Aile baskısı yaşayan var mı?

Baskıyı geçtim artık beni asla anlamıyorlar normalde her gün 7 de kaldırıyorlar sabah babam gitmeden kahvaltı yapmak için bundan zaten nefret ediyorum hiçbir gün sabah uykusu yapamıyoruz arada 8-9 a kadar uyumama izin veriyorlar onda da kalkınca seni uyandırmazdim uyu diye şunu yap diyip duruyor bu aralar hastayım biraz sabah uyandirmadi 9 da uyandım kahvaltıya oturduğunda 11 di saat öğlen de yemem dedim sonra annem kahve yap da içelim dedi kahvenin yanında da dünden kek yedim sonra başka bir şey yemedim akşama patates kızartma dedi annem bende kendime nohut yaparım sevmiyorum dedim tamam dedik sonra annemin işi çıktı 6 gibi kardeşim ya patates kızart ya da nohut yemeği yap annem gelene kadar dedi neyse yaptım yemeği telefonla uğraşıyorum bana bağırmaya başladı hiç sorumluluk almiyon da kalk iş yap filan diye telefonun tuş kilidini açmıştım geri kapattım neyse domates filan diliyorum sonra sofrayı hazırladık ama ben annem bağırınca çok sinirlendim ağlıyorum biraz sofrayı serip içeri geldim babam gel yemeğe filan dedi bende yemicem dedim annem hemen acıkınca kendi yiyor da aç olmayınca yemek hazırlanıyor da filan dedi babam da yemeğe kadar yeme beraber yiyelim diyor yani yememe sebebim anneme çok kırılmam ama tok olduğum için yemediğimi iddia ediyorlar çoğu konuda böyleler cidden çok yoruldum artık
Aile baskısı yaşayan var mı?