1 yılMeseleyi iki perspektiften ele almak gerekiyor öncelikle.
1. Cinsellik perspektifi
2. Uzun süreli ilişki ya da evlilik perspektifi...
Mesele cinsellikse bal gibi de ilgi gösterir. Erkek için kadının yaşı, boyu, kilosu, güzelliği, aurası, eğitimi, kariyeri etkileyici bir parametre ama belirleyici bir kriter değildir. Cinsellikte erkek için aslolan karşısındaki kadının duygusal cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır.
Erkekler 18-50 yaş aralığı kadınların neredeyse tamamına doğal arzu duyar. Onlarla cinsellik yaşamaya her an hazırdır. Ama kadında hipergamik yapılanma olduğu için çok az sayıda erkeğe doğal arzu hisseder diğerleriyle maddi çıkar ya da güven ilişkisi inşa eder.
Bir kadın 50 yaşını geçse bile dişil enerjisi tamamen dibe vurmadığı sürece, fiziksel olarak tamamen çökmediği sürece erkeklerin cinsel radarında kalmaya devam eder.
Şimdi meseleyi uzun süreli ilişki ya da evlilik perspektifinden ele alalım.
ERKEKLER 30 YAŞ ÜSTÜ KADINLARLA İLGİLENMEZ safsatası erkeklerin uzun süreli ilişki ya da evlilik düşünmediği olgun kadınları kendinden uzaklaştırmak için ortaya attığı manipülatif bir yalandır.
30 yaşında bir kadın ilişki içinde olduğu erkekten bu sözü işitmişse burada mesele kesinlikle kadının yaşı değildir. Yaşantısı, mantalitesi ve erkeğine verebildiği güven duydusudur.
Yoksa erkekler 35 hatta 40 yaşında bir dul kadınla da evlenebiliyor. Esasında kimsenin sizin yaşınıza, güzelliğinize, fiziğinize, kadınlığınıza bir lafı yok. Fahriye Evcen ilk evliliğini 31 yaşında yaptı.
Kadınlar her erkeğe cinsel anlamda arzu duymuyor. Erkekler ise uzun süreli ilişki ve evlilikler bağlamında her kadına güvenmiyor. Mesele yaş değil yaşantı ve mantalite.
Bir kadının 30 yaşından sonra cinsel değeri düşmez ama toksik kadınların 30 yaşından sonra pazar değeri düşer. Bu söylediğim 20'li yaşlarda evlilik yapıp sonradan ayrılmış ya da 20'li yaşlarda evlenemese eğitimi ve kariyeri için çalışmış didinmiş kadınlar için geçerli değildir. Cinsel değer ile pazar değeri aynı şey değil.
Bir kadın ne kadar güzel ve havalı olursa olsun 20'li yaşlarında hiçbir faydalı iş ve uğraş edinmeden bekâr geçirmiş, o yıllarını bohemce harcamış, dark triad kişiliğe sahip toksik erkeklerle yaşadığı travmatik ilişkilerin ardından duygusal bir enkaza dönüşmüşse o kadında duygu ve bağlanma problemleri başlar. 30 yaşından sonra evlendiği erkekleri bile geçmişindeki dark triad erkeklerle kıyaslayıp yetersiz görür. Bu durum evlilikte erkek açısından bir güven krizi yaratır. Erkekler için kadının yaşı ne olursa olsun ister 35 ister 25 olsun. O kadının geçmişinde onlarca erkeğin DNA'sını vücudunda taşıdığına dair bir şüphesi varsa o kadınla evlilik yapmaktan kaçınacaktır.
Yukarıda zikrettiğim şeylerin çoğu erkekler için de geçerli. Bir erkek 20'li yaşlarını boş ve işsiz geçirdiyse kendine maddi/fiziksel yatırım yapmadıysa, konfor alanından ve eziklik psikolojisinden çıkamadıysa o erkek de 30 yaşından sonra patatese dönecek, saçları dökülecek ve bırakın evlenmeyi düzenli bir cinsel yaşamı dahi olmayacaktır.
Şöyle toparlayayım. Bir erkek, güven duymadığı, saygı göremediği dolayısıyla bağlanmadığı bir kadın eğer 30 yaş ve üzeriyse o kadından istediğini aldıktan sonra onu kendinden uzaklaştırmak için ""posa, omlet, yaşlı, teyze"" gibi sıfatlarla aşağılayacaktır. Eğer o kadında bir gelecek umut etseydi, evlilik hayali kursaydı ona bu sefer """sen güçlü bir kadınsın, olgun kadınsın, yıllanmış sarapsın""" diyecekti. Erkekler aynı manipülasyonu genç yaşta bir kadına da yapabilir. O kadın işine gelir, hesabına gelir evlenmek isterse ""çıtır kız ya da taze dilber"" diyecektir. Eğer erkek o kızı bir red flag olarak etiketlediyse onunla uzun soluklu bir ilişki düşünmüyorsa bir süre takılır sonra da ""ne istediğini bilmeyen ergen/çocuk"" diye yaftalayarak onu manipüle ve marjinalize eder.
Sonuç olarak; bir kadının cinsel değerini belirleyen şey yaşıdır ki bu konuda en başta da söylediğim gibi kadının en az 50'ye kadar gideri var. Bir kadının Pazar değerini belirleyen şey ise yaşantısı, mantalitesi ve geçmişidir diyorum ve bitiriyorum.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Konuyu cinsiyetçi değil hakkaniyetli ve objektif bir perspektiften yapıcı bir üslupla ele aldığımı düşünüyorum.
https://www.youtube.com/embed/LqMH7knurnQ72 Yorumla- 1 yıl
Şöyle bir benzetme yaparak konuyu özetleyeyim.
Yüksek profili, yüksek gelirli, statü sahibi, arabası olan 35 yaşında bir erkek 23 yaşında bir kadına yürüse kadın ona çapkın ve cesur erkek der ve hemen yelkenleri
Ama... Düşük profilli, kadından daha kısa boylu, orta/düşük gelirli 30 yaşında bir erkek 23 yaşında bir kıza yürüse o kız ona ya amca der ya da sapık der. Bu düşük standartlı erkek 25 yaşında bile olsa kız onu tercih etmeyecektir.
İşte mesele bu... - 1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılTam olarak doğru değil Şöyle yine gelen ilgilenen olur ancak Daha az olur sayı ve seviye düşer. Yüksek seviyeli adamlar seçenekleri olan ve kadınların aradığı pek çok şeye sahip olan O adamlar varya Onlar işte o sıra gençlerle ilgileniyor olur. Ancak olurda bu adam 30 yaşında biriyle ilişki yaşamaya karar verirse oda gönül eğlendirmek için olur sevdiğinden evlenmek istediğinden değil Yani 27 den sonra özellikle 30 lardan sonra Seçeneği olmayan nitelikleri düşük Erkekler ancak evlenme noktasında ciddi gelir. Yüksek seviyedekiler en fazla gönül eğlendirir.
22 Yorumla- 1 yıl
30 yaṣındaki kadınları siz sanırım prens philipe beziyor falan sanıyorsunuz hayatınızda hiç doğru dürüst kadınlarla irtibata geçmediğiniz için 😆😆 kadın 30undada hala güzelse ilgi hala aynı devam eder, hayat görüṣünü sarsmak istemem ama senin dediğin bakımsız ve 20sinde bile tipsiz olmuṣ olan kadınlar için geçerli çünkü onlar 30dada ilgi görmez.
Cevap sahibi1 yıl@blueangel345 Bu bir hayat görüşü değil Kısmen biyoloji ağırlıklı olarakda iç güdüsel yapılanma bilinç altı piskoloji yani ortada isteme seçme gibi iradeye dayalı bir mesele gerçekleşmiyor. Genç olan kadın daha doğurgan hissettirdiği için çekiyor Özetin özeti mesele bu
1 yılErkekler evlendigi kadına bir zaman sonra hayatının düzenleyicisi gözüyle bakmaya başlıyor artık onun için sadece ütü yapan yemek yapan evi temizleyen çocuklarını büyüten bir görevli oluyorsun seni kadın olarak görme yetisini içsel olarak kaybediyor bu yüzden dışardaki herhangi bir kadın, çirkin dahi olsa ona ilgi gösterince kendini yeniden erkek gibi hissetmeye başlıyor ve av olmaya hazır hale geliyorlar.. Kısacası kadin her yaşta güzeldir, kendisine bakıyor ve kendisini yetistirdiyse, cinsel anlamda bunu taçlandıriyor.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılO erkekler hep ṣu red pillci O.. Ç yüzünden öyle konuṣuyor. Hepsinin beynine iṣlemiṣler. 30 yaṣındaki kadını kendini kakalayacak saf erkek arayacı olarak adlandıdıyorlar. Yani bu kadın 20li yaṣlarında (onların değimi ile prime döneminde yani :)) ) her erkekle yatmıṣ kalkmıṣ olan birisi oluyormuṣ genellikle- baktı yaṣ geçiyor hemen erkek bulayım diye panikleyip erkek arıyormuṣ ve bu yüzden erkekler bu oyuna gelmemeliymiṣ 🤣🤣🤣 hayatımda okuduğum en -3 IQlu yazıydı. Bu beyin emcükleyen saçma yazıya karṣı gelirsende sen erkekleri beta yapmaya kalkıṣıyormuṣsun alfa olmalarına engelmiṣsin 😆😆 Ama daha devam ediyorlar; 35 40 yaṣındaki bir erkeğin bile prime dönemi yaṣadığını bu yüzden 20 yaṣındaki kadını tavlayabileceklerini söylüyorlar. Yani kafalarına -kadın nekadar genç ise- sen o kadar değerli bir erkeksin düṣüncesini kodluyorlar. Senin spermin o kadar değerli ki yaṣ geçmeden sağlam gen olan "genç ve güzel" kadınlara harca. Haliyle erkekler artık leonardo di caprio gibi 25 yaṣını geçen kadınlara teyze muamelesi yapmaya baṣladı kendi tiplerinden bi haber yaṣayarak. Napsın 30undan sonra kadın artık yalnız yaşayacağım kimse beğenmez beni diye hayatına son mu versin? veya 50 60 yaṣındaki erkeklerle mi beraber olsun? nekadar iğrenç kafa yapısına sahip oldular bunlar cidden erkeklerden artık midem bulanıyor.
28 Yorumla- 1 yıl
Kalitesiz değersiz bir kadın 23 yaşındaysa değerli erkekler onlarla sadece günübirlik ilişki yaşar. Konu evliliğe geldiği zaman onu ergen kezban olmakla suçlar. Eğer kaliteli bir kadınsa ya da erkek ona değer verdiyse taze dilber gözüyle bakar.
Kalitesiz değersiz bir kadın 33 yaşındaysa yine sadece obje gözüyle bakılır. Mesele ciddiye bindiğinde erkek ona ""yaşlı teyze, posa, omlet""" gibi iğrenç sıfatlar takar. Eger kaliteli bir kadınsa ya da erkek ona değer vermişse bu sefer """ olgun, güçlü kadın, yıllanmış şarap""" diyecektir.
Görsel maddi sosyal açıdan yüksek değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona playboy gözüyle bakar. Orta/düşük değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona amca gözüyle bakar. Bu erkek eğer 25 yaşındaysa da kız ona bu sefer çocuk gözüyle bakar.
Aslında mesele hiçbirimizin yaşı değil. Kim olup olmadığımız ya da neyi başarıp başaramadığımız... Bu iki cinsiyet için de geçerli...
Kadın erkek ilişkileri siyaset gibidir. Zamana ve kişiye göre değer yargıları oluşturur. Yani dün dündür bugün bugündür mantığı... - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı Sen kimsin ki bana değersiz ve kalitesiz imasında bulunuyorsun? beni tanıyor musun hayır ! ben red pillcilerin canımsın düṣüncesini yazdım sadece. Sende aynı görüṣteysen sende öylesindir. Insan önce kendine bakmalı kaç kuruṣluk insanım diye.
- 1 yıl
@blueangel345 Ben sana bir şey ima etmedim. Yorumumun senle ilgisi yoktur. Ben seni tanımıyorum sen de beni tanımıyorsun.
Senin eleştirdiğin Red Pill görüşleri değil Red Pilli g.. ünden anlamış loser erkeklerin görüşleri...
Ben kuruşluk liralık dolarlık biri değilim. Ben insanım insan. İnsanın değeri parayla ölçülemez. Benim hakkımda çıkarım yapmana gerek yok. Çünkü senin benim hakkımda ne düşündüğünün bir önemi yok. Çünkü birbirimizi tanıyoruz. - 1 yıl
@blueangel345 Kızmadan önce soruya yazdığım görüşü okusaydın keşke. Olaya cinsiyetçi değil tamamen objektif bir çerçeveden ele aldığımı görürdün.
- 1 yıl
*tanımıyoruz
- 1 yıl
@blueangel345 Bütün mukaddes değerlerim üzerine yemin ederim ki yorumumun hedefi sen değilsin.
Eğer istemeden bir yanlış anlamana ve yanlış anlamana kırılmana sebep olduysam da senden özür dilerim. Bu yorumda asla ve kata kötü bir niyetim yoktu. Meseyi geniş bir perspektif ve objektif çerçeve içinde her iki cinsiyet açısından ele aldım. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı Tamam kardesim kusura bakma asil ben özür dilerim yanlis okumuṣum biraz fevri davrandım sanırım. Ben özür dilerim kalbini kirdiysam. 🌹
- 1 yıl
@blueangel345 Estağfurullah arkadaşım önemli değil. Asıl ben kendimi doğru ve kısa yoldan ifade etme konusunda yetersiz olup uzun yazılarla yanlış anlamaya sebebiyet verdiğim için vicdanen oldukça muzdarip duruma düştüm.
Fikret, hayatında hiçbir kadını yaşından ya da fiziksel özelliklerinden ötürü hor ve hakir görmemiştir.🥀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılBen olgun kadın severim tabi ki de
00 Yorumla
1 yılErkeklerin en çekici bulduğu kadın yaş aralığı kadının en verimli olduğu dönemdir. 18-25 yaş aralığıdır bu da. 25 yaş üstü kadının da erkeklerle başarılı olma ihtimali var ama çok fazla şey koyması lazım masaya. Çok daha itaatkar, kadınsı, dişil enerjisi yüksek ve seksi olması lazım. Erkeği domine etmeye çalışan erkeksi bir tipse o kızın hiçbir şansı yok karşımda, yaşı kaç olursa olsun. Kadında büyük yaş dezavantajdır ama işin sonu değildir. Ama dediğim gibi işi çok daha zor. Hata yapma lüksü yok fazla
26 Yorumla
Soran1 yılParan yoksa 18 25 yaş aralığı seni ne yapsın
Soran1 yılGenç kızlar erkekte paraya bakar
- 1 yıl
Paraya bakmayan kızlar da var. Biz erkekler sevilmek isteriz. Bizi paramız için seven kızlar aslında bizi sevmiyor demektir. Ben kıza bir kuruş bile vermem. Asla hesabını da ödemem. Kız altıma yatmalı ve beni mutlu etmeli.
Soran1 yılAklı olan sana bakmaz o zaman
Soran1 yılAnca akılsız kızları götürürsün bulursan tabi
- 1 yıl
Patavatsızlaşmaya ***başladın
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKadın erkek gençken büyüklere halk dilinde olgunlara belirli yaştan sonrada gençlere ilgi duyar. Erkeklerlerin 30 yaş ve üzeri kadınlardan çekinme sebebi kolayca herşeye inanmamaları tabiri caizse kolay lokma olmaması genç kızlar 30 yaş üstüne dayı diye hitap eder onlarda intikam alacağız diye 30 yaş üstü kadınlara teyze der lafın kısası millet boş bogazlik edecek cümleleri bulur
21 Yorumla
Soran1 yılEn iyi cevap
Maalesef bence 30 yas ustu erkekler gencleri sadece cinsellik icin kullaniyorlar 34 35inde bir erkegin bir 20 yasinda kizla arasinda ne gibi ortak noktalari olabilirki ciddi bir iliskinin yurumesi icin? Zaten 20 nin alti kesinlikle uzak durun yanarsiniz. Cogu evlenmek istemez yasca cok kucuklerle. Bana bunu bi adam bile soyledi. Aslinda toy buluyorlar, guvenmiyorlarda cunku genc kizlar daha herseyi gormemis ve bir cogu ilgi pesindeler.
20 Yorumla
1 yılYa evet erkekler 30 yaşından büyük kadınlara ilgi gösterebilirler. Yaş, ilgi ve çekim faktörlerini belirleyen tek kriter değildir. İnsanlar, kişilik, zeka, mizah anlayışı, ortak ilgi alanları ve duygusal bağlantılar gibi birçok farklı nedenden dolayı birbirlerine çekilebilirler. 30 yaşından büyük kadınlar, genellikle daha olgun, kendine güvenen ve ne istediğini bilen bireylerdir, bu da birçok erkek için çekici olabilir.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yıl30 35 aralığında olup başarılı ve eli yüzü düzgün erkekler evlenmek için kendi yaşıtlarına ilgi göstermeyebilirler. Bunda anormal bir durum yok. Çünkü erkek eğer üzerine düşeni yapmışsa o yaşa geldiğinde en değerli zamanlarına erişmiş olur ve daha genç kadın bulabilir.
Ha 30 yaşını geçmiş kadına kimse bakmaz demek değildir bu. Eğer belli bir kalibrede erkek istiyorsa tek yapması gereken yaşıtı olan erkekleri takıntı yapmak yerine yaş skalasını biraz daha yükseltmek olmalıdır.
19 Yorumla- 1 yıl
İşte sahneye çıktı Hatun Red Pill. Tebrik ederim. Son noktayı koydun Hatun Red Pill.🤣🤣🤣😂😂😂😅😅😅🥳🥳🥳🥳🥳🥳👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
- 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill Soruya yazdığım uzun bir görüş var okudun mu?
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı evet onu okuyup aşağıda sana yorum yazdım zaten. Direkt kendi görüşüne yazacaktım ama yoruma kapatmışşın o yüzden aşağılarda başka birine yazdığın yorumun altına ekledim
- 1 yıl
Ayrıca bu kadınlar neden bu kadar gereksiz yere kuduruyorlar anlamıyorum. Biz zaten genelde hep daha büyük erkeklerle ilgileniyoruz. Yaşımızın ilerlemesi durumunda da daha büyük erkekler giderek azalacak tabi ki. Bizden küçükler ya da yaşıtlarımızın bakmayacak olmasının ne önemi var onu anlamıyorum. Biz zaten küçük erkek istemeyiz kolay kolay.
Hele ki konu evlilikse tek tük taliplerinin olması daha isabetli seçim yapmanı sağlar. Çok fazla seçenek çok kafa karıştırır. Ama bunların derdi evlilik ve düzgün hayat değil anladığım kadarıyla. 70 yaşında bile büyük küçük butun erkekler bunlara uyduluk yapsın istiyorlar herhalde - 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill Bu meseleyi kendine büyük dert ya da dava edinen tiplerin derdi tabi ki evlilik değil. Onların derdi erkeklerle sidik yatıştırmak.
Diyorlar ki """Siz 35 yaşında para kazanınca 23 yaşında kızla evleniyorsunuz. Biz de 35 yaşında kendi paramızı kazanıp 23 yayında genç bir erkekle eğleniriz seks yaparız."""" diyor. Halbuki 23 yaşında bir erkeği kendi yaşıtı kızlar bile çocuk gibi görüyor. Erkeklerin en yalnız olduğu dönem 20'li yaşlar. Black Pillcilerin yüzde 99'u 20'li yaşlardaki erkekler... Buralarda soru açıp BOYUM KISA, TİPİM KÖTÜ diye ağlayan aptalların neredeyse hepsi 20-25 yaş arası genç görünümlü çoluk çocuk...
35 yaşında aklı dengesi bozuk olmayan hiçbir kadın bu kadar 23 yaşında bu kadar çocuk beyinli adamlarla gezip tozmayı, seks yapmayı ya da sevgili olmayı düşünmez. 20 yaşında bir kız yetişkindir ama hiçbir erkek 25 yaşından önce mental olarak yetişkin değildir. - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı
Yahu düşünse bile bunu bir başarı olarak görmez. 20li yaşlardaki erkekler 40 yaşındaki kadınlara bile milf seviyoruz bahanesi ile kendileri koşuyorlar zaten.
- 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill Bu 20'lik bebeler de kendini kandırmayı ne kadar seviyor. Kendi yaş grubum kızlar beni iplemiyor. O yüzden 40 yaşında ilgi budalası dullar bize son çare oluyor demiyorlar da milf seviyoruz diyorlar sevsinler sizi.🙄
Erkek için milf tutkusu diye bir şey yok. Mesele cinsellikse kadının yaşı boyu kilosu güzelliği aurası eğitimi kariyeri çok da önemli parametre ya da belirleyici olmazsa olmaz kriterler değildir hiçbiri. Bir erkek için aslolan karşısındaki kadının duygusal cinsel anlamda ulaşılabilir olmasıdır. 40 yaş üstü de kadın popülasyonu içinde cinsel açıdan en rahat ulaşılabilen grup.
Cinsel değer ile pazar değeri aynı şey değil. Bir kadının 35 yaşından sonra evlilik konusunda seçenekleri her ne kadar kısıtlı gibi görünse de bir kadın en erken 60 yaşına kadar erkeklerin cinsel radarında kalmaya devam eder. Erkekler 18-60 yaş arası bütün kadınlara doğal arzu duyar. Dolayısıyla milf tutkusu diye bir şey yok. Erkek herhangi bir yaş grubu ya da herhangi bir milletin kadınını daha çok önemsemiyor. Erkek, sadece kendisine seksi yaşatacak kadını idealize ediyor kafasında. Biz sizin gibi hipergamik varoluşlara sahip değiliz. Bizde cinsel seçicilik yok.
Allah aşkına Rus kadınları gelip Alanya'da bizim Türklere vermese hangi erkeğin umrunda olur Rus kadını.
Erkekler ulaşılabilirliği olan kadınlara tutkuludur. Kadınlarda korelasyon tam tersidir. Siz ulaşılması nispeten zor, seçenekleri, kriterleri olan cool, alfa tipleri kovalıyorsunuz daha çok... - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı
''Allah aşkına Rus kadınları gelip Alanya'da bizim Türklere vermese hangi erkeğin umrunda olur Rus kadını.
Erkekler ulaşılabilirliği olan kadınlara tutkuludur. Kadınlarda korelasyon tam tersidir. Siz ulaşılması nispeten zor, seçenekleri, kriterleri olan cool, alfa tipleri kovalıyorsunuz daha çok...''
Burada sistemin ters işlemesi de kadın erkek farklılığından kaynaklı. Çünkü kadın doğada zaten seçen taraf olduğu için erkek bir kadın tarafından seçilince kendini o kadın için değerli hissedebilir. Ama kadınlar ancak alternatifi olan erkek tarafından seçilirse gerçekten istendiğini düşünür.
Bu aslında sizin için de geçerli. Genç güzel bir kadının seçenekleri daha fazla olup sizi seçerse gerçekten size arzu duyduğu içindir. Yaşı ilerlemiş bakımsız geçmişi travmatik kadın ise toplum baskısı yüzünden ilk gördüğü il evlenmek isterse bu da aynı şekilde erkeği irrite eder. Halbuki o kadın green flag olan 30 yaşına temiz başarılı kültürlü dişil enerjisi yerinde bir şekilde giren, evlenmek için de akışına bırakan ve mantıksız kriterler yerine kendi profiline uygun kişilerden yana beklentiye giren biri olsaydı kendi yaşıtları onu seçmese bile en azından saygı duyardı. - 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill
"""Halbuki o kadın green flag olan 30 yaşına temiz başarılı kültürlü dişil enerjisi yerinde bir şekilde giren, evlenmek için de akışına bırakan ve mantıksız kriterler yerine kendi profiline uygun kişilerden yana beklentiye giren biri olsaydı kendi yaşıtları onu seçmese bile en azından saygı duyardı.""""
Böyle bir kadının yaşının bir önemi yok. 40 yaşında da bu niteliklere sahip bir kadınla evlenmek için kuyruğa girecek onbinlerce erkek vardır. Ama o kadının hipergami çıtası oldukça yukarıda olacağı için onbinlerce erkeğin içinde görsel maddi sosyal anlamda kendi kriterlerini karşılayacak erkek sayısı bir elin parmakları kadar bile olmayacaktır.
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
1 yılİşte bu çok geri de kalmış bir şey eskiden 30 yaş dendiği zaman anne modülü çoluklu çocuklu kendinden geçmiş kadın görseli belirirdi kafalarda ama şimdi devir değişti hatta ben genel olarak yeni nesili bakımsız ve kilolu görüyorum 37 yaşındayım evli ve bir çocuk annesiyim gören 26-27 sanır insan kendini sevip kendine bakıyor sporunu yapıyor ise ve genetik faktörlerde var tabi konunun yaşla alakası olmuyor takılmayın bu kadar👍🏻
10 Yorumla Erkekler asıl değerini (tabii farkındaysa) 30'undan sonra görmeye başlar.
Kadınlar ise genellikle 30'undan sonra rağbet görmezler.
Bilirsiniz, biz biyolojik olarak sizden daha geç olgunlaşabiliriz.
Ancak her iki tarafın da 40'ından sonra benliğine geldiği olgunlukla beraber farkları kapanır.
Bu yüzden genellikle en düzgün ilişkiler geç başlayan ilişkiler olur.
Aşağı yukarı herkesin yaşayacağı hayat bellidir. Fazla kasmayın.10 Yorumla
1 yılKişiye göre değişmekle birlikte erkeğin yaşı kaç olursa olsun odak noktası 18-45 bandıdır. Bu sanırım evrimsel bir şey, doğurganlıkla ilgili olduğunu düşünüyorum. Yaş ilerledikçe erkeğin ilgisi azalır. Bu yaklaşım doğru mu dersen gerçekten bilmiyorum. :)
11 Yorumla- 1 yıl
Bemim degil
Gizli Üye(25-29)1 yıl24 yaşımda 30 yaşındaki eski sevgilim eşinden yeni boşanmış daha 1 gün bile olmamış kendi yaşında bir kadınla aldattı 🙂 erkeklerin tek ihtiyacı cinselliği karşılayabileceği bir kadın yaşla felan alakası yok (bu karektersiz erkekler için geçerli)
48 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee 5 yıllık sevgilimdi nasip benim başımdan sadakatsiz bir insan gitmiş oldu ben kazanç olarak görüyorum 🙂
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee giden 5 sene olsun hiç önemi yok geleceğim gitmedi onunla şükür
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee 25
Cevap sahibi1 yıl@Sortieee 🙄
hayaller paris hayatlar bayburt, bu doğru bir önerme gerçekten de 30 yaşından sonra kadınlar yaşlanmış oluyor ister sevinin ister üzülün fizyoloji gerçektir ve sağlıklı yaşamak için sürekli spor yapan kaç tane kadın tanıyorsunuz? hayata daha genç (dinamik) devam edecek enerjide 30 yaşından büyük kaç kadın tanıdınız. herkes kendi düzenini kendi kurup o rayda yürüyor...
00 YorumlaCPD (cinsel pazar değeri) araştırmasında zaten bilinen bir konu Değerli yüksek kademe seçenekleri olan adamlar 30 lu yaşlarda gençlere odaklanırken Düşük seviye nefes alsın yeter modunda tercih edebilir. Tam olarak bu yani 30 yaşında kimse bakmaz değil Kadınların istediği o Adamlar onlara değil gençlere bakar. Olurda yuksek seviyeli adam gelirse oda ciddi değildir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişir.
Medeni durum ile ilgili değil.
Hayata bakışı, neye gerçek, neye doğru dediğiniz ile ilgili.
Özgürlük adı altında herşeyi yapabileceğini düşünen ve yapan bir kesim var.
Yaşımdan büyük biriyle ilişki de yaşamış olduğumu göz önünde bulundurursam yaşla da ilgisi yok.
Ne istediğinizi bilmekle alakalı.
İstediğiniz şey neyse , ne söylediğinizin hiçbir hükmü yok.
Yaptığınız yanlış olduğunu bilseniz bile yanlış yapmaya devam ediyor insan.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl31 yaşındayım herkes beni 25 sanıyor 😊
Sevgililerim de hep kendimden küçük denk geldi 😊
Hayat arkadaşım da benden küçük çıktı
Hem de 3 yaş 🤭🤭85 Yorumla- 1 yıl
24 yaşım bende küçük severim 🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBen aslında öyle takıntı yapmadım hiç. Sadece uzun ve yakışıklı ilgimi cekiyordu. Ama nasip işte hep küçük denk geldi. Yanımda da uzun ve iri duruyorlar. Ben de uzun boyluyum ama hep 190 üstü seçtim yanıma yakışsın diye
Boy dışında yaş konusu gerçekten hiç takmadım
Nasip nerden gelir hiç belli olmuyor- 1 yıl
Bana da şöyle geliyor benden küçük olan erkekler daha güzel sever gibi
Cevap sahibi1 yılAy biliyo musun gerçekten öyle hissediliyor
Kadın gibi kadın hissediyorsun
Sevgileri daha masum ve erkeksi geliyor bana- 1 yıl
Bende böyle düşünüyorum benden büyükler 30 falan masum gelmiyor bana
Gizli Üye(18-24)1 yılMühendisim ama sağlığa da ilgim var: Erkeklerde testosteron seviyesi giderek azalır bu da çocuk oluşumunu etkiler. Kadınlarda belirli yaşa kadar doğurganlık düşmez bile. Sonra düşer. Orana bakarsan erkeklerin verimi giderek azalırken kadınların belirli bir yaştan sonra düşüyor bunlar da 45 ler 50 ler erkeklerde bu düşüş 25ten sonra bilgilendirme bitmiştir.
34 Yorumla- 1 yıl
Evli misin peki
Cevap sahibi1 yıl@Hassas_Dokunuşlar sugar mommy arıyorsan sıraya gir
- 1 yıl
Sıra bana gelecek mi peki 🤔😂
Hayır, öyle bir şey söylenemez. Kimi kadınlar 30-35 yaşına gelmiştir ama hâlâ dipdiridir, fittir, 20'lik kızlara taş çıkartır. O yüzden sağlığına, sporuna dikkat eden her kadın çok güzeldir ve beğenilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlakası yok. Kendimden 10-15 yaş büyük bir milfle dost hayatı ve sevgililik hayalimdi. Ama o körpe erkek yaşını geçiyorum artık. Normalde de hiç ilişkim olmadı zaten de neyse. Bu arada evlilik için dediğin doğru olabilir ama 40'lı yaşlardaki erkekler 30'lı yaşlardaki kadını seçer genelde zaten.
00 Yorumla
1 yılHer bitli fasülyenin bir kör alıcısı olur merak etmeyin.
51 Yorumla- 1 yıl
Muhteşemsiniz Efendim 🙏
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yıllafı uzatmanın ya da gevelemenin hiç alemi yok
bu işin perspektifi şu su bu su olamaz olmamalı olmaz zaten de
kadın her yaş diliminin tadı pekala da doya doya çıkartabilir çıkartmalıdır da
10 Yorumla
1 yılGönül eğlendirmek veya cinsellik için yine gösteren olurda Ciddi düşünen çok az olur. Ama Erkeğe göre değişir tabi Seçeneksiz sünepe damsalak nefes alsın yeter ki gurubu olsa olsa anca ciddi düşünür. Geri kalan olsa olsa tek geceye kadar.
00 Yorumla
1 yılKarşıdakinden beklentiyle alakalı. Olgun kadınlar bana göre daha eğlenceli daha akıllı oluyorlar. Bu yönden ben gençlerden uzak duruyorum, Çok çocuksu hatta aptalımsı oldukları için.
10 YorumlaKanka 30 yaşında mısın büyük müsün bilmiyorum da böyle şeylere takıp sıkma canını öyle bir şey yok kişiden kişiye değişir bazıları öyledir ama herkes aynı değil benim sevdiğim kız 30 yaşından büyük de olsa 40 yaşında da olsa yine gözümde aynı olur İlgi gösteren çok olur ama ilgi göstermeye meraklı olanlara da dikkat et derim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Bence hayır insan yaşlandıkça olgunlaşır. Ve çocuksu duygulardan uzak durmak ister o yüzdendir ki olgun kişiliği oturmuş insanlar tercih edilir.
10 Yorumla
1 yılBu zevk meselesi. Her yaşın ayrı güzelliği var. Mesela, 30 yaş üzeri kadınlar benim daha çok ilgimi çekiyor. Bazı tanıdıklarımda genç kadın seviyor. Tamamen kişisel
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sizden kucukss erkek hoşlanır engel değil. Ama ciddi düşünmeye gelinxe kendilerinden küçük kadın bakıyorlar..
29 Yorumla- 1 yıl
Rose Hanım bu lafı eden hemcinslerim boş yapıyor. Bu lafı eden hemcinslerim için konu cinsellikse 50 yaşında kadın bile bir erkeğin radarına girebilir.
Ama mesele uzun süreli ilişki ya da evlilikse güzel ve feminen buldukları kadın 35 yaşındaysa OLGUN KADIN YILLANMIŞ ŞARAP derler. 25 yaşındaysa TAZE DİLBER derler.
Çirkin bulduğu ya da çok maskülen gördüğü bir kadın 35 yaşındaysa YAŞLI TEYZE derler. 25 yaşındaysa ne ERGEN KEZBAN derler.
Görsel maddi sosyal açıdan yüksek değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona playboy gözüyle bakar. Orta/düşük değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona amca gözüyle bakar. Bu erkek 25 yaşındaysa da kız ona bu sefer çocuk gözüyle bakar.
Aslında mesele hiçbirimizin yaşı değil. Karşı tarafın bizi bir birey olarak kafasında nasıl konumlandırdığı... - 1 yıl
Ben onu şöyle düzelteyip bu ülkede 40 yaşında kaliteli değerli güzel bir kadına ciddi gözle bakacak 30-35 yaşında binlerce erkek var Rose Hanım.
Ama gelgelelim ki kadınlar evrimsel olarak daha çok kendi yaş grubu ya da kendinden 5-6 yaş büyük erkekleri daha olgun daha maskülen ve kendilerine daha denk buluyor.
Ben 40 yaşında kaliteli değerli hanımefendi güzel bir kadına ciddi gözle bakabilirim ama 40 yaşında bir kadının bana ciddi gözle bakma ihtimali benim iddiadan 1 milyon TL tutturma ihtimalimden bile düşük.
Kadınlar kendinden yaşça küçük erkekleri ya çocuksu ya da fazla feminen gördüğü için sevgili ya da eş adayı olarak görmüyor maalesef.
Rose Hanım doğada seçen taraf kadındır. 35 yaşında hiçbir erkek 25 yaşında kızı kolundan tutup ilişkiye zorlamıyor. 35'lik erkek yüksek değerliyse onunla sevgili de oluyor hatta evleniyor ama aynı 25 yaşında bir kız orta/düşük değerli 32 yaşında bir erkeğe abi ya da amca gözüyle bakıyor. - 1 yıl
*35'lik erkek yüksek değerliyse kız onunla sevgili de oluyor hatta evleniyor ama aynı 25 yaşında bir kız orta/düşük değerli 32 yaşında bir erkeğe abi ya da amca gözüyle bakıyor.
- 1 yıl
Ne güzelde açıkladınız öyle Fikret bey
- 1 yıl
@seçimkurbanı Teşekkürler beyefendi. O sizin güzel bakışınız.
- 1 yıl
Saçmalama bro ne diyorsun sen kadının kadın olduğu en güzel donemde ki kadın arzulanmaz ilgi gosterılmez mı ya :O a aa ben şok bebişko delimisin :D
00 Yorumla
1 yılTürkiye'nin en yakışıklı erkeği olan Kıvanç Tatlıtuğ kendisinden 7 yaş büyük bir kadın olan Başak Dizer'le evlendi. Evlendiklerinde Başak Dizer 39 yaşındaydı. Her şey nasip ve her şey kader. Kimsenin kafanızı asılsız şeylerle bulandırmasına izin vermeyin.
00 Yorumla
1 yılİlgiden kastın nedir ona gir değişir.. normal biri ilgi duyabilir ama derdi seks olan her yaşa ilgi duyar yeterki onlara seyty olsun.. beyinleri öyle çalışıyor çünkü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBen Singapurda 50 yaşında bir Çinli kadın gördüm şarap gibiydi ve beni kesti kadın sen düşün.. asyalılara benziyorum ve annem Asyalı değil tabi kadın şaşırdı.🤣🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Turist olmak Singapurda ayrıcalık zannetmeyin önüme komodo ejderi çıktı Singapur hayvanat bahçesinde😀😀😀
Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. erkeğin yokluğuna bağlı o, cinsel hayatı bol olan , bir erkeğin tercihi değildir onlar.. Çünkü duygusal tatmin ederler değer görürsünüz ama cinsellik üzgünüm fizik izin vermez..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKişisine göre değişir ama genelde yaşı küçük erkekler yaşı büyük kadın ister. Yaşı büyük olan da genelde küçük istiyor 🤔. Bir kısımda bunlardan bağımsız kişiliğe ve karaktere bakıyor.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. Erkeğin de kadının da ilişkide en çok istediği şey huzurdur. Huzur da ne istediğini bilen bireyle mümkündür. Ne istediğini bilmek de yaş almakla mümkündür. Onun için olgun kadın candır 😁
00 Yorumla
1 yılBazı kadınlar, 30'lu yaşlarına geldiklerinde daha çekici olurlar. Tabi ki spor ve beslenmelerine dikkat ediyorlarsa. Güzel bir yüzleri varsa 20'li yaşlardaki çok sayıda kıza taş çıkartırlar.
00 YorumlaSen işine gelmeyen bütün yorumlarda laf sokmuşsun da senin yaşın kaç? bak 45 yazıyor ords 40 üstü yazmaya mı utandın?
07 Yorumla
Soran1 yıl28im kudur
Soran1 yılAbaza gibi bütün yorumlara mı baktın
Soran1 yıl2 yıl kaldığı için sormuş olabilir miyim acaba beyinsiz mahluk? Ayrıca sana açıklama yapmak zorunda mıyım sen kimsin ki
Soran1 yılSenin iflah olmadığın gibi mi 😂😂 hadi işine bak mal
Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Valla gösteririz. Neden göstermeyelim çünkü ve 30 yaş genç sayılır artık. Ki bir sürü kadın kendine bakıyor artık o yüzden yaşlar iyice sayıdan ibaret olmaya başladı benim için
01 Yorumla- 1 yıl
Sonunda Senin gibi düşünen gördüm artık ölsem de gözüm açık gitmez 🤨🤣🤨
1 yılBenim için problem yok. Doğurganlığını devam ettiriyorsa o kadın otuzlu yaşların içinde daha da tecrübeli olur. 37 yaşında biri olarak yazıyorum tabi bunu..
00 Yorumla
1 yılSoruyu hangi yaş grubuna soruyorsun, genel mi yoksa 30 yaş altı erkekleri mi kast ediyorsun mesela? Bide sorun çok yüzeysel değil mi? Ayrıca çok öznel bir konu bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl23 yaşındayım 24 yaşındaki sevgilim 32 yaşındaki kadınla aldattı beni
53 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
- 1 yıl
Bende 33 yaşındayım bence yapabilirsin sende 😉
- 1 yıl
Demekki kadında tecrübe varmış
Gayet de gösterirler, gömme bizi 😂 bana gösterilen ilginin haddi hesabı yok
31 Yorumla- 1 yıl
O zaman çok yazık olmuş erkeklere hayallerin den edildiği için
1 yılErkeğin kaç yaşında olduğuna bağlı. Ben 30 yaşımdan sonra ilgi gördüm
33 Yorumla- 1 yıl
***Daha fazla
- 1 yıl
Nasıl yani
Gizli Üye(30-35)1 yılBen biriyle tanıştım onu 27 sanıyordum o da beni 23 falan sonuç o 23 yaşında bende 30 😅
Ben yaşımdan küçük olan erkeklere hiç ilgim yoktu hala inanamıyorum çünkü çok iyi anlaşıyoruz.30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılKadını kuluçka makinesi gibi gören zihniyetsizlerin bakış açısı o. Kadını doğurganlığıyla seçiyolar hayvan pazarı sanki mübarek
10 Yorumla 30 yaşındaki kadına ilgi gösterilmesi çok da önemli değildir ya çünkü onlar zaten o yaşta ne isteyeceklerinden emindir ve filtresiz herşeyi net görür
12 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏🙏👏👏👏👍👍👍 İmza
- 1 yıl
Aslında mesele ne erkek ne de kadın için yaş değil yaşantı ve mantalite yönüyle kaliteli insan olmak.
Yoksa kalitesiz değersiz bir kadın 23 yaşındaysa değerli erkekler onlarla sadece günübirlik ilişki yaşar. Konu evliliğe geldiği zaman onu ergen olmakla suçlar. Eğer kaliteli bir kadınsa, erkek ona değer verdiyse taze dilber gözüyle bakar.
Kalitesiz değersiz bir kadın 33 yaşındaysa yine sadece obje gözüyle bakılır. Mesele ciddiye bindiğinde erkek ona ""yaşlı teyze, posa, omlet""" gibi iğrenç sıfatlar takar. Eger kaliteli bir kadınsa ve erkek ona değer vermişse bu sefer """ olgun, güçlü kadın, yıllanmış şarap""" diyecektir.
Görsel maddi sosyal açıdan yüksek değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona playboy gözüyle bakar. Orta/düşük değerli bir erkek 35 yaşındaysa 25 yaşında bir kız ona amca gözüyle bakar. Bu erkek 25 yaşındaysa da kız ona bu sefer çocuk gözüyle bakar.
Aslında mesele hiçbirimizin yaşı değil. Kim olup olmadığımız ya da neyi başarıp başaramadığımız...
1 yılYooo... Bazi olgun kadınlar harbiden cok çekici oluyor. Daha bu akşam gördüm. Olgun ama cildi, elleri, fiziği çok iyiydi ❤️
10 Yorumla
1 yılAlakası yok, her erkek kendi yaşına uygun kadını tercih eder. Ama bir kadının en güzel yaşları 30-40 arasıdır 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl30 yaş aslında genç bir ancak eğer erkek evlilik niyetinde ise 1. bu yaşa kadar her şeyi yaşamıştır benden önce cinsel ilişkisi olmuştur diye uzak durabilir. 2. Kadınlar erken çöker derler yani böyle bir görüş var toplumda 3. 30 dan sonra çocuk doğurmak zorlaşır doğurganlık azalmaya başlar ama artık 40ın da doğuran var. Yani bunlar etken
00 Yorumla
1 yılYok bee ben genelde 30 yaş ve üzeri kadınlara ilgi gösteriyorum hep. Sonuçta üzüm ne kadar kırışırsa tadı da o kadar tatlı olur jdjwjx
00 Yorumlagneline ilgi gösterilir çok azı bakımsızlıktan dökulur 45 yasında gibi durur 30 olsada onlara gösterilmez sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu an konuştuğum bir kız var. Ben 30 o benden 8 ay küçük bu kafamı karıştırıyor. Çocuk doğracak çökebilir. Seviyor muyum orta derece flörtüz. 24 25 yaş kız nereden bulum
01 Yorumla
Soran1 yılUmarım bulamazsın
1 yıl30 yaşını geçen kadın kendine iyi bakmıyor ise çabuk yaşlanma sürecinde gözükür ve 30 yaş üstü kadın birey olarak kendisini bilir ezdirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik yoksa ister 22 lik piliç ol ister 35 lik teyze... Harcanıcak zamana ve emeğe deymez bizim açımızdan. Özellikle 35 teyzeler de Cinsellik yoksa aldatmak hak olmuştur.
02 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yaşadığıma pişman ettiniz keşke bakire kalsaydım bu yaşa kadar
Cevap sahibi1 yılKalaydın sanki zorla ırzına geçen mi oldu... sen de zevk almamışsın gibi yan çizmen de çok ahlaksızca bir hareket...
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır yok öyle bir şey. ama kalkıp 19 yaşındaki ergende ilgi göstermesin 30 yaşındaki kadına :D
00 Yorumla
1 yılGençken olgunlara yönelirsin durum değişip yaşlandıkça genç çıtırlara bu hep böyledir pek şaşmaz..
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Toy erkekler yaşlı zanneder. Yaşayıp görmüş kişiler için altın gibidirler
10 Yorumla
1 yılDoğurganlıgın azaldığını düşünüyorlar biyolojik olarak vs o yüzden bence
10 Yorumla
1 yılAlakası Yok Bazen Nedense Bi Çoğu
Adam Ve Erkek 30 Yaş Üzeri Seviyor12 Yorumla- 1 yıl
Hmm
Gizli Üye(25-29)1 yılBu ulkede tavuga bile tecavuz eden var birak kadini 30u falan ilgi göstermem diyenler g
G. tunden uyduruyor20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılkadından anlayan erkek bilen 30+ kadınla olur onun tadı başka :D
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKadından anlayan erkek kadının şarap gibi olduğu bilgisine sahiptir
00 Yorumla
1 yılKadınla alakalı enerjisi düşükse dikkat cekmez
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım