Güncellemeler
+1 yıl
Ablam tek başına doğum yaptı vs.
kızı 6-7 aylık olunca o tekrar işe başladı ve bende kızına bakmaya başladım. 2022 yılında ise eniştem arkadaşının kardeşini bana söylemeye başladı. İşte kızım bak iyi birisi tanış bir görüş dediler. Ben bir süre istemedim sonrasında tamam dedim. Hayatımda ilk defa gerçekten bir ilişkim oldu. Çok sevdim ve sevildim. Ablama çok bağlıydım ne sorunum olursa olsun hep onunla paylaşırdım. Misal en basit örnek; sevgilimle tanıştıktan 2 ay sonra sosyal medya
kızı 6-7 aylık olunca o tekrar işe başladı ve bende kızına bakmaya başladım. 2022 yılında ise eniştem arkadaşının kardeşini bana söylemeye başladı. İşte kızım bak iyi birisi tanış bir görüş dediler. Ben bir süre istemedim sonrasında tamam dedim. Hayatımda ilk defa gerçekten bir ilişkim oldu. Çok sevdim ve sevildim. Ablama çok bağlıydım ne sorunum olursa olsun hep onunla paylaşırdım. Misal en basit örnek; sevgilimle tanıştıktan 2 ay sonra sosyal medya
Güncellemeler
+1 yıl
takipçilerine bakmıştım ve iyi şeyler görmemiştim ve ben bunu hazmedemeyip ablama anlatmıştım. ve bunun gibi daha birçok sorunu anlattım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Öncelikle doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara.
Evet şu konuda yanlış yapıyorsun, sevgilinin sosyal medyadaki takipçileri ile ilgili yaşadıklarını ablama söylememeliydin senden önceyse hiç karışma ya da sevgilinle bu durumu konuşabilirdin sevgilin ile ilgili her sorununu ablana söylersen senin işin zor.. ailen senin seçimin değildi ama sana tavsiyem ilişkini sağlam tutmak istiyorsan her şeyi ablana yetiştirme, sevgilinde abisine yetiştiriyor mu mesela, sevgilin ile ciddi düşünürsen evlenme felan adam seninle evlenecek ablamla değil o yüzden sorunları elinden geldiğince tatlı bir dille sevgiline söyle, (hazmedemediklerini, kıskandıklarını vs).
Teşekkür ederim , Nişanlıyız biz , 20 gün sonra evleniyoruz. Geçtiğimiz hafta anlaşmazlıklar yaşadık ve bu ablamın gözü önünde oldu yine. Sonrasında ben sorunları görmezden geldim onu görmezden geldim ama konuştuk tekrar tamam dedik aşarız ama dilimi yine tutamayıp bambaşka bir cümle kullandım.
Ona cümleme çok içerledi fakat o gün bir şey demedi yine. Ertesi gün oldu. Tül , halı mevzusundan tartıştım. Sonra o bana işte ben dana dün söylediğin cümleden dolayı çok tutuldum dedi. Bende başladım sen her trip attığında inat mı yapacaksın dedim. Şurada kalmış kaç gün dedim. Ne yapabiliirsin ki en fazla diyip ayrılcak mısın diyip 5 kere sordum başta öyle bir niyetim yok diyordu en sonunda ise o da tamam bitti dedi. O gün akşam ilk enişteme anlattım.
Sonra ablama anlattım yetmedi gittim eltime anlattım.
Sonra ertesi gün oldu ablam nişanlımı aramış sormuş o da bitti abla demiş. Nişanlımın kızdığı ise neden ben değil de ablamın onu aradığı..
gözümü açtım evde ablam var büyük ablamın kızı var ve bana onlar söylediler bitirmiş nişanlın diye.. delirdim sinir krizi geçirdim. Evimize gitmeye çalıştım.
Tuttular sonra eniştem geldi abisi hesap yapın diyor dedi daha fazla delirdim. Akşama geleceklerdi beklemedim çıktım gittim evden yanıma da ilaçlarımı almıştım
Eve geldim her şeyim hazırdı her şeyim. Daha düne kadar yerleri silmiştim
Sonra o delilik haliyle ilaçları içtim. Sonra ablam enşştem , nişanlım ve abisi geldiler
Hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım
Bunca zaman onların başını öne eğecek bir şey de yapmadım
Hata yaptım kabul ediyorum sonrasında biz nişanlımla tekrar konuştuk her şeyi konuşalım ya devam diyelim artık ya da tamam diyelim dedik.
Ben evlendiğimde 1-2 sene daha ablamın kızına bakacaktım. En başında nişanlım da kabul etmişti bunu. Ama bundan 2 hafta kadar önce nişanlım bana bunu söyledi ben de ağladım yalvardım ne olursun bakayım bırak dedim ablama ben bunu söyleyemem dedim. Şu zamana kadar aklın nerdeydi dedim kızdım. O gün bu yüzden onunla tartıştım
İlişkimi bitirme noktasına getirdim
O gün bana dedi ki bırak ben söyleyeyim zaten söyleme senin bir suçun yok
Ben kabul etmedim en sonunda o tamam dedi bıraktı beni kapattık konuyu istemeye istemeye..
Ama o gün tekrar ben sordum bak böyle bir konumuz da var ne diyorsun diye ve o da tekrar Ece ben istemiyorum. Yeter artık baktığın dedi. 2 senedir birlikteyiz her gün yorgunsun dedi. Ben o evde sadece çocuk bakmadım , yemek de yaptım , temizlik de yaptım.
Eve gittim ablama anlattım. Konuştuklarımızı söyledim ve kızını söyledim. Bana dediği tek şey nikahına kadar gelirim sonra sen sağ ben selamet kızım dedi.
O aile bize laf etti dedi. Biz kötü olduk dedi. ( aslında karşılıklı olarak sevmediler birbirlerini. Evet nişanlımın ailesinin de kötü yanları var ama benim ailemde kusursuz değildi. )
Ablam kaç defa nişanlımın yanında bu iş bitti dedi, ablamları bile sildim seni de silerim dedi. Yeri geldi bambaşka bir şey yüzünden ( babasının şuursuz hareketi yüzünden ) nikahına gelmem bitti dedi.
Beni hep bu şekilde yalnız bırakacklarını söylediler. Aman yapmayın aman etmeyin diye diye bu hale geldik
Birkaç gün sonra ben bitirdim sonra yapamadım. Sonra tekrar konuştuk , tekrar konuştuk ve devam etmek istediğime karar verdim.
Ama ailemi ben silmedim gelin yine yanımda olun dedim olmam dedi
Nikahına kadar gelirim diyen ablam da son telefon konuşmamızdan sonra tamamen bitti benim için dedi hiçbir şeyine gelmem dedi
Ablan sadece kendi çıkarı için seni seviyor
Sananesi ya kadın doğurmuş o baksın sen neden çocuğa bakıyorsun ki nişanlın haklı bak
Ya sevgilinin gönlünü bir şekilde al herkesi si. k. tir et
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!