessiz kaldım. Ben burada adam bana dokundu taciz etti diye anlatırdım yalan atacak olsam ama dokunmadı sadece elleriyle yemek yedirmeye çalışmak dışında öyle bir şeye yeltenmedi. Uzun bir yol boyunca flirt etmeye çalıştı. Ben uzun zmaandır almanyada yaşıyorum ve bir daha asla geri dönmek istemeyeceğimi bu şekilde anlıyorum. Bugün benim 50 yaşında gititğim laserdeki kadın bile 'orada bu işten çok para kazanırmışım beni de götür' dedi. Zaten insanlar bu yüzden kaçmak istiyor belli ki. Neden benim yorumum feminist ezik oldu? Ben kendime feminist bile demem. Bana göre evet kadın ve erkek belli bazı açılardan eşit olmalı, eğitim gibi, kızlar fazla öyle her şeyi erkek alsın kafasında olmamalı ekonomik özgürlüklerini almalı ama bence aynı kapitalizm gibi ve sosyalizm gibi feminizm de tam manasıyla kabul edilemez. İnsanlar ayak uyduramaz. Ayrıca kafasını erkek gibi kesmiş kızıla boyamış bağıran kadınları ben de itici buluyorum. 😑 bu kadar uzun bile açıklama yaptım sanırım derdimi anlatabildim. Gerçekten can sıkıcı bir ülke ama antep biberi ve salçası, adana kebabı ve lahmacunu olmasa gerçekten dönülmez.
Cevap sahibi1 yıl@Arifetarifgerekmez soru bence yalan değil, yani sarışın beğenmem kızıl olsun diyen bile var 😂 ben eskiden bir çocuk beğenmiştim türkiyeden. Kısa saçlı kızıl saçlı kız istiyormuş ama türkiyede eşeğe bile okay diyen kesim var bir de. Yani her şeyi uçlarda yaşayan bir milletiz 🤗 ayrıca bence o 30 yaşında kadınlara da hayır demezdi ama sinirli olduklarını düşünüyormuş.
- 1 yıl
Birisi özetlesin şu kızın dediğini
- 1 yıl
Ne yazdın awkk
- 1 yıl
Bal gibide bilimsel araştırmanın ismide şudur Ara yaz karşına çıkar "CİNSEL PAZAR DEĞERİ"cinsellik değil İsmi böyle Cinsiyetlerin yaş aralıklarına göre değer aralıkları Neden bilimsel şunu ifade edeyim. Erkek nasıl ki bilinç altında DOğurgan kadına çekiliyor. Örneğin büyük kalça ve göğüs İlkel dürtüde Şuna karşılık geliyor."Kalça büyüklüğü bu kadın iyi çocuk doğurur Büyük göğüs bu kadın çocuklarımı iyi emzirir"Bilinç altı ve İÇ güdüsel düşünceye karşılık geliyorya Bu yüzden erkeğe çekici geliyor. Yaşda yine kadında doğurganlığın önemli bir unsurudur. Hepimiz biliyoruz ki Yaş ilerledikçe Kadının yumurtaları omlet oluyor. Araştırmalar erkeklerin en çok 21-24 yaş aralıklarında ki kadınlara çekildiklerini gösteriyor ki bu yaşlar En doğurgan oldukları yaşlardır. Gidin biraz araştırın öğrenin Biyoloji bilgisi sıfır evrimsel piskoloji bilgisi sıfır Erkek ve Kadın doğasına dair bilgiler sıfır Saçma sapan konuşuyorsunuz. İşinize gelmiyor bu gerçekler diye çıldırıp duruyorsunuz Her iki tarafında belli birtakım İÇ GÜDÜSEL YAPILANMALARI VAR. Ve bunlara göre seçim yapıyor bunlara göre çekim duyuyor bunlara göre eğilim gösteriyor. Kadın nasıl güçlü erkeğe çekim duyuyor O da yine geleceğine ve çocuklarının bakımına yönelik Erkeğinde kadında seçerken birtakım eğlimleri oluyor. Cahilliğin kusulduğunu görmekten bıktım Toplum tamamen duygusal kafa şu "BENİM BU HOŞUMA GİTMEDİ O ZAMAN İNANMAM"Gerçek senin hoşuna gidip gitmemenle zerre kadar ilgilenmez. Ortadadır sadece kendini kandırırsın mesele bu
Cevap sahibi1 yıl@Milabeni gerçekten soruya verdiğim cevabım nerelere çekildi ve ne kadar bana kinini kusmak isteyen insan varmış anlayamıyorum. Cahilmişim ezikmişim feministmişim ne kadar içinizde kin varmış. Sen beni ne kadar tanıyorsun ki bu kadar rahatça benim bu tür şeyleri bilmediğimi söylüyorsun? Bu bile başlı başına cahillik. Ne biliyorsun yani hakkımda. Öncelikle her şeyin zaten bilimsel araştırması yapılıyor? Şu an zaten ortalama bir öğrenci araştırma yapmadan okulu bile bitiremez, ama bu o araştırmanın dünyada kabul edilip hadi bu bilimsel denildiğini göstermez. Geçenlerde belgesel izlemiştim erkeklere ve kadınlara göre güzel yakışıklı nasıl belirlenir onunla ilgili araştırma yapılıyordu ve birkaç resim gösteriliyor erkeklere işte erkekler kaşla gözü birbirine yakın dudağı şöyle kadınları beğenme eğiliminde çünkü o kadınların östrojenleri daha fazla, ama iş kadınlara geldiğinde kadınlar hem feminen yüzlü testesteronunda az olduğu erkeklere hem de testesteronu çok ve daha erkeksi yüz hatları olan çenesi geniş erkeklere karmaşık şekilde yöneldiler. Ki burada da kadınların geçmişten beri aslında testesteronla değil, onların deneyimlerine göre onlara iyi gelen erkeklere yöneldiği teorisi falan atıldı. Yani demek istediğim gerçekten ne düşünürsünüz ne düşünmezsiniz size bırakıyorum ama şurada cevabımdan sonra bana saldırıyorsunuz.
Cevap sahibi1 yıl@Milabeni Hem de kadınların yaş aldıkça değerinin düştüğünü kanıtlamak için. Ne kadar manyak varsa beni buldu. ZTen ben 3 5 yorum okudum tiksindim bir de üşenmeyip bana yazıyorsunuz. Yok araştırmalar var yok o yok bu. Araştırmalar sizin bu hayvanca kaba yorumlarınıza bir bahane değil. Bu tamamen ucubeliktir. Bir kadının 20 yaşında değeri var 30 dan itibaren yok e o zaman bari 30 yaşına gelen kadını öldürün zaten işe yaramıyor. Ne zihniyetler var ya. Biz makine miyiz biz bebek dünyaya geitrme makinesi miyiz? Değerimizi böyle mi ölçüyorsunuz? Yok araştırmalar var yok cahilsin yok o yok bu bak bir cahil. Burada benim tiksindiğim o yorumlardaki admaların karısı vardır bacısı vardır annesi vardır. Ama şu erkek yorumlarını okuyup bilimsel açıklamalarla gerçekten onların yanında mı olmanız gerekiyordu? Hem de ne okumamışlığım kaldı ne cahilliğim bunun üstünden. Tamam en okumuş en kültürlü sizsiniz
Soran1 yılHerkes birbirinin yorumuna ölesiye salça olmuş destanlar diziyor resmen
- 1 yıl
Cahillik ithamımın sebebi toplumun genelinde olan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olacak şekilde çıkarımda bulunup bilimsel değil demen yüzünden bu kadar araştırma yapılmış belgelenmiş ispatlanmış olduğu halde ve bu eş seçim stratejilerinin hayata yansımalarını bolca görüyoruz sadece istatik ve belgede kalmıyor kaldı ki birilerinin ya bu niye böyle oluyor. Deyip araştırma hevesiyle biz bu bilgilere ulaştık Adamlar bizim gibi duygusal bir millet değil ki sağa sola suçlamalar yapıp şikayet edip durup Çözümsüz kalan Varsa merakları araştırıyorlar. Söylediklerine gelirsek bu araştırmadan şu çıkmıyor 30 unda kadın bitmiştir. Bu aşırı uç bir yorum zamanla değeri azalır diyor bu çalışmalar Yine ona birtakım erkekler gelecektir. Ama gelen erkeklerin seviyeleri düşmeye başlar O kadının istediği erkek büyük ihtimal genç kadınlara yürüyor olacak ki daha önce defalarca benzer başlıkta konular gördüm şu an altında konuştuğumuz gibi Bunun sebebide cinsel pazar değeri oluyor. Kızgınlığımın sebebide asıl olarak sana değil GENELDİR. Çünkü doğanın yapımızın gerçekleri bunlar. Kimse kimseye inat olsun diye veya art niyetinden ötürü olmuyor. İçimizde bir yapılanma var ve biz seçimlerimizi buna göre yapıyoruz. Mesele şu ki Kadınlar sanki bunu bilerek yapıyormuşuz gibi öfke ve nefret kusup duruyorlar erkeklere ben buna öfkeliyim. İrademizin dışında olan bir şey bu onu anlatmak istiyoruz.
- 1 yıl
@mayisgly Asla kendini göklere çıkardığın kadar güzel bir kadın değilsin asla. Belki de hiç güzel bir kadın değilsin. Burası senin sanal gerçeklik yaşayıp birilerine nefret kustugun bir platform. Eğer tam tersi olsaydı sen burada 40 tane pp resmi paylaşırdın.
- 1 yıl
@mayisgly istediğin erkekler sana bakıyormu peki
En İyi Cevaplar
1 yılYorumları okudum ve herkes yorumlarda haklı ve gerçek görüş yazmışlar. Ancak bir şeyi unutmuşlar; istisnalar o da. Bazı erkekler 30'undan sonra kendini salar ve çöker, bazı kadınlarda 30'undan sonra güzelleşir. Bunlar istisnai durumlar. Bu hayatın bize vermiş olduğu bir imtihan gözüyle bakıyorum olaya, tıpkı şöyle; çok güzel, çok gençsin, fiziğin ultra güzel ve doğurganlığın çok yüksek bir diğeri de çok zenginsin, her şeye maddi olarak gücün yetiyor, her gün başka çıtırla gecelik takılıyor ve ultra yakışıklısın: Şimdi gelelim hikayenin sonuna; ultra genç güzel kızımız ömrü boyunca tedavi olacağı bir hastalığa yakalanıyor ve güzelliği geçiyor, ultra zengin olan ve yakışıklı olan erkeğimiz ömrü boyunca bir hastalığa yakalanıyor ve iflas ediyor hadi bakalım bu durumda ne yapardın? Akıllı insan önce bunu kendine sorar değil mi? Allah'ın vermiş olduğu bu imtihanı nasıl geçecekler acaba çok merak ediyorum. Hiç mi aşırı zengin olan insanların sıkıntılarını araştırmadınız, hiç mi aşırı güzel olan kadınların hayatını araştırmadınız? Herkes yorumda o kadar birbirine sallamış ki, yüzeysellikten gerçeğinde ötesini göremeyecek hale gelmişler. Kardeşim Allah sana bir akıl vermiş kullan diye, bir de zeka vermiş onu da kullan diye. Akıl yoksa, zeka da bir hiçtir bunu da bilmeniz gerekli. Bu hikayenin sonunda genç kızımıza büyük ihtimalle ailesi sahip çıkar ve iflas etmiş erkeğe de ailesi sahip çıkar. O yüzden maddi kaygılarla döşenmiş aile, yuva olamaz. Bunuda böyle bilin.
10 Yorumla
1 yıl1. O dediğin adam erkek popülasyonu içindeki loser kafalı tiplerden. O yaşta bir kadın onunla sevişmek istese asla hayır demeyeceğini kendi de biliyor takılma onlara boş ver.
2. 30 yaşın üstündeki bir kadın yaşlı falan değildir. 30 yaşın üstündeki erkek de çökmüş değildir sadece daha olgundur. Bakımlı, sporunu yapan, sağlıklı yaşayan bir erkek de kadın da 30'lu hatta 40'lı yaşlarında bile gayet fit görünüyor. Ben 35 yaşındayım. Yaşımı söyleyince şaşırıyorlar. 25-28 arası tahminler yapıyorlar öncesinde. Halbuki sen 25 yaşını geçmiş erkekler çöküyor dedin. 25 yaşında olup da benimle aynı yaşta gösteren kızlar var. 40 yaşında olup da 25 gösteren kadınlar var.
3. Bu meselelere bu kadar da kafa yormayın boşverin. Erkek kadın hepimizin en geç 45-50 yaşına kadar gideri var. Eninde sonunda hepimiz yaşanacağız. Iskartaya çıkacağız. Erkek de kadın da yaşlanmaktan muaf değil. Yaşı 60 olup da çok genç gösteren erkek/kadın modeller var. Ama bunlar çok ekstrem örnekler. Kaideyi değiştirmeyecek istisna nevinden.
4. Erkeklerin uzun süreli ilişkilerde en çok tercih edildiği yaş aralığı 30'lu yaşlar olurken bu durum kadınlarda 20'li yaşlar olarak görülüyor. Bunu doğrulayan çok sayıda araştırma var. Özellikle 23-28 yaş arası kadınların değerli erkekler tarafından uzun süreli ilişkilerde tercih edildiği biliniyor. Bir kadın 30'lu yaşlarda da evlenebilir, 40'lı yaşlarda da evlenecek birilerini bulabilir ama en değerli erkeklere ulaşabildiği yaşın genel olarak 23-28 aralığı olduğu saptanmıştır.
Erkeklerde korelasyon tam tersidir. Erkeklerin en yalnız olduğu dönem 20'li yaşların başları. O yaşlarda yaşıtları kızlar tarafından genellikle çocuksu ya da feminen bulunuyorlar. Ayrıca 20-25 yaş arası tipi ve fiziği çok iyi ya da düzenli işi, mesleği, statüsü olan çok az erkek var.
Erkekler, 20'li yaşları iyi değerlendirdiği zaman 30'lu yaşlarda en yüksek statüye ve paraya ulaşabiliyor. Fiziksel konuda da 30'lu yaşlarda kendisinin en iyi versiyonu olabiliyor.
00 Yorumla
Yaşıtları olan kadınlar onları istemiyor, beğenmiyorlar. O yaşlara doğru giden kadınlar çoğunlukla kendi idealleri doğrultusunda olanları seçiyorlar bu sefer her iki tarafta da bir gelişme kaydedilemiyor. Günümüz şartlarında evlenmenin değiştiği bir anlam görmediği yer de bileyiz ama işte...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBen olgun kadın severim.
00 Yorumla
1 yıl30 yasindaki erkekle kadin bir degildir adam hakli, biz nasil olgun seviyorsak erkekler de genc seviyor bu boyle degistiremezsin :), 25 yasindaki kadin iyi 30 yas erkek icin bence. 30lar erkeklerin tap noktasi en cekici olduklari zamanlar oluyor eger kaliteli bir erkekse 40 45e kadar falan gittikce yillaniyor ve cekicilesiyor erkekler farkli bizden kadin icin oyle degil maalesef, ama guzel feminen bakimli bir kadinsan tabiki yine begenilirsin ama cok olmuyor boyle genelimiz yaslaniyor maalesef aci gercekler ama boyle. Dedigim gibi bakimli feminensen 40 yasinda da begenilirsin orayi atlamayalim kendi cinsimi kotulemiyorum asla.
436 Yorumla- 1 yıl
30 yaşındakine de çekici demezsin artık bu nasıl psikoloji anlamadım
Soran1 yılAdamın söylediği lafları kabul eden kadın ya genceciktir ya da karakteri oturmamıştır. Ben ısrarlarına rağmen gelip kahve içmek istedim adamın yaptığı tek şey hemcinslerimi karalamak. Ben böyle bir düşüncesi olan adamın o yaşlara gelen karısını aldatma eğilimi de olur diye düşünüyorum. Bana odaklansa neyse de sağa sola laf atıp kendi pazar değerini ortaya çıkarmay çalışır gibi konuşması itici geldi
- 1 yıl
öyle diyenlerde kadın hesaplı erkek zaten çoğu
- 1 yıl
Erkek degilim kizim oncelikle. 2. si ise dediklerimin sonuna kadar arkasindayim ve bak soran kisi yazimi iyice oku ben ne demisim orada 30 yasindaki adam icin 25 iyi demisim sana kotu soz soylememisim. Erkekler eger bak bu kismi iyi oku tip olarak iyiyse ve kaliteliyse 40ina kadar yas aldikca cekicilesir nokta. Ben de evet gencim ama soylediklerim dogru.
- 1 yıl
Soran kisi yasli muamelesi yaptiysa veya butun 30lar yaslidir muhabbeti yapmissa yanlis zaten ben onu savunmuyorum ama bak 30 yas kadinla 30 yas erkek cok bir olmaz kadin bayaa olgunlasmistir erkek o kadar olmayabilir belki yine denk bulursun olabilir olmaz demiyorum
- 1 yıl
sana göre doğru bana göre 30 yaşını geçmiş erkek asla yakışıklı olamaz iş işten geçmiş olur anca
- 1 yıl
@DoğayıYokkEdenİnsan sacmaladin baya alakasi yok gayet cekiciler
- 1 yıl
sana göre öyle işte bana göre değil alakasıda var gayette
- 1 yıl
sen saçmaladın asıl çıtır varken yaşlı erkeği napalım
- 1 yıl
Erkeğin yaşlandıkça çekici olduğunu kim uydurdu? Turşu mu bu?
- 1 yıl
benim sevgilim var zaten ne diyon awq
- 1 yıl
kadına hakaret ederek mi erkekleri gömmeyi düşünüyon az daha çalış sen dersine
- 1 yıl
- 1 yıl
ıyy 30 mu yaşlı ya o hepsi kel göbekli oluyo
- 1 yıl
ha yabancı erkek olsa neyse dicem onlar gene bakım yapıyor ama bunlar sığır gibi
- 1 yıl
Tekrar soyluyorum kendine baktigi durumda gecerli bu, erkekler cekicilesiyor 40ina kadar
- 1 yıl
40ta değil yani abartma
- 1 yıl
kadında 80 yaşında 20 gibi o zaman
- 1 yıl
bi sürü örneği var
- 1 yıl
@dogayiyokkedeninsan kanka zaten hepsi icin gecerli degil bu ama dedigim gibi kaliteliyse dsha cekici maskulen ve olgun oluyor 30unda emin ol.
- 1 yıl
aman kalsın ben erik seviyom
- 1 yıl
- 1 yıl
ne İsveçi ha asıl İngiliz erkeği yakışıklı
- 1 yıl
Turk erkekleri de gayet yakisikli cekici bu arada
- 1 yıl
onlarda belli bi yaştan sonra baya çirkin oluyor ama
- 1 yıl
ıyy hayır be
- 1 yıl
İngiliz erkeğinin yarısı edemez türk erkekleri
- 1 yıl
@DoğayıYokkEdenİnsan tamam herkes ayni degil zaten hepsine demiyorum
- 1 yıl
valla çoğu öyle haberde bile ortaya çıkan tipler belli bi tane yakışıklı var mı aralarında
- 1 yıl
Türk erkekleri 30. Dan sonra boooo. ka benziyor esmer çirkin
İskandinav erkekleri dünya yakışıklısı 🥰 o yüzden Avrupa'ya yerleşiyorum cennette hissediyorum
İngiliz erkeklerde dünya yakışıklısı
Bizim boooo. ka benziyor yani Araplara 30 dan sonra çöp
HE ben 25 lik te beğenmem bizim erkeklerimiz çirkin 30 dan sonra da servet verseler şey yapilmaz onlarla
Ama Avrupalılar dünya yakışıklısı onları görünce kendimi cennette hissediyorum corafya kade4 işte 🙁
Aile & Toplum konusunda 640 cevap paylaştı. 30 yaşında erkek 30 yaşında kadinla olamaz çünkü kadının akıl yaşı erkeğe göre daha üst seviyededir. Daha olgun daha zeki herseyin farkında olan ve yaşa gelmiş bir erkek kendinden bir kaç yaş daha büyük erkeklerle muhatap olur çünkü yaşıtı erkekler ve küçük erkekler henüz onun olgunluk seviyesinde olamaz. Erkekte yaşıtı kadınlar bakmadığı için kendinden küçük kızlara gider kendi olgunluk seviyesinde olan kişilere yönelir. Yani erkeklerin çoğunluğu geç olgunlaşır ve geç akıllanır. Çoğunun kişisel gelişimi bile daha bitmemiştir. Karakteri daha oturmamıştir
37 Yorumla
1 yılBu biraz kişinin ilişkide ne aradığı yönüne bağlı "erkekler" çoğuaştırmak değilde "erkek" desek daha bireysel yorumlanır soruya bakarsak bir çok nedeni var 30'lu olan bir beyefendi 21'li olan genç bir kadın çok farklı yaş deneyimi onu söylemek isterim 21 yaş daha hayatın kendine dönük olan yaş duygusal meyilli bir yaş 30 bakarsak olgun yetişkin bir yaş hayatında ne yapmak istediğini artık az çok belirlemiş yaşlar ayrıca farkında olduysanız 30"lu yaş kadını daha da çekici durur farklı bir aurası var çok uzattım kdkd
Acaba diyorum büyüdükçe anneleşen kadından kattıkları için mi genç partner tercih ediliyor kdkdkd başka nedenler erkeklerini korumak mı korumacı olmaları hakimiyet kurabilmleri yönetmek bunlar da nedenleri olabilir jdjdjd neyse sonuçta neden jdjd güzel vakit mutlu olunursa hayattan keyif alınıyorsa bize ne kdjdd bize düşen mutluluk dilemek12 Yorumla
Soran1 yılErkekler yaşlandırıyor bizi bunu daha iyi anladım allah b. v ahahaha
- 1 yıl
😅😅 evett
Yani çok şey yazılmış ve söylenmiş. Ben şöyle yaklaşım yapabilirim. 20 yaşındaki bir erkekle bir kadın aynı olgunluğa sahip olamaz. Kadınlar çok erken Yaşta ergenliğe girer ve çıkar. ( bize göre ) 25 yaşına gelmiş bir kadın , artık ne istediğini bilen , hayatı öğrenen , olgun , sorumluluk bilincin de olan , kız iken kadın olan bir birey haline gelir. Ama 25 yaşındaki bir erkek hala çocukça tavır sergileyebilir. Tabi hayat şartları , yaşadıkları ve insanın kendisini geliştirme seçeneği dışında genel konuşuyorum. Soruna gelirsek 30 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki bir kadının yanında genelde küçük durur. Mesela şahsen 29 yaşındayım. Ama 24 yaşında bir kızın yanında sırıtmam. Ama 30 yaşında bir kadının yanında kardeşi gibi duruyorum be bu olay yaşandı. Ama o yaşlı agresif vb kelimelere katılmıyorum. Ablam 32 yaşında ama gören 23-24 der. Bazı kadınlar da çok genç duruyor. Onu diyen adamın kadına saygısı yoktur.
02 Yorumla
Soran1 yılBen de zaten o lafına sinirlenip böyle tepkiler veriyorum. Anlamayan hıy@rlara tepki veriyoruz
- 1 yıl
Valla kadın her yaşta güzeldir. Yeter ki sevmesini bil. Ama yok agresifmiş yok öirkin oluyormuş çok absürt. Bunu söyleyen kişi de sıkıntı var. O söyleyenin işine gelmiyor. Çünkü ; kadın 25 sine geldiğinde çok fazla olgun ve böyle zihniyetlerle meşgul etmiyor kendini. Birde 30 yaşındaki kadın gayette gençtir yani. Ama o lafı söyleyenin yaklaşımı hiç
Hoş değil. Cümlesinde kendini beğenmişlik var. İnsanız tabi ki gittikçe yaşlanıcaz ama yaklaşımı herkeste sinir oluşturabilir
Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Erkekler 30lu yașlarındaki kadınlardan korktukları için böyle saçmalıyorlar işte çünkü kadınlar 20li yașlarına kıyasen daha akıllı oluyorlar ve onların basit numaralarına kanmiyorlar işte bütün mesele bu.
Erkekler akıllı kadını sevmez.
(olgun erkekler hariç)80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 25 yaşındayım sevgilim olmadı bir kadınla öpüşmedim cinsellik yaşamadım seçiciyim kendimi geliştiriyorum.
28-30 yaşıma geldiğimde de böyle giderse tabiki de benden 5-10 yaş küçük kadınlarla konuşacağım.
Neden? Çünkü ilişki tecrübesi olmamış benim gibi bir kadın istiyorum kadınlar 30 yaşında yaşamadığı şey kalmamış oluyor genelde ve ortada kalıyor evlenemiyor agresif oluyorlar ben aptal değilim onlarla flört edeceğim.
Hem doğurganlıkları azalıyor hem güzellikleri tabiki gidip genç ve doğurganlığı yüksek geçmişi düzgün olabilme ihtimali yüksek bir genç kıza yürümeyi tercih edeceğim.
215 Yorumla
Soran1 yılSen bu yaşta bulamışsan iyi düşün bakalım sebebini bence. Bulamıyorsunuz sonra ben kendimi korudum diye yalanları sıralıyorsunuz kızlara ahaha siz bu kafa ile her yaşta sap kalırsınız
Soran1 yıl@MiraKural ben bu yaşımda bile ergenler tarafından teklif alıyorsam ileriyi düşünemiyorum. Boşuna değerli olduk kafalarına girmeyin bence çünkü tercih edildiğiniz kız sayısı bir ya da iki olur
- 1 yıl
@mirakural Ben 30 yaşındayken senin yaşlarında kaç kızdan teklif aldığımın sayısını hatırlamıyorum ama ben de bunlar ergen diyerek reddettim. Eşimle evlendiğimde ben 34 eşim 25 yaşındaydı. 20 yaşlarında kızlar evlilikte kendilerinden 5-10 yaş arası büyük erkekleri daha çok tercih ediyorlar.
- 1 yıl
@Edatekn Ben 30 yaşında kadının tipi kayar çirkin olur diye bir şey demedim sen bana niye saldırıyon şimdi bu lafla. Ülkedeki bütün kadınlar kendine bakıyor. Ben 26 yaşında obeziteden ya da şişmanlıktan kıvranan kadın da gördüm, 33 yaşında bakımlı güzel dipdiri kadınlar da oldum. Bu söylediğim erkekler için de geçerli. 30'una gelmeden çökmüş erkek de var, 30 yaşının üzerinde gayet genç gösteren erkekler de var. Niye genelleme yapıyorsun. Bir kadın 30 yaşında olduğu için yaşlı değildir kötü de değildir. Geçmişte çok sayıda ilişkisi varsa enkazına dönüşmüştür. Birçok erkek de o enkazı toparlamak istemez mesele bu. Yoksa bir kadın 30 yaşını geçti diye yaşlanmıyor, çirkinleşmiyor onu demek istemiyoruz biz. Sen parası olmasa genç erkekle de evlenemezsin ko. Parasız adam gereksiz adamdır zaten.
- 1 yıl
@Arifetarifgerekmez erkeklerin enkazını ne yapacağız peki türk erkekleri hep sevgililerinden darbe yemiş bütün kadınlara düşman olmuş hayatındaki yeni kadınada bedel odettirmek istiyor. Neyseki ben olgun hemcinsinlerimi koruyorum 30 yaş erkeklere yüz vermiyoruz genç kızlar olarak kendi yaşıtlarıyla olmayan 30luk erkeklere bakmıyoruz artık maymun gözünü açtı.
- 1 yıl
@Arifetarifgerekmez ya kızların tercihi değil benim söylediğim şey sizin yasıtınız olan kadınları küçümsemeniz benim sorunum benim dert ettiğim şey bu sanki siz 30 yaşında muhteşem kişiler oluyorsunuz da 18 yaşında takılıp kaliyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz yaşı büyük diye kadınları aşağılarsanız ben sizi yerin dibine geçiririm
Cevap sahibi1 yılKaliteli dolu hayat yaşayan bir erkek olduğum için kadınları seçiyorum.
Cinsel hayatının olmamış olması benim için ilk kriter sonrasında güzelliğine ve akabinde karakterine bakıyorum.
Kimse dört dörtlük değil bende öyle ancak öz değerimin farkındayım bu nedenle kolay kolay bir ilişki içerisine girmiyorum flört ediyorum aradığımı bulursam iyi olacak.
Ama malesefki bizim ülkede nicelik olarak değer kazanan kişilerin nitelik olarak değeri düşük kalıyor.
Bende nicelik de var nitelikte bundan dolayı seçim aralığım çok daralıyor.
Gerçekten kaliteli insanlar ne demek istediğimi çok iyi anlar.
Böyle bir erkek olmasaydım seçim aralığım çok geniş ve rahat olacaktım.
- 1 yıl
Eğer seninde geçmişin yoksa geçmişi olmayan bir kızla olursun. Senin geçmişin kirli kızın temiz olmaz davul bile dengi dengine. Genç ve güzel kızlar değerinin farkında gidipte yaşlı erkeklerde heba etmiyor kendini genç zengin erkeklerin üniversitelerin olduğu yerlere gidiyorlar, futbolcularla tanışacağı yerlerde takılıyorlar çalışıyorlar. Yani öyle basit ben 30 olunca değerlenirim yiaa diyen erkeklere kuyruk olmuyorlar zaten herkes tarafından tercih ediliyorlar genç zengin erkerle oluyorlar yaşlı huysuz erkeklerle değil.
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn OK Eda
- 1 yıl
@Edatekn Olgun ile yaşlıyı birbirine karıştırma. 55 yaşını devirmiş erkeğe/kadına denir yaşlı diye.
Erkeğin olgunu, kadının genci daha çekici. Bu eskiden de böyleydi şimdi de böyle. Neyin kavgasını veriyon sen. Hem Türkiye'de 30 yaşına gelmemiş kaç zengin erkek var. O yaşta zengin erkek yoktur, zengin çocuğu erkek vardır. O erkeklerin hiçbiri de temiz değildir, bakir değildir. Hani sen erkeğin de temizine değer veriyor. Futbolcu adamı zaten kızın biri kapatmıştır sana sıra gelmez. Hem bir de hiçbir kız, karizmatik varlıklı bir erkeğin geçmişine bakmaz. Erkeğin geçmişine değil geleceğine bakılır. Geleceği parlak bir erkek de geçmişi temiz bir kız ister kendisi p. ç olsa bile ve emin ol bulur da 30 yaşında olsa da bulur.
Bir de şu var. Bir erkek, 30 yaşına geldi diye değerli olmaz. 30 yaşında iyi bir kariyere ve maddi imkanlara ulaşırsa o zaman değerli ok. Yoksa 30 yaşında inşaatta amelelik yapan erkek ya da 2 çocuklu dul kadın değerlidir diye bir şey yok.
- 1 yıl
@Arifetarifgerekmez abicim benden iyi bilemezsin neyi istediğimizi okey? Hala zorla motive ediyorsun kendini. 30 yaşında huysuz, aksi, yüz çizgisi oluşmuş saçi dökülmüş erkek yaşlıdır. Hala inatla inkar ediyorsun gerçekleri. Mesele o yaşta zengin erkek olup olmaması değil 30 yaş aksi huysuz erkeklerin genç zengin erkek karşısında şansın yok. Bütün kızlar 30luk ihtiyarlarin değil futbolcularin peşinde bunu o kafana kazı. Ben hiç yaşlı 30 luklara yorum atan sürüyle kız görmedim ama futbolculari işgal edenleri gördüm. Değerli erkek 18de de değerlidir 30da da değersiz olan 18de de 30 da da degersizdir hiçbir erkek 18 de değersiz olup 30da degerlenmez. Parası değerlenir zaten o da çok az erkek için geçerli 30 yaş üstü erkeklerin çoğu asgari ücretli işsiz diplomalı. Parası olan 30lukta göbekli kel yüzü kırışık genç karısı aldatıyor.
Ben geçmişi temiz bir kız olarak geçmişi karanlık leş kirli erkek istemem. Çoğu kızda akillandi temiz erkeklere oluyor. Senin gibi geçmişte her haltı yiyip temiz kız isteyen erkeklerde şapa oturuyor. Hiçbir kız sorunlu kizlarla Fink atan birini istemez. Temiz kız temiz erkek ister. Geçmişi kirli erkeğe bakacak tek kız geçmişinde erkekler olmuş kizlardir. Zaten aşna fişne yapmış erkeğe temiz kızı kimse vermez. Temiz kız temiz ona sahip çıkan ailede yetişmiştir. Öyle sokakta senin olduğun yerlerde Fink atmaz. Tanışma imkanınız yok öyle orada burada gider babasından istersen o da temiz yetiştirdiği kızı hovarda kadınlarla düşüp kalkmış erkeğe vermez 30luk. Orkokto golocoğo bokolor goçmoşo bokolmoz. O kızın babası senin geçmişinin içinden geçer geleceğini de çöpe atar. Geçmişinde düşüp kalkan erkek huyundan vazgeçmez diye düşünür gelecekte de aldatır.
Cevap sahibi1 yılEda hayaller ütopyasında yaşıyorsun.
Kadın bir değerle dünyaya gelir o değeri yaşla birlikte azalır.
Erkek nazarında bu değer kadının güzelliği ve gençliğidir.
Ama bir erkek değersiz bir kadın gözünde bir hiç olarak doğar.
Kadın erkeğin tipinden çok gücüne bakar.
Eğer bir erkek olgunsa, statüsü ve parası varsa bir de ağzı laf yapıyor eğlenceli sadıksa geçmişine takılmaz.
Erkekle kadının birebir aynı yaratıldığını düşünüyorsunuz ancak durum böyle değil nasıl fizyolojik olarak farklıyız iç dünya olarak da farklı seçimler bakımından da farklıyız.
Bir erkek değersiz doğar değer kazanır.
Olgunlaşır, kendini geliştirir, vücuduna bakar sporunu yapar kendine değer katar.
18’de neyse 30’da da o demişsin komik bir yorum olmuş kendinle insanları karıştırmamalısın.
şu an iki tane 18-20 yaşlarında kızla flörtleşiyorum ben 25 yaşındayım.
Gayet de iyi anlaşıyoruz olabiliyor gördüğün üzere
Kadına talep aşırı fazla 30’una kadar evlenmeyip düzgün bir hayata geçmişe sahip kadın nadirdir ki dediğim gibi beni alakadar da etmez tercih hakkı benim senin değil bakmayız etmeyiz diye çok büyük büyük konuşuyorsun sonra burada 35 yaşında birine aşık oldum bir kere birlikte olsam sorun olur mu yazarsan beni hatırlarsın.
Büyük lokma ye büyük konuşma derler.- 1 yıl
Adamla alay ediyosun istediğin adamlar sana bakıomu
30 yaşındaki kadınlar agresif oluyor diyen erkeklere söylüyorum siz çok mu süper oluyorsunuz 30 yaşında bir de demişler ki güzelliğini kaybediyor felan fistan siz hiç mi bir şey kaybetmiyorsunuz böyle düşünenlere eş olacağıma hiç evlenmem örgü ören bir tonton nine olurum daha iyi Allah sizin gibi kötü düşünenlerden bizi korusun kimse yüzünüze bakmaz İnşAllah
52 Yorumla- 5 ay
Amin inşallah 😁😁😁😁😁
1 yılKelimesi kelimedine doğru konuşmuş
30 yaşına gelip evlenememiş kadınlar deliriyor. Hem erkeklere hem de evlenen kadınlara düşman oluyor, kıskanıyorlar
Benim yaşım 27 Bu arada genç de değilim
20'lik çıtırlar varken 30luk agresiflere Ben de bakmam
39 Yorumla
Soran1 yılBahsettiği insanlar gayet ılımlı, işi gücü yerinde olanlar. Kendisi bu zamana kadar bulamamış onun karın ağrısı var bence.
- 1 yıl
Soran1 yılSen de o yolun yolcususun koca meme
- 1 yıl
Ekskd saygılar teyze
- 5 ay
Evli misiniz? 27 yaş da genç bir yaş sayılır. Bu kadar kendinize ve yaşıtlarınıza acımasız olmayın derim 🥲🥲
1 yılÇünkü cano 30 yaşındaki bir kadın genelde flört için değil ciddi ilişki için tanışır.
Ama sırtlanlar bunun farkında ayrıca 20 li yaşlarındaki kızları kandırmak kolay iki iltifata inanıyorlar. Ve o yaşlarda evlilik çok da düşünmedikleri için çok daha kolay ilişki haline geliyor. Özet bu bence.
21 Yorumla
Soran1 yılBunu söyleme sebebi kendisini ön plana sokup genç olduğunu kastetmek ahah pazarlama stratejisini çok yanlış kıza yaptı
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınların biyolojik yaşı vardır yaş ilerledikçe kadınlar tahammül edilemez ve doğurganlık hormonları azalır ve 30 yaş ve sonrasında kadınlar çok tecrubelidir her konuda bir erkekle beraber olsa bile eski erkek sevgilileriyle kıyaslar ve daima daha iyisinin peşine düşer birlikte olduğu erkeğe saygı duymaz ondan dolayıdir ki daha genç daha tecrubesiz kadınlar tercih sebebidir erkeklerde tecrübe olunca eski kız arkadaslarıyla kıyaslama yapmaz tıpkı şuna benzer kadınlar çalışmaya başlayınca erkeğe ihtiyacım yok diye düşünür ama erkekler parayı güç olarak görür
01 Yorumla
1 yılÇünkü yasitimiz kadınlar feleğin çemberinden geçmiş oluyor geçmişin tüm tramvalarini ilişkiye yansıtıyor bu da onları geçimsiz aksi bir insana dönüştürüyor. 30 ve üzeri yaşta olup sorunlu olmayan bir kadına rastlamadim şimdiye kadar tüm bunlar tesadüf olamaz...
03 Yorumla
Soran1 yılSenin de sorunlu olduğundan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bu kadınlara bunu yapan da ataerkil düzen zaten. Kendi annenize bakın daha iyi anlarsınız. Her şeyin suçlusu sizsiniz bence ama neyse üf
Aile & Toplum konusunda 605 cevap paylaştı. 30 yaşına gelmiş insanlar artık çoktan okulunu bitirmiş ve maddi olarak birşeyler kazanmış oluyorlar. yani kadınlar kendi ayakları üzerinde durmuş oluyor ve özgüvensiz erkekler bundan korkuyor. bu yüzden yaşı küçük hiç çalışmamış ve kendisine muhtaç olacak kişilerle takılmak istiyorlar
10 Yorumla
1 yılYaşıtlarına yetecek akılları yokta ondan. Kadınlar o yaşlarda olgunlaşır ne istediğini bilir erkekler daha cesaretsiz olduğu için küçük yaştaki kızlara yönelir egolarına tatmin eder. Onlarda biliyor yaşıtlarına akıl erdiremeyeceklerini
20 YorumlaOlay şu o yaşlardaki kadınların çoğu çoluk çocuğa karıştı. Ya da zenginlerle takılıyor paranın köpeği olmuş. Senin akranlarındaysa ya paraya bakıyorlar ve ya da evlenmeden önce ki son kaynaşmalar hayatı yaşamalar. Bu adam çok büyük ihtimalle de bundan 5-6 sene önce liseli kızlarla yazışıyordu ben lisedeyken sınıfımdaki kızların çoğunun takıldığı kişiler 18 yaş üstü evi arabası olan hatta bazısı evli barklı idi. O da senin akranlarında ki erkeklere göre çok üstün maddi açıdan
00 YorumlaBirak, her halükarda, heryerde Türk erkegi bir disi gördümü özellikle genc vede güzelse yürür.
Üstelik Türk erkegi evli ise bu yürüme olayini 2ye katlayabilirsin.
Bizimkiler darı ambarina girdimi, her darı parcasi onlara yemek olmak icin can atiyorlar.
Hepsi kendini herkülüs sanıyor00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılAdamın dediği doğru neden kızıyorsun ki? Kadının en değerli zamanları 20li yaşlardır. Erkeklerde de eğer kendini fiziksel mental ve statü anlamında geliştirmiş ise en değerli yaşlar 30dan sonra başlar. Burada sorgulaman gereken şey o adamın kendine o yaşa kadar ne kattığıdır. 25 yaşında bir kadın olarak 32 yaşında bir adamın öyle düşünmesi seni rahatsız ettiyse muhtmelen o erkeği yeterince yüksek değer bulmamışsın demektir.
04 Yorumla- 1 yıl
@DoğayıYokkEdenİnsan
Ne saçmalıyorsun sen yahu? Eğer kendini harcamissa çöp olduğunu söyleyebilirsin ama çöp adamın zaten yenecek parası da olmaz. Parası varsa başarılı bir adam demektir ve bu da çöp olmadığının kanıtıdır. - 1 yıl
alakası yokkkk
- 1 yıl
@DoğayıYokkEdenİnsan
Bir erkek eğer kendini doğru inşa etmişse 30lu yaşlar en değerli yaslaridir. Kusura bakma.
Senin dediğin kullanıp atma olayı ancak pavyondaki kadınlar için tarla satan 50 60 yaşında göbekli cahil dayılar için geçerli olabilir. - 1 yıl
@DoğayıYokkEdenİnsan tamam bacım.
Gizli Üye(36-45)1 yılAgzina saglik ya bayiliyorum böyle mantikli kizlara ❤️🌸
42 Yorumla
Soran1 yılYa güzel bir yorum görmek içimi ferahlattı herkes saldırıyor 🥹💕
Cevap sahibi1 yıl❤️❤️❤️❤️❤️ cekemiyorlar canim
Valla bana biri öyle geldi 30 yaşındaydı yaşıma laf etti yaşlı gözüyle baktı. Daha ileri konuştu neymiş hayatları daha tecrübeli sonra artık yaşlılar çıtır kızlar varken biz neymişiz. Beni bir yıl da takip etti konuşmayı kabul etmeden. Ben buna laf ettim konuşmayı kestim. Sonra hikmetse kendini hatırlatmak için elinden geleni yapıyor yine ağır hakaretler ettim az bile. Böyle konuşanların beyni yok diyeceklerim bu kadar
43 Yorumla
Soran1 yılBöyle diyerek kendilerinin bütün genç kızlar tarafından tercih edildiğini falan sanıyorlar halbuki çoğunun beş kuruşu yok ya rezillik
Gizli Üye(30-35)1 yılBen 31 yaşındayım. Yaşı farketmez herkes bana yürüyor ve ben kızdığım halde ilanı aşk ediyorlar. Bize evde kaldı gözüyle bakanlar ki öyle bakmıyorlar da bizim moralimizi bozup kendi piyasalarını yüksek tutmaya çalışıyorlar. Bize evde kaldı diyenler de hep ailesini Bize görücü gönderenler ya da kapımızda yatanlar. Gece gündüz Bize ağlayanlar sağda solda 30 yaşını geçen kadından olmaz diyor 😃
238 Yorumla- 1 yıl
Bir kadın hangi yaşında olursa olsun asla zorunlu yalnızlık çekmez. Bir kadın 30'unda da 40'ında da sevgili bulabilir, evlenebilir ama piyasada en iyi yüzde 20'lik dilimdeki erkeklerin uzun süreli ilişkilerde tercih ettiği kadınlar çoğunlukla 20'li yaşlardaki kadınlar. Realite bu... Ha bunun istisnası yok müdür tabi ki de vardır her şeyin bir istisnası olur ama istisna kaide değildir. Kadın yaşından çok çok genç gösteriyordur, çok güzel bir kadındır, eğitimlidir, burjuvadır o kadın 45 yaşında da çok kaliteli bir erkekle evlenebilir ama bunlar çok ekstrem örnekler.
Yoksa hiç kimse 30 yaşın üstündeki kadın evde kalır demiyor. Benim 40 yaşında dershane hocam olan adam ilk evliliğini 40 yaşında yaptiysa 30 yaşında kadın da evlenecek bir adam bulur.
Yalnız kadınlar eğer çok uzun vadeli eğitim ve kariyer planları yoksa evlilik konusunda acele etmeli. Bir kadın sağlıklı ve mutlu bir evlilik yapacağı eşleri daha çok 20'li yaşlarda bulabiliyor ayrıca kadınlarda 30 yaş üstü gebeliklerin riskli olduğu da biliniyor. - 1 yıl
@Fukibaba Abi güzel olup olmaması önemli değil. Erkeklerin yüzde 80'i orta/düşük değerli ve opsiyonu olmayan erkekler. Onlar için bir kadının yaşı boyu kilosu güzelliği aurası çok da belirleyici bir parametre değil.
Azıcık dişil enerjisi olan her yaşta kadınla genç olmasa da güzel olmasa da sevgili olmak hatta evlenmek isteyecektir.
Burada asıl mesele kadının yaşı ya da güzelliği değil erkeğin kalitesi. Erkek, en iyi yüzde 20'lik dilimdeki yüksek değerli erkeklerden mı yoksa yüzde 80'lik çoğunlukta yer alan orta/düşük değerli erkek mi? Kilit nokta bu... - 1 yıl
@fukibaba Ayrıca bunların ""Bize yürüyorlar, kapımıza aileleri görücü olarak geliyor dedikleri erkekler her gün onlarca kızın mesaj kutusunda gezen, yüzlerce, binlerce kızı takip eden niyeti bozuk ve niteliksiz adamlar. Onlar ölçü değil ki.
- 1 yıl
@mayisgly Benim ablam 24 yaşında toplumda çok saygınlığı olan idealist bir öğretmenle evlendi. Ama kıymetini bilemedi. 10 yıllık evliliğini bitirdi hiçbir geçerli sebep olmamasına rağmen.
Şimdi 15 yaşında yeğenimle yurtdışında yaşıyor. Şu anda 39 yaşında alfa dul oldu. Talipleri yok mu var ama hiçbiri niyeti düzgün ya da nitelikli adamlar değil. O yüzden evlenmiyor hiçbiriyle. Kimisi serseri it kopuk, kimisi babasının değil anasının yetiştirdiği hanım evladı kedicik... Anasının ağzına bakıyor.
Çünkü hiçbir değerli erkeğin 35 yaşını geçmiş, çocuğu olan bir kadınla işi olmaz. - 1 yıl
Kardesimm ne güzel aciklamissin durumu ağzına sağlık söylediğin her şey doğru sorsan onunda söylediği doğru ama anlamadığı şey şu bu ülkede damacanaya bir tecavüz ediyorlar gelmiş kapımda yatıyorlar diyo arz talep meselesi seçici olmayan erkek kadın buldu mu yapışır bunlarda ben güzelim o yüzden çok erkek yazıyor sanıyor olmayan egosunu şişiriyor ama bilmediği şey kalitesiz erkeklerin kapısında yattığı sayıya bakıp niteliği unutuyorlar aklı olan erkek zaten bu zihniyeti görüp yüzüne bakmaz diger onlarca erkekle takıl sen böyle devam et der
- 1 yıl
@United11 Hocam bir erkeğin cebinde parası varsa, altında arabası varsa, toplumda da saygınlığı olan bir adamsa isterse tipi at hırsızı olsun yine seçenekleri olur o adamın...
Bir erkeğin ancak 25 yaşına kadar tipine önem verilir. Bir insan iflah olmaz bir Black Pill fanı değilse kadınların olgun bir erkeğin tipine değil maddi imkanlarına, statüsüne ya da şöhretine önem verdiğini bilir.
Cevap sahibi1 yılKudurun koqekler 😃😃
- 1 yıl
@mayisgly Yaaa bırak şimdi bunları. Kapında yatan, görücü gelen çoksa evlenseydin. Sokaktaki davar eşekleri yatıyor kapında belli.
Yoksa Hakan Ural elinde çiçek, kapında sırılsıklam oldu da sen evlenmedin dimi. Buna inanmamızı bekleme. - 1 yıl
@mayisgly Selçuk Ural
Cevap sahibi1 yılFikret sana düzgün cevap vereyim. Benim şimdi ciddi ilişkim var ama evlenmek istemiyorum. Evlenmeye korkuyorum. Birkaç planim var onları halledip evlenebilirim. Ama henüz hazır hissetmiyorum. Çocuk için hazır olduğumda evlemeyi düşünüyorum. Su an içimde hala eğlence gezme tozma isteği varken evlenemem.
Sorumluluk almak istemiyorum.
Hele bir de son 2 ay içinde 10 kadın hikayesi duyunca hem de hepsi çocuklu bunların içinden baba evine gönderilenler filan acayip tırstım.
- 1 yıl
Ya kes boş boş konuşma 31 lik evde kalmış karı. Ben senden küçüğüm ben evliyim misal sen evde kalmişsin planı varmış da. Akşama kadar burada sürtenlerde planım var demez mi ahaha evde kalmış karılar doluşmuş buraya sizi kekliyolar erkekler dikkat edin
Cevap sahibi1 yılFikret sana düzgün cevap verdim. Sen haketmiyosun demek ki. Napayim istediğim kriterler yok. Uzunum her zaman 190 üstü sevgilim oldu.
Kendimden yaşça büyük istedikçe hep küçükler geldi. Hala var görücü gönderen. Üstelik aileler yaşımı biliyor bana gelen gorucubendwn 6 yaş küçük 4yas küçük. Bizim ailenin saygınlığı var. Bizim ailenin güzelliği var. Var da var.
Tatlım yurtdisindan gelen var. Benim sevgililerim de çoğu yabancı oldu. Ben burdakilerle anlaşamıyorum. Yabancıları ailem istemiyor. Sana şu kadar diyeyim. Ben 50 yaşına gelsem de ben çok çok rahat evlenirim. Kadinakoca bulmak zor değil.
Zor olan kafa dengi arkadaş gibi sadık birini bulmak. Seks için ya da evine hizmetçi için birini arayan abazadir. Çok güzel biriyim. Dışarı çıktığımda erkek kıyafetleri giydiğim oluyor kimse bana bakmasın diye. Güzellik gerçekten başa bela. Yeri geliyor elinde taşla adam kovalıyorsun. Ben bu ülkeye fazlayım. Sizin gibiler kendi erkek piyasasını yükseltecek diye kendi degerimden taviz veremem.
Cevap sahibi1 yılSeher jocanin yaprağı sana yetmiyorsq o senin sorunun. Evlenip evde kalmış ve gezip tozamayan kıskanç 😃
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn bence de erkek hesabı bu seher 😃
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn çok doğru dedin 😅👏🏻👏🏻
- 1 yıl
Cevap sahibi bacım sen ne anlatıyon ya yok güzelliğin başa belaymış yok ailen zenginmiş yok yurtdışından görücü geliyormuş da hepsinin yaşı küçükmüş. Kusura bakma da gelenlerin hepsi yaş olarak küçükse senin güzelliğine değil ailenin zenginliğine geliyor onlar. Bir de demişsin ki ben istesem 50 yaşında bile rahat rahat evlenirim. Doğru dedin 60 yaşında bir moruk kapın da yatar da kabul eder de evlenirsin. Bacım sen ne yaşıyon Allah aşkına. Sen daha 31 yaşına gelip de kriterlerine uygun adam bulamamışsın. 50 yaşına geldiğinde aradığın kriterlerde adam seni ne yapsın. 50 yaşında bekar ya da dul olup da evlenen kadını gerçekte değil rüyamda bile görmedim ben.
- 1 yıl
Cevap sahibi bacım sadece kadınlar için değil herkes için söylüyorum. Bir insan okuyacaksa 25 yaşına kadar okur, evlenecekse de en geç 35 yaşında evlenir.
- 1 yıl
@Edatekn Ya boş ver bacım. Okumaya niyeti olan insan 25 yaşına kadar okur. Anası babasi üniversiteye yolluyor okumuyorlar sağda solda sürtüyorlar. 25 yaşından sonra da lisede üniversitede inek deyip alay ettikleri adamlar doktor mühendis oluyor öbürleri de 25 yaşından sonra mal mal dolanıyorlar ortada.
Cevap sahibi1 yılArifetarif kişisi ailem zengin demedim. Ailemin bana verecek parasi var. Biz sabancı değiliz. Başka erkeğe muhtaç değilim. O kadar maddi olarak. Başka erkeği besleyecek kadar para yok. Yurtdisindan evim arabam için kimse gelmez. Senin hayran olacağın hatta herkesin hayran olacağı kadar güzelim. Seksiyim. Yaprak kafalı ben sokağa çıkınca millet bana bakmasın diye çuval giyiyorum. Düğün kutlama bir yere çıkmıyorum haber gelmesin diye. O kadar tiksiniyorum senin gibilerden. Çünkü siz sağa sola salya akıtıp sonra da laf ediyorsunuz. Kudur birader. Benim hayatım seni delirtti mi oh ne güzel delirmeye devam et. Bir yorum yaptım bütün erkekler düşman oldu. En çok şu tartışma kısmını seviyorum. Erkeklerin kendi teorilerini ispatlamaya çalışıp ama bu böyle demeleri tanrım harika bir keyif 🎉🎉
Hayde bre devam çatlayın evde kaldım derdi tasası size düşsün. Önemli olan para. Ben çalışıp kazanırsam bir erkek bana hükmedemez. Evlenmek zorunda kalmam. 20lik delikanliyla günümü gün ederim. Ben her yaşta her erkeği alırım. Sen kendini gecindirecek kadar kazansan da benim gibi istediğini alamazsın. Siz parayla evlilik yaparsınız. Ben parayla bekarlık alırım. Hadi şimdi benim hayatımı kıskanmaya devam et. Evde kalan kadınları kıskan. Salya akıtıp sonra da onlarla ilgili kötü konuş. Güle güle hadi sana. 😃- 1 yıl
@United11 söyle bir baktımda 5 sene sonra saçın dökülecek yüzün yaslanacak kilo alacaksın erkekte yaş aldıkça kemik genislemesi oluyor yüzündeki kemikler genişleyip yaşlılık ortaya çıkıyor. 30 yaş üstü zengin erkek 30 yaş üstü kadına bakar zaten sonradan görme varoş erkekler görgüsüz gibi hayatında hiç genç ve güzel kadınla olamamış yamyam gibi atlatlar.
- 1 yıl
Cevap sahibi ya bı sg ya o kadar efsane dillere güzelsinzl seksisin ama kriterlerine uygun adam bulamadın. Merak etme onlar seni bulmadı. Çünkü kendini göklere çıkardığın kadar güzel bir kadın olsan burada dönüşümlü 40 tane Pp fotoğrafın olurdu. Sen onları aramazdın. Kriterlerine uygun adam seni eliyle koymuş gibi bulurdu. Sen şu hayal dünyandan bir çık.
Bana bak bana bir kadın güzel olacak da şu siteye üye olacak da profil resmi koymayacak. Sen o hayal dünyandan bir uyan önce. Eskortlar da her yaşta erkekle yatıyor merak etme. Bu kıskanılacak bir şey değil. Bu senin için gurur değil utanç vesilesi olabilir ancak. Senin hayatının kıskanılacak bir tarafı yok dibe vurmuşsun. Bir kadın için doğru hayat doğru bir erkeği bulup evlenmektir önüne gelenin altına yatmak değil. Değersiz erkek parasıyla sugar dady olup her yaşta kadınla yatar, değersiz bir kadın da 50 yaşından sonra sugar mommy olup her yaşta erkekle yatar. Bu övünülecek ya da özenilecek bir yaşam biçimi değil. Benim buna ihtiyacım yok. 40 yaşındayım Evliyim 31 yaşında gül gibi karım var. 6 yaşında aslan gibi bir oğlum var. Mutlu bir hayatım var. B. kun etrafında da sinek çok ama b. k b. ktur işte. - 1 yıl
@Edatekn 30 yaş üstü zengin erkek, her yaşta kadına bakar. Ama para avcısı ya da sizin gibi psiko-patolojik problemleri olan sorunlu kadınlarla asla işi olmaz
- 1 yıl
Cevap sahibi biz parayla evlilik de alırız çapkınlık da yapabiliiz. Sen parayla bekarlık değil o.. spuluk satın alırsın ancak.
Cevap sahibi1 yılSenin yaptığın çapkınlık benimki orsplk Ha 😃 kudur kudur işte tam da bu noktada deliriyorsunuz. Kadınların bir erkeğe köle olmak istemeyişi sizi kudurtuyor. Sen orsplk yaparsın ben çapkınlık yaparım. Çünkü sen zavallısın istediğini alamazsın. Ben istediğimi alırım. 😎
- 1 yıl
@Arifetarifgerekmez yav boş konuşma istesem gelen zengin taliplerinle evlenirim hemde genç olanlarla. 30 yaş Zengin erkeklerle ancak senin gibi gaylerin ağzınin suyu akar. Benim tercihim genç zenginler oturduğun yerden de tanımadığın insanlara psikolojik teshisler koyma çatır çatır kiskaniyorsun zengin erkeklerle evlenen kızlari utanmasan kuma olacaksın
- 1 yıl
Evde kaldığı için kudurmuş bu k*pek 😂 dikkate almayın kezbanı. Evde kalmış kocasizlik ve ailevi sorunları filan derken başına vurmuş kalan aklı da KS de takıla takıla gitmiş üç beş üçüne kaşşar destek veriyo bide 😂 aklı olan Almanya'ya gelsin. Türkiye'de bu andavallarla uğraşmayın. Mübarek kendini öyle anlatmış ki gidip bulsan makyajsız dötüme benziyordur ama işte sanal alem olunca sallıyor bol keseden. Evde kalmış kocasız karı sjajaj
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn bu harunları kendi hallerine bırakmak lazım. Çirkinlerle muhatap olmak bize yakışmaz. boş ver yazma. 😃
Gizli Üye(30-35)1 yılDefalarca anlattık bu durumu "CİNSEL PAZAR DEĞERİ OLGUSU"Cinsellik değil yanlış anlaşılmasın Cinsiyetlerin çekiciliğe oranla yaş aralıkları meselesi Erkekler genç kadına çekilir Gençlik kadını daha değerli yapar yaş ilerledikce çekicilikleri Erkekler için azalır. Diğer hususlarıda var tabi ama şu kadarına açıklaması bu
02 Yorumla
Soran1 yılAynen o yüzden ilk buluşmadan bana pazar değerini mi kanıtlamaya çalıştı
Cevap sahibi1 yılKanıtlama değil aslında bunun yansımasını gördün bir anlamda olay bu
1 yılKendi özgüvensizliklerine böyle kılıf vuruyorlar bence 30 yas üstü kadın daha çok sey yaşadığını düşündüğünden ezik egoları yetersiz gelir yatakta alfa erkekler ise bunu takmaz …
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAdam dogru demis. Kadinlar genc yaslarda eglenir, erkekler ise çalisir genel olarak. Ve 30 yasindan sonra kadinlarda guzellik yavasca azalir ve evlenmeleri gerektigi gelir aklina e haliyle flort ederken hırçın olabilirler. d
5 sene sonra sende hirçinlasacaksin eger 20 li yaslarda niyeti bozmussan. d
02 Yorumla
Soran1 yılBence niyeti bozan sizsiniz hem de her yaşta
Cevap sahibi1 yılMesele niyeti bozmak degil ama sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)1 yılÇünkü 30 yaş kız her şeyi yaşamış kızdır. Her şeyi yasayan kızla da olunmaz. Seni hep oncekiyle sonrakiyle kıyaslar, erkek ilişki yaşadıkça değerli olur, kadın ilişki yaşadıkça değeri düşer.
Erkek 20li yaşlarındaki kız tarafından arzulanıyorsa bu erkek için kıymetlidir. Çünkü kız için seçenek çok fazladır ve seni arzuluyordur, uzun ilişkide de daha iyidir genç kadın.
Arabada bile ikinci el yerine sıfır almak istersin. Başkasının dokunduğu kadın= olmayacak kadındır.
03 Yorumla
Soran1 yıl30 yaşındaki erkek her haltı yiyip tecrübeli oluyor da kadın yaşayınca olmayacak kadın oluyor öyle mi? Size sizin gibiler denk gelsin inşalllaah birbirinizi yersiniz karaktersizler
Cevap sahibi1 yılÖyle maalesef. Siz de tecrübeli bir adam isteyeceksiniz, çünkü kadının dediği ve yaptığı her zaman farklıdır
Gizli Üye(25-29)1 yılYaş takıntınızı bir türlü atlatamadınız gitti ne demek ya aranda 5 yaş 7 yaş olsa ne olcak tercih işte herkesin kendi isteği sonuçta kadınlar da yakışıklı zengin erkek arıyor ama napcaz şimdi he erkekler restorandaki garson kızlarla da evleniyor ama kızlar garson erkek olunca fakir diye burun kıvırıyor sizin kafada zaten olmaz sen git 25 yaşında fakir bi oğlan bul kendine bakalım mutlu olabliyon mu... Erkek biraz olgun olacak ki hayata atılmış hazır bir şekilde kıza kendini tanıtıcak o da belki öyle yaptı belki de keyfi öyle istiyor sana küçük dünyanda başarılarrrr
016 Yorumla
Soran1 yıl25 yaşındayım ve arabam da var işim de. Benimle olacak kişi de bunları bilerek gelir diye düşünüyorum. Kalkıp kendi yaşıtı kadınlara çamur atıp kendini şahlandıracağını sanıyorsa yanılıyor. Bu düşüncedeki biri ile olacağıma garson ile mutlu olurum daha iyi zaten ! Siz her şeyi kadınların gözünden para olarak algılıyosunuz ama kusura bakmayın paranız sizin karakterinizi örtmüyor
Cevap sahibi1 yılOlamayacağın bir kişiliği iddia etme beraber olsan bile sırf senin parana muhtaç diye olurdu herhalde... ayrıca kadınları senden iyi tanıyorum sen hangi devirde yaşıyon anlattıkların hiç uyuşmuyor şimdiki kadınlar geliri kendinden yüksek erkekleri istiyor.. paramla kıyaslamıyorum benim eşim çalışmıyor kazandığım ikimizin parası yiyip içiyoruz beraber sen bunu yapamazsın iki güne söylenmeye başlarsın yetmiyo diye
Soran1 yıl@yedirenk7 yürü be vasıfsız incel hadi git redpill öğretileri dinle
Soran1 yıl@yedirenk7 amca sus ağlama
Soran1 yıl@yedirenk7 ahaha okumadım bile zavallı
Soran1 yıl@Edatekn ahaha yerim 💕
1 yılMillet sakin bu ne kindir arkadaş jxjdjdkd. Herkes birbiriyle laf yarışı yapmış. Klasik ama cidden önemli olan ruhunuzun genç kalmış olması yoksa gerisi çöp... Hem ne demiş atalar "yaşa değil başa takıl" 🙃😄
02 Yorumla
Soran1 yılMeydan muharebesi burası resmen 😂 üyeleri birbirine düşüren bir soru sorulmamıştır bu denli herhalde
- 1 yıl
Milletin içi yanıyor savaşarak söndürmeye çalışıyorlar. Gençler ünlü bir yazar demişki; "hayat savaşmak icin çok kısa. O yüzden dövüşmeyin, sevişin." Bence gayet hoş bi tavsiye😄😄
1 yılKadınlar çabuk yaşlanıyor benim tüm akran arkadaşlarım , yaşıtlarım babaanne gibi görünüyor tabi birde doğurganlık endişesi de göz ardı edilemez mesela benim yaşıtım bir kadının çocuk sahibi olması çok zor !
04 Yorumla
Soran1 yılSizin de sperm kaliteniz düşüyor amca
- 1 yıl
Bir erkekte ortalama 15000.000 sperm var ama kadında sadece 1 adet yumurta bulunmaktadır .
- 1 yıl
Andropoz olduğunu saklayan , komidininde cialis tutan amcalar panter kesiliyor burada 😄
Ya sen kiiim 20lik çıtır kim. - 1 yıl
@littlegirlblue aha biri kıskanmış bendeki enerji ile tüm sülalene yeter rahat ol.
1 yılBunun sebebi tabiki kadinlarin olgunluk ve akıl yaşının erkeklerden kat kat daha fazla olması. Zekam zekasına yetişemiyor diyemedikleri için yaşlı diyorlar😂
12 Yorumla
Soran1 yılGüçlü kadınlar yerine ağzı aşağıda alıkları kandırma potansiyelleri yüksek ondan
- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılAbla böyle zaten. Neyine şaşırdın sen? Erkekler 30 yaşına kadar genç kadınları elde etmek için çalışır ben de 19 yaşındayım kızlar bakmıyor 32 olunca inş parayı bulup 18'liklerle takılacağım.
157 Yorumla- 1 yıl
Daha neler
Soran1 yılOy ablası kurban seni bu yaşta kabul etmeyen 30 yaşında kabına su bile koymaz sen çok hayal kurma bence ahahah
- 1 yıl
Abla 19 yaşındaki kız mı daha güzeldir 30 yaşındaki mı?
19 yaşındaki erkek mi daha zengindir 30 yaşındaki erkek mi? - 1 yıl
Nereden biliyorsun zengin olacağını peki 🤨 güzellik yaşla ölçülmez nice 20 yaşında çöken var nice 30 yaşında taş kadınlar var
- 1 yıl
@tugce082000 şöyle diyeyim 18 yaşında kızı 50 yaşına gelsem de arzularım mesele sadece güzellik değil masum bir bakireyi 30 yaşında 837273728 kere skilmiş bir milfe tercih ederim. Ayrıca her şekilde yükseleceğim şuanda kykda kalan bir öğrenciyim yaşıtlarım da aileleri ile kalıyor yani erkekler yaş ile değerlenir kadınlar değersizleşir.
- 1 yıl
Onu da bilemezsin bakire olduğunu hemde 50 yaşında sapık mı bu erkekler midem bulandı 😑 iki sene önce 2004 lü kız ben 2000 liyim benden büyük duruyordu o yaşta artık olgunlaşmış yaşa çok aldanma istersen
- 1 yıl
@tugce082000 abla yaş gerçekten önemli. Ayrıca 18 yaşında en fazla 2/3 defa falan yapmış olur. 30 yaşında elek oluyor onları doyurmak da zor oluyor.
- 1 yıl
Erkekler 100 kere yapınca bir şey yok tabi 35 yaşına gelip o kadar kızla ilişki yaşayıp normal düzgün kız aramayı iyi biliyorlar yaşattığını yaşamadan kimse ölmez
- 1 yıl
@tugce082000 abla abla ablaaaağğğ😭😭😭.
Anlayın artık cinsellikte aynı değiliz. Neden ben erkek olarak sokağa çıkınca kızlar laf atmıyor? Neden benim dm kutumda mesaj yok? Neden benim yerime hesap ödeyen kadın yok? Çünkü kadın-erkek ilişkileri eşit ve karşılıklı değil. Ben de ilgi istiyorum ama bir kadının gördüğü ilginin milyonda birini bile görmüyorum 😭😭😭😭. Siz niye hala sanki biz bir kız ile yatınca sanki durduk yere yatmışız ayağı yapıyorsunuz? Benim o kızı ikna etmek için aylarca uğraşman gerekiyor bir gecede olmuyor kadın da burada faydalanan taraf. Biz kadınlara birçok şey veririz kadınlar karşılığında bize cinsellik verir. Artık anlayın şunu ağlamak istiyorum aynı değiliz ben cinsellik için mücadele etmek zorundayım ama kadınlar değil. Yoldan geçen bir genç %90 cinsel ilişki teklifini kabul eder ama bir erkek cinselliğe ulaşmak İçin mücadele eder çabalar. - 1 yıl
@Edatekn abla ne diyorsun😭😭😭😭😭 yani ben aldatılacak mıyım😢😢😢😢.
Yahu 18 yaşında hiçbir kız benim yüzüme bakmadı en azından 30 yaşında param için yanımda olsunlar. Eskiden (17 yaşında falan) başarılı bir erkek olmak isterdim ama artık sadece 30 yaşındayken 18 yaşında bakire kız bulmak için çalışıyorum (19 yaşındayım şu an)
Beni buna hayat itti. Hayatta hiçbir şey karşılıksız değil hele hele cinsellik hiç değil. - 1 yıl
Yapma ben yapmadan duruyorum az şeyinize sahip çıkın hayat sadece cinsellikten ibaret değildir
- 1 yıl
@tugce082000 değil ama yalnızlıktan aklıma başka bir şey de gelmiyor.
- 1 yıl
Yalnızım ne güzel ayaklarımı uzatıp keyif yapıyorum kimseye hesap verme derdim yok çok güzel
- 1 yıl
Bunun kafası cinselliğe çalışıyor salın kudurmuş bu. Hiç bilmiyor ki kendisinden daha iyi cinsellik yaşayan erkek bulan genç kız tekmeyi vurur kafa uckrda olduğu için çalışmıyor. 20sinde değer görmeyen erkek 30da hiç görmez. Bak Kenan yıldız 19 yaşında değer ilgi görüyor 30da da görür. Bunu kafanız alsın degerlenmenin yaşla ilgisi yok değerli olan her zaman değerlidir erkeklerde. Değersiz erkek hep değersiz kalacaktır tercih edilirse hep menfaat için edilir
- 1 yıl
Kudurmuş mu azmış mı neyse artık ama işte üzülüyorum böyle bazen sadece kıza çalışmasa kafaları ahh
- 1 yıl
@Edatekn işte abla ben de bunu diyorum. Benim gibi 1.65 bir erkeği ancak param için severler bu yüzden çok para kazanmam lazım kadınlarla olmak için. Ayrıca menfaat demişsin zaten biz biliyoruz bunu niye tekrarlardın? Kızlar erkeklerin %20'si ile oluyor sirkiyede. O 20ye girmenin tek yolu da çok para kazanmam. Boyumu 1.80'e uzatamam o yüzden aradaki farkı para ile kapatmam lazım.
- 1 yıl
@tugce082000 ne yapayım abla kızlar yüzüme bile bakmıyor. Çok 💸💸💸💸 kazanmam lazım ki kızlar benimle de olsun yoksa hep yalnız kalırım 1.65 boyumla.
- 1 yıl
@Edatekn eee bu mantığa göre tipim için seven de yakışıklısını bukunca terk eder. Hem alternatifim yok para olmadan kızlar bana bakmaz.😢
- 1 yıl
Bak doğru dedi kız senden daha paralısını bulursa gider ya da paran biterse de gider parayla tutulan biri çok uzun durmaz
- 1 yıl
@tugce082000 o zaman parayı öyle bir kazanmam lazım ki hiç bitmesin. Para çok önemli hiç bitmeyecek kadar para kazanmak zorundayım.
- 1 yıl
@Edatekn işte abla parayı iyi kazanmam lazım ki terk edilmeyeyim. Ben de riskleri biliyorum. Parayı iyi bulmak lazım.
- 1 yıl
Keşke her şey dediğin kadar kolay olsa
- 1 yıl
@Edatekn neden abla dikkat edersem aldatılmam belki.
- 1 yıl
@tugce082000 para kolay kazamılmaz belki karım beni param bittiği için terk edecek bu yüzden iyi para kazanmam lazım.
- 1 yıl
Kardeş bak uzun yakışıklı erkeklerde de para bitmezse yine terk edilirsin kafan alıyor mu. Bak senin tek koşun para. Karşıdaki adamdan sınırsız para uzun boy yakışıklılik varsa boşa kazanmış olursun parayı 3-0sın öyle bir adama karşı. çünkü sen kalp düzgün bir eş değil genc güzel yani tıp odaklı birini ariyorsun
- 1 yıl
İşte hiç bir şeyin garantisi yok ki paranın çok olması hiç bir zaman bitmeyeceği anlamına gelmez nice zenginler bir gece de batıp çorba sırasına girdi
- 1 yıl
@Edatekn abla karaktere bakmayı bıraktım zira kadınlar çok iki yüzlü.
- 1 yıl
@tugce082000 abla ne yapayım intihar mı edeyim? Siz bana kız bulamayacaksın çünkü 1.65sin diyorsun.
- 1 yıl
İntihar etme günü gelir yaşarsın her şeyi bu kadar takma takınca ne oluyor her şey önüne mi diziliyor sabret biraz zamanı geldi mi olur her şey para kazan yine ama bitmeyecek deme paraya da güvenme
- 1 yıl
Yo 165sin kız bulamazsın demiyorum güzellik gençlik arıyorsun aldatilirsin diyorum. O genç kızda ikiyüzlü olacak. Peki sana bir soru genç güzel karın seninle aynı yaşta Kenan yıldızla tanıştı seninde paran bitmiyor. Ama Kenanda da para var hemde uzun yakışıklı seni bırakır ona gider çünkü hem sende hemde onda para var ama onda tıp boyda var sen param bitmezse birakmmaz diyorsun sürekli ama ssana diyorum ki senden daha uzun yakışıklı olan erkekle aldatır
- 1 yıl
@Edatekn abla başka çarem yok ki. 19 yaşındayım ve yaşıtım kızlar yüzüme bakmıyor. Ne yapabilirim en azından 30 yaşında 18'lik kız arama hakkım var.
Başka çarem de yok ya param sebebiyle benimle olacak kız bulacağım ya da esc.
Kısa olmak zor. - 1 yıl
Kesin gidip çok güzel kızlara bakıyorsun. Normal tipte kızları istemiyorsundur. Normal kızları kızdan saymadigindan güzeller yüzünden yüzüme bakan yok diyorsun. 30 yaşında 18lik kız sana bakmaz gülüm. Gider yaşıtı zengin erkeklere bakar. Hakkın yok yani ayıptır. 30 yaşında 30 yaşındaki kızla olma hakkın var. Sen önce güzel diye seçme kızı kimsede seni boyun yüzünden reddetmez
- 1 yıl
@Edatekn abla ne anlatıyorsun ya hipergami diye bir şey var kızlar erkeklerin %20'si ile ancak birlikte oluyor onu da dömüşümlü yapıyor. Ayrıca güzel kızlara değil ortalama kızlara yürüdüm yine reddedildim. Hiçbir kız beni insan yerine koymuyor bile.
- 1 yıl
Ay bana fenalık geldi bizim burada zayıf kısa var bayağı evli hepsi çocuğu var bunlar 25 ve üstü insanlar kimisi de 22 23 te evlendi
- 1 yıl
@tugce082000 abla dürüst olayım ben de aslında bu dediklerime pek inanmıyorum ama mantıklı geldiği için böyle olduğunu düşünüyorum.
- 1 yıl
@Edatekn öffff. Tamam abla anladık bakmazlar. Ne önerirsiniz peki?
- 1 yıl
Benle yaşıt bir kız vardı bizim bir akraba ile konuşuyordu o zaman 18 yaşını tam doldurmamıştı doldurunca bizim akrabaya kaçmıştı o da vardı 25 26 falan kıçına giyecek donu bile yoktu oğlanın tipi boyu da yoktu ama kız ona kaçıp evlendi şimdi oğulları var
- 1 yıl
@tugce082000 yani? Böyle seven bize denk gelmez be abla.
- 1 yıl
Oğlanın kötü alışkanlıkları vardı ama hırsızlık falan şimdi düzeldi tabi
- 1 yıl
@Edatekn abla ben 18 yaşımda bulamadım 1.65'im diye 25'te arkadaş çevrem falan da kalmaz nereden bulacağım Allah aşkına para lazım para money.
- 1 yıl
@Edatekn para şart hem de çok para.
- 1 yıl
@Edatekn bütün zenginler buna güldü. Hepsinin yanında genç güzel kadın var. Araştır hangisi yaşıtı ile evleniyor? Parası olan genç kız buluyor. Trump'ın karısına bak mesela. Bu sadece bir örnek.
- 1 yıl
O trumpin karısı. Sen onunla kendini bir tutma. Arzu Sabancı'ya bak kocasıyla aynı yaşta Türkiye'nin en zengini. Senin gibi sonradan görme olupta küçük karı kız kovalamaz. Düşük değer erkekler küçük kizlarin peşinden koşar sen o yaşta bile değer görmezsin bu kafayla çünkü kafan çalışmıyor zeki değilsin
- 1 yıl
@Edatekn merak etme abla zaten değer görmüyorum.
- 1 yıl
@Edatekn abla sen yazıyorsun ben yazmıyorum.
- 1 yıl
Sen kendine ver önce değer deme öyle üzülüyorum vicdan yapıyorum sonra
- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü kadınlar büyük erkek istedikleri için hem genç faktörü var diyemiyorlar ki ben yaşlı istemem genç isterim
10 Yorumla
1 yıl29 yaşındayım, 30 yaş karşı cinsin bir çoğundan 10 yaş küçük duruyorum 😂 erkeklik egosu için çıtır da çıtır arayışında olana da yollar beleş giderse ama illa ki geri dönüş yapar 😂
222 Yorumla- 1 yıl
30 yokum yalan mı söylicem Allah Allah fotokopisini mi mesaj atayım taaa buradan 😂 melek ablayla derdini melek ablayla paylaş ple. ase
- 1 yıl
O bana zaten teyze gibi durur 😂😂
- 1 yıl
Tövbe de ya yazım yanlışına senin 😂 ima etmem ben direkt söylerim yaş sorana 29 dediğime 20 saniye falan kal geliyor 😂
- 1 yıl
Bana da 22 diyen oluyor tuhaf bir şey 😂😂
- 1 yıl
Maşallah dediğini öldürüyorsan öte taraftan rahat bırakmam haberin olsun alırım bi maşallahını
- 1 yıl
Etme yav beddua yüzüm için hatim indirsin diyorum ben sen de öyle de o da kötü dua gibimsi 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Nitekim tutuyor da kapıdan girer girmez sımsıkı sarılcam'ları falan duyuyorum 🤦🏻♀️ bak bedduadan daha etkili benim dua
- 1 yıl
Tükenmişlik sendromu seninki koydum teşhisi
- Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBence bunu söyleyen kişi art niyetliligi yüksek olabilir.)) Biriyle birlikte olmak için yaştan çok kafaların uyuşması birbirinize uyum sağlamanız önemli bence.)))
02 Yorumla
Soran1 yılBen onun laf attığı insanlara düşüncelerini söyledim selam bile veremiyolar artık
- 1 yıl
İyi yapmışsın bence arkadaş. ))
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadinlar icin bu ekonomi sıkıntı 25 yas kadin 25 yas erkekle evlencek olsa aileden durumu iyi degilsedugun filsn yapamaz. Yani artik 23.23 yas bayan 30 yaşla ortalama evlenir gibi zaten 22. 23 yasindaki cocugun cebinde çay parası yok
04 Yorumla
1 yılağladığını görüyorum bu düşünceler göreceli olabilir herkes senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil hakaret edip lafügüzaf yapmana gerek yoktu madem bu şekilde düşünüyorsun o kişiden uzaklaşıp muameleni düşüncelerine göre gösterebilirdin ama acemi bir yol seçmişsin düşüncelerin nefsine yenik düşmüş
03 Yorumla
Soran1 yılAğlayan sizsiniz. Bu kişi de bu laflarından pişman olup sözde fikrimi değiştirmek için yalavaran biri. Ben herkes benim gibi düşünmek zorunda diye diretmiyorum ama siz her şeyi çıtır istiyoruz demeye bağlayan sapık çoğunluksunuz ve sizin hadsiz laflarınız bana kadar sıçrıyor. Nerde ne dediğini bilmeyen erkeklerden hoşlanmıyorum. Belli bir yaşa madem gelmiş adam gibi ağırlığını korusun
- 1 yıl
şahsıma yönelik söylediğin "çıtı istiyorsunuz sapık çoğunluk" diye bahsettiğin kişilikle alakam yok anladığım kadarıyla bu nefret ve kinin sebebi yazdıklarıma alınman olmali yoksa bu yazının başka açıklaması olamaz tanımadığın insana bu şekilde yaklaşmak hayatında sorun yaşamana sebep olabilir yarası olan gocunur. sana sakin ve sükunet dolu bir yaşam diliyorum
Soran1 yılBen de sana okuduğunu anlama yetisini yüce mevlamdan niyaz ediyorum
1 yılGenelde erkek kendinden bi kaç yaş küçüklere bakıyor evlenmek istediklerini genel bi algı var ya erkeğin yaşı kadından biraz daha büyük olmalı diye ama aşk olunca her şey değişir
02 Yorumla
Soran1 yılAşk olabilir ben zaten buna karşı değilim. Benim anlamadığım siz 33 iken kendi yaşıtınız kadınlara kart muamelesi yapmanız.
- 1 yıl
Evet bazılarımız öyle yapıyorlar ama kadınlar erkeklere göre biraz erken yaşlanıyorlar genel olarakta kanıtlanmıştır bu o yüzden olması gerek
1 yılHerşeyin farkında, gözü açık, akıllı, aklı basinda kadınlarla kısacası kişiliği oturmuş kadınlarla olmak istemiyorlar işlerine gelmiyor cunku..
16 Yorumla- 1 yıl
Klasik feminist propagandadan konan saçma çıkarımlar. Biyoloji iç güdü ve piskolojik faktörler cinsiyetlerin arasında ki farklılık ve buna bağlı eğilimler. Özetle
- 1 yıl
Tesekkurler, geçmiş travmalarindan kaynaklı, 29 yılın kadın düşmanlığını kusabildiysen yorumuma, şimdi uzaklasabilirsin..
- 1 yıl
Bilimsellik ve duygusallık 🤣🤣👍👏
- 1 yıl
Bilimsellik, duygusallık diye bana haykıran adamın kapak porografinda bin tane sırtina bıçak yemiş adam resmi var🙂 ben travma derken çok hakliymisim,☺️☺️👌🏻
- 1 yıl
Burdan yola çıkarak mı bu sonuca vardın 🤣 ben orada bir tezatı gösteriyorum. Kendimden bahsetmiyorum 🤣 varsayımı üzerinden haklı çıktığını zannetmenin ironisi 🤣👏👍
Soran1 yıl@Karayeller28 Herkesin yorumuna ekseriyetle atlamışsın yeter
1 yılDavul bile dengi dengine hele bu tipsiz dişi sapsarı yaşlı erkeklerin genç sevdası anlayın artık sizin gibi tipsiz abazanlara bakmıyoruz işimiz de olmazz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler geç olgunlaşır bu doğru doğanın kanunu 🤨. 35 yaşında abim var 25 yaşındaki benle yaşıt biriyle çıkıyor. 35 yasinda biriyle çıksa herkes kart kızla mı evlilik düşünüyorsun vs der bu normal yani
12 Yorumla
Soran1 yıl35 erkek kart değil de kadın mı kart oluyor yuh a qqq
Cevap sahibi1 yılmaalesef 🙄 30 yaşındaki kadin kartlık sınırındadır 😅 44 yaşındaki dayım 32 yaşındaki karisindan genç sjsjsj
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi sen 20lik olmamla gurur mu duydun, soru mu sordun,30luğu yerden yere vurduğunu mu sandın, çoğu anlamadı.
12 Yorumla- 1 yıl
Olmanla*
Soran1 yıl20 lik olmamla neden gurur duyayım deli misin aw 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılBu zihniyette olduğu için yaşıtındaki kişiler ona bakmıyor kimse bey1nsiz bir erkek istemez + erkekler 25 ten sonra epey çöküyor bu da bir gerçek. 25 yasında bir kız ile erkeği yan yana koyduğun zaman kızın yanında dayısı gibi durur
14 Yorumla
Soran1 yılKız zaten o yaşında bile ben yanında küçücük kalıyorum. Bu hanzolara bu özgüveni küçücük bebeler veriyor başka bir şey değil.
Cevap sahibi1 yılOnlar ergen olduğu 2 söze kanıyor o yüzden herkes yaşıtıyla beraber olmalı sen de yaşıtlarına bak 32 yaşındaki dayıyı napcaksın?
Soran1 yılİş yerindekiler ısrar etti diye kahve içmek istedim ama pişman oldum. Kendimi manipüle edilen küçük çocuklar gibi hissettim resmen. Bunu lafına kızınca da iyice batırdı zaten bir daha selam bile vermem ahaha
Cevap sahibi1 yılBırak yaşlı dayıyı ya belli evde kalmış işte yaşlı erkeklerden uzak dur
1 yılgenc kadın sevdası her erkekte var bide bu devirde 32 yaşında bekar kadın artık aşorı tecrübeli oluyor cogu bu sebepten istemiyor
03 Yorumla
Soran1 yılAnladım olabilir ama bunu gene de hoşlandığım kadının yanında kendini daha genç göstermek için dile getirmek ucubelik
Soran1 yılHoşlandığı**
- 1 yıl
o saçmalık erkekler bazen gereksiz saöma konuşup kendini ifşalıyor
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadın ile erkek arasında yaş farkı her zaman olmalıdır. Erkek geç olgunlaştığı için yaş farkı uçurum olmayacak kadar olabilir. Bana göre baş yaş farkı 7-8
00 Yorumla
1 yıl29 yaşındayım bana da küçükler yürüyor 20-30 arası hep, erkekler gencken büyüklere yaş aldıkça kendinden küçüklere yürüyor galiba.
02 Yorumla
Soran1 yılBir değişik cinsler ya bana da 20-22 arası yürüyenler oluyor
- 1 yıl
öyle 😂
Erkeğin yaşı geçtikçe güzelleşir.
Kadının güzelliği ise yaşı gençkendir.
30 yaşındaki kadınların çoğu maalesef kabak tadı veriyor.
04 Yorumla
Soran1 yılBenim gördüğüm adamın saçları dökülmeye başlamıştı bile ahaha kendinizi kandırın
- 1 yıl
o tam tersi çoğunuz 20 yaşında kel göbekli kıllısınız ama kadın her türlü kendini güzelleştirir
bunun yaşla alakası yok ben 32 yim 31 yaşında biriyle konuştum ( boş biri değildi tabi) o da olmadı. kafa yapısını geliştirmişe aynı yaş olması sıkıntı değil
00 Yorumla20 lik kızlarda kendi yaşıtlarına bakmıyor 30 luk adamlara bakıyor
36 Yorumla- 1 yıl
yoo çıtır seviyorum ben
- 1 yıl
İşte Cinsel Pazar değeri araştırmasının ortaya koyduğu sonuç (Bu arada isimlendirme bu mesele cinsellik değil) Yani cinsiyetlerin yaşlara göre çekicilik Skalası Erkekler genç olanı Biyolojik yapı İç güdüsel çekim faktörleri Bilinç altı piskolojik mekanizmalar sebebiyle Çekici bulur. Erkeğin çekici bulma yapılanması Pek çok hususda Kadının Doğurganlığına binayen çalışır. Örneğin nasıl ki fiziksel olarak kalça ve göğüs İçsel güdüde "Bu kadın iyi çocuk doğurur Çocuklarımı iyi emzirir"ALT düşünce mekanizmasıyla çekiliyorsa Aynı şekilde Genç kadını daha doğurgan algılar. İstatiklere bakıldığında 21-24 arası yani Kadınların en doğurgan aralıklarını çekildikleri ortaya çıkmıştır. Aynı sebepten ötürü 30 larda kadın değer kaybeder. Çünkü o yaşlara doğru Yumurtalar deforme olmaya başlar. Yani bu dediklerim direk olarak erkeğin kafasından geçen düşünceler değil İç güdüsel bir tepkimedir. Kadınsa tam tersi Olguna çekim duyuyor çünkü Erkekte çekildiği nitelik ve özellikler Erkeğin 30 lu yaşlarda ulaştığı şeyler oluyor. Oğlan çocuğu gibi değil Eril Erkeksi Maskülen bir görüntü ile beraber Karakter olarakta olgunlaşıyor. Bununla beraber Çoğu Erkek 30 larda Kariyerini kuruyor. Bütün bunlar bir araya gelince Erkek gençken Nal topluyor Kadın buğday ambarında Yaş ilerleyincede tam tersi oluyor
- 1 yıl
@sk_0634 Tabir değil yapılan araştırmaya verilen isim bu detaylara girsem 3-4 sayfa yazmam gerek ama baya dinamikler var buna sebep olan Banada başta garip gibi geliyordu Fakat eskiden seçimler aile zorlamasıyla olurken şimdi özgürce seçimler yapılan şu dönemde pek çok şey ortaya çıktı
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bu soru haksız olduğunu ispat ediyo. Kadınların çıldırma eşliğini biraz geri çekmek gerekir artık 😂
11 Yorumla
1 yılcanım kızlar kaldirdj bu oclarin g. tunu. artık maymun açtı gözünü morukerkolarada kimse bakmıyor
12 Yorumla
Soran1 yılSlklar bir de peşimizden koşup duruyorlar burada biz değerliyiz ayağına konuşuyorlar. Biz 35 de olsak 40 da olsak onlardan her zaman daha güzel olacağız
- 1 yıl
Kart zamparalarin genc kız avuntusu. Pedofili de bu subyancilardan cikiyor
1 yılBu tarz söylemlerin pedofililerin uydurdukları bahane olduğunu düşünüyorum ben.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYaşınız fazla değil ki Erkeklerinde 30 yaşındaki erkekte genç sayılır hem de tam tecrübe kazanmamıştır.
Genç kadınlar daha yaşlı erkeklere bakarlar bu kesin ve örnekleri var.03 Yorumla
Soran1 yılBenim söylemek istediklerime odaklanın bence çünkü ben bu kişiye göre çok gencim falan demiyorum. Tavrı yüzünden soğudum ve onun gibi düşünen birinin ortada kalması taraftayım dkfkf
Cevap sahibi1 yılTavir olarak haklısınız zaten öyle insanları kimse kabul etmezki
Cevap sahibi1 yılEn azindan sizin yanınızda söylememesi gerekir
Kişisine göre değişmektedir, herkese aynı gözle bakamayız
01 Yorumla
Soran1 yılHerhalde
Doğru olduğu noktalar var erkek geç olgunlaşıyor ve yaşlanması yavaş oluyor o yüzden 3-8 yaş daha küçük olması kadının banada mantıklı geliyor
04 Yorumla- 1 yıl
Birader yaşlanması geç oluyor derken? 😃 Ben kendi ailemdeki erkekler dışında henüz genç kalan dinç kalan kimseyi görmedim. Bizdeki de genetik bizde kadın erkek kolay çökmüyoruz. Ama yani ailem dışında tanıdığım bütün erkekler hepsi dede gibi. Hepsi eşlerinin ya da kız arkadaşlarının yanında pestil gibi. Ne evlisin ne bekarı. Hepsi de moruk oluyor 30dan önce. Hani karakter olarak geç olgunluk desen tamam bir nebze hak vereyim. Ama fiziksel olarak erkekler çok çabuk pörsüyor. Ha şu nokta var. Kadınlar erkeklerde selülit göbek filan bunlara pek dikkat etmez. Buna da katılırım. Ama erkekler çok koru oluyor 30yasinda. Şimdi bilimsel konuşma diye yazıyor herkes. Şunun da altını çizelim bilimsel olarak. Eskiden erkeklerde testosteron hormonu fazlaydı. Yeni Dünya düzeni yeni yiyecekler ile erkeklerde bu azalmaya başladı. Erkekler organik beslenmedigi sürece hep dezavantajlı olacak. Çünkü kadın yapısında zaten östrojen hormonu fazla. Yeni gıda düzeninde kendisinde çok fazla östrojen salgılanan erkekler kadınlar çok daha hızlı şekilde çökmeye başladı. Eskiden bu çökme eşit derecedeydi. Artık değil. Senden ricam bu yorumdan sonra çevrene ailene arkadaş ortamına aynı yaşlardaki kadın erkek her arkadaşına bak. Medeni durumu farketmeksizin erkeklerin çöküşte olduğunu göreceksin.
- 1 yıl
Ben nayisgly diye bir kardeşim olduğunu bilmiyorum o yüzden birader biraz yanlış bir tabir benim çevremde gördüğüm bir çok erkek tam tersi daha genç ve dinamik kadınlar daha çok çocuk ev işi çalışma doğurma falan derken fiziksel ve ruhsal olarak daha fazla çöküşte olduğunu düşünüyorum bilimsel olarakta 35 yaşını açmış bir kadın ve erkek karşılaştırıldığında bedensel yaşları arasında çok fark var istisnalar hariç
- 1 yıl
Bilimsel olarak ben de gerçekleri söyledim.
Benim abim yengemden küçük
Benim eniştem de ablamdan küçük
Yengem abimden ablam da enistemden çok genç duruyor
Kadınlar olarak ufak tefek filan değiliz
Yengelerim ve kuzenlerimin eşleri de 3 4 çocuk dogurmalarina rağmen 38 ve 40 beden genelde. Oha lan biz galiba sülalece harika genlere sahibiz 😂😂
Şaka bir yana bir daha sağa sola her tanıştığın insana dikkatli bakmanı isticem
Zaten bir tavsiye
Gözlem kısmı sana kalmış iyi geceler 🤚🏻🤚🏻
1 yılBen 25 yaşındayım benim yastakiler hepsi kart duruyor kadinlar saha genç yaşanıyor kendisini kandirsinlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 30 yaşındaki kadına 35 daha iyi erkeklerin aklı geç olgunlasiyor. Sende 30 karı göreceksin bu detayı da unutma bence :)
01 Yorumla18 yaşındayken o adamlara ağzın açık bakıyordun ama
01 Yorumla
Soran1 yılAhahaha ben onlara amca diyordum
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlar istiyor sizde kabul ediyorsunuz ama. Tek taraflı değil ki bu
Tanıdığım biri var oğlan 30 yaşında kiz 22 yaşında nişanlılar
Madem karşınız kabul etmeyin...01 Yorumla
Soran1 yılBi kahve içtik sende abartma ahaha bu düşüncede olduğunu bilseydim kahve bile içmezdim resmen kendini pazarlıyor da yaşıtı kadınları karta çıkartıyor iğrenç
Erkeklwr geç büyüyor burada bir örneği 😂😂 wtf iyi olmuş 👌👌👌
02 Yorumla
Soran1 yılYaş aldıkça m@l kalmaya devam eden bir cinsler işte
Gizli Üye(25-29)1 yıladam haklı erkeğin biyolojik saati yok. kadın 40tan sonra bile kolay kolay çocuk yapamaz o yüzden 30dan sonra kafa bozuluyor yavaş yavaş agresif, kavgacı oluyor çoğu
09 Yorumla
Soran1 yılTercih edilmeyen ezikler böyle der hep
- 1 yıl
Hayır bunu bizzat tercih edilen erkekler söylüyor
Cevap sahibi1 yılbu yıl bitmeden evlenicem. realite bu kabul etsen de etmesen de.
Soran1 yılEdilmeyenler de sağda solda biz genciz diye ispat etmeye çalışıyor
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn kendini kandırmaya devam
Cevap sahibi1 yıl@Edatekn kadınların çoğu doktor tedavisi almadan çocuk yapamıyor o yaşlarda ama erkek 55 yaşında da baba olur. evde kalmış kızlar kendini kandırmaya devam etsin bakalım.
1 yılBu böyledir yavrum, erkek yaş alınca değerlenir kadın kaybeder.
014 Yorumla
Soran1 yılAvucunu yalar değerlenir miş miş
- 1 yıl
Kadınlar olgun erkek sever, erkekler çıtır. Bu hiç değişmez sen anca kendini kandırırsın
- 1 yıl
Çöksede fark etmez, olgun.
- 1 yıl
Her erkeksiz kadın yokluktadır
- 1 yıl
çöken sizsiniz kendinizi kandırmayı bırakın
- 1 yıl
bunların gtnü çok kaldırıyorlar
- 1 yıl
onlarda parasını yiyip atıyor hâlbuki 🤣🤣🤣
- 1 yıl
aynen 😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBahsedılen sey fızıksel ıse evet dogru genel olarak, gerısı toplumsal algı 30 yasındakı erkek ıle 30 yasında kı kadına bakıs acısı aynı olmuyo ınsanlarda onun getırısıyle oyle dusunuyolar sacma sekılde
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat