Sırf aile kavramı yüzünden bu duruma göz yumar mısınız?
Aileniz de size bunu yaşatan var mı?

Eskiden annem vardı. Tabi kötü yönlü baskı değil. Güzel tartışma olurdu. Ali, Metin ve Feyyaz gibi paslaşma laflarda. 😅 Şimdi biraz o baskıdan kurtuldum ama belli olmaz. Sağlı sollu gelebilir.
Bazen dümdüz giderler bilirim.😀
Aynen. 🤣 Konu nereden dolaşırsa dolaşsın hep aynı konulara gelir.
Vardı hemde çok.
Sabah kalkar ilk iş olarak ahir temizleme işi verilir. o biter tarlaya çalışmaya o biter koyunları gütmeye ohooo ne baskılar.
En ufak hatada şamarı yerdik.
Iyi ki böyle baskı görmüşüm tsk. anne baba canalrim benim.1😂😂
Şimdi kimse lafa söze gelemiyor adı psikolojik şiddet oldu. Annem de babam da kızabilir eleştirebilir tartışabiliriz de. Aileyiz biz. Onların bi şey demesiyle incilerim dökülmez ya
da ruhsal çöküntü yaşamam
Cevap
7Cevap
Ailemle aram iyi ama ailemin baskisi yuzune egitim alaninda kendimi gelistiremedim ders biter bitmez eve gel okulda kalma onla konusma sunla konusma suraya gitme Şu an pek bir sey demiyorlar cunku artik arada sinir krizi geciriyorum ama is isten gecti tabi bir staja katilmak icin 1 ay yalvarmistim
Lisede ki doğal olarak çalışmam ve cana göstermem için arada beni kısıtlamaya çalışırlardı konuşurlardı ama psikoloji baskı hiç yapmadılar yapmazlarda
Ailemden uzakta yaşayarak böyle durumlardan kurtuldum. En güzeli.
😂 eleştiren bir ailem var ama psikolojik baskı değil.
Çağımızın hastalığı narsizm ne yazikki çoğumuz bundan habersiz ve bilmiyoruz buna ven bir narsistin kurbanı olana kadar ne yeni farkına vardım
Var ve ben o kisiyle evliyim
Çocuklar da var napabilirimki
Babam... Gerçekten artık bunaldım. Bunaldım katlanamıyorum.
Babam psikolojik şiddet çok fazla uygular bazen kendime olan saygımı kaybediyorum
Türkiye'de aileden olmasa bile herkes herkese uyguluyor zaten.
22 den sonra asla izin vermedim
Sağolsun abim var 😂😂
Özellikle annem hayatımı zehir ediyo
Uygulaya düşeyazar
Malesef var
Evet
Olmaz mı hiç
Var tabiki
Var annem 😄
Hayır
Vardi
Ailem yok