Baskılar beni yıldıramaz diyemiyorum. Baskılar beni yıldırdı. Gelin olup gidebilirim. Size veda edebilirim 🙄

Baskılar beni yıldıramaz diyemiyorum. Baskılar beni yıldırdı. Gelin olup gidebilirim. Size veda edebilirim 🙄

Hayır. En çokta bunu düğünlerde yapıyorlar gel seni şunla hele baş göz edek muhabbetleri ama oralı olmuyorum. Zaten onlarda böyle şeylere sinir olduğumu bildiklerinden dalgasına yapıyorlar😅Kendim sevip aşık olmalıyım diyorum.💫
En güzeli 😃
Bu zamana kadar beni isteyen çok oldu ailem önce okulu bitsin işe girsin erken yaşta evlenmesin dedi ben ise prensiblerim gereği bir yerde isteksizdim. Rahatsız eden bir durum olduğunda çözülebilecek gibi değilse ya da ilerde sorun olacaksa gitmeyi seçtim. Normalde kolay kolay gitmem mücadele ederim
Sonuç olarak, istediğime de vermediler, isteyenlere de...
Kolay kolay kimseyle konuşmam, sanalda ise konuşmayı kestiğim hâlde paylaşımlarına yazdığım nadirdir zaten bilirsin sen de...
Sözün özü ;
O konularda baskı hiç olmadı.
Adına sevinirim hayırlısı olsun
Bu yaşıma kadar erkeklere hep mesafeliydim hâlâ da öyleyim... Pişman değilim.
Evlilik hassas konu herkesle o konu konuşulmaz , herkesle o yola çıkılmaz.
Vazgeçtiğim için de pişman değilim
Benim dik ve kararlı duruşum, inatçı rest çekişim ve aile denen topluluğa baştan mesafe koyuşum en başta da o tarz tiplerle tanışmaktan kurtuluşuma ve erkekleri kendimden uzak tutabilişime yaradı bana göre. Düğünlere de gitmediğim için bu tarz yanlış kişilerin dikkatini çekmedim bile. Bundan sonra da olmaz.. En fazla ben kendim karar verip anneme haber veririm.. Kimsenin umurunda değilim evde, ben mükemmel ve uslu evlat değilim 😃
Eyvallah 😃 düğün ne zaman kardo 😂 altınımı hazır edeyim 😂
Altınlar çok pahalı ben az az kenara koyayım tam altın paramı 😃
Evleneceksen mutlaka davetiye beklerim sdjsdsd hayır bana kimse baskı kuramaz. ben sadece kendim aşık olduğum kadınla evlenirim. o da zaten zamanla ya olur ya da olmaz.. kendimi kasmam bu konuda.
Altını hazırla
@bynarcos Tam altın hazır
Cevap
35Cevap
Ahhaha narcos seni de baş göz ettik yani😊 çok şükür bu konuda ben herkesin üzerinde baskı kurdum hayatım ilişkilerim konusunda kimsenin baskı kurmaması gerektiği konusunda.
Ben pek baskıya gelemiyorum narcos bu yüzden özel sektörde de patronlarla anlaşamadım. Kendi işimin patronuyum kontrol bendedir çoğunlukla.
Tanıştım tanışırım ama evlilik benim istediğim kişiyle oldu. 😊
Oldu😊senin için de kolaylıkla ve sevgiyle olanı olsun 😊
Hayır, bu konuda baskı görmedim. Aile büyüklerim dört gözle evlenmemi bekliyorlar. bazı şahısların ismi geçmişti. İsmi geçen şahısların hemen kısmetleri açılıp evlendi.(2defa başıma geldi). Allah onları mesud eylesin. Evlenmeyi çok istediğim zamanlar oldu ve bir şeyi çok istediğinde olmazmış.
Asla böyle bir şey başıma gelmedi. Baskı ile kimse kimseyle tanışamaz benim kararlarım, istediklerim, düşüncelerim var aile önerisi değil kendi isteğim veya isteğim ile tanışmak istediğim kişi ile bir araya gelirim. Çok şükür ki öyle baskıcı, tutucu, sıkan veya dediğim dedik bir aileye sahip değilim.
Niye evde kalasın kii genç bir adamsın nasip denen bir şey var artık insanlar 35 ten sonra evleniyor 40 a vakit var varsa yenge falan bekletme evlenin
Arkadaş vasıtasıyla tanıştırılmaya çalışıldım bir gün whatsaptan tanımadığım biri yazdı arkadaşından aldım numaranı da demedi türlü türlü yalan attı sonradan öğrendim 😂 gittim görüştüm engelleyene kadar canım çıktı annesinden bile görüntülü aramalara kalktı hayırdan anlamadı delirtti falan 😂 bundan sonraki hayatımda Laz damarıyla birkez daha karşılamak istemiyorum mümkünse.
Bendeki arkadaşlar rahat durmuyor ya başka bir arkadaşım da ailesinden bir adamla tanıştırmaya çalıştı. 10 yaş fark vardı yaş farkını önemsemiyorum ama adamın fotosunu attı zerre hoşlanmadım kız hâlâ yalvarıyor. Çok akraba olunası biriyim sanırım 😂😂
Çok şükür o baskı arifesine gelmedim daha. Gelirsem bile benzer bir baskıyı hissettirir kaçıveririm. Aklımda olmayanı ne kadar ısrar ederlerse etsinler koyamazlar. Ancak daha da soğutur, vaktini uzatırlar. Bunun bilincinde oldukları için de baskılamıyorlar.
Hayır çok şükür hiç bu Duyguyu yaşamadım böyle birşeye de boyun eğmezdim o ayrı çünkü bana hiç kimse istemediğim birşeyi yaptıramayacak kadar da inatçı biriyim
@bynarcos. Doğrudur inanırım seni çok iyi anlayabiliyorum yeğenlerimden ötürü gelen giden ya laf sokuyor ya nasihat veriyorlar vss herkes milletin hayatına merak salmış ki kendini derdini bitirmisler gibi milletin derdiyle dertleniyor buda insanı gerçekten canımı sıkabiliyor bazen bizim insanımız meraklıdır başkasının hayatına müdahale etmeye zaten
Ciddimisin yaa çok saygısızlık etmiş o kadına ağzının payını ver bir kere burdaha konuşurken üslubuna konuşma şekline dikkat etsin hala ise halalığıni bilsin
Haydaaa 😂😂
Hayır tanışmadım. Benimkiler zaten aksine evlenme diyor.
Acele etme diyorlar yani. Daha işim gücüm oturmadan ben de istemiyorum zaten. 😄
Gelin olup gidersen bu şarkıyı çal kral 😂
Hayır, ailem değil de akrabalar bunu çok yapıyor sinir oluyorum
Baskısıyla değil de, baba tarafı benden habersiz kızlara resim gösterip durmuş. Görüşmek isteyenler oluyordu falan. :D En son kavga çıkarmıştım.
Tanışmadım babam beni istemediğim birine vermez xjsjsj narkos geliriz düğüne
Gelmezsem ayip olur😃
Hayır tabiki.. Bu konudaki düşüncemi ailem çok iyi bilir.. Bu yüzden hiç böyle bir şey olmadı olamaz da.. 😄
😄😄
Bir kaç defa hemde. Birisi hemen çocuk istedi diğeri evlenmek için 5 sene bekleyebilir misin dedi. Yani normal olanına hiç denk gelmedim
Artık gerek yok bence zaten.. 😄
Bence de.. 😅❤️
Evlenmeden önce buna çok maruz kaldim😂 hepsini bertaraf ettim en son eşimi bertaraf edemedim ve onunla evlendim😄😅🥰
Sen yeme ben yiyorum zaten 😄
Yok hocam bana baskı yapan. Yani insan zırla yapmıyor genelde. İyi biriyse evlen geç, yalnız yaşayıp ne yapacaksın :)
Hayir, zaten yapabilceklerini sanmiyorum cunku zor begendigimi biliyolar biraz agresif olabilirim bi de 😂
Hayır tanışmadım
Senin de başın bağlansın artık
Buna var işte😊
Gelin olup gitme 🥲 çok fazla görüştürmek isteyen oldu ama ben hiçbirini kabul etmedim 💅
Hadi hayırlısı temmuzda altin çok zamlanacakmis acele et madem🤭
Tamamdır 😄
Kıyamam 😅 baskı var üstüme geliyor benimkiler yavaş yavaş. Şu an için kaçıyorum 🙄
Gidebildiğim yere kadar, ya da bi yakışıklı çıkıp aklımı benden alana kadar sjsjssjsj
Sen evlenirsen benim sorumu kim süper soru seçecek
🫣
ailem son derece anlayışlı ve moderndir öyle baskılar olmaz biz de
Ne güzel
Tanışmadım, tanışmam. Edepsizlikle bu baskıdan vazgeçirdim vakti zamanında 😂
Evet. Başladılar maalesef. Bana yakında başlayacak böyle devam ederse. 😒
Ben her insanın seçimlerine saygı duyulması ve rahat bırakılması taraftarıyım.
Hayir, olmadi oyle bir sey. Oyle bir baski kurmazlar.
Bir kere senin çok sevdiğin birisi varken baskılara boyun eğmezsin. Tanışmadım.
Fakirim 😿.
Ailem birisiyle tanışmam için baskılamaz, baskılayamaz. Baskılarlarsa cingar çıkartacağımı bilirler
Onu yapması için birinin cesaret hapı atmış olması lazım.
Annem bunu bana soralı 20 sene oldu.
Verdiğim tek cevap.
Benim haberim olmasın.
Çünkü kendim olamam.
Samimi olamam.
Hayır, benim ailem genelde tanıştırmak isteyen olduğunda kovan taraf. İleride hayatımda biri olunca onlarla tanıştırmak istersem ılımlı olurlar ancak, aksi durumda bu konularda baskıları hiç yoktur.
Hayır tanışmadim tanışmak istememde onlar değil ben yaşıycam tanisacagim kişiyle bana çok mantıksız geliyor zaten böyle şeyler
Kesinlikle katılıyorum sana 😊👍
Ailem bu konularda asla baskı yapmaz
Hayır ama aile baskısıyla evlenemedim. Sonunda güç bela biriyle evlenmeyi başardım. Onda bile bize getirdiğin kıza bak, ailesine bak diyorlar.
"Baskısı ile biri ile" bu soru cümlesi olmamış 😑
Hayır tanışmadım. İçimden kimseyle tanışmak gelmiyor.
hayır asla öyle bir şey olmadı tanıştırılmadım bende tanışmıyeah. Alem evlenmeyeceğimi bilir zaten diye düşünüyorum
Selams,
Evet tanıştım.. Bu tanışma döneminde 19 yaşındaydım, 4 yıl geçti yani üstünden.. Aile tanışmasıydı hatta bu tam..
Hayır tanışmadım ama tanışsam belki daha hayırlı olabilir benim için, çünkü benim tanıdıklarım hep karaktersiz çıkıyor. Herhalde ben çok dürüstüm diye de olabilir aldatılışım...
Bana baskı yapmaz kimse hatta derler daha sana erken aklın çocuk daha diye
Israr ettikleri olmuştu görüştürmek için ama okuduğumu bahane ederek reddettim
Hayır :D Ailem beni bu konuda rahat bırakıyor çok şükür dfgsfdg
Evet 2 kez. Baktılar ben biriyle tanıştırmayınca onlar tanıştırdılar.
Tanismadim ama karşı taraf benimle konusmak için ısrar etti ve hatta erkek numarami bulmus. Ben yine onunla her şeyi konuşmadım, başka birini sevdigimi söyledim ve konuşmayı kestim.
maalesef tanıştım neyse ki ilk ve son kez gördüm 😃
Daha zaten 18 yaşındayım onların gözünde daha bebekleriyim o yüzden sorun yok 😃
Ailem hiç bu konu da bana baskı yapmadı yapmazlar da yasalarda görüşmem
Evet tanıştığım olmuştu ama devamı olmadı ben ona bir çok kulp bulduğum için😂😂
İlişkinin her evresini cümbür cemaat yaşamamak adına tanışmadım, tanışmam.
Hayır. Ailemin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Yok 35 ime kadar evlenmezsem yapabilirler ama. d
Yok, ailem bana bu konuda asla baskı yapmaz. Yapsalar da kabul etmem..
Eskiden olsa belki ama şimdi asla, ses çıkaramaz lar.
Ailem tanışmamam için uğraşıyor 😄 evden gitmemi istemiyorlar.
Evet baskı değil de öneri tanisirsin oldu oldu olmadı gider
tanışmadım. bir şeyi kendim istemiyorsam kimse bana onu yaptıramaz
Henüz o aşamaya gelemedim 😅
Evlendirip ağzıma edecekler bıktım usandım İstemiyorum demekten
Evet baskılarin yildirdigi biriyim mağlup oldum evlenip hayal kırıklığı dolu bir süreç geçirdikten sonra keskelerle kaldığım bir süreç. Savaşı bırakmak pişmanlıktır..
İstedikleri kadar baskı yapsınlar. Tanışmıyorum, evlenmiyorum :)
Hayır olmadı olamaz da
Evet 😆
Kac bilezik istedin gelin bey 😂
Bide kolye iste uyanik ol birde kemer birde mehirini iyi ayarla hajsjajs
Akilli gelin jsjsj 😁
Naz da yap biraz
Hadi hayırlı olsun diyelim...:))
O kolay.:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?