Kendimi öldürme dürtüsüyle nasıl başa çıkarım?

Yaklaşık beş ya da altı yıldır kendimi iyi hissetmiyorum her konuda aşırı kararsızım , kendim hakkında hiçbir şey bilmiyorum insanlara karşı fikirlerim beş dakikada bir değişiyor ve kontrol edemediğim yeme dürtüsüyle baş başayım uyuyup uyandıktan sonra da bu şekilde düşünecek miyim ondan bile emin değilim. 18 yaşındayım ve çevresi geniş pekçok arkadaşı olan ve çevreme bu yönümü gösteremeyen birisiyim ancak dışarıdan eve geldiğim an üste yazdığım şekle bürünüyorum bu akşam balkondan atlamaya kararlıydım ancak yine başaramadım içimden bir ses buna alışmalısın hayatını sen tasarlamadın diyor diğer kısmım düt yap gitsin diyor belki pişman olurlar diye. Ailemle aram iyi değil tahmin edebileceğiniz üzere özellikle babamla. D her akşam evde kesinlikle boktan bir sebep yüzünden aşağılanmaya alıştım burası zor gelmiyor artık asıl kötü hissettiren ne biliyor musunuz bunların hiçbirini en küçük erkek kardeşimin hayatı boyunca görmeyeceğinden emin olmam hiçbir kısıtlama görmeyecek bundan da eminim bu yüzden her saat kendime dedim keşke erkek doğsaydım diye babamın gözüne sadece o şekilde girebilirdim çünkü. DDD kendim hakkında bildiğim tek şey varsa şunların tüm sebebi ailemdir. d çok konuştum neyse şu an mezun tayfayım iki yıl köpek gibi dil için çalıştım ve dilden nefret ettiğimi öğrendim şu an sayısal için çalışıyorum. D bendeki kararsızlığı şu şekilde anlayabilirsiniz bence. Neyse tek istediğim (inançlı biri değilim şükretmeyi dini anlamda söylemşyorum) aileniz tarafından destek görüyorsanız ve ailenizle aranız iyiyse , herhangi bir şekilde kısıtlanmadıysanız , aileniz size destek oluyorsa evrene şükredeceğiniz tek şey bu olsun maddi durumunuzu boşverin o halledilebilir bir şey şayet keşke yiyecek ekmeği zor bulsam ama ailemle aram iyi olsa diye yalvaran insanlar var. D buraya kadar okuyan insan çıkarsa özür dilerim bir yere yazmam gerekiyordu

Kendimi öldürme dürtüsüyle nasıl başa çıkarım?