Her ne desem hep hayır cevabı alıyorum annem azarlasa kardesimden ondan güç alıp aynı şeyi yapıyor ne yapmalıyım diye düşünüyorum hatayi kendimde arıyorum bulamıyorum

Her ne desem hep hayır cevabı alıyorum annem azarlasa kardesimden ondan güç alıp aynı şeyi yapıyor ne yapmalıyım diye düşünüyorum hatayi kendimde arıyorum bulamıyorum

Ne olursa olsun kardeşim haklıysan boyun eğme tecrübeyle sabit konuşuyorum ailen de olsa kırmızı çizgini çiz mesafeni koy o sınırdan içeriye kimseyi sokma hayatta da böyle ol bunu çok sıkıntılar yaşamış biri olarak diyorum sana...
Cevap
4Cevap
Çok az yaşadım. ben serbest büyümenin sıkıntısını çekenlerdenim :)
Bunun tesirleri bitti mi peki hayatında?
Anladım. Zor. Bizde, bendwn öncekiler çekti o sıkıntıyı. ben rahattım
Aslında tam da öyle olmuyo. Ama güzel
Yok. Zaten çok beraber büyümedik biz. We hep kayırılan kardeş bendim.
Biçok şeyin temei ailede. bunu çok iyi öğrendim. her şey ters veya düz gidiyo ona göre
Umursama kimseyi sen onlar gibi yap ama ekonomik özgürlüğünü kazan
Ses etme sessiz kal cvp verme duvar ör
Verme işte dirayetli ol
Çoğu kişi yaşıyor. Eve sadece uyumaya git derim.
yok aile değil de toplum baskısı var. ama bu türk toplumu anlaminda değil genel olarak
bir keresinde baskı yapmaya kalktılar bir konu hakkında ve sinir krizi geçirmiştim haklı olsalar bile baskıya katlanamam aslaa
Eskiden yasardim buyudukce calsip kendi ozgurlugumu elime alinca bitti
Sakin bu baskilardan yanlis evlilik yapma genelde kacmak icin ailesinde boyle oluyor
Yapma cidden sana deger veren seven biri elbet olucak kurtulmak icin yanlis karar verme cok uzulursun daha fazla bu sefer ailenin evine donmek zorunda kalir daha fazla zorlabalik yaoarlar
Oha ya 28 yasindamisin?
Uzgunum senin adina kucuklukten beri nè travmalar yasamissindir anlatmak konusmaknistersen sana yardim edebilirim
Tabiki çok var
Ben varım.
Tesettür ve müzik dinleme baskısı. Sizin ki ne?
Bana gezmeyi yasaklamadı Allah’a şükür ama tesettür baskısı çok yoruyor. Konuşabiliriz isterseniz.
sorun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?