Ben şahsen korkuyorum ıssız yerlerde de tek yüreyemem. Arkadaşım ne abarttın tarzı dedi kötü mü sizce bu? Yani illa sizin gece alıp götürmeniz ya da getirmeniz gerekiyor tabii. Yani bu tarz yollarda yürüyememek ve korkmak bi kız için gayet doğal karşılanmalı bence 😶
Beni herkesle karistirma lutfen kendimi ovmek icin soylemiyorum canım degilim bir kizin gece gec vakitte yalniz dolasmaktan korkabilcegini biliyorum bu kadar serefsiz dolu bir ulkede cok normal.
Cunku insanlarda anlayis hosgoru kalmadi kimse iliskilerde Ince dusunmek dahi istemiyor herkes vur kacin derdinde sacma sapan iliski turleri bile turedi.
Çok normal senin böyle olman tehlikeye daha açık oluyor akşamlari bakma bana ben de aksam çıkmıyorum tabi çıktığını düşün yolda bide mülteci olsa ben de cekinirdim
Güvenmekle ne alaka ya? Kızlar erkeklerden çok daha güçsüz bu bilimsel bi şey. Deli cesareti daha kötü kendimi korumak için yeterli gücüm olmadığını biliyorum
Tamam da sonradan tecavüze falan uğrasam daha kötü olduktan sonra mı yanayım korkuyum yani. Bakireyim ki olmasam bile korkmak çok normal kötüyü düşünmekte korkmak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
buradan araba ile geçiyorsam bile korkarım ki bir de tek başıma yürümek ıssız bi sokakta mümkün değil yani
Bence de
Yani ıssız sokaklara girmemekte fayda var ama kalabalık ortamlarsa gece dışarıda olabilirsin yani bişey olmaz
Valla sevgilim olsaydi evinden alip evine birakacagim icin sorun olmazdi.
Başta böyle diyip sonra üşnme ama
Niye usenim ki?
Bak yorumlarda gene nası çıkmazsın muhabbeti oluyor korkmak suç olmuş iyice
Beni herkesle karistirma lutfen kendimi ovmek icin soylemiyorum canım degilim bir kizin gece gec vakitte yalniz dolasmaktan korkabilcegini biliyorum bu kadar serefsiz dolu bir ulkede cok normal.
Bence deee yaa insanlar niye şaşırıyor anlamıyorum
Cunku insanlarda anlayis hosgoru kalmadi kimse iliskilerde Ince dusunmek dahi istemiyor herkes vur kacin derdinde sacma sapan iliski turleri bile turedi.
Türkiye de her an her şey olabilir bende tek çikmiyorum ztn genelde arkadaslarim oluyor eve giderken de erkek arkadasim birakiyor sağ olsun
En güzeli akşam dışarı çıkmak aslin da hafiften esen ruzgar yolda kimse yok mükemmel ama tabi tehlikeli olabilir
Bence tehlikeli ya korkuyorum ben
Yürürken bile belli oluyor korkak korkak
Çok normal senin böyle olman tehlikeye daha açık oluyor akşamlari bakma bana ben de aksam çıkmıyorum tabi çıktığını düşün yolda bide mülteci olsa ben de cekinirdim
Evet ya her yer arap dolu zaten hepsi de sapık onların
En güzel saatlerde dışarı çıkmıyorsun
Neden yapıyorsun bu kötülüğü kendine
Korkuyorum napıyım çok ıssız. Biri bi şey yapmaya çalışsa ben nası direniyim
Ya bu yaşa kadar herşeyin üstesinden gelmişsen onunla gelirsin güven kendine
Güvenmekle ne alaka ya? Kızlar erkeklerden çok daha güçsüz bu bilimsel bi şey. Deli cesareti daha kötü kendimi korumak için yeterli gücüm olmadığını biliyorum
Ki ortalıkta o kadar yabancı arap falan varken birinin beni almasını istemem garip değil bence
Ben asıl beni eve alıp bırakmayan kendin git korkma diyen erkeklerin yeterince eril ve erkeksi olduğunu düşünmüyorum
Ya söylediklerinde haklısın
Ama sende herşeyin en kötüsünü düşünüyorsun
İyi şeyler düşün bence
Nerde yaşıyorsun ki
Tamam da sonradan tecavüze falan uğrasam daha kötü olduktan sonra mı yanayım korkuyum yani. Bakireyim ki olmasam bile korkmak çok normal kötüyü düşünmekte korkmak
Tabi orası öyle ya dikkat et sen
Aynen öyle
Aksine daha iyi bence
Kötüymüş gibi diyorlar
Bende korkarım
Normal olan bu zaten bence
yobaz ülkedir her sey oluyor